.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 151
    Жалко, че ще са същите...

[bЦццццццц малко разнобразие ще е готино абаче ми е все едно пак ще има графа за забележки и отсъствия такаче нищо не се променя[/b]

Днес си купих бележник,ама не откривам разлика от миналата година!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Днес си купих бележник,ама не откривам разлика от миналата година!
    Az su6to si kupih dnes i su6to ne namiram. Daje i godinata na izdavane ot MON ne e smenena - 2006. Samo deto cenata e razli4na... =D>

Еми купех си бележник и беше си същия

и аз вчера си взех бележник....същата грозна жълта книжчица глупости, щели са да бъдат различни, ама то няма и голямо значение, все пак бележник за кво ти е освен за оценки или да мухлясва на бюрото ти (ако не го носиш разбира се)....

novi belejnici ihAa tfa shte te cool da imashe nqkfa dr promqna kato naprimer bez daskalo ma nqq takiva raboti abe hora dali naistina shte ima stachka

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Dreme mi kwi shte sa belejnicite ...

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    и аз вчера си взех бележник....същата грозна жълта книжчица глупости, щели са да бъдат различни, ама то няма и голямо значение, все пак бележник за кво ти е освен за оценки или да мухлясва на бюрото ти (ако не го носиш разбира се)....
    +1

Град
    Плевен ..
    същите боклуци са ..

Guest
    Въобще не ме *бе какъв цвят са, каква форма имат...
    Искам да става 24-ти май и да приключвам
    После матури и университет!

днес си купих бележник,същия си е като преди никаква проммяна,моята приятелка също си е взела не спомена да му има нещо ново!

Има ново - цената им.Какво е т'ва 40ст. за бележник и лична карта? Аз ше им майката е*а на тия..К'во само дигат цените..нестига,че учебниците са е**си скъпите ми сега и бележниците.Дееба и шибаното правителство..ей. Няма да се оправи тая смотана страна и това си е.. просто няма никой шибан идиот да я оправи..
    Ай,че мн се ядосах.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Голям фен
    Град
    Психиатрична болница Св. Иван Рилски – Нови Искъp кв. Курило, България
    Аз на Славейков като си зимах учебниците видях и бележници (ама не си зех, щото мама искаше само учебници да зема, а и рестото остана за мене)... бяха същите като старите.. във вторник ще разберем...
    Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    +1
    +1

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    уф! Аз толкова се надявах да са различни, защото това лайняно жълто не мога да го гледам вече

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

offf tukmo malko po-veselo 6e e !ama moq belejnik e ot tiq jultite gadnite :@
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Бележкниците от тази година - различни :)

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Здравейте! Четох във вестник стандарт една статия, че от тази учебна година ученическите бележници и дневниците щели да бъдат с различен облик. :P Щели да са по-свежи, да имат нещо от сорта на жълто, зелено... Какво мислите по въпроса? Според мен така ще е по-добре. Малко разнообразие :P А и тези сега са скучни нещо...
    Бележниците са като мин.година.

Абсолютно същите са. Едни такива жълти, гадни. Едно време имаше едни със съшия дизайн, ама сини. Те бяха по-яки.

Az da vi kaja iskam da nqma vaob6te belejnici ama ne stava \/

Град
    Някъде из вселената
    и аз така
    The pain is undividable part of the life.

ami nz.. opredeleno sym za ideqta... no pyk v na6iq klas nqma sku4en belejnik.. vs si gi oblepvame s mn i razli4ni kartinki ( razbira e samo koricite, za6toto az li4no ne si otvarqm belejnika mn 4esto)
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

И каква е разликата ? Дневника е същата сатанинска библия,бележника и той.
    LaraFairie Photography ...

Re: Бележкниците от тази година - различни :)

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    ученическите бележници и дневниците щели да бъдат с различен облик. :P Щели да са по-свежи, да имат нещо от сорта на жълто, зелено... Какво мислите по въпроса?
    da jalti sa i da ima razlika mejdu tezi i minalogodi6nite (cenata)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си