- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
да ве и аз имам тоз проблем начи фимоза е смисал аз като си я опъна кат ги дигна и ме боли и като си пипна главичката забелена ми става некво сууупер особено смисал не боли ама е някво неприятно немога да го обесня обаче никакви други проблеми не ми е създавало и не мисля да си правя операция![]()
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от HeadMasTeR
спокойно,
в реда на нещата е
намери из темата поста с Правилото за Седмиците.
нормално е в началото да изглежда "ужасно". все пак това си е рана.
ще отмине.
наблягай на баните със смрадлика, примерно докато стоиш на компа
не е добре ако го държиш непрекъснато във влажна среда.
всичко ще отмине с времето![]()
при теб не е спеш, можеш да почакаш и е за доброПървоначално написано от EPoX
нека поотмине грипа.
а и в пловдив купиха една нова апаратура, тези дни чакат да се сдобият и с друга машинка. с тях много по финно се получават нещата.
batkodoki, безкрайно ти благодаря за ценното инфо!!! щом ти казваш, ще изчакам!Първоначално написано от batkodoki
![]()
batkodoki плс виш личното съобщение което ти пратих и ми отговори плс .... че взех много да се притиснявам
Здравейте, на 16 години съм и вчера ме оперираха за късо гемче. Въпроса ми е след колко време горе-долу ще паднат конците и кога ще мога да си набия една злобарка че все пак съм момче![]()
Пич слушай ме мене..на 2 януари тая година ме оперираха за късо гемче.. конците паднаха след 2 седмици... но не се сдържаш и още на първата бих без да го оголя..човек направо беше затишие пред буря..сега всичко е наред![]()
аз се чудя даже дали да кажа на наще тъй като не ми създава проблеми тва![]()
Еми добре значи ще гледам да се сдържа 1 седмица, но усещам как после ще забия монитора в стенатаПървоначално написано от hardly_awakened
![]()
А някой може би да ми каже как да си бия чекии сега след като съм обрязан? Нямам кожа на главичката, а кожата на ствола е опътаната при ерекция и не се движи особено...
обрязан или не, за да правиш секс /мастурбация не кожичката ти е нужна, а лубрикант/смазка.Първоначално написано от Garfield16
в твоя случай, както и при всички момчета изобщо е препоръчително да се използва някакъв лубрикант/смазка.
има много и различни спец гелове, но те са неоправдано скъпи.
много по-добър ефект имат бебешките олио-гелове.
не са скъпи, намират се във всеки голям супермаркет или аптека.
най-доброто в момента е бебешкия олио-гел на Johnson&Johnson с екстракт от лайка. намира се във всеки супермаркет в раздела за бебешките неща (прозрачен гел с мехурчета в него) струва 5-6лева тубата.
спокойно може да се ползва всякако бебшко олио или гел или олио-гел - пробвай и вече според индивидуалните предпочитания ще видиш кое ти харесва повече.
хубавото при бебешките олио-гелове е че освен, че служат за смазка - овлажняват и омекотяват лигавицата на главичката и така я предпазват от загуба на чувствителност, а и повечето имат и противовъзпалителен ефект.
изобщо ползването на лубрикант е добре да се прилага от всички момчета без значение дали са обрязани или не. играта "на сухо" с пишока води до намелна чувствителност, а и стимулира растежа на онези "бели пъпчици по главичката", които така ви плашат.
в краен случай - слюнка.
на въпроса как? - при достатъчно лубрикант, дланта ти успешно замества липсващата кожичка, а и други неща![]()
Така...Ходих при Уролога си , готов съм за операция.Евентуално ще ме оперират този Петък , ако не другата седмица.
Баткодоки , обръщам се към Вас с две запитвания :
Докато ме преглеждаше уролога , мисля че не видя че имам Късо Гемче.Когато се свърза на място с негов приятел хирург , за да уговорят операцията , му каза че имам Фимоза , нищо друго.Той е виждал късото ми гемче , но беше преди около месец и е забравил най-вероятно , а и аз забравих да му припомня по време на прегледа.Та въпросът ми е - По време на операцията предвижда ли се по-специфична методика ако има на лице и късо гемче, или не е от значение?
