.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 151

Град
    Варна
    Абе не е важно кви са бележниците, важното е какво пише в тях
    is my religion

az puk 4etox 4e 6e zaduljavat vs u4ili6ta da sa s uniformi u4enicite koeto zna4i 4e pravat novi belejnici i dnevnici a puk nie 6e trqbva da razvedrqvame obstanovkata sus sku4ni uniformi.

Град
    In My DreAm
    pfff...tva s uniformite e ujasno ne moga da si se predstavq v nqkva uniforma...kato v manastir ...v moeto u4ili6te o6te ne sa kazali, 4e 6te ima i dano da nqma... =))) a kolkoto do belejnicite...po-dobre da sa po-sveji...no kakto nqkoi kaza po-gore - vajnoto e kakvo pi6e v tqh, a ne kak izglejdat
    There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?

e to i az si promenqm fasadata na belejnika no vutr6noto obzavejdane e po vajno.

да ги махат бележниците, ни ми съ учи
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    Bulgaria

Re: Бележкниците от тази година - различни :)

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Здравейте! Четох във вестник стандарт една статия, че от тази учебна година ученическите бележници и дневниците щели да бъдат с различен облик. :P Щели да са по-свежи, да имат нещо от сорта на жълто, зелено... Какво мислите по въпроса? Според мен така ще е по-добре. Малко разнообразие :P А и тези сега са скучни нещо...

Голяма работа нали ще си останат бележници!!! В тях ще се пишат оценките .. И двойки , и шестици ... Разликата между старите и новите няма да се забелязва !
    Out of control

mi i kvito i da sa vse taq....ama nqma da e lo6o da sa po-svejarski..a 6to se otnasq do yniformi........ujas we hora...... [/i]
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

ami bravo. edna sveja ideq svarzana sas sku4noto daskalo.

Намерих статийката...

Розови бележници за децата наесен
    10 бона награда дава Даниел Вълчев за новите книжки

СОФИЯ. Нови бележници ще зарадват учениците наесен. С различен дизайн ще бъдат дневниците и всички останали документи, които използват школата. Образователният министър Даниел Вълчев вече е обявил конкурс за нов дизайн за ученическите книжки. Награда от 10 бона ще грабне най-добрата идея. Във ведомството на Вълчев вече са пристигнали и първите идеи. Според тях училищната документация ще грее в свежи цветове като зелено, небесносиньо или розово вместо досегашното бежово. В същата тоналност от догодина ще са издържани и дипломите на абитуриентите, та дори и свидетелствата на първолаците. Във визията на приключващите документи обаче трябва да е предвидено място и за защитните холограми, с които дипломите задължително ще са белязани.
    Няма никакви ограничения кой да участва в конкурса за новите документи, казаха от МОН. Вижданията си за новите бележници могат да представят дори учениците. Участниците също така са абсолютно свободни да експериментират с шрифтове, размери на буквите или цветове, казаха от образователното министрество. Всички желаещи могат да представят по два проекта за новите бележници. Крайният срок е 10 август.
    Сменяме дизайна на документацията не защото не е функционална, коментираха от просветното ведомство. Старите бележници и дневници, които са с бежово-кафяви корици, са вече 8-ма година в школата, нужно е разнообразие, допълниха хората на Даниел Вълчев.
    Теодора Йолчева
    Вестник Стандарт:1.08.2007
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Ще бъде много забавно,ако наистина са розови...
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Йеее! Дано да са по fresh от сегашните!

Град
    Ямайка:)
    Аааа тва го чувам за първи път, но ще е мн яко наистина..Ако мойе да са с шарени листа още по-обре.. да е по-веселко..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Град
    Изгубено
    be gotino naistina......... ama vajnoto ko ima vutre

Много ще се радвам ако са розови

Град
    Вкъщи
    когато бех 2-ри клас беха СИНИ

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не ме интересува особено, но все пак е хубаво да има малко разнообразие.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    За това, че ще се внесе малко разнообразие - съгласна съм, така е. Странно, обаче, защо, след като има нужда от радикални промени в българското образование, не се обръща никакво внимание на това?!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Идеята за промяна ми допада. :P Зависи вече какъв ще бъде новия дизайн,това че ще е нов,не гарантира,че ще бъде по-хубав от предишния,но все пак нека бъдем оптимистично настпоени,поне в това отношение. :P
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: Бележкниците от тази година - различни :)

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Здравейте! Четох във вестник стандарт една статия, че от тази учебна година ученическите бележници и дневниците щели да бъдат с различен облик. :P Щели да са по-свежи, да имат нещо от сорта на жълто, зелено... Какво мислите по въпроса? Според мен така ще е по-добре. Малко разнообразие :P А и тези сега са скучни нещо...
    ами да добра идея тези ся дет са са гадни миризливи ...
    Fitness Forever

Град
    Dreamland Varna
    ааа ужас розово, ще си намразя още повече бележника
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ето поне нещо хубаво да измисли тоя Въл4о Кефи ме идеята,дано се усъществи,4е ше е гадни4ко пак да са си старите бележници особенно като 4ух тва сега

Град
    Психиатрична болница..
    Ако са розови на сърчица.. ще ми спестят труда аз да си ги рисувам сърчицата..

Things will never be the same again

23445678

ако наистина има зелено тва може да е цвят индикатор. Ако някой родител позеленее толкова мн от яд че придобие цвят до тва зелено от бележника .. тва не е на добре .. препоръчва се дистанция от 1 км в радиос от родителя : :

Цитирай Първоначално написано от asinkaa
    [/b]Не мисля,че цвета е от значение...отначалото ще е интересно но след тфа...

Цитирай Първоначално написано от eXtrem3-g1rl
    Ако са розови на сърчица.. ще ми спестят труда аз да си ги рисувам сърчицата..
    Aha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си