- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем ли е да не се заголва на 100%?
Детинщини!
ФИМОЗА е когато кожичката е по-тясна и не може свободно да оголи главичката! от фимозата НЕ МОЖЕТЕ сами да се "оправите"!
фимозен член трябва да бъде обрязан в разна степен.
в противен случай рано или късно - при мастурбация или секс тесния кожен отвор насилствено минава зад главичката и се заклещва там. това се нарича парафимоза и налага НЕЗАБАВНА ХИРУРГИЧЕСКА ПОМОЩ! когато кожичката се заклещи зад главичката членът много бързо отича силно, кръвта не може да се движи свободно и започва процес на гангрена /умиране/ на клетките на главичката.
когато се случи такова заклещване ако ВЕДНАГА не потърсите хирург просташкото изказване по-горе "по добре отрязан отколкото обрязан" ще стане реалност за вас!
СЛЕПВАНЕТО на кожичката за лигавицата на главичката е нещо РАЗЛИЧНО от фимозата и не се лекува с операция!
КЪСОТО ГЕМЧЕ е нещо различно от фимозата и слепването. оправя се с малка операция но няма обрязване!
И аз немога да го забелвам на MAX 100% само (като съм го вдигнал) мога да го забеля до края на главичката и стига толкоз, един път се опитах да го "отлепя" но ми се скъса " юздичката" която държи кожата към главичката и после ми зарастна и пак немога да го забела пак си е като преди
Моля за коментар
тва е щот не сте лъскали кат малки![]()
![]()
![]()
aa az si laskam ot 6 godi6en tai 4e
4i vie ste tyka samo nqkfi pi6lemeta na po 12 13 .......
mi az sum na 14
Чакайте бе искате да ви се заголва още по на 13-14 години стойте спокойно ,всичко с времето си.Ех децааа ,амаа и аз си мислех като вас преди 4,5 години![]()
абе незнам не е нужно според мен ама аре... :P
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Абе с повечко "тренинг"(Чекии и секс) се оправя пък и аз мисля че не е нужна херургическа намеса.Първоначално написано от crs
+ това при полов акт няма никакви проблеми
BMW and House muZik!
значи на мене когато ми е надървена ми се оголва до средата и незнам при полов акт дали ше се оправи или прече ли нещо ако опитам самичак
A NE ZNAM AZ SAM NA 14 GODINI I NE6TU I MI SE ZAGOLVA DO KRAI KAK TRQBVA EVERYTHING IS ALL RITH PRAITE POI4E 4IKII I 6A SA OPRAI![]()