.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 249
    sladkish_14
    Guest
    Phoenixheart КАЗВАМ,че не всеки който пише песен е СТОКА има ги различни,може да и напише песен,ама да е пълен боклук,има и такива които ще го направят от сърце

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???Ми на мен са ми писали и какво от това,човека си е супер смотан!Каква вечеря искаш ТИ?Като си едва на 14,как вечеря?Като станеш на 20 може да има и вечеря Романтик не значи само подараци-НЕ!Според ме имаш ЖАЛЪК идеал....Това което искаш е глупаво,а относно изневярата сигурна съм,че ти си мислиш че НИКОГА не би изневерела?Нали? НЕ е така,никой НЕ иска да изневерява,но понякога става и така!Кой не държи на сериозна връзка,щом обича?Всеки държи!Ако някой не е държал на нея,докато е бил с теб значи не те е обичал!Доверието!То се печели няма точно определен човек,който да има ВРОДЕНО доверие ...За външния вид,ти какво ще ни кажеш ли,че не го гледаш?Кажи ни де?И какво искаш да кажеш "ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ" понякога другите говорат истината!

Абе общо взето незнам какво да ти кажа само,че много си си объркала идеалите!Това е от мен
    И аз ся какво да правя?
    След кат не търсите такива?
    ХМ...?
    ще си умреш ерген

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Nice Angel
    Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???Ми на мен са ми писали и какво от това,човека си е супер смотан!Каква вечеря искаш ТИ?Като си едва на 14,как вечеря?Като станеш на 20 може да има и вечеря Романтик не значи само подараци-НЕ!Според ме имаш ЖАЛЪК идеал....Това което искаш е глупаво,а относно изневярата сигурна съм,че ти си мислиш че НИКОГА не би изневерела?Нали? НЕ е така,никой НЕ иска да изневерява,но понякога става и така!Кой не държи на сериозна връзка,щом обича?Всеки държи!Ако някой не е държал на нея,докато е бил с теб значи не те е обичал!Доверието!То се печели няма точно определен човек,който да има ВРОДЕНО доверие ...За външния вид,ти какво ще ни кажеш ли,че не го гледаш?Кажи ни де?И какво искаш да кажеш "ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ" понякога другите говорат истината!

Абе общо взето незнам какво да ти кажа само,че много си си объркала идеалите!Това е от мен
    И аз ся какво да правя?
    ХМ...?
    ще си умреш ерген
    nikoi ne si umira ergen,rano ili kasno ili se jeni6 za jena ili za egoto si
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от Nice Angel

И аз ся какво да правя?
    ХМ...?
    ще си умреш ерген
    nikoi ne si umira ergen,rano ili kasno ili se jeni6 za jena ili za egoto si
    аааааааааааа има и такива

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

emi ne mi slagai gre6ni dumi v ustata.. kazvam za nego da ne e nai vajen vun6niq vid a nai ve4e haraktera,no tova ne zna4i da ne gleda vun6niq vid,da i az go gledam,no ne kolkoto du6ata..i ne seki koito obi4a nqkoi ne mu izneverqva.. v mnogo slu4ai se polu4ava to4no obratnoto,tova za ve4erqta na sve6ti go kazah kato primer,az ne obi4am da mi pravqt podaraci ili tem podobni ne6ta i izob6to ne sum gi spomenala v opisanieto si za svqstno mom4e.. spomenah romantika s edna duma,vqrno 4e moje da e romanti4en,no da ne e svesten ima gi sqkfi..i mi e mnogo interesno kakuv e tfoq ideal za mom4e,ae dai go da se posmeq malko i az

Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

sladkish_14
    Guest
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> трябва ли да се обида или да го приема,че е с цел римуване????А bloodranger?

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    То надали и ти си нещо толкова особено, че да имаш такива претенции. А и то сериозни връзки на тази вързаст няма.

На всеки момче ще му пука какво мислят другите за теб, защото една от основните идеи, за да се хваща приятел\приятелка на тая възраст е да се изфукаш. Така че за това не се безпокой.

Да не си много умна, че искаш да ти гледат "душата"?

haha az 6tom tursq takova mom4e,da ti kaja i az sum takova momi4e,ako me opoznae6 moje i da vidi6 4e se okazvam prava,a i na taq vuzrast ima seriozni vruzki stiga da ne sa mejdu kurvi i kurvari ... a i neiskam da se fukam s nikoi ... predlagam klq4 na temata 6toto vie go oburnahte na ebati obidite.. vuob6te mn me razo4arovate horata tuka naposledaka
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

sladkish_14
    Guest
    Аз миличка си имам идеал,и си имам и приятел!И не мисля да правя тема затова какъв е идеала ми,нито да ти отговора!На кой му пука?

