- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не мислите ли, че животът е ш*бан ?
точноПървоначално написано от Бате Хитлер
![]()
90%Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Само имотата мислят,че е шибан!![]()
Ахмм ся серизоно емиии не е шибан! Всъщност когато си спиш сладко-сладко и майка ти отвори врата и влиза студ светлин и шум е мн шибан живота!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но като цяло за да не е шибан,бог е създал-приятелите,момчетата и съответно момичетата,създал е и тв-то и компа!!!
![]()
Всичко е ОК!!!
![]()
Понякога е невероятно хубав, друг път ти се иска да не го живееш...
Много правилно!!!Първоначално написано от p4elata_brumze
Труден,да...шибан-не....
Весел е даже...забавен един такъв ( =
The weak suffer i ENDURE!
Това ми хареса.Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
Не живота е шибан , хората са шибани !
Може някой да го споменал вече същото, но това е моята позиция по въпроса . Просто и ясно .
е каква е връзкатаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
тая шаблония пък е най-тъпата, която съм чувал...
ебати мисленетоПървоначално написано от love^only^one^boy
![]()
Да.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Всъщност Бог не е създал твто и компа, но както и да е...Първоначално написано от love^only^one^boy
Ами понякога живота си отмъщава и от теб се иска да си вземеш поука от цялата ситуация...И на мене понякога ми се струва, че всичко е с главата надолу и че по-лошо не може да стане и само се питам "ЗАЩО ГОСПОДИ ЗАЩО И ЗАЩО НА МЕН?С КАКВО ГО ЗАСЛУЖИХ?".И като мине известно време се успокоявам и всичко се вяръща на мястото си ...
Повечето сте още малолетни,а вече живота ви се вижда шибан??Не се излагаите,а си правете кефа докато още можете и не се вживяваите толкова в ролите на възрастни
jivotat e mn gotin.....pone na 15 e taka![]()
Just haters make me famous! εĭз
Не е просто много а МНОГО!
Сега живота е горе-долу добре...
след 20 год. няма да се живее на тая планета![]()
[color=red][b]У нас перестр
to4no moqt zasega e mnoooooooooooy gotin,vqrno,ponqkoga i az si mislq 4e e 6iban,ama tiq momenti sa rqdkost![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
еми не съвсем![]()
Първоначално написано от sladursko_tigar4e
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Мдам, живота определено е шибан...поне в България.
Щото ако се опиташ да направиш нещо, без да кихнеш кинти на правилния човек го духаш! След като са те преебали брутано, само защото не си дал пари, побеснял и чудещ се какво да правиш отиваш в Обеля, купуваш 1 грам, мислейки си че това ще оправи нещата поне за днес, но въпреки това пак се чувстваш отвратително. После се прибираш в другото софийско гето, търсейки някой църен, на който да си го изкараш. Но и за това нямаш желание. Издънил си се пред всички, които те уважават, и то само защото живееш тука... Отиваш си вкъщи, всеки те потупва по рамото и ти казва "случва се на всеки" и от това ти става още по-зле. И в крайна сметка си казваш "един голем *** за живота"!
Не!!! Животът е прекрасен.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Като живота ти го натресе така, както на мен тая сутрин, ще поговорим пакПървоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()