- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не мислите ли, че животът е ш*бан ?
Ne mislite li 4e jivota e 6*ban?sorry za temata,no samo az li mislq taka ebati ?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
2 и 7 точка от правилника!
Що?!
Живота е прекрасен![]()
еххххх\
/
![]()
Какъв е проблема?
emi neznam ... vsi4ko e oburkano,vsi4ko e stranno i se 4uvstva6 zle ... kofti ti e , no kato se zamislq sega... vseki si ima takiva momenti,taka li e ili gre6a ... a za tova 4e jivota e takuv,kakuvto sam si go napravi6-taka e ! ima6 pravo .. no ponqkoga pravi6 ne6ta za koito sujelqva6 i moje bi ot tova vsi4ko se oburkva ...![]()
Секунда след като тихо го промълвих видях и мнението тиПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
понякога е шибан, понякога не..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Шибан е....Просто понякога обстоятелставата промунат всичко....Живота се старае да вземе максимума от теб и азтова хората остаряват....Направи една грешка и може и да не стигнеш до старостта...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
v momenta e takav ama sled 1 sedmica bez 1 den 6te sam na 10toto nebe![]()
Ам...да, живота е какъвто си го направиш, но и какъвто ти го направят...
Абе, шибан е.
хъхъ..
Еххххххххх...какво да се прави, живота никога не е бил лесен, няма и да бъде, на теб ти остава само и единствено да се примириш и да го живееш, един шанс ни е даден![]()
Да,понякога е много шибан!Но не трябва да го гледаме от тази старана!
Кое му е шибаното? Че си тук и трябва да си го изживееш?
Това животът ... на тая планета е едно малко преходно нещо което те прави активен в нещо велико и не толкова малко.
Всичко тук е преход за да се усъвършенстваш за нещо по-добро някъде другъде. За това съм на мнение.. злобата да се оставя на страни. Да усъвършенстваме добродетелите си. Да се позамислим... за колко кратко сме тук и какво искаме да направим .. за някой.
Аз съм на мнение, че трябва да се живее в името на нещо и някой, а не да се рея поглед из пространството и да се чудя като тебе защо съм на тоя свят и колко шибан бил живота.
Направи нещо удовлетворяващо те.... НЕ да се наквасиш като свиня.
Говоря за нещо по значително... Нещо което както да радва теб.. да радва и околните.
Всеки си има призвание. Твоето е? Не знаеш? Ми поразровичкай си мозъка, защото го имаш - вместо да се оплакваш какъв е бил живота!
Много мисли ми се въртят в главата.
Ти казваш, че светът е шибан... ?!?!?!
До като вали летен дъжд.. събуй се.. излез .. погледни към небето.
Усети земята под себе си и безкрайността над теб.
Жестоко е! Не си ли пробвал? Е, пробвай.
Повърви по мократа трева.. според мен това е мечтата на всяко човешко същество което не може да ходи.
Но понеже ние считаме живота си .. здравето си.. като чиста формалност (когато сме малки и невръстни =] ) не осъзнаваме колко щастие се крие в тия малки неща.
Колкото и да ти е зле.. трябва да ти в добре![]()
Ако виждаш грозните неща красиви.., дори по красиви и от прелестните при тебе колкото и да е зле - все ще си добре!Айде. Късмет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ами живота...той никога няма да бъде лесен,за това е скапан!Но...ако погледнеш от хубавата страна на нещата,ще видиш,4е той не е само...нещо временно.Дава ти както лоши,така и добри спомени и слу4ки...първата ти любов,а после и истинската(ако вярваш в истинската любовта де)Нищо не се дава ей така...живота когато дава,и взима
Мисленето ти е нормално и разбираемо.Но...и както казва баща ми''В тоя скапан живот тряя да се нау4иш как да оцеляваш!Никой няма да ти помогне!Много малко хора ще са ти истински верни.Живота е скапан,защото вси4ко е трудно.''а после го обърна и на...''Живота е такъв какъвто си го направиш
'' Майка ми е по4ти на същото мнение
![]()
Първоначално написано от Crazy`Witch
аааааа, ко' друса и не почерпи![]()
иначе, същинският въпрос е "кой нашиба живота?"
УууухахахаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
В прочем.. Не съм ползвала никога треви и такива разни буклици!
Не мисля и да опитвам даже скоро...
Остана и да пафкам.. съвсем, ще изперкам.
И без разни опиати не ме слуша главата. Може би и за това ... добри събеседници са ми разни зарибени![]()
И чиста съм си "добре".
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Дядо Коледа!!Първоначално написано от LunaTriCk
ще кастрирам гадния дебелак ако ми падне!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
с какво те ощети тебе шибаната свиня?Първоначално написано от Verminaard
пп. ти носи косачката..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
в кофти настроение си![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Живота...живота е пич![]()