- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- някой има ли желание за форум среща?
Е,то среща хубаво..но къде? Аз предлагам ...имаше една поляна някъде към Хасково май беше....там?![]()
Еми..кажете къде и кога и ще видя![]()
What you give is what you get!
Примерно, примерно, ама така не става(от личен опит ти казвамПървоначално написано от Kisses{P}
)
Казваш точно кога и къде и всеки ти казва дали може!
Именно там ти е грешката...трябваше от самото начало да кажеш София...к'во като сте столица..ние кво да не сме врачкиПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
Ne kazwa6 "Sre6ta ili ne" ... Kazwa6 - Forum sre6ta edi koga si w edi kolko si...
Az sum w Kranevo / Varna taka 4e edwa li 6e doida...
Еее-надуши, че се говори за форумна среща и се обадиПървоначално написано от Skullbreaker
![]()
Аз като видя "среща" и се моля да се провали.[-o<
А защоПървоначално написано от Мо6no
![]()
Защото мрази класа си,а срещите са обикновенно с него :P
Всъщност някои субекти тук разпостраняват неверни слухове...
истинската причина е, че моите опити за форумна среща на тоя форум бяха абсолютен провал.![]()
Ако приплещиш основната тайфа няма шанс да да се провали. На моменти при вас си правят "форумни" срещички през 2-3 дена.
Абе желание имам да отида, ама нямам възможност.От Монтана сме 3-4 човека, и аз ги познавам сичките, а в София бях миналата седмица![]()
I az sam navit !![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...