.
Отговор в тема
Страница 10 от 233 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 5802

Град
    Враца
    да ве и аз имам тоз проблем начи фимоза е смисал аз като си я опъна кат ги дигна и ме боли и като си пипна главичката забелена ми става некво сууупер особено смисал не боли ама е някво неприятно немога да го обесня обаче никакви други проблеми не ми е създавало и не мисля да си правя операция

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от HeadMasTeR
    Ама пичове,аз искам само някой който вече го е минал тва да ми каже едно две неща и да ме успокои малко щото преди малко правих промивки и смяна на компресите и отдолу,където е било гемчето е здраво подуто и кожата не е розова с леко синя...Направо вече полудявам,почнах да се комплексирам здраво и нз...Помагайте!
    ВЪЗРАСТ?!

спокойно,
    в реда на нещата е
    намери из темата поста с Правилото за Седмиците.

нормално е в началото да изглежда "ужасно". все пак това си е рана.
    ще отмине.
    наблягай на баните със смрадлика, примерно докато стоиш на компа

не е добре ако го държиш непрекъснато във влажна среда.

всичко ще отмине с времето

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от EPoX
    Айде ако има някой който е ходил в Пловдив на хирург да го преглежда и съответно оперира, да каже дали е доволен от него, щото аз точно за това се чудя много при кой да отида.. за сега съм си "набелязал" един уролог(който доста го хвалят по форуми) но както ми каза batkodoki - по-късно ще говорим за това и затова чакам.
    при теб не е спеш, можеш да почакаш и е за добро

нека поотмине грипа.

а и в пловдив купиха една нова апаратура, тези дни чакат да се сдобият и с друга машинка. с тях много по финно се получават нещата.

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от EPoX
    Айде ако има някой който е ходил в Пловдив на хирург да го преглежда и съответно оперира, да каже дали е доволен от него, щото аз точно за това се чудя много при кой да отида.. за сега съм си "набелязал" един уролог(който доста го хвалят по форуми) но както ми каза batkodoki - по-късно ще говорим за това и затова чакам.
    при теб не е спеш, можеш да почакаш и е за добро

нека поотмине грипа.

а и в пловдив купиха една нова апаратура, тези дни чакат да се сдобият и с друга машинка. с тях много по финно се получават нещата.
    batkodoki, безкрайно ти благодаря за ценното инфо!!! щом ти казваш, ще изчакам!

batkodoki плс виш личното съобщение което ти пратих и ми отговори плс .... че взех много да се притиснявам

Здравейте, на 16 години съм и вчера ме оперираха за късо гемче. Въпроса ми е след колко време горе-долу ще паднат конците и кога ще мога да си набия една злобарка че все пак съм момче

Пич слушай ме мене..на 2 януари тая година ме оперираха за късо гемче.. конците паднаха след 2 седмици... но не се сдържаш и още на първата бих без да го оголя..човек направо беше затишие пред буря..сега всичко е наред

Град
    Враца
    аз се чудя даже дали да кажа на наще тъй като не ми създава проблеми тва

Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    Пич слушай ме мене..на 2 януари тая година ме оперираха за късо гемче.. конците паднаха след 2 седмици... но не се сдържаш и още на първата бих без да го оголя..човек направо беше затишие пред буря..сега всичко е наред
    Еми добре значи ще гледам да се сдържа 1 седмица, но усещам как после ще забия монитора в стената

А някой може би да ми каже как да си бия чекии сега след като съм обрязан? Нямам кожа на главичката, а кожата на ствола е опътаната при ерекция и не се движи особено...

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Garfield16
    А някой може би да ми каже как да си бия чекии сега след като съм обрязан? Нямам кожа на главичката, а кожата на ствола е опътаната при ерекция и не се движи особено...
    обрязан или не, за да правиш секс /мастурбация не кожичката ти е нужна, а лубрикант/смазка.

в твоя случай, както и при всички момчета изобщо е препоръчително да се използва някакъв лубрикант/смазка.

има много и различни спец гелове, но те са неоправдано скъпи.
    много по-добър ефект имат бебешките олио-гелове.
    не са скъпи, намират се във всеки голям супермаркет или аптека.

най-доброто в момента е бебешкия олио-гел на Johnson&Johnson с екстракт от лайка. намира се във всеки супермаркет в раздела за бебешките неща (прозрачен гел с мехурчета в него) струва 5-6лева тубата.
    спокойно може да се ползва всякако бебшко олио или гел или олио-гел - пробвай и вече според индивидуалните предпочитания ще видиш кое ти харесва повече.
    хубавото при бебешките олио-гелове е че освен, че служат за смазка - овлажняват и омекотяват лигавицата на главичката и така я предпазват от загуба на чувствителност, а и повечето имат и противовъзпалителен ефект.

