.
Отговор в тема
Страница 107 от 233 ПървиПърви ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 651 до 2 675 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от SpeedRacer
    Един въпрос ме гложди Просто ми е интересно , с тез сичките вени по перпуциума , как по дяволите махат кожата От 2 седмици се чудя и не мога да си го обясня
    Те не са закрепени за кожата .Тези , които са на самата кожа са доста малки и при тях няма голям дебит на кръв.Голямите си остават и скъсения препуциум не им пречи .

Цитирай Първоначално написано от Smug
    за спортуване ИЗЛКЮЧЕНО,главичката ще бъде много чувствителна и дори ходенето ще боли.Някъде няколко дена 2-3 след операцията ще можеш да ходиш без да имаш проблеми но за спорт не. :! Мен на 19 ме оперираха,след 3 дена може да ходиш
    Интересно -аз още на другият ден си излязох- отидох да ми махнат превръзката .На третия също излязох -отидох да си взема болничният -от Левски до Овча купел 2 .
    Като си сложиш една оикновена марля на главичката и нямаш проблем. Бельото когато е и нормално стегнато също няма проблем .когато обаче си с боксерки и най-вече ако са широки като къси панталонки и ти се развява като мандало на камбана , тогава дискомфорта е сигурен.
    Просто всеки един от оперираните сам трябва да прецени какво бельо ще му е най-удобно и колко време да си слага чалма на главата.

Аз след операцията имам малък проблем,за другите незнам.Значи преди да ми махнат кожичката можех да пикам от близо,над тоалетната защото кожичката спираше струята,а сега трябва да върша тази нужда поне на 100-150 см. от тоалетната,защото много на далече хвърля и така мнго мокря около себе си.Като пожарникарски MАРКУЧ е сега Е двам го удържам

Мега фен Аватара на draid
    И какъв е проблема да застанеш над чинията и да го наклониш към нея ? Ако ти е толкова проблем пикай седнал.

Цитирай Първоначално написано от SpeedRacer
    Един въпрос ме гложди Просто ми е интересно , с тез сичките вени по перпуциума , как по дяволите махат кожата От 2 седмици се чудя и не мога да си го обясня
    Ами и на мен ми беше интересно, аз също имах ясно изразени вени и то вътре в самата кожа, не под нея. Не знам защо Георги12 мисли, че в кожата вените са малки, точно там са много големи, но явно при различните хора е различно. Докторите си знаят работата. Не знам, мисля, че ползват някакъв лазер за затваряне на кръвоносните съдове. Важното е, че няма да имаш ядове с тях след операцията.

Георги12, ти бързо си свикнал с голата глава, но не забравяй, че и преди това си ходил със забелен, както каза. Недей да объркваш момчетата, че бързо ще им мине силната чувствителност, при всеки е различно. Моята беше доста време.

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Ами и на мен ми беше интересно, аз също имах ясно изразени вени и то вътре в самата кожа, не под нея. Не знам защо Георги12 мисли, че в кожата вените са малки, точно там са много големи, но явно при различните хора е различно. Докторите си знаят работата. Не знам, мисля, че ползват някакъв лазер за затваряне на кръвоносните съдове. Важното е, че няма да имаш ядове с тях след операцията.

Георги12, ти бързо си свикнал с голата глава, но не забравяй, че и преди това си ходил със забелен, както каза. Недей да объркваш момчетата, че бързо ще им мине силната чувствителност, при всеки е различно. Моята беше доста време.
    Явно не си прочел внимателно .
    Голямите вени и артерии са между т.н. месо (в случая пещеристо тяло )и кожата . В самата кожа има малки капилярчета , чието прекъсване не е фатално и по никакъв начин не вреди на кръвообмена.Ти би трябвало вече да си забелязал , че вените ти са точно толкова , колкото са били и преди операцията .Някои от тях може да са се преместили леко в ляво или вдясно , но са си там.
    Не си спомням някъде да съм споменавал , че за 15 дни чувствителността ще изчезне . Напротив винаги съм писал за възстановяване и чувствителност , че е строго специфично .
    Тренировката преди ми е помогнала , но венеца си ми беше доста чувствителен и около месец ми беше неприятно , най-вече под душа .
    Между другото самовнушението играе много голяма роля . Тъй нареченият ефект Плацебо играе както положителна , така и отрицателна роля във възстановяването .
    В Хомеопатията , която аз много уважавам , за разлика от традиционната (химическата )медицина , ефекта Плацебо спомага за по-бързото справяне с болестта.
    След интервюто хомеопатът преценява и емоционалното състояние на пациента и по него назначава разреждането на препарата , който ще предпише .
    В традиционната медицина - просто се изписва антибиотик или любимият на педиатрите кортикостероид , който уврежда многократно , отколкото помага .
    Престъплението обаче е , че се изписват кортикостероидни медикаменти на новородени .
    Идеята на традиционната медицина е не колко пациенти ще са излекувани , а колко хапчета и помади ще бъдат продадени . Ето за това аз съм заложил на природната медицина .
    Доста се отклоних от темата , но в процеса на разговор стигнах и до тук .Това инфо все пак ще ви е от полза .Особено за тези , които изберат Калиевият перманганат и Йодасеп-та пред Смрадликата и Невена например.

