.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Re: проблем ли е да не се заголва на 100%?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ae na4i onaq mi rabota ne se zagolva na 100% bqha mi kazali 4e trqalo da se obrqzva tva vqrno li e ? i golqm problem li e da ne se zagolva na 100%? [/b]
    Пф аз съм си така от малък Никакви проблеми нямам
    Клик ми (:

Guest
    Детинщини!

ФИМОЗА е когато кожичката е по-тясна и не може свободно да оголи главичката! от фимозата НЕ МОЖЕТЕ сами да се "оправите"!

фимозен член трябва да бъде обрязан в разна степен.
    в противен случай рано или късно - при мастурбация или секс тесния кожен отвор насилствено минава зад главичката и се заклещва там. това се нарича парафимоза и налага НЕЗАБАВНА ХИРУРГИЧЕСКА ПОМОЩ! когато кожичката се заклещи зад главичката членът много бързо отича силно, кръвта не може да се движи свободно и започва процес на гангрена /умиране/ на клетките на главичката.
    когато се случи такова заклещване ако ВЕДНАГА не потърсите хирург просташкото изказване по-горе "по добре отрязан отколкото обрязан" ще стане реалност за вас!

СЛЕПВАНЕТО на кожичката за лигавицата на главичката е нещо РАЗЛИЧНО от фимозата и не се лекува с операция!

КЪСОТО ГЕМЧЕ е нещо различно от фимозата и слепването. оправя се с малка операция но няма обрязване!

FlexType
    Guest
    И аз немога да го забелвам на MAX 100% само (като съм го вдигнал) мога да го забеля до края на главичката и стига толкоз, един път се опитах да го "отлепя" но ми се скъса " юздичката" която държи кожата към главичката и после ми зарастна и пак немога да го забела пак си е като преди

Моля за коментар

Guest
    тва е щот не сте лъскали кат малки

Guest
    aa az si laskam ot 6 godi6en tai 4e

Guest
    4i vie ste tyka samo nqkfi pi6lemeta na po 12 13 .......

Guest
    mi az sum na 14

Град
    Пловдив
    Чакайте бе искате да ви се заголва още по на 13-14 години стойте спокойно ,всичко с времето си.Ех децааа ,амаа и аз си мислех като вас преди 4,5 години

Град
    Sofia
    абе незнам не е нужно според мен ама аре... :P
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Цитирай Първоначално написано от crs
    абе незнам не е нужно според мен ама аре... :P
    Абе с повечко "тренинг"(Чекии и секс) се оправя пък и аз мисля че не е нужна херургическа намеса.
    + това при полов акт няма никакви проблеми
    BMW and House muZik!

Guest
    значи на мене когато ми е надървена ми се оголва до средата и незнам при полов акт дали ше се оправи или прече ли нещо ако опитам самичак

REMIX
    Guest
    A NE ZNAM AZ SAM NA 14 GODINI I NE6TU I MI SE ZAGOLVA DO KRAI KAK TRQBVA EVERYTHING IS ALL RITH PRAITE POI4E 4IKII I 6A SA OPRAI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си