- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не мислите ли, че животът е ш*бан ?
СТФУ!Първоначално написано от tuka6na
тогава е най-шибан... пъпки... комплекси.. промени.. аве... треа си некъв бъгнат, за да не ти е шибан животът на тая възраст.![]()
Животът започва след 20![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Аха , аха![]()
Out of control
СъгласнаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
So free
Точно,абсолютно съгласна съм...Първоначално написано от Crazy`Witch
П.П.Много увличащо пишеш...и убеждаващо...
П.П.2.Не съм зарибена...![]()
![]()
Точно,абсолютно съгласна съм...Първоначално написано от Crazy`Witch
П.П.Много увличащо пишеш...и убеждаващо...
П.П.2.Не съм зарибена...![]()
![]()
Всеки има моменти,в които живота му се струва шибан и си мисли,че е по-добре да се оттърве едва ли не от него,но на другия ден е толкова щастлив от нещо,че дори не се сеща за вчерашните си мисли...така че НЕ,живота не е шибан!...![]()
Винаги съм харесвала знака на ин и ян... (не съм сигуна дали така се пише...) защото има мн истина в него..
Каквито и лоши неща да ти се случват.. трябва да намериш хубавото в тях.. и по важното да успееш да ги преодолееш и да вървиш напред... защото времето никога няма да спре.. а живота няма тебе да чака![]()
is my religion
signed & agreed.Първоначално написано от selassie
трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.
пфПървоначално написано от bah bah
и това го казваш на 15
когато вашите те издържат и единствения проблем е че рейса закъсня с 5 мунити днес..
представям си как ще се чустваш на 40
не е важно какъв е живота обективно,а субективно,трябва да си резистентен към обстоятелствата..![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
i tova ako ne e izkazvane ot nqkoe emo pak naПървоначално написано от bah bah
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от n1ght_shadow
пфф...само на имотата ли живота им е шибан?
Смисъл и моя живот си е шибан а не се числя към бритонестите лапета.
На всеки живота е шибан в някаква степен айде сега...
хъхъ..
Ам ако някой пусне тема 'Животът през Розови очиЦа',няма да е толкова 'доходна' като тази сигурно.Това ме навежда на мисълта че младежите освен да се бунтуват,обичат и да се оплакват.Брейй...И пак-не животът не е шибан.А ако някой тепърва го мисли наистина ,то за напред нз;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Живота бил шибан... кат та гледам, май той шиба тебе...![]()
Мисля,че това какъв е и какъв ще бъде животът ти занапред,зависи само и изцяло от теб.Ти си този,който взима решения и прави избори,които по някакъв начин въздействат на живота ти.А това да казваш,че някой друг ти е виновен за дереджето,че животът е шибан и така нататък за мен са просто оправдания,че не можеш да направиш живота си такъв,какъвто искаш да бъде.А и бтв,няма нищо по-шибано от лошите мисли.![]()
Да,шибан е живота.....ама кфо моя напрая...и аз ли да го шибам.....Не стаа...живота ти преа тъпо...тъпо тъпо тъпо...и накрая кат му писне те заебава..и вси1ко си е по старо му...пак си си хепи![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Какъвто и да ти е живота.. трябва да го приемеш.. той няма сам да се промени.. но ти можеш.. да го направиш.. просто трябва да опиташ.. и др което е .. пак какъвто и да ти е живота.. трябва да се радваш на хубавите.. неща.. тях винаги ги има както и лошите.. тъй, че няма смисъл да си губиш времето.. да се вайкаш що ти е такъв живота.. просто си го живей... с усмивка обаче![]()
is my religion
Живота винаги е шибан и на който не му харесва....![]()
е на тебе и меса с тоалетна хартия ти харесват - ти си мазохистПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
-> понякога е шибан живота, а понякога е прекрасен... радвайте се на прекрасните моменти и оставете шибаните да отминат![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Не е шибан.
И не се притеснявай за тийн-депресията си. Ще ти мине.![]()
Първоначално написано от TheNightRider
... пиеш ли си хапчетата редовно
![]()
хъхъ..
Мн ясно че живота е шибан... важното е как ти приемаш нещата, като си повтаряш колко скапан е живота изпускаш мн хубави моменти, които могат да го направят по-малко шибан
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Животът е такъв, какъвто си го направиш. Повечето хора си го правят шибан, а и какъвто и да е живота човек гледа останалите. Колкото и да е хубав живота му като приятелите му са по-добре (в неговите очи) той ще се чувства зле.
Такъв е, по-добър няма и да стане, дори и с пари.