.
Отговор в тема
Страница 106 от 233 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от an0nimenn
    ХОРА ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПИША В ТЕМАТА ДАНО СЕГА ЗАБЕЛЕЖИТЕ КОМЕНТАРА МИ , ИМАМ КЪСО ГЕМЧЕ И СЕ ЧУДЯ КОЛКО СТРУВА ОПЕРАЦИЯТА ИЛИ ПЪК АКО НЕ СЕ НАПРАВИ КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ СОФИЯ СЪМ НА ПОЧТИ 17 ГОД!
    До колкото разбрах, за такава операция не би трябвало да платиш нищо.
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Фен
    Град
    София - селското царство
    Хей здравейте и от мен,

Реших да Ви споделя и моята история. На 17 съм. И от 3 години знаех,че имам фимоза. Но не казах на нашите. Беше ме страх. И то много. Но все пак дойде момента,в който реших,че ако искам да водя пълноценен полов живот,трябва да се оттърва от това нещо. И отидох на уролог в Пирогов и лечението беше ясно - обрязване. Миналия четвъртък бях в Пирогов и ме обрязаха. Пълна упойка. Нищо не усетих естествено. И след това вече нещата се объркаха. Прибрах се,цяла нощ кървях,бях подут,не съм и досега не усещам никаква болка. Това го казвам с цел,че не съм се мъчил в нечовешки болки,просто може би гледката играеше главна роля в това да ми прилошава. След операцията,на другия ден,бях на превръзка. Тя мина добре,само дето мед.сестри бяха доста нелюбезни и малко плашещи. Но не ми бяха предписани абсолютно никакви лекарства. Нищичко. Нито за ерекциите,нито за некомфорта,който изпитвам. В понеделник бях на преглед при хирурга ми. Той каза,че всичко е наред. И така сега как се чувствам. Почти не излизам,защото съм без превръзка и адски некомфортно. Стоя с широки боксерки и още по-широка пижама. Некомфортно е много даже. Излизам за по 1 - 2 часа,но не повече. От вчера вечерта правя баня със смрадлика. Доктора каза веднъж дневно по 20-30 мин. Но честно казано имам няколко притеснения и реших да питам тук,надявам се някой,който е минал през същото ще ми помогне.

1.Почти не съм спал,защото имам много чести нощни ерекции,а те ми причиняват болка. Освен това,след всяка една,започвам да кървя. Ужасно е,но доктора каза,да не пия никакви лекарства.
    2.Бавно,много бавно,отдолу започвам бегло да изглеждам така както трябва,но все още вида му е ужасен. Чудя се,кожата която е отгоре в/у ствола на пениса е адски подута,да кажем 4-5 пъти повече от нормалното. Чудя се,когато оттока спадне,кожата ще си върне ли предишния размер,в смисъл,не искам да ми виси или да приличам на шар-пей.
    3.Сега това е малко смешно,но ще ми дадете ли идеи в каква поза и в какъв съд да си правя баните,защото начина,по който ги правя сега е изключително неудобен и неприятен,но това е единствения,в който успях да го потопя целия. Ако може да споделите Вие как си правихте баните.

Чувствам се ужасно,на моменти съм много депресиран дали ще се оправя, и имам нужда да поговоря с някой,който е минал през същото.

За нощните ерекции никой не дава хапове . Просто внимавай .
    За това , че не искаш да си като шар-пей - това зависи колко кожа е премахната а не колко е подут пениса .Баните от смрадлика не бива да правиш повече от 10 минути . те докторите много знаят , но съм сигурен , че никой от тях не е рязана карабина .
    Продължителното киснене предизвиква по-бързо изгниване на конците , разтваряне на раната , оттам бавно заздравяване и лоша гледка . Обикновено това се случва където е било гемчето .
    За съжаление в България всички уролози са меко казано касапи . Тази операция не се практикува рутинно в България , има някаквъс тререотип на извършване на операцията и закостенелите мозъци само това знаят.
    Нищо не ти пречи да си направиш една лека превръзка и да си излизаш спокойно.Отока нямам идея колко ти е голям , но той не влияе на дължината на кожата.

