.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Анонимка
    Guest

Тест за бременност

Понеже досега не съм си купувала тест за бременност и вече май ще ми се наложи искам да ви питам за нещо тъпичко.Когато отида да си купя от аптеката какво трябва да кажа, само: "Един тест за бременност" или по-точно каква марка искам и ако е така препоръчайте ми някой?
    Мерси

uff .... tursa4kata rabotii [za razlika ot skype]
    pita6 kakvi ima i si izbira6 ... ili napravo si pitai za Sure Check ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

гаргата
    Guest
    Обикновено аптекарката показва какви видове има-най-обикновените са 80 ст-1 лев.Лошото е, че те се предлагат без легенче за тестване, хоум тест и клийр вю тест са между 2,50-3 лева.Шуър чек е към 3,20. Горе долу толкова струват тези с чувствителност 20. Престо теста е към 6 лева, но вътре са 2 броя май, той отчита до 3-4 дни преди цикъл. То и аз съм за тест, ама ще чакам закъснение, защото преди това няма как да ти отчете положителен тест.

Guest
    Предното мнение ти описа мн добре тестовете за бременност, аз ще ти кажа само отиваш в аптеката, и си казваш тест за бременност, те ти предлагат, ако имат различни видове, може да ги питаш кой какво представлява и си избираш. Късмет резултатът да е желания!

Guest

Анонимка

Мерси мн за отговорите милички

Re: Анонимка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мерси мн за отговорите милички
    С това считам темата за приключена и я заключвам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си