Другият ми въпрос е - Урологът ми каза че мога да си избера дали да ми оставят малко кожа или да ме обрежат напълно.Какво ще рече "малко кожа" и как е по-добре?Попитах Урологът си на място - той каза че няма опасност ако се остави малко кожа.Но все пак питам и Вас : Как е по-добре - напълно или с малко кожа ?
Знам, че не питаш мен, но все пак да кажа: ако се остави малко кожа ще запазиш добрите усещания по-добре в някой участъци, а ако не се остави - ще се намали чувствителността навсякъде. Затова ти е дал и ти да избираш как предпочиташ, според мен варианта с частичното обрязване е по-добър.Първоначално написано от kkkl
Аве давай,пълно обрязване.95 % от Американчетата са обрязани.Хората не са глупави явно.Ако можех и аз щях да се обрежа,ама ме е страх малко.Иначе всичко ми е наред с моя пишок![]()
Обрязаха ме преди 8 дена.Слагах превръзки от марля и Йодасепт и веднъж в деня го промивах с калиев перманганат,но от снощи вече не го опаковам в нищо и е директно в гащите(мислех,че ше е ужасно,но всъшност не е изобщо гадно)и сутринта целите боксреки бяха в кръв щото като съм получил ерекция и се е отворила раната там където е отрязано гемчето.Нещо почнах да се сдухвам от болките,кръвта,тва че още е подут,кожата на главата се сбръчква,няма да мога да го лъскам нормално и тн...Айде някой да каже нещо успокояващо и да обясни горе долу след колко време всичко вече ше си е нормално...
ще говориш с хирургаПървоначално написано от kkkl
не знам какво е точно положението при теб.
не винаги е възможно да се прави избор, но когато има възможност да се остави аванс от кожата това е добре.
хайде успех![]()
Споко братле...Първоначално написано от HeadMasTeR
Мене ме оперираха от късо гемче.И на мене ми е сдухано от конците които не искат да паднат-от седем шева, паднаха два сами, един доктора издърпа, но останалите са здрави.Докито реши да ги оставим да резорбират сами (не знам какво значи това).
И аз също се дразня, ядосвам се, щото не мога да го ползвам, отдолу е с лилаво петно, боли ме дори ако амо застане на чорчик в гащите... но в крайна сметка, рано или късно трябва да се преживее, тъй че и ти като мене си свиркай, ако пушиш-запали една цигара и помисли че по добре сега, отколкото след някоя друга година.Ще оздравее, няма къде да ходи.Нормално е да кърви, при мене от дупчиците на конците редовно си пуска по някоя капка сутрин като се надърви и се опънат шевовете.Слагам вечер марля за да не си цапам боксерките и това е.
Един съвет-не махай марлите.Аз със тях си го фиксирам, че даже ако са ми по отпуснати боксерките, марлята я закрепвам с лейкоплас (добре че се бръсна, че...) да не ми се разхожда из гащите и така не ме боли.Прави си баните и го мажи с мазилото, за да е винаги мазен-това ще ти е от помощ.Аз използвам банеоцин, който е антибиотик+вазелин и много ми помага.
Що се отнася до лъскането, ще използваш нещо за смазка, щото без горивосмазочни материали няма да стане.Но пък със смазка е много по готино, дори и за необрязан-направо жена не ти тряа, ше се ожениш за ръката си, хехе.
Абе горе главата, ремонта щом е успешен, начи ще оздравее.
Колко време е операцията на късо гемче? И на тия другите, които не им помня имената![]()
аз още се чудя да казвам ли на наще тука кат ви чета мненията... мене абсолютно никви проблеми не ми създава и мисля тъй д си остана![]()
skatemore koe ne ti sazdava problemi?da nqma6 slu4aino fimoza ili ne6to ot sorta
Е доктора само може да ти каже.Някои за десет мин са готови, мене ме кълца, въртя и ши над половин час.Ма споко, с упойката не се усеща нищо.Първоначално написано от Crichton
Говоря за късо гемче...