Цитирай Първоначално написано от draid
    И какъв е проблема да застанеш над чинията и да го наклониш към нея ? Ако ти е толкова проблем пикай седнал.
    Проблема е че още ме боли там където са шевовете и немога да държа много силно за тва иначе след време ше свикна

Цитирай Първоначално написано от Smug
    Аз след операцията имам малък проблем,за другите незнам.Значи преди да ми махнат кожичката можех да пикам от близо,над тоалетната защото кожичката спираше струята,а сега трябва да върша тази нужда поне на 100-150 см. от тоалетната,защото много на далече хвърля и така мнго мокря около себе си.Като пожарникарски MАРКУЧ е сега Е двам го удържам
    Нормално е на 3-ят ден да пръскаш навсякъде .Просто пишкай седнал , като момиченце - нито е срамно , нито е грешно .
    След като отока на главичката спадне (тук ще развия по-надолу още една теория) и уретралният канал възвърне своята нормална форма уринирането ще бъде нормално , дори и по-лесно .При фимозата уринирането освен , че е болезнено , трудно е и доста нечистоплътно .Поради невъзможността да се открие главичката много течност остава под главичката , замирисва , сиренясва , гъбясва и т.н.
    Сега теорията ми от горната скоба - В България незнайно защо , подобно на Германия се практикува т.н. ниско и отпуснато обрязване , което и от естетическа гледна точка е отвратително . Във физически план - първо , когато обрязването е ниско през възстановителният период главичката също е силно подута и болезнена , тъй като срезът е на около 5 мм от нея .Каналът е силно подут , уринирането е трудно .Второ - вътрешна кожа почти не съществува -както знаете тя е малко по -чувствителна от външната .При секс и мастурбация точно тези окончания липсват. Отпуснатата кожа , която е оставена едно , че няма естетически вид , и друго , че покрива само венеца на главичката или много малка част от нея , което води до дискомфорт.
    При едно високо и стегнато обрязване - първо визуалният ефект е по-добър , второ има оставена вътрешна кожа от около 2-3 см , няма отпусната кожа , което при секс и мастурбация е много по приянто .След операцията главичката не се подува , уринирането е почти нормално .
    Тук някой може и да ме обори , да ме попита от къде знам - ами поинтересувал съм се .Има доста обрязани хора из цяла Европа .По-голям процент от тях са го направили от хигиенна и визуална гледна точка .
    В България уролозите оперират така , както някой руски учебник ги е учил .
    При моята операция изрично помолих да бъде оставена поне 2.5-3 см вътрешна кожа , но ми бе обяснено , че нямало как да стане . Нямах нерви да се разправям и за това и кандисах накрая .В резултат на това ниско обрязване там , където принципно има гемче ( аз нямах - който желае мога да му прая снимка ) се разши , зейна ямичка ,колкото фас от цигара в диаметър , изключително тредно зарастна поради спецификата на мястото и вече една година там е твърдичко (постепенно омеква , но не знам дали напълно ще се оправи ) , остана малка ивичка с излишна кожа ( дълга около 1 см и широка около 3 мм).

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire99
    Здравейте . Мисля ,че имам фимоза ,но не съм сигурен . не бях лъскал от около 2-3 седмици ( незнам що :Д ) иначе си го забелвам в спокойно стс . Та днес опитах да се самозадоволя ,но еректира и неможах да го забеля та да ви питам фимоза ли е (не е късо гемче) . И ъммм да ако е фимоза има някаква възможност да се обрежа но пак да имам кожичка покриваща главичката (не пълно обрязване)

Благодария
    ВЪЗРАСТ?!
    15

За вените си спомням, че в кожата точно на главичката имах няколко добре изразени, които сега не се виждат, защото самият препуциум го няма. Просто при всеки е различно, други явно нямат толкова силно изразени. Никога не съм имал проблем с тях след операцията.

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    За вените си спомням, че в кожата точно на главичката имах няколко добре изразени, които сега не се виждат, защото самият препуциум го няма. Просто при всеки е различно, други явно нямат толкова силно изразени. Никога не съм имал проблем с тях след операцията.
    Аз отгоре също имах вена , която дори образуваше топче понякога и се извиваше на 180 градуса , която сега я няма , но това не значи , че е махната .Просто местоположението и е различно.
    Вените по ръцете ти не са в самата кожа а между кожата и месото . Така е по цялото тяло .На самата кожа има малки капиляри , които снабдяват самата нея

Искам и аз да попитам нещо. На 16 съм и имам подобен проблем, но не мога да забеля главичката въобще. Обрязване ли ще трябва задължително?
    П.С. не съм го споделял с никого, притеснявам се да говоря за това