изобщо ползването на лубрикант е добре да се прилага от всички момчета без значение дали са обрязани или не. играта "на сухо" с пишока води до намелна чувствителност, а и стимулира растежа на онези "бели пъпчици по главичката", които така ви плашат.

в краен случай - слюнка.

на въпроса как? - при достатъчно лубрикант, дланта ти успешно замества липсващата кожичка, а и други неща

Така...Ходих при Уролога си , готов съм за операция.Евентуално ще ме оперират този Петък , ако не другата седмица.

Баткодоки , обръщам се към Вас с две запитвания :

Докато ме преглеждаше уролога , мисля че не видя че имам Късо Гемче.Когато се свърза на място с негов приятел хирург , за да уговорят операцията , му каза че имам Фимоза , нищо друго.Той е виждал късото ми гемче , но беше преди около месец и е забравил най-вероятно , а и аз забравих да му припомня по време на прегледа.Та въпросът ми е - По време на операцията предвижда ли се по-специфична методика ако има на лице и късо гемче, или не е от значение?

Другият ми въпрос е - Урологът ми каза че мога да си избера дали да ми оставят малко кожа или да ме обрежат напълно.Какво ще рече "малко кожа" и как е по-добре?Попитах Урологът си на място - той каза че няма опасност ако се остави малко кожа.Но все пак питам и Вас : Как е по-добре - напълно или с малко кожа ?

Цитирай Първоначално написано от kkkl
    Другият ми въпрос е - Урологът ми каза че мога да си избера дали да ми оставят малко кожа или да ме обрежат напълно.Какво ще рече "малко кожа" и как е по-добре?Попитах Урологът си на място - той каза че няма опасност ако се остави малко кожа.Но все пак питам и Вас : Как е по-добре - напълно или с малко кожа ?
    Знам, че не питаш мен, но все пак да кажа: ако се остави малко кожа ще запазиш добрите усещания по-добре в някой участъци, а ако не се остави - ще се намали чувствителността навсякъде. Затова ти е дал и ти да избираш как предпочиташ, според мен варианта с частичното обрязване е по-добър.

Аве давай,пълно обрязване.95 % от Американчетата са обрязани.Хората не са глупави явно.Ако можех и аз щях да се обрежа,ама ме е страх малко.Иначе всичко ми е наред с моя пишок

...

Обрязаха ме преди 8 дена.Слагах превръзки от марля и Йодасепт и веднъж в деня го промивах с калиев перманганат,но от снощи вече не го опаковам в нищо и е директно в гащите(мислех,че ше е ужасно,но всъшност не е изобщо гадно)и сутринта целите боксреки бяха в кръв щото като съм получил ерекция и се е отворила раната там където е отрязано гемчето.Нещо почнах да се сдухвам от болките,кръвта,тва че още е подут,кожата на главата се сбръчква,няма да мога да го лъскам нормално и тн...Айде някой да каже нещо успокояващо и да обясни горе долу след колко време всичко вече ше си е нормално...

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kkkl
    Така...Ходих при Уролога си , готов съм за операция.Евентуално ще ме оперират този Петък , ако не другата седмица.

Баткодоки , обръщам се към Вас с две запитвания :

Докато ме преглеждаше уролога , мисля че не видя че имам Късо Гемче.Когато се свърза на място с негов приятел хирург , за да уговорят операцията , му каза че имам Фимоза , нищо друго.Той е виждал късото ми гемче , но беше преди около месец и е забравил най-вероятно , а и аз забравих да му припомня по време на прегледа.Та въпросът ми е - По време на операцията предвижда ли се по-специфична методика ако има на лице и късо гемче, или не е от значение?

ще говориш с хирурга

не знам какво е точно положението при теб.
    не винаги е възможно да се прави избор, но когато има възможност да се остави аванс от кожата това е добре.

хайде успех

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от HeadMasTeR
    Обрязаха ме преди 8 дена.Слагах превръзки от марля и Йодасепт и веднъж в деня го промивах с калиев перманганат,но от снощи вече не го опаковам в нищо и е директно в гащите(мислех,че ше е ужасно,но всъшност не е изобщо гадно)и сутринта целите боксреки бяха в кръв щото като съм получил ерекция и се е отворила раната там където е отрязано гемчето.Нещо почнах да се сдухвам от болките,кръвта,тва че още е подут,кожата на главата се сбръчква,няма да мога да го лъскам нормално и тн...Айде някой да каже нещо успокояващо и да обясни горе долу след колко време всичко вече ше си е нормално...
    Споко братле...

