- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не мислите ли, че животът е ш*бан ?
Може да е шибан ама аз му го нашибвам...![]()
Така еПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
![]()
Само, ако се построи комунизма, ще има щастлив живот за всички по земята![]()
Всеки във живота си има хубави и шибани моменти,но на очи ни се набиват само лошите ,защото хората сме такива ,че когато всичко си е нормално просто не ни прави впечатление!Но живота не може да бъде наречен шибан..трябва да се радвате ,че живеете..ама щом ти е толкоз шибан скачай от терасата![]()
Ами не е.Просто понякога е сложен или труден. Живота е постоянна борба със себе си - да се поддадеш или не на лошите мисли. Всъшност,животът е пъстър.Можеш да видиш какво ли не.Има от всичко по много.Хубавото е ,че никога не знаеш какво може да ти се случи. Има изненадки,задачки-закачки,изпитанийца,мотане ,лутане, вървене,падане ,ставане и така. Много неща зависят от нас,но и има други ,които сме си ги надробили кармично в предни животи и сега ще си сърбаме попарката.
I ROCK!!!!!
Имала съм такива моменти в които наистина ми е било много сдухано , просто трябва да се свиква ..не съм на възрастта на която трябва да мисля за проблемите на останалите ..сега по ми се весели отколкото да мисля колко е шибан живота..за това оставям по късните години когато ще съм омъжена ако въобще се омъжа хах тогава сигорно няма да има какво друго да се прави освен да се тормозя за проблеми
mda.6iban e ponqkoga.ama si ima i hubava strana
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Не, Сталин е шибан!
Съдеики по-снимката, живота за теб е шибан...Първоначално написано от Бате Хитлер
![]()
Обявявам ти Blitzkrieg!Първоначално написано от Бате Сталин
![]()
Не виждам какво ми е на снимката, бе пендел!Първоначално написано от Бате Сталин
Поне вече не си емо! Но пък си оръфляк :PПървоначално написано от Бате Хитлер
![]()
Хахах, погледни се в огледалото и тогава говори, парцал червенПървоначално написано от Бате Сталин
![]()
Ето ти го погребениетоПървоначално написано от Бате Сталин
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гледай да не те застигне нещо Гудериян! Нещо твърдо и дълго!![]()
Не е кур!![]()
Тоя ако го спипам ще му се стъжни - червен идиот!Първоначално написано от Guderian
Ще го погреба като на снимката, която си постнал.
Първоначално написано от Бате Хитлер
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гудериян и Хитлер! Ще правя садо мазо с вашите недоебани анални разкрития!И тогава и вие ще станете червени..... като задниците ви
![]()
Ще видим кой на кого ще го вкара, гугутчице!Първоначално написано от Бате Сталин
![]()
Кое е по яко:
Комунизъм или Нацизъм ??![]()
![]()
kvo stava tuka-bate stalin, hitler i neznam si kvi![]()
4e jivota e 6iban 6iban e no trqbva da se jivee tova e! ili jivee6 ili si t1panar
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
Първоначално написано от bah bah
Аз също мисля,че е шибан...
Защо??
Ами защото знам,че ще умра...незнам коя година с ТОЧНОСТ...
Исак Нютон е казал,че ще умрем 1260 години след откриването на Римската Империя,която е открита през 800...което пък казва,че ще умрем през 2060...Отделно в корана пише,че ще настъпи края на света тогава...А сега прочетох,че през 2070 година ще мрем от суша...
Хората ги е страх да умрат,а трябва да ги е страх да ЖИВЕЯТ!!!
![]()
Не ИсКаМ дА уМиРаМ
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
животът е една красива лъжа в която има зрънце истина![]()
ъърту
В животът на всеки има баланс.Случват му се много хубави неща,а понякога точно обратното.Всичко лошо и добро се връща(личен опит).Според мен всеки има лоши и добри моименти,но напоследък животът ми се струва много тъп.
<3 ^^
Когато е в ръцете на комунистите, наистина е шибан.![]()