.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 164
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Мне,не мсля ,че животът в период 13-18 може да бъде шибан От части е така както ти си го направиш,а ако говоря в частност например за моят живот,мне само не е шибан,ами дори не съм си го представяла някога такъв...
    СТФУ!
    тогава е най-шибан... пъпки... комплекси.. промени.. аве... треа си некъв бъгнат, за да не ти е шибан животът на тая възраст.

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Животът започва след 20

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Животът е такъв, какъвто сам си го направиш.

Аха , аха
    Out of control

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Много по-лесно е да обвиниш другите за грешките си или за случващото се.

Иначе споко - на всеки се случва да се сдуха - ще ти мине. :P
    Съгласна
    So free

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Кое му е шибаното? Че си тук и трябва да си го изживееш?
    Това животът ... на тая планета е едно малко преходно нещо което те прави активен в нещо велико и не толкова малко.
    Всичко тук е преход за да се усъвършенстваш за нещо по-добро някъде другъде. За това съм на мнение.. злобата да се оставя на страни. Да усъвършенстваме добродетелите си. Да се позамислим... за колко кратко сме тук и какво искаме да направим .. за някой.
    Аз съм на мнение, че трябва да се живее в името на нещо и някой, а не да се рея поглед из пространството и да се чудя като тебе защо съм на тоя свят и колко шибан бил живота.
    Направи нещо удовлетворяващо те.... НЕ да се наквасиш като свиня.
    Говоря за нещо по значително... Нещо което както да радва теб.. да радва и околните.
    Всеки си има призвание. Твоето е? Не знаеш? Ми поразровичкай си мозъка, защото го имаш - вместо да се оплакваш какъв е бил живота!

Много мисли ми се въртят в главата.

Ти казваш, че светът е шибан... ?!?!?!
    До като вали летен дъжд.. събуй се.. излез .. погледни към небето.
    Усети земята под себе си и безкрайността над теб.
    Жестоко е! Не си ли пробвал? Е, пробвай.
    Повърви по мократа трева.. според мен това е мечтата на всяко човешко същество което не може да ходи.
    Но понеже ние считаме живота си .. здравето си.. като чиста формалност (когато сме малки и невръстни =] ) не осъзнаваме колко щастие се крие в тия малки неща.

Колкото и да ти е зле.. трябва да ти в добре
    Ако виждаш грозните неща красиви.., дори по красиви и от прелестните при тебе колкото и да е зле - все ще си добре! Айде. Късмет.
    Точно,абсолютно съгласна съм...
    П.П.Много увличащо пишеш...и убеждаващо...
    П.П.2.Не съм зарибена...

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Кое му е шибаното? Че си тук и трябва да си го изживееш?
    Това животът ... на тая планета е едно малко преходно нещо което те прави активен в нещо велико и не толкова малко.
    Всичко тук е преход за да се усъвършенстваш за нещо по-добро някъде другъде. За това съм на мнение.. злобата да се оставя на страни. Да усъвършенстваме добродетелите си. Да се позамислим... за колко кратко сме тук и какво искаме да направим .. за някой.
    Аз съм на мнение, че трябва да се живее в името на нещо и някой, а не да се рея поглед из пространството и да се чудя като тебе защо съм на тоя свят и колко шибан бил живота.
    Направи нещо удовлетворяващо те.... НЕ да се наквасиш като свиня.
    Говоря за нещо по значително... Нещо което както да радва теб.. да радва и околните.
    Всеки си има призвание. Твоето е? Не знаеш? Ми поразровичкай си мозъка, защото го имаш - вместо да се оплакваш какъв е бил живота!

Много мисли ми се въртят в главата.

Ти казваш, че светът е шибан... ?!?!?!
    До като вали летен дъжд.. събуй се.. излез .. погледни към небето.
    Усети земята под себе си и безкрайността над теб.
    Жестоко е! Не си ли пробвал? Е, пробвай.
    Повърви по мократа трева.. според мен това е мечтата на всяко човешко същество което не може да ходи.
    Но понеже ние считаме живота си .. здравето си.. като чиста формалност (когато сме малки и невръстни =] ) не осъзнаваме колко щастие се крие в тия малки неща.

Колкото и да ти е зле.. трябва да ти в добре
    Ако виждаш грозните неща красиви.., дори по красиви и от прелестните при тебе колкото и да е зле - все ще си добре! Айде. Късмет.
    Точно,абсолютно съгласна съм...
    П.П.Много увличащо пишеш...и убеждаващо...
    П.П.2.Не съм зарибена...