Преди 8 дни ме обрязаха. Има около 10-на шева, може и повече, незнам точно. В четвъртък ме оперираха и превързаха, в петък ми смениха превръзката и я държах до събота вечерта (или по-точно до неделя сутрин, защото беше към 2 сутринта). Свалянето на превръзката беше едно малко мъчение, но го преживях. Сега вече 5 дни съм без превръзка. Кръв тече само първата вечер, след като усетих екецията мнооого добре, кръв имаше и след като си свалих превръзката, но това беше по-точно защото се беше залепила превръзката за раната и аз я дръпнах малко по-силно, от тогава кръв няма. Без превръзка е малко по-кофти, ходи се малко гадно, но какво като, свиква се. Все пак сме мъже!![]()
Хирурга ми изписа един антибиотик и един противовъзпалителен спрей. И двете за по 5 дни. Е от спрея имам още малко и си го пръскам де, но все пак не използвам нищо за мазане и съм супер. Цвета на патката е нормален, има само следи от конците и то не са кой знае какво. Вече започнаха да падат конците, можеби 2 ги няма вече, останалите са се показали много навън, стърчат и това е малко кофти, че задира от време на време, но не боли. Къпя се всеки ден и не го търках поне 4 дни, само днес го поизмих от гадостите дето го бяха мазали.
Несъжалявам за операцията и всичко е много добре, даже има вид
Не се страхувайте! Няма от какво...
Успех на следващите!
Здравеите всички. На 19 години съм. Днес стават 2 дена от както се оперирах от фимоза. Самата операция беше с месна упоика и адски много ме болешеНо това го преживях някак си, и болките след това. А Значи члена ми е увит в марля кожата е издърпна назад и така стои а главичката и малко след нея е оставено на открито ( под марлята ) Така това нормлано ли е не е ли нормално да ми остави спусната кожата или ?!? ПЛС Кажете ми
Другото е че не неска бях на превръски и тоя моя лекар ми смени марлята и ми намаза члена с някаква антибиотична пастичка и кожата която седи дръпната назад и започна да разтрива а аз направо стенех и щях да припадна от болки
![]()
![]()
![]()
Както и да е преживях го. Сега трябва да правя бани с Калиев Перманганат в супер бледо розово. Но ме е страх да не ме боли
щото повече болка не искам и немога да понеса чесно ви казвам
Знам че само 2 дена са минали и тн но реших да попитам щото ония моя уролог ми каза едно голямо нищо. А да и да попитам начи от момента в които ме пусна упоиката имам СВРЪХ чувствителност на главичката ( която е открита както споменах горе ) и питах неска уролога и тои вика така ще е 2-3 месеца
Имам някакви конци ама незнам дали са естествени и искам да попитам дали в тия операции се ползват животински щото
Хора ония по ония ден и неска имам чувството че щях да пометна от болки по време на манипулациите. Затова питам щото въпреки че съм на 19 от сичко това съм яко наплашен и травмиран
С общи думи искам да попитам :
1 номрално ли това да ми оставя събрана кожата назад и главичката оголена и така да ми е увит в марля
2 Суперчувствителността кога ще намелее ( тя малко намаля де ама се е гадно ) или по точно колко време ще отнеме
3 казаха ми да правя промивки в Калиев Перманганат в супер слаб разтвор и искам да попитам дали ще ме боли и трябва ли да му сменям марлите или да го топя само там дет е главичката.
4Дадоха ми едно мазило + дефламол да се мажа ама както писах горе неска щях да умра от болки и направо ви казвамнямам намерение да го докосвам отново
![]()
ПЛС кажете ми какво да правя![]()
[X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!
Хм, наистина интересно. Явно има значение кой хирург те оперира и къде. При операцията определено не е трябвало да те боли. Мен ме оперираха в 11:30 на обяд и упойката ме пусна чак към 10 вечерта и с един аналгин и вече нямаше проблеми. Чувствителността ще премине до дни, разбира се зависи. При мен вече не се усеща. За баните няма да боли, по-вероятно е да щипе, все пак е рана - но не се бой, все някога трябва да го направиш, а и е за добро.Първоначално написано от OVERMIND
Това е моя опит...
Все пак БаткоДоки може да ти даде изпитани съвети.
еми да фимоза е , смисал кат го дигна и главата се забелва малко а не цялата и ме боли кожата нали като го забеля целия с ръка а и става супер трудно .. обаче никви други проблеми не ми създава, свършвам си нормално и за тва се чудя..Първоначално написано от icop
![]()