- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
ОК
Турците , както твоя милост , евреите , арабите , американците , зулусите , индианците и прочие са хора като теб самият . Расизмът е най-низшето духовно падане .По-ниско човек не би могъл . Нищо лично - просто казвам какво мисля .Първоначално написано от LiveToWin
По темата - многократно съм поствал един адрес , който отново ще сложа , за да можеш и ти да разгледаш и да прецениш какво е точно обрязването ти - http://chazhome.com/halfclip/ . Като кликнеш на circumcision styles ще видиш различните стилове обрязване и сам ще прецениш какво е . Аз знам какво е , но не искам да ти го казвам , за да няма после някакви коментари .
Има още една страница - http:// www.circlist.de . Там можеш да разгледаш и как е било непосредствено след операцията , как е било няколко дни , седмици и месеци след операцията , както и също различни стилове . Това разбира се на хора , които предимно по естетически причини са си направили обрязване .
За Йодасепт-а . Това е едно доста силно и опасно лекарство . Не бива да се използва повече от три дена , както и да се слага по много . В твоя случай слагай колкото грахово зърно максимум два пъти на ден до три дни . Йодасепта изгаря кожата , като е възможно да се появят и дълбоки рани и язви , които зарастват трудно . Участник от форума вече е прератил от Йодасепт и вече втори месец страда .
ЧЕТЕТЕ ЛИСТОВКИТЕ , КОГАТО ПОЛЗВАТЕ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ .
И още нещо младежо - поне , когато пишеш си оправи речника . Разбирам , че това е тийнейджърски форум , но когато се имате за културни ,печени , готини и оборотни , пишете и като такива .
Определенията може и да са старовремски , но дядо ви е стар...
Така пич незнам кво си мислиш честно въобще и не ми пука обаче искам ти кажа че не съм Турчин , за тва си задръж коментара за себе си. Изобщо не ми пука дали е расистко или не просто си обичам страната за тва ...
И да мерси за линковете но не разбрах какво е О.о би ли ми казал ? И си направих обрязване заради Фимозата и всичките положителни качества които има!
Йодасепт-а днес го спирам. 2-ри ден ми е и лекарите ми казаха само 2 дена да го ползвам.
И още нещо "възрастни човече" 5 пари не давам как пиша по форумите .. познават ли ме хората? Не нали , тогава кво ми пука кво си мислят за речника ми. И не съм се изкарал "културни ,печени , готини и оборотни " за това нямаш никакво право да ме съдиш.
Аз вече 52 ден немога да се оправя... отока не спада и всеки ден е все едно нещо го "надува"... незнам дали е от тази йодасепт мас, но отока е почти като следоперативен... иначе функционално всичко е наред... мислех да пиша за операцията чак като се оправя напълно... живот и здраве ще пиша как върви по-нататък...
tarikata7, къде си се оперирал и на кой ден ти махнаха конците?
Иначе колко време е нужно след операцията главичката да загрубее и да я няма тази чувствителност, която ме побърква ?((
В частна болница в София, а иначе съм от провинцията на 230км от столицата... конците сами падаха, но много трудно... след 30 ден... някой паднаха на 40... един остана даже малко по-вече, което е напълно ненужно конците да седят 40+ дни, но го подръпнах накрая и се махна... незнам аз сега не съм много на себе си заради ужасния оток и не обръщам много внимание на чувствителността, но аз ходя без марля от 14 ден... малко отдоло беше неприятно 3-4 дена докато зарасвташе и слагах марля без да я лепя или нещо просто като преграда преди да легна вечер... чусвтителност на моменти се още усещам... но това да ти е проблема... 100% със времето ще отшуми напълно... докато аз с моя неспадащ оток вече се побърквам... сега вторник ще ходя при опериращата лекарка, че мисля ми е време да ми се назначи някакво лечение... дано не остане така и да не се налагат нови хирургически интервенции... функционално както писах по-горе съм добре...Първоначално написано от elitfc
На мен в понеделник, тоест на 7мият ден искат да ми махнат конците, което малко ме плаши. А за оттока ти мажеш ли го с нещо, тошиш ли го в смрадлика или нещо от сорта?
Цял роман мога да ти напиша... от предписания на опериращата... после ме прати и на дерматоложка... първо нещо МОЖЕ БИ йодасепт мас не ми понесе... после мазах с "Елоком"... бани със смрадлика... после с калиев перманганат и мазах с цинкова паста... след това 3 седмици нищо... сега правих компреси с пчелен восък и краве масло... и на моменти спадаше... даже намирах компреса паднал и външната кожа покрила отока почти целия и стига до половината на главичката... ама после всичко се връщаше по старо му... и след 6 нощи(през първите 2 дена и през деня ходех с компреса) спрях и сега всичко пак много се наду... сега ще видим какво ще става...Първоначално написано от elitfc
Наистна трябва да се обърнеш към някои РЕНОМИРАН дерматолог. В зависимост къде живееш, потърси в гугъл. При теб проблема е оттока, при мен е чувствителността, след като в понеделник ми махнат конците сигурно и аз ще съм като теб ...