Всеки има моменти,в които живота му се струва шибан и си мисли,че е по-добре да се оттърве едва ли не от него,но на другия ден е толкова щастлив от нещо,че дори не се сеща за вчерашните си мисли...така че НЕ,живота не е шибан!...

Град
    Варна
    Винаги съм харесвала знака на ин и ян... (не съм сигуна дали така се пише...) защото има мн истина в него..
    Каквито и лоши неща да ти се случват.. трябва да намериш хубавото в тях.. и по важното да успееш да ги преодолееш и да вървиш напред... защото времето никога няма да спре.. а живота няма тебе да чака
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от selassie
    Животът започва след 20
    signed & agreed.
    трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Re: Не мислите ли, че животът е ш*бан ?

Цитирай Първоначално написано от bah bah
    Ne mislite li 4e jivota e 6*ban?sorry za temata,no samo az li mislq taka ebati ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    2 и 7 точка от правилника!
    пф
    и това го казваш на 15
    когато вашите те издържат и единствения проблем е че рейса закъсня с 5 мунити днес..
    представям си как ще се чустваш на 40
    не е важно какъв е живота обективно,а субективно,трябва да си резистентен към обстоятелствата..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Ne mislite li 4e jivota e 6*ban?sorry za temata,no samo az li mislq taka ebati ?
    i tova ako ne e izkazvane ot nqkoe emo pak na
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    i tova ako ne e izkazvane ot nqkoe emo pak na

пфф...само на имотата ли живота им е шибан?
    Смисъл и моя живот си е шибан а не се числя към бритонестите лапета.
    На всеки живота е шибан в някаква степен айде сега...
    хъхъ..

Ам ако някой пусне тема 'Животът през Розови очиЦа',няма да е толкова 'доходна' като тази сигурно.Това ме навежда на мисълта че младежите освен да се бунтуват,обичат и да се оплакват.Брейй...И пак-не животът не е шибан.А ако някой тепърва го мисли наистина ,то за напред нз;/
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

да,мисля..
    и кфо от тва?

Guest
    Живота бил шибан... кат та гледам, май той шиба тебе...

Мисля,че това какъв е и какъв ще бъде животът ти занапред,зависи само и изцяло от теб.Ти си този,който взима решения и прави избори,които по някакъв начин въздействат на живота ти.А това да казваш,че някой друг ти е виновен за дереджето,че животът е шибан и така нататък за мен са просто оправдания,че не можеш да направиш живота си такъв,какъвто искаш да бъде.А и бтв,няма нищо по-шибано от лошите мисли.

Да,шибан е живота.....ама кфо моя напрая...и аз ли да го шибам.....Не стаа...живота ти преа тъпо...тъпо тъпо тъпо...и накрая кат му писне те заебава..и вси1ко си е по старо му...пак си си хепи
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Варна
    Какъвто и да ти е живота.. трябва да го приемеш.. той няма сам да се промени.. но ти можеш.. да го направиш.. просто трябва да опиташ.. и др което е .. пак какъвто и да ти е живота.. трябва да се радваш на хубавите.. неща.. тях винаги ги има както и лошите.. тъй, че няма смисъл да си губиш времето.. да се вайкаш що ти е такъв живота.. просто си го живей... с усмивка обаче
    is my religion

мдам...доста е шибан
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Berlin
    Живота винаги е шибан и на който не му харесва....

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    На мен пък ми харесва да е шибан. :P
    е на тебе и меса с тоалетна хартия ти харесват - ти си мазохист

-> понякога е шибан живота, а понякога е прекрасен... радвайте се на прекрасните моменти и оставете шибаните да отминат
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не е шибан.

И не се притеснявай за тийн-депресията си. Ще ти мине.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    На мен пък ми харесва да е шибан. :P
    ... пиеш ли си хапчетата редовно
    хъхъ..

Град
    entre el mar y una estrella...
    Мн ясно че живота е шибан... важното е как ти приемаш нещата, като си повтаряш колко скапан е живота изпускаш мн хубави моменти, които могат да го направят по-малко шибан
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Животът е такъв, какъвто си го направиш. Повечето хора си го правят шибан, а и какъвто и да е живота човек гледа останалите. Колкото и да е хубав живота му като приятелите му са по-добре (в неговите очи) той ще се чувства зле.

Такъв е, по-добър няма и да стане, дори и с пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си