- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!
Phoenixheart КАЗВАМ,че не всеки който пише песен е СТОКА има ги различни,може да и напише песен,ама да е пълен боклук,има и такива които ще го направят от сърце![]()
ще си умреш ергенПървоначално написано от thefreak
![]()
nikoi ne si umira ergen,rano ili kasno ili se jeni6 za jena ili za egoto siПървоначално написано от Nice Angel
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аааааааааааа има и такиваПървоначално написано от bloodranger
Първоначално написано от sladkish_14
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> трябва ли да се обида или да го приема,че е с цел римуване????А bloodranger?
Първоначално написано от Мо6no
haha az 6tom tursq takova mom4e,da ti kaja i az sum takova momi4e,ako me opoznae6 moje i da vidi6 4e se okazvam prava,a i na taq vuzrast ima seriozni vruzki stiga da ne sa mejdu kurvi i kurvari... a i neiskam da se fukam s nikoi ... predlagam klq4 na temata 6toto vie go oburnahte na ebati obidite.. vuob6te mn me razo4arovate horata tuka naposledaka
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз миличка си имам идеал,и си имам и приятел!И не мисля да правя тема затова какъв е идеала ми,нито да ти отговора!На кой му пука?![]()
Brei ti vmesto da sa gordei6 4e ta spomenavam v moq tvorba se 4udi6 kak da go prieme6 breiПървоначално написано от sladkish_14
P.S. po malko i ot dvete![]()
Ама чакай малко сега,ти какво очакваше да ти кажем браво ли?Различни хора,различни идеали!!!Ти си различен човек и ти харесват различни,аз съм различна и ми харесват различни!Много ясно че не всички ще се съгласят с теб!И мен не ме е срам да кажа,че аз не съм съгласна...опитай се да разбереш,че има и всички сме критици,понякога критиките са добри,понякога лоши(ако си учила за критиката,тя в 7-ми клас се учи)Спомняш ли си колко вида беше?
Та както и да е
![]()
na mene,i ako obi4a6 ne me nari4ai mili4ka,nikakfa ne sum ti.. \Първоначално написано от sladkish_14
/ iskam prosto da ti se posmeq na tfoq ideal 6toto si4ki znaete kak da kritikuvate samo,ama kato opre do vas.. se praite na nevinni.. kato kazvam si4ki iam predvit si4ki ne se otnasq samo za teb.. ta 4akam da vidq kaf ti e ideala za mom4e?
![]()
И ти на мен,извиняваи за милото държание!!Не искам да отговора казах по горе"различни хора,различни идеали".nikakfa ne sum ti
Ъъъ абе мониту ти ли беше пуснала оная тема за Амор ...щото май беше ти...та така веднага ти разбрах идеала.....![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
тва да пише песни и тн са глупости на търкалета...
важно е да ме обича и аз да го обичам тогава в моите очи ще ми се струва принц прекрасен каквото и копеле всъщност да е![]()
И все пак сори ако нещо съм се объркала....
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
ne ti pro4etoh cqlata tema no stignah do pesnite i sve6tite uverqvam te : nqma!![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
аз съм свестен :P :P :P
Това е толкова стандартно всичкото, изградено заради някакви филми и такива глупости.Хубаво е човека до теб(говоря за себе си) да не е чак толкова стандартен, а да е интересен, а това, което изброи и скучно.Не говоря за нещата с изневярата и т.н.Това и аз не го приемам.И също за сериозната връзка.
Уфф.. такива много ги има. Там е работата, че все с нещо друго ще те подразни.
Аз улучих на едно такова сериозно момче, романтик и всичко останало, но се върнах при приятеля ми с който имах връзка 1г. и 8месеца и бяхме скъсали, но след месец (т.е. сега) се оправихме, ако мога така да кажа.
Та това сериозно момче с което излизах 2 седмици ми досажда все още и няма да спре с месеци!
Това го знам от достоверни източници. Ае мамка му!
Искам да ти кажа, че това което изглежда твърде идеално и красиво, не може да е чак толкова прекрасно, защото лайненцето му само дрънка тук и там глупости по мой адрес и на приятеля ми.
Какво от това като искаше да ми нареди свещи ляво - дясно на една мугила.. след като е лицемер и ... доста послъгва за дребни неща.
Ауууу.. Нерви ме!
Никога нищо не може да е идеално.
Така, че и за мене няма свястно човешко същество на тая планета.
Било момче или момиче.
Ако за тебе това е свестността.. - Сериозността.. Еми да има ги такива!
Там е работата, че тая тяхната сериозност която получаваш, ще ти излезе с 342423 ядове.. А може дори да ти дотежи и да им теглиш по една майма от твърдата им романтичност, защото аз съм на мнение, че на една жена и трябва не лукова глава (Казвам го това, защото отдавна "Ромео и Жулиете" се поминаха, и ако някое момиче улучи на романтик.. тя ще му се качи на главата), а малко по-властен мъж.. с който да си разделят властта де =) Да има баланс.
Пък и .. не е нужно да е сериозен за да не иска само секс от теб, защото приятеля ми е несериозен, но ме обича. Тъпо звучи .. можИе би =) Нинам, ама така де.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
в една шепа от хора около 40 на брой.....![]()
ако се намерат двама души отговарящи на названието ''Свястни'' ще е много добре...![]()
напълно подкрепям тва мнение =D>Първоначално написано от sladkish_14
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Има такива момчета,аз лично познавам такова,за което се радвам!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ДА!!! Има!!! Стига да не ги търсиш за фотомодели...щото повечето "хубави" момчета SUX! Мерси на моите "мъжки" фрс, че са такива яки фрс ^^ \/
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
Да,има такива момчета.Те не са малки момченца,а вече са по-големи и знаят какво правят...За мен якото момче трябва да е мило към мен,с чувство за хумор,понеже,когато аз някой път пусна някоя шега(а това се случва мнооого често-да не кажа непрестанно) някои хора не разбират шегата и се засягат.Така,че аз неискам да има такива гафове... [-o<![]()