Цитирай Първоначално написано от an0nimenn
    ХОРА ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПИША В ТЕМАТА ДАНО СЕГА ЗАБЕЛЕЖИТЕ КОМЕНТАРА МИ , ИМАМ КЪСО ГЕМЧЕ И СЕ ЧУДЯ КОЛКО СТРУВА ОПЕРАЦИЯТА ИЛИ ПЪК АКО НЕ СЕ НАПРАВИ КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ СОФИЯ СЪМ НА ПОЧТИ 17 ГОД!
    Разходи се до две -три болници и попитай.

Фимоза

Здравейте хора!

Вчера ме оперираха от ФИМОЗА в Детска Урология на Пирогов,д-р Момчилов извърши операцията която беше не повече от 50-60 минути.Упойката беше епидорална и през цялото време не чувствах нищо,бях леко замаян и от кръста надолу нищо не се усещаше.Онзи малкия там долу го обвиха в марля и изглеждаше доста...... ОСАКАТАЕН Упойката отмина след 6 часа напълно и доктора мина на визитация и какза:
    -Как е ПУШКАТА пич
    -Бива,само малко ме боли ама нищо.
    И така даде ми някакви мазила и всеки ден го мия с кислородна вода и слагам марля с някво мазило.Каза да не го мия 1 седмица,а шевовете ще започнат да падат след 1 седмица Сега е много чувствителен и боли като няка кожичка,ама ще се свикне нали сме МЪЖЕ

Успех на следващите който ще се подложат на операцията.

Евала !
    Да бяха и другите като теб!

А ако може някои който е минал през фимоза да каже за колко време се възстановява ?!

При всеки е строго индивидуално . Някои се оправят още на 15-ят ден , други на 40 -ят.Ако ти кажа , че ще се оправиш на 23 -ят ден определено ще те излъжа .Може да се оправиш по-рано , може по-късно .От прочетеното състоянието ти нито ще се подобри , нито ще се влоши .Това е като при грипа например - никой не ев състояние да ти каже след корлко време ще си ок.

Мерси се пак

по принцип възможно ли е да се мине с някаква по-лека операция без обрязване. става дума за лека форма на фимоза, причинена от рана, която впоследтвие е свила кожата при зарастване.кожата се забелва напълно нормално, единствено по време на секс когато члена е максимално голям, не може да се забели докрай.чудя се, понеже един лекар каза, че понеже е лека форма на фимоза, може да се направи пластична манипулация и да не се стига до обрязване, но ако не се направи навреме ще се влоши и тогава вече ще трябва обрязване. в друга клиника пък ми каза лекаря че нямало как да стане без обрязване и отначало даже се опита да ме изкара, че нищо ми няма и ме пита искам ли операцията все едно съм отишъл и съм казал режете нещо че много излишно имам по мене.... пак казвам, не става дума за вродена фимоза каквато явно повечето от другите които тук са писали имат, а за свиване на кожата в следствие на външно нараняване.Интересно ми е дали има и други тук с такъв проблем и съответно как са го разрешили(с обрязване, както един лекар каза че е единствения вариант, или с пластична манипулация както ми каза друг че е възможно).
    един приятелски съвет към другите: карайте приятелките си да изпиляват ръбовете на ноктите си, за да не стават гафове, които да ви костват месеци нерви(идея си нямате как зараства рана на такова място) или дори по-лошо, както в случая.

е кажете как да кажа на бащами че имам фимоза.. стращно ме е срам !!

Абе казваш му,отиваш до него и казавш Тате имам малък проблем, и му обясняваш тва е

Фен
    Град
    София - селското царство
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    За нощните ерекции никой не дава хапове . Просто внимавай .
    За това , че не искаш да си като шар-пей - това зависи колко кожа е премахната а не колко е подут пениса .Баните от смрадлика не бива да правиш повече от 10 минути . те докторите много знаят , но съм сигурен , че никой от тях не е рязана карабина .
    Продължителното киснене предизвиква по-бързо изгниване на конците , разтваряне на раната , оттам бавно заздравяване и лоша гледка . Обикновено това се случва където е било гемчето .
    За съжаление в България всички уролози са меко казано касапи . Тази операция не се практикува рутинно в България , има някаквъс тререотип на извършване на операцията и закостенелите мозъци само това знаят.
    Нищо не ти пречи да си направиш една лека превръзка и да си излизаш спокойно.Отока нямам идея колко ти е голям , но той не влияе на дължината на кожата.
    Принципно питах,нали тая кожа,която ми е останала,се е надула и е доста дебела.... ще се върне ли както си беше преди? И освен това,сега малко ми е шит да заспя,защото като знам каква нощ ме очаква с тия ерекциии....пфу Иначе,като излизам,си слагам една чиста марличка отгоре,защото още е доста некомфортен допира с бельото ми. И после я махам

