- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бележкниците от тази година - различни :)
Rozovi.![]()
![]()
Stiga be tiq se podigravat s nas. Ne moje da ni slojat rozovi belejnici. Tva e diskriminaciq
![]()
Еми те преди години бяха сини...
Хей, и аз мразя розовото. А ако е на сърчица, въобще няма да си купя бележник.![]()
По-важно е вътре какво ще има![]()
от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла![]()
![]()
дам.. а аз се чудех накъде може повече от тва..но..явно може..Първоначално написано от punkrock
![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Първоначално написано от sladku_bebzi
Май така ставаПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
![]()
lele dano ne sa rozovi!!!ako sa takiva 6e si kupq gotina xartiq i 6e si go oblqpq gotino i nqma da e rozovo!!!
хаха.. забавно.![]()
Честно казано ми е все едно цветът им![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако ще да е бялсамо да го напълнят с шестици \
/
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Малко преди да тръгна на даскало - още брат ми и сестра ми като ходеха си спомням хубавата тенденция да има няколко готови дизайна на бележници и всяка година да се редувуват. Един път бяха като нашите сега, но сини, друг път с някакви плевели там и бяха сиви ... абе всяка година беше различно и по-интересно. Та... ако това се върне, нямам нищо против - ще е яко![]()
Memento moriendum esse!
ох ми той моя винаги е празен и е затрит някаде в някой шкаф... попълва се в началото на годината със данните... и в края на 2та срока / и то не всички оценки/ ... иначе ся цвета му мяса на жълта книжка за ония специалните заведения...то не съм далече от истината верно си е лудница тва даскало... добре е да го направят в някви по успокояващи цветове да подготвя родителите за това, което могат да видят вътре
![]()
merilin_, много си права, не се бях замисляла над това защо всъщност бележника ни е жълт ...![]()
![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Memento moriendum esse!
Това за бележниците ще е интересно.Хубаво е малко разнообразие.Аз се надявам освен нов цвят да имат и нов дизайн в офромлението,като шрифтове,разположение на текста и така нататък.А и ако може да има разни графики отпред ще е много хубаво.
![]()
Ем супер .. малко промяна \/
ако ще и на кафеви точки да е... само да не плуват много патки вътреПървоначално написано от bobka
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
mi sg 6e e gotino..nz..6te vidim![]()
Stoplight lock the door..don't look!Backundress in the dark..and hide from you..all of you!
Изобщо не ме интересува.Ако искат да ги направят розови.Все тая ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз викам да ги измахнат....![]()
Ще бъде различно, но пак ще мисля как да не го показвам