- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бележкниците от тази година - различни :)
Жалко, че ще са същите...
[bЦццццццц малко разнобразие ще е готино абаче ми е все едно пак ще има графа за забележки и отсъствиятакаче нищо не се променя[/b]
Днес си купих бележник,ама не откривам разлика от миналата година!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Az su6to si kupih dnes i su6to ne namiram. Daje i godinata na izdavane ot MON ne e smenena - 2006. Samo deto cenata e razli4na... =D>Първоначално написано от gabrielka@a
Еми купех си бележник и беше си същия![]()
и аз вчера си взех бележник....същата грозна жълта книжчицаглупости, щели са да бъдат различни, ама то няма и голямо значение, все пак бележник за кво ти е освен за оценки или да мухлясва на бюрото ти (ако не го носиш разбира се)....
novi belejnici ihAa tfa shte te cool
da imashe nqkfa dr promqna kato naprimer bez daskalo
![]()
![]()
ma nqq takiva raboti
abe hora dali naistina shte ima stachka
![]()
Dreme mi kwi shte sa belejnicite ...![]()
+1Първоначално написано от N0_feAR
същите боклуци са ..
Въобще не ме *бе какъв цвят са, каква форма имат...
Искам да става 24-ти май и да приключвам![]()
После матури и университет!
днес си купих бележник,същия си е като преди никаква проммяна,моята приятелка също си е взела не спомена да му има нещо ново!![]()
Има ново - цената им.Какво е т'ва 40ст. за бележник и лична карта? Аз ше им майката е*а на тия..К'во само дигат цените..нестига,че учебниците са е**си скъпите ми сега и бележниците.Дееба и шибаното правителство..ей. Няма да се оправи тая смотана страна и това си е.. просто няма никой шибан идиот да я оправи..![]()
Ай,че мн се ядосах.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Аз на Славейков като си зимах учебниците видях и бележници (ама не си зех, щото мама искаше само учебници да зема, а и рестото остана за мене)... бяха същите като старите.. във вторник ще разберем...![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
offf tukmo malko po-veselo 6e e !ama moq belejnik e ot tiq jultite gadnite :@![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Бележниците са като мин.година.Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
Абсолютно същите са. Едни такива жълти, гадни. Едно време имаше едни със съшия дизайн, ама сини. Те бяха по-яки.![]()
Az da vi kaja iskam da nqma vaob6te belejnici ama ne stava \/
и аз такаПървоначално написано от N0_feAR
![]()
The pain is undividable part of the life.
ami nz.. opredeleno sym za ideqta... no pyk v na6iq klas nqma sku4en belejnik.. vs si gi oblepvame s mn i razli4ni kartinki ( razbira e samo koricite, za6toto az li4no ne si otvarqm belejnika mn 4esto)
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Първоначално написано от N0_feAR
![]()
И каква е разликата ? Дневника е същата сатанинска библия,бележника и той.
LaraFairie Photography ...
da jalti sa i da ima razlika mejdu tezi i minalogodi6nite (cenata)Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
![]()