на 19 ме оперираха и вече според мен започва чувствителността да намалява защото спах с МАРЛЯ и сега ми е по малко-по комфортно но е още много рано да се говори.Относо спането,спах си добре само като легнах лежах на страни а после в съня си съм спал както си спа-по корем .Е надявам се да се оправите по бързо.

ПС: На контролен преглед съм в петък,тогава ше се реши дали ще има нещо допълнително за поддържането на "ПУШКАТА"

Мега фен Аватара на draid
    по принцип възможно ли е да се мине с някаква по-лека операция без обрязване. става дума за лека форма на фимоза, причинена от рана, която впоследтвие е свила кожата при зарастване.кожата се забелва напълно нормално, единствено по време на секс когато члена е максимално голям, не може да се забели докрай....
    Ами това в случая е един вид придобита фимоза. Трудно може да се каже дали ще се орпави само с лека корекция или с цялостно обрязване. Но дори при корекция , отново има възможност да се получи фимоза при зарастването, така че най-добр е да прецени лекаря и да се вслушаш в неговият съвет.

Принципно питах,нали тая кожа,която ми е останала,се е надула и е доста дебела.... ще се върне ли както си беше преди? И освен това,сега малко ми е шит да заспя,защото като знам каква нощ ме очаква с тия ерекциии....пфу Very Happy Иначе,като излизам,си слагам една чиста марличка отгоре,защото още е доста некомфортен допира с бельото ми. И после я махам Smile
    Напълно нормално е да има оток (да се е надула) след около седмица-две, трябва да започне да спада, но при всек ие индивидуално. В повечето случай до месец няма да може да познаеш че е била надута някога.

Я,вчера се е навършила 1 година откакто са ме клъцнали.Как бързовремето минава...На тези , които им предстои - няма страшно , всичко се забравя - и болчицата , и дискомфорта , всичко.

здравейте хора :P казах на бащами и той реши да правим "операцията" в Италия защото според него там е по-добра техниката . И така на 15 февруари ще ме оперират в италия . Казали са че може и без опойка, нормално ли е или да им забия по един десен на сички доктори там ?

Ритуалното обрязване се прави без Упойка.(Упоявам е думата с която може да се направи проверка за правопис.)

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Ритуалното обрязване се прави без Упойка.(упоявам е думата с която може да се направи проверка за правопис.)
    е добре извинете ме ако греша ама съм учил тук до 3ти клас .. и после в Италия ... Ама не е ритуално обрязване, а обрязване от фимоза. :@

Мега фен Аватара на draid
    Без упойка не, че ще бол ии то много. Не разбирам какъв е смисъла да правите такава рутинна операция в Италия. Единствените инструменти необходим иза това са: скалпел, игла и конец. Тези инструменти навсякъде са еднакви. Поговори с баща ти няма смисъл да набивате пари в Италия. Хирурзите правят такива операции сиг всяка седмица.

там няма да дам 1 стотинка щото съм здравно осигурен. А тук не съм..

Един въпрос ме гложди Просто ми е интересно , с тез сичките вени по перпуциума , как по дяволите махат кожата От 2 седмици се чудя и не мога да си го обясня

Днес казах на нашите.Оказа се че като малък съм имал вимоза и сум имал операция,нещо като цепване на кожичката,и се оказа че май аз несъм си свършил работата Ся ще ходя на лекар и той е каже как ще се оправяме,но засега май се оказва че ще отърва скалпела

Хора .. скоро ще ме режат .. за лято ще ми е нов .. амм да питам през възтановителния перион може ли да се спортува .. главно фитнес , бягане и т.н ?? и ако неможе колко време след операцияте ще може ?

за спортуване ИЗЛКЮЧЕНО,главичката ще бъде много чувствителна и дори ходенето ще боли.Някъде няколко дена 2-3 след операцията ще можеш да ходиш без да имаш проблеми но за спорт не. :! Мен на 19 ме оперираха,след 3 дена може да ходиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си