Град
    nqkade tam
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> трябва ли да се обида или да го приема,че е с цел римуване????А bloodranger?
    Brei ti vmesto da sa gordei6 4e ta spomenavam v moq tvorba se 4udi6 kak da go prieme6 brei
    P.S. po malko i ot dvete

sladkish_14
    Guest
    Ама чакай малко сега,ти какво очакваше да ти кажем браво ли?Различни хора,различни идеали!!!Ти си различен човек и ти харесват различни,аз съм различна и ми харесват различни!Много ясно че не всички ще се съгласят с теб!И мен не ме е срам да кажа,че аз не съм съгласна...опитай се да разбереш,че има и всички сме критици,понякога критиките са добри,понякога лоши(ако си учила за критиката,тя в 7-ми клас се учи )Спомняш ли си колко вида беше? Та както и да е

Град
    Sofia, Bulgaria
    Аз миличка си имам идеал,и си имам и приятел!И не мисля да правя тема затова какъв е идеала ми,нито да ти отговора!На кой му пука?
    na mene,i ako obi4a6 ne me nari4ai mili4ka,nikakfa ne sum ti.. \/ iskam prosto da ti se posmeq na tfoq ideal 6toto si4ki znaete kak da kritikuvate samo,ama kato opre do vas.. se praite na nevinni.. kato kazvam si4ki iam predvit si4ki ne se otnasq samo za teb.. ta 4akam da vidq kaf ti e ideala za mom4e?

sladkish_14
    Guest
    nikakfa ne sum ti
    И ти на мен,извиняваи за милото държание!!Не искам да отговора казах по горе"различни хора,различни идеали".

Ъъъ абе мониту ти ли беше пуснала оная тема за Амор ...щото май беше ти...та така веднага ти разбрах идеала.....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

тва да пише песни и тн са глупости на търкалета...
    важно е да ме обича и аз да го обичам тогава в моите очи ще ми се струва принц прекрасен каквото и копеле всъщност да е

И все пак сори ако нещо съм се объркала....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

ne ti pro4etoh cqlata tema no stignah do pesnite i sve6tite uverqvam te : nqma!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на koalka
    Това е толкова стандартно всичкото, изградено заради някакви филми и такива глупости.Хубаво е човека до теб(говоря за себе си) да не е чак толкова стандартен, а да е интересен, а това, което изброи и скучно.Не говоря за нещата с изневярата и т.н.Това и аз не го приемам.И също за сериозната връзка.

Уфф.. такива много ги има. Там е работата, че все с нещо друго ще те подразни.
    Аз улучих на едно такова сериозно момче, романтик и всичко останало, но се върнах при приятеля ми с който имах връзка 1г. и 8месеца и бяхме скъсали, но след месец (т.е. сега) се оправихме, ако мога така да кажа.
    Та това сериозно момче с което излизах 2 седмици ми досажда все още и няма да спре с месеци!
    Това го знам от достоверни източници. Ае мамка му!
    Искам да ти кажа, че това което изглежда твърде идеално и красиво, не може да е чак толкова прекрасно, защото лайненцето му само дрънка тук и там глупости по мой адрес и на приятеля ми.
    Какво от това като искаше да ми нареди свещи ляво - дясно на една мугила.. след като е лицемер и ... доста послъгва за дребни неща.
    Ауууу.. Нерви ме!

Никога нищо не може да е идеално.
    Така, че и за мене няма свястно човешко същество на тая планета.
    Било момче или момиче.

Ако за тебе това е свестността.. - Сериозността.. Еми да има ги такива!
    Там е работата, че тая тяхната сериозност която получаваш, ще ти излезе с 342423 ядове .. А може дори да ти дотежи и да им теглиш по една майма от твърдата им романтичност, защото аз съм на мнение, че на една жена и трябва не лукова глава (Казвам го това, защото отдавна "Ромео и Жулиете" се поминаха, и ако някое момиче улучи на романтик.. тя ще му се качи на главата), а малко по-властен мъж.. с който да си разделят властта де =) Да има баланс.

Пък и .. не е нужно да е сериозен за да не иска само секс от теб, защото приятеля ми е несериозен, но ме обича. Тъпо звучи .. можИе би =) Нинам, ама така де.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

в една шепа от хора около 40 на брой.....
    ако се намерат двама души отговарящи на названието ''Свястни'' ще е много добре...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

напълно подкрепям тва мнение =D>
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Terra incognita!
    Има такива момчета,аз лично познавам такова,за което се радвам!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    blaa
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

ДА!!! Има!!! Стига да не ги търсиш за фотомодели...щото повечето "хубави" момчета SUX! Мерси на моите "мъжки" фрс, че са такива яки фрс ^^ \/

Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!

Да,има такива момчета.Те не са малки момченца,а вече са по-големи и знаят какво правят...За мен якото момче трябва да е мило към мен,с чувство за хумор,понеже,когато аз някой път пусна някоя шега(а това се случва мнооого често-да не кажа непрестанно) някои хора не разбират шегата и се засягат.Така,че аз неискам да има такива гафове... [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си