- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Почти на 15 съм, а ми е 14-15см.
normalno li e na moito ku4e da mu e 20 i da mi vliza celiq? (padam si perverzen i opitvam novi ne6ta) ... ne lapaite na ku4etata, mnogo miri6e!
![]()
ama v tumnoto ku4eto e kato 4ovek, mejdu drugoto iska6 li troika?![]()
![]()
![]()
az sam na 17 i se gordeq s moq 15 i polovina! gajeto mi e na 18 i q kasam ot seks i daje vika!![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
az ko bqh na tebe 6tqh da sa hvarlq ot 6 etaj .. xqxqx ili pak ne po dobra ideq sloji si silikon ... hqhqhq mn e moderno sq =D>
![]()
Май тряа некой да си упъват чурките повече, че мноо малки ей !!!И една пък не каза колко и тряа да е дължината !?
Когато чата ти пречи на работата - зарежи работата !!!
ama verno kfa e taq maniq da si merite pi6kite ne moa razbera i 20 sm da ti e ako si nekaduren nq ti vurshi rauta \/
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
i da ti e malak nie kvo moje da napravime?
spoxx we ima da ti raste pone o6te 20 Sm navutre 4e nqkoi pi6kar da ti prai kefa
Размерът нямал значение.. така казват.
Изгледай това клипче.![]()
http://slackpack.net/?q=node/674
Собственост на Canis_Dirus
ти си бил мн надарен бе дребен я си го примери пак и махни 2-3 см за да е по реялно не мислиш ли
Споко бе брато добре е..виж имам приятел който е почти на 19 а е с 13см и момичето му е доволно него..така че..това няма голямо значение.То и да си с 25см като си някъв бавен и киопав...няма файда колко ти е голям..за това най-добре като мен..с средно-голям и техничен така да се каже..Първоначално написано от xzxzxz
![]()
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
на теб сигорно ти е 11 12 и затва пишеш в темата на момчетоПървоначално написано от barbukovkoto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да моя е 10Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
браво дано ти стане 11![]()
И аз имам огромен проблем...На 15 съм а шнура ми е 25 сантиметра, но пацатя е крива на 180 градуса ... Помогнете !![]()
![]()
ми урари я в стената сложи я на масата и я прасни с чука и би триабвало да се изправиПървоначално написано от <Твърд>
![]()
Така няма да стане... Аз пробвах и сега не не мога ви опиша ква гледака е долу... направо се прибра като някоя костенуркаПървоначално написано от Анонимко