Мене ме оперираха от късо гемче.И на мене ми е сдухано от конците които не искат да паднат-от седем шева, паднаха два сами, един доктора издърпа, но останалите са здрави.Докито реши да ги оставим да резорбират сами (не знам какво значи това).
    И аз също се дразня, ядосвам се, щото не мога да го ползвам, отдолу е с лилаво петно, боли ме дори ако амо застане на чорчик в гащите... но в крайна сметка, рано или късно трябва да се преживее, тъй че и ти като мене си свиркай, ако пушиш-запали една цигара и помисли че по добре сега, отколкото след някоя друга година.Ще оздравее, няма къде да ходи.Нормално е да кърви, при мене от дупчиците на конците редовно си пуска по някоя капка сутрин като се надърви и се опънат шевовете.Слагам вечер марля за да не си цапам боксерките и това е.

Един съвет-не махай марлите.Аз със тях си го фиксирам, че даже ако са ми по отпуснати боксерките, марлята я закрепвам с лейкоплас (добре че се бръсна, че...) да не ми се разхожда из гащите и така не ме боли.Прави си баните и го мажи с мазилото, за да е винаги мазен-това ще ти е от помощ.Аз използвам банеоцин, който е антибиотик+вазелин и много ми помага.
    Що се отнася до лъскането, ще използваш нещо за смазка, щото без горивосмазочни материали няма да стане.Но пък със смазка е много по готино, дори и за необрязан-направо жена не ти тряа, ше се ожениш за ръката си, хехе.

Абе горе главата, ремонта щом е успешен, начи ще оздравее.

Град
    Някъде под слънцето ...
    Колко време е операцията на късо гемче? И на тия другите, които не им помня имената

Град
    Враца
    аз още се чудя да казвам ли на наще тука кат ви чета мненията... мене абсолютно никви проблеми не ми създава и мисля тъй д си остана

skatemore koe ne ti sazdava problemi?da nqma6 slu4aino fimoza ili ne6to ot sorta

Цитирай Първоначално написано от Crichton
    Колко време е операцията на късо гемче? И на тия другите, които не им помня имената
    Е доктора само може да ти каже.Някои за десет мин са готови, мене ме кълца, въртя и ши над половин час.Ма споко, с упойката не се усеща нищо.
    Говоря за късо гемче...

Преди 8 дни ме обрязаха. Има около 10-на шева, може и повече, незнам точно. В четвъртък ме оперираха и превързаха, в петък ми смениха превръзката и я държах до събота вечерта (или по-точно до неделя сутрин, защото беше към 2 сутринта). Свалянето на превръзката беше едно малко мъчение, но го преживях. Сега вече 5 дни съм без превръзка. Кръв тече само първата вечер, след като усетих екецията мнооого добре, кръв имаше и след като си свалих превръзката, но това беше по-точно защото се беше залепила превръзката за раната и аз я дръпнах малко по-силно, от тогава кръв няма. Без превръзка е малко по-кофти, ходи се малко гадно, но какво като, свиква се. Все пак сме мъже!
    Хирурга ми изписа един антибиотик и един противовъзпалителен спрей. И двете за по 5 дни. Е от спрея имам още малко и си го пръскам де, но все пак не използвам нищо за мазане и съм супер. Цвета на патката е нормален, има само следи от конците и то не са кой знае какво. Вече започнаха да падат конците, можеби 2 ги няма вече, останалите са се показали много навън, стърчат и това е малко кофти, че задира от време на време, но не боли. Къпя се всеки ден и не го търках поне 4 дни, само днес го поизмих от гадостите дето го бяха мазали.
    Несъжалявам за операцията и всичко е много добре, даже има вид
    Не се страхувайте! Няма от какво...
    Успех на следващите!

