- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бележкниците от тази година - различни :)
Абе не е важно кви са бележниците, важното е какво пише в тях![]()
is my religion
az puk 4etox 4e 6e zaduljavat vs u4ili6ta da sa s uniformi u4enicite koeto zna4i 4e pravat novi belejnici i dnevnici a puk nie 6e trqbva da razvedrqvame obstanovkata sus sku4ni uniformi.
pfff...tva s uniformite e ujasnone moga da si se predstavq v nqkva uniforma...kato v manastir
![]()
...v moeto u4ili6te o6te ne sa kazali, 4e 6te ima i dano da nqma... =))) a kolkoto do belejnicite...po-dobre da sa po-sveji...no kakto nqkoi kaza po-gore - vajnoto e kakvo pi6e v tqh, a ne kak izglejdat
![]()
There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?
e to i az si promenqm fasadata na belejnika no vutr6noto obzavejdane e po vajno.![]()
да ги махат бележниците, ни ми съ учи![]()
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
Голяма работа нали ще си останат бележници!!! В тях ще се пишат оценките .. И двойки , и шестици ... Разликата между старите и новите няма да се забелязва !![]()
Out of control
mi i kvito i da sa vse taq....ama nqma da e lo6o da sa po-svejarski..a 6to se otnasq do yniformi........ujas we hora......[/i]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
ami bravo. edna sveja ideq svarzana sas sku4noto daskalo.
Намерих статийката...
Розови бележници за децата наесен
10 бона награда дава Даниел Вълчев за новите книжки
СОФИЯ. Нови бележници ще зарадват учениците наесен. С различен дизайн ще бъдат дневниците и всички останали документи, които използват школата. Образователният министър Даниел Вълчев вече е обявил конкурс за нов дизайн за ученическите книжки. Награда от 10 бона ще грабне най-добрата идея. Във ведомството на Вълчев вече са пристигнали и първите идеи. Според тях училищната документация ще грее в свежи цветове като зелено, небесносиньо или розово вместо досегашното бежово. В същата тоналност от догодина ще са издържани и дипломите на абитуриентите, та дори и свидетелствата на първолаците. Във визията на приключващите документи обаче трябва да е предвидено място и за защитните холограми, с които дипломите задължително ще са белязани.
Няма никакви ограничения кой да участва в конкурса за новите документи, казаха от МОН. Вижданията си за новите бележници могат да представят дори учениците. Участниците също така са абсолютно свободни да експериментират с шрифтове, размери на буквите или цветове, казаха от образователното министрество. Всички желаещи могат да представят по два проекта за новите бележници. Крайният срок е 10 август.
Сменяме дизайна на документацията не защото не е функционална, коментираха от просветното ведомство. Старите бележници и дневници, които са с бежово-кафяви корици, са вече 8-ма година в школата, нужно е разнообразие, допълниха хората на Даниел Вълчев.
Теодора Йолчева
Вестник Стандарт:1.08.2007
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Ще бъде много забавно,ако наистина са розови...![]()
![]()
![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Йеее! Дано да са по fresh от сегашните!
Аааа тва го чувам за първи път, но ще е мн яко наистина..Ако мойе да са с шарени листа още по-обре.. да е по-веселко..![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
be gotino naistina......... ama vajnoto ko ima vutre![]()
Много ще се радвам ако са розови![]()
Еми, не ме интересува особено, но все пак е хубаво да има малко разнообразие.![]()
За това, че ще се внесе малко разнообразие - съгласна съм, така е. Странно, обаче, защо, след като има нужда от радикални промени в българското образование, не се обръща никакво внимание на това?!![]()
Идеята за промяна ми допада. :P Зависи вече какъв ще бъде новия дизайн,това че ще е нов,не гарантира,че ще бъде по-хубав от предишния,но все пак нека бъдем оптимистично настпоени,поне в това отношение. :P
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами да добра идея тези ся дет са са гадни миризливи ...Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
Fitness Forever
ааа ужас розово, ще си намразя още повече бележника![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ето поне нещо хубаво да измисли тоя Въл4оКефи ме идеята,дано се усъществи,4е ше е гадни4ко пак да са си старите бележници
особенно като 4ух тва сега
![]()
Ако са розови на сърчица..ще ми спестят труда аз да си ги рисувам сърчицата..
Things will never be the same again
ако наистина има зелено тва може да е цвят индикатор. Ако някой родител позеленее толкова мн от яд че придобие цвят до тва зелено от бележника .. тва не е на добре .. препоръчва се дистанция от 1 км в радиос от родителя![]()
![]()
:
![]()
:
Първоначално написано от asinkaa
AhaПървоначално написано от eXtrem3-g1rl
![]()