Продължава да ми се струва странно как така нещо голямо, което се е виждало ясно сега не се вижда изобщо, как ще си смени местоположението така? Факт е, че имах големи вени, сега мога да се закълна, че ги няма.
    beckford, няма защо да се притесняваш, говори с вашите. Първо кажи на баща си, той ще те разбере, в крайна сметка ти желае доброто. Най-вероятно ще трябва обрязване, на 16 си и щом изобщо не можеш да забелиш мисля, че това ще е решението. Поне лекарите няма да могат да те баламосат и да ти кажат, че нищо ти няма, щом и в спокойно състояние не можеш да откриеш главичката.
    Успех

Не се сещам прекалено късно нали? От 2 години сигурно че и повече знам за това, ама не съм казвал - я от срам, я нещо друго.. И още нещо - притеснява ме самата дума - "обрязване". Можеш ли да кажеш има ли някакви негативни последици

Цитирай Първоначално написано от beckford
    Не се сещам прекалено късно нали? От 2 години сигурно че и повече знам за това, ама не съм казвал - я от срам, я нещо друго.. И още нещо - притеснява ме самата дума - "обрязване". Можеш ли да кажеш има ли някакви негативни последици
    При мене беше същото Я срам я спек незнам и аз , но няма от какво да се притесняваш , по добре сега отивай , защото аз ако бях отишъл на 16 , сега щях да съм на друг хал Няма от какво да те е страх (не че знам все още) , но съм се примирил , че ще боли и т.н И ако си чел предишните мнения , ще видиш , че негативни мнения след това няма ... всичко е положително , като изключим ,че в началото ако те изнерви някой и му викнеш резак , щи е малко странно

Мерси и на двама ви за мненията, окуражихте ме ще събирам сили сега 1-2 дена и ще кажа на бащата
    Бтв СпийдРейсър ти на колко си? Повече ли?

ХАЙДУТИН , във вибокс има клипче от Отечествен фронт на ритуално мюсюлманско обрязване . Там е показана цялата процедура - ще видиш , че няма квър .При отрязването на една голяма вена как мислиш - дали няма да има кръв и то много .Другото което е - пак ти казвам - вените , които се виждат не са в кожата а под нея.

Цитирай Първоначално написано от beckford
    Мерси и на двама ви за мненията, окуражихте ме ще събирам сили сега 1-2 дена и ще кажа на бащата
    Бтв СпийдРейсър ти на колко си? Повече ли?
    Аз съм позакъснял доста На 19 съм и от опит ти казвам не прави моята грешка

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    .......

Здравейте пичове .. Утре отивам в Пета градска и или утре или други ден ще ме резнат : ) .. Толкова съм притеснен, че просто незнам къде се намирам.. Днес бях при уролог, и диагнозата е фимоза с късо гемче.. Предполагам, че ще е пълно обрязване, но всъщност в момента съм повече за пълното от колкото за частичното .. Четох, че имало повече плюсове ... МОЛЯ някой който е имал късо гемче или фимоза или пък с пълно обрязване да ми драсне един ред на лично, да си даде скайп или имейл, че просто сигурно знаете какво ми е..
    Иначе още който не се е решил и не е казал на техните, ви казвам честно и искренно, пичове ние сме мъже, няма от какво да се притеснявате, отивате казвате на ваще и там лекар и да се оправя и си живейте живота.. Това не е пълноценен живот.
    Надявам се всичко да протече без проблеми

Преди 5 дни ми направиха обрязване.Искам да попитам горе-долу за колко дни ще се намали чувствителността на главичката, защото все още ме боли, най-вече при ходене.

хора бихте ли ми препоръчали добър хирург и съответно хубава болница в която да се подложа на манипулацията.на 17 години съм и най-големия ми проблем е да споделя с наще ... преди доста време съм чел цялата тема,но съм позабравил почти всичко,а като започна да чета от начало направо се депресирам и аз незнам защо ... Интересува ме добър хирург,който не само практически,а и физически да помага,защото четох че има и доста недружелюбни доктори.

мерис мн.

?

На 25 години съм, имах фимоза и ми направиха пълно обрязване на 26.01.2010 вторник.След операцията никой нищо не ми обясни и съм доста притеснен.Операцията ми я направиха във вторник, а ми казаха да отида на преглед чак другия понеделник. Още съм със превръзката от операцията.Притеснява ме че има голямо тъмно петно в долната част и пениса ми е подут.Кога е нормално да падне тази превръзка и какво да правя след това? Нетрябва ли всеки ден да се сменя превръзката?Най странното е че нямам чуствителност.Ще помоля за бярз отговор защото съм обезпокоен

Поредната касапска история .
    Дано наистина да е пълно , защото в България пълно му викат на това , което в другите страни е отпуснато , частично.
    Превръзката би трябвало да бъде сменена поне на вторият ден.Не е нормално превръзката да падне сама .Тъмното петно е от теклата кръв .На третият ден би трбвало да започнеш баните със Смрадлика .
    Нормално е оток да има , пенисът ти ще си смени цветовете няколко пъти , като започне от тъмно-черевен и стигне до морав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си