Здравеите всички. На 19 години съм. Днес стават 2 дена от както се оперирах от фимоза. Самата операция беше с месна упоика и адски много ме болеше Но това го преживях някак си, и болките след това. А Значи члена ми е увит в марля кожата е издърпна назад и така стои а главичката и малко след нея е оставено на открито ( под марлята ) Така това нормлано ли е не е ли нормално да ми остави спусната кожата или ?!? ПЛС Кажете ми Другото е че не неска бях на превръски и тоя моя лекар ми смени марлята и ми намаза члена с някаква антибиотична пастичка и кожата която седи дръпната назад и започна да разтрива а аз направо стенех и щях да припадна от болки Както и да е преживях го. Сега трябва да правя бани с Калиев Перманганат в супер бледо розово. Но ме е страх да не ме боли щото повече болка не искам и немога да понеса чесно ви казвам Знам че само 2 дена са минали и тн но реших да попитам щото ония моя уролог ми каза едно голямо нищо. А да и да попитам начи от момента в които ме пусна упоиката имам СВРЪХ чувствителност на главичката ( която е открита както споменах горе ) и питах неска уролога и тои вика така ще е 2-3 месеца Имам някакви конци ама незнам дали са естествени и искам да попитам дали в тия операции се ползват животински щото Хора ония по ония ден и неска имам чувството че щях да пометна от болки по време на манипулациите. Затова питам щото въпреки че съм на 19 от сичко това съм яко наплашен и травмиран С общи думи искам да попитам :
    1 номрално ли това да ми оставя събрана кожата назад и главичката оголена и така да ми е увит в марля
    2 Суперчувствителността кога ще намелее ( тя малко намаля де ама се е гадно ) или по точно колко време ще отнеме
    3 казаха ми да правя промивки в Калиев Перманганат в супер слаб разтвор и искам да попитам дали ще ме боли и трябва ли да му сменям марлите или да го топя само там дет е главичката.
    4Дадоха ми едно мазило + дефламол да се мажа ама както писах горе неска щях да умра от болки и направо ви казвам нямам намерение да го докосвам отново
    ПЛС кажете ми какво да правя
    [X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!

Цитирай Първоначално написано от OVERMIND
    Здравеите всички. На 19 години съм. Днес стават 2 дена от както се оперирах от фимоза. Самата операция беше с месна упоика и адски много ме болеше Но това го преживях някак си, и болките след това. А Значи члена ми е увит в марля кожата е издърпна назад и така стои а главичката и малко след нея е оставено на открито ( под марлята ) Така това нормлано ли е не е ли нормално да ми остави спусната кожата или ?!? ПЛС Кажете ми Другото е че не неска бях на превръски и тоя моя лекар ми смени марлята и ми намаза члена с някаква антибиотична пастичка и кожата която седи дръпната назад и започна да разтрива а аз направо стенех и щях да припадна от болки Както и да е преживях го. Сега трябва да правя бани с Калиев Перманганат в супер бледо розово. Но ме е страх да не ме боли щото повече болка не искам и немога да понеса чесно ви казвам Знам че само 2 дена са минали и тн но реших да попитам щото ония моя уролог ми каза едно голямо нищо. А да и да попитам начи от момента в които ме пусна упоиката имам СВРЪХ чувствителност на главичката ( която е открита както споменах горе ) и питах неска уролога и тои вика така ще е 2-3 месеца Имам някакви конци ама незнам дали са естествени и искам да попитам дали в тия операции се ползват животински щото Хора ония по ония ден и неска имам чувството че щях да пометна от болки по време на манипулациите. Затова питам щото въпреки че съм на 19 от сичко това съм яко наплашен и травмиран С общи думи искам да попитам :
    1 номрално ли това да ми оставя събрана кожата назад и главичката оголена и така да ми е увит в марля
    2 Суперчувствителността кога ще намелее ( тя малко намаля де ама се е гадно ) или по точно колко време ще отнеме
    3 казаха ми да правя промивки в Калиев Перманганат в супер слаб разтвор и искам да попитам дали ще ме боли и трябва ли да му сменям марлите или да го топя само там дет е главичката.
    4Дадоха ми едно мазило + дефламол да се мажа ама както писах горе неска щях да умра от болки и направо ви казвам нямам намерение да го докосвам отново
    ПЛС кажете ми какво да правя
    Хм, наистина интересно. Явно има значение кой хирург те оперира и къде. При операцията определено не е трябвало да те боли. Мен ме оперираха в 11:30 на обяд и упойката ме пусна чак към 10 вечерта и с един аналгин и вече нямаше проблеми. Чувствителността ще премине до дни, разбира се зависи. При мен вече не се усеща. За баните няма да боли, по-вероятно е да щипе, все пак е рана - но не се бой, все някога трябва да го направиш, а и е за добро.
    Това е моя опит...
    Все пак БаткоДоки може да ти даде изпитани съвети.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от icop
    skatemore koe ne ti sazdava problemi?da nqma6 slu4aino fimoza ili ne6to ot sorta
    еми да фимоза е , смисал кат го дигна и главата се забелва малко а не цялата и ме боли кожата нали като го забеля целия с ръка а и става супер трудно .. обаче никви други проблеми не ми създава, свършвам си нормално и за тва се чудя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си