Имах впредвид , че както ти , така и останалите хора от различни раси имат място на земята и теб нищо не те прави по-различен от тях . Както и да е .Първоначално написано от LiveToWin
Не разбрах за кое О.о. питаш. Уточни .
На 19 съм, доста късно. Но по добре късно , отколкото никога. Днеска ме оперираха гемчето и утре трябва пак да отида до доктора. В момента се чувствам кофти имам някъкви конци и не знам какво да правя. Поизтече доста кръв, та кажете от к'во да се паза и колко дни след тази операция. Май не бива и да се възбуждам, което е кофти. Трябва и това да стискам.
adsdasasdsdadsasad
И аз се оперирах на 19 , но не мисля ,че е чак толкова късно приятел !
А за пазенето здрави нерви и поне едно 20 дни не го пипай пича щото лоша работа... За възбуждането ще търпиш , не ти препоръчвам да се тъпчеш с хапчета намаляващи ерекцията.. Успех и пиши как върви възтановяването
Айде и аз да се включа, че и без това скоро не бях писал
Моята операция също беше на 19 години, радвам се, че събрах смелост да го направя, напълно подкрепям момчетата, които решават да минат под ножа (моята беше пълно обрязване). Щом като при теб е само гемчето бързо ще се възстановиш. Прави си тетра и за нула време ще усетиш възстановяването. Успех!
Не ви знам как ги носите тия тесни боксерки без превръзка. На мен като ми е притиснат нагоре, ми излизат звездички. Трие се в острите (избръснати) косми и е някакъв ужас. Като се пуснах с широките си е в пъти по-добре. От време на време се тръква в гащите, но това ми носи само малка ерекцийка. Мисля, че ще се свикне с това.
Другото, 32-ри ден вече отокът не е мръднал. Понеже е само от едната страна и отдолу, пишката изглежда адски крива. Само се опасявам да не са ми оставили повече вътрешна кожа от дясната страна отколкото от лявата. Дано да изглежда така, заради разпъване от отока. Забелязвам, и че кожата е малко посиняла точно по линията на среза. Дали да не ида при някой дерматолог?
Аз правя 2 месеца от операцията на 14-ти... днес бях на преглед при опериращата... понеже и при мен отока е доста повече от дясно... каза това не е оток... на изложба ли ще го показваш... отдясно имам 5мм повече кожа, но не се наемала да я среже защото после можело да ме боли при ерекция... имало 270 уролози в България... вика нали неможеше да го забелваш в ерекция... аз съм уролог... сега вече можеш... а вида... да не ти казвам... вмъкна едно "това ми е първи такъв случай" така помежду другото...иначе на 20 години съм... тука гледам, че доста хора преди мен са писали, че са били на 19 по време на операцията... не се плаши... при теб всичко ще се оправи... много ще станем уникалните в случаи в тоя форум ;) ... иначе аз и при уролози, и при дерматолози ходих... и накрая нищо... няма оток според лекарката... а както съм описал на предната страница, благодарение на компресите той почти спадаше... но пак се появява... и сега на моменти ми се вижда малко по спаднало...кой да ми каже какво да направя, за да спадне окончателно... чакам чудо по Коледа май вече :(Първоначално написано от negative
Какви компреси си бутал?
Мина повече от един ден , от както лекаря ми прави късото гемче и още ми седят конците (трябва сами да паднат). При уринирам, когато забеля главата тук там виждам капчица кръв (кървене) , надявам се да мине. До сега почти не гледам , а чакам да мине времето след два дни пак трябва да ида на лекар и каза, че след това вече нямам работа. Само не зная дали да го изкъпя и също така , когато го забелих усетих стяхане - не знам от какво е (може би от конците).
adsdasasdsdadsasad
Хора значи ... да си кажа ... преди 2-3 седмици някъде си напраих операция ... не пълно обрязване а пластика ... съветвам ви ... НИКОГА не правете тая грешка ! Ужасно е ... конците вече ми паднаха , и уж вече сичко трябваше да е наред ... да ама не ... като забелвам в нормално състояние преди не нищо не усещах а сега дори и така ме боли ... в ерекция вече го забелвам , но толкова боли и стяга , че ерекцията ... МОМЕНТАЛНО СПАДА ! Та аз няма да мога да правя секс ако не се обрежа ... И при положение , че родителите ми се направиха на умни когато им обяснявах предимствата на обрязването сега познайте какви виканици ще има по у нас ... Ясно ми е , че ще се наложи да си се обрежа ... жалко , че тряяше да си правя пишката опитно зайче ... Та въпроса ми е ... ако може някой да ми прати на ЛС болница където предлагат лазерно обрязване ... Просто определено не искам отново да имам конци по пишката и по 1-2 месеца да се възстановявам ... Като не взеха правилното решение ся да плащат колкото е нужно ... искам лазер ! Търсих в гугъл не намерих никъде да се предлага в българска болница тази услуга , но съм сигурен , че преди време четох за българин който се е обрязал с лазер в България така че знам , че има ... ! Моля помогнете![]()
Sx0rDie, приятелю,
ОТИВАЙ В ХИЛ КЛИНИК!!! Операцията ще ти струва 500 лева някъде. Намира се в София, квартал Бояна.
http://www.hillclinic.com/
2ма уролога, на видима възраст 25-30 години, уникални ХОРА, които наистина се интересуват от теб. Там е мястото, аз направих грешката да отида във Военно Медицинска Академия, НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ПРИ ТЕЗИ КАСАПИ!!
Незнам за лазер... и незнам точните правила на форума... затова ще кажа... НЕ се оперирай в частна софийска болница с японско име, започващо с Т и завършващо на А ;) и на никой не го препоръчвам... след 4 дена правя 2 месеца от операцията... функционално съм добре, но външния вид е направо потресаващ... в предните 1-2 страници съм писъл за моя случай... сега търся на ново доктори... уролози, пластични хирурзи... как съм обрязан, частично ли, цялостно ли незнам... но стои като биберон... :( и в ерекция не е симетричен... лекарката оня ден ми вика... нали не можеше да забелваш... сега вече можеш... да не ще го показваш на изложба(това съм го обяснил някъде в предните 2 страници)...
ПОРЕДНАТА КАСАПСКА ИСТОРИЯ !
Тия "лекари" е крайно време да бъдат осъдени . Аз също препатих от една постоперативна рана , получена от превръзката - беше останал отдолу някакъв твърд лейкопласт , нетъкан а нещо като пластмаса и благодарение на него се получи рана ,от която на седмия ден изтече гадно слузесто вещество , след което раната се отвори повече , стана дълбока , лимфна течност тече 15 дни и чак на 30-ят ден започна да завяхва полека .
Разкъсаният шев беше отдолу където е гемчето . Аз такова не съм имал , но срезът беше такъв , че все едно съм имал?!След като се разкъса шева кожата се отдели и се отвори дупка , през която се виждаше мръвка . Реших , че е редно да се зашие , но ми бееше казано , че само ще зарастне .Вярно зарастна пак с триста мъки и принудително залепване с анкерпласт , за да стои затворена раната , но все още стои твърдо отдолу и грозно .
За съжаление миналата година все още никой нищо не знаеше за лазер . Надявам се тези , които ще го ползват да са доволни от резултата .
В чужди форуми и сайтове има много добри отзиви за лазерното обрязване .
"" аз направих грешката да отида във Военно Медицинска Академия, НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ПРИ ТЕЗИ КАСАПИ!! ""
Аз също бях там и (още не мога да кажа на 100%), съм доволен Лекарствата които бяха нужни ми се дадоха .На вид изглежда добре (има още оток на места но си мисля че всичко е наред или поне се надявам).Отношението беше добро , теб какво те притесни ? При кой доктор беше ?
[b] пазете се момчета ! аз съм нямал такива проблеми и дано да нямам .. гадно е като се случи, но живота е несправедлив .. предприемаите бързи мерки, да не става по-лошо .. успех на всички и дано се оправите по-бързо и благополучно !
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
пазете се момчета ! аз съм нямал такива проблеми и дано да нямам .. гадно е като се случи, но живота е несправедлив .. предприемаите бързи мерки, да не става по-лошо .. успех на всички и дано се оправите по-бързо и благополучно !
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
И аз днеска бях до лекаря и ми каза, че нямам оток. Добре, сега как мога да го убедя, че имам оток, бе мамка му. Имам отдолу, на мястото на гема и отдясно. Като нося тесни боксерки, те ми стискат и всичкия оток се събира отдясно. То сигурно е течност това вътре, де... За да се мести така.
Иначе ми даде Дерматикс - че ми била подута линията на среза. Сега пък следва мазане с него, ама аз си взех и един Риванол да има.