.
Отговор в тема
Страница 109 от 233 ПървиПърви ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 701 до 2 725 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от elitfc
    Минаха 2 месеца, а чувствителноста на главичката ми е още силна ....
    Не знам защо при теб се получава така. Миналата година (16.01.2009г.) се обрязах частично. Чувствителността я имах 2-3 седмици, след което изобщо нямах никакви проблеми.

Ако някой се нуждае от помощ да пише. Преди бях редовен, но в последно време занимарих доста нещата.

На 19 ме оперираха,минали са 14 дни чувствам се супер само шевовете трябва да паднат и съм готов. Но където беше гемчето има конец,и той е хванало леко коричка и като ВДИГАМ самолета леко наболва,но се надявам да се оправи.Относно операцията не се плашете,кажете на родителите си и няма да имате проблем не трябва да ви е срам.До 1 седмица 2 мах.трябва конците да са паднали.

От една седмица, спирам излитането на самолета, заради пустите конци
    Надявам се да паднат, че вече ще се пристрастя към валерияна

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от xavi
    Цитирай Първоначално написано от marqnz
    при мен минаха 5 месеца и повече отдавна не бях влизал тук,защото така и не получих съвет от един човек на който много разчитах,но какво да се прави.
    аз не съм обрязан,но от 5 месеца ходя забелен 24 часа и главичката ми е открита постоянно цялата.искрено се съмнявам, че ако се обрежа ще има някаква разлика.но 5 месеца и нищо.е имаше определено напредък в началото-не ме боли като ми е в гащите в момента.но при пипане и търкане на сухо си ме боли. Аз лично май ще трябва да се примиря със съдбата си,дано другите да се оправят
    marqnz,здр.поздрави.Наистина отдавна не си влизал... с интерес очаквах да влезеш,за да видя имаш ли подобрение.Ами трябва да отидеш в някоя болница(клиника) и да си направиш пълно обрязване(за кой ли път се повтарям)!При теб друг вариант за оправяне ми се струва, че няма!
    xavi, здравейаз тука ще покажа две снимки на пениса в спокойно състояние.снимката е размазана ,но просто искам да покажа как е забелен и си стои така постоянно!и не виждам какво ще спечеля като се обрежа.просто няма да я имам кожата , която се е събрала.Просто наистина няма кой да ме убеди с аргументи, че като се обрежа ,ще е по различно от сега.просто главата си е открита и сега и това е.ето ги снимките:
    http://prikachi.com/images.php?files/1336499i.jpg
    http://prikachi.com/images.php?files/1336500V.jpg

Цитирай Първоначално написано от xavi
    при мен минаха 5 месеца и повече отдавна не бях влизал тук,защото така и не получих съвет от един човек на който много разчитах,но какво да се прави.
    аз не съм обрязан,но от 5 месеца ходя забелен 24 часа и главичката ми е открита постоянно цялата.искрено се съмнявам, че ако се обрежа ще има някаква разлика.но 5 месеца и нищо.е имаше определено напредък в началото-не ме боли като ми е в гащите в момента.но при пипане и търкане на сухо си ме боли. Аз лично май ще трябва да се примиря със съдбата си,дано другите да се оправят
    marqnz,здр.поздрави.Наистина отдавна не си влизал... с интерес очаквах да влезеш,за да видя имаш ли подобрение.Ами трябва да отидеш в някоя болница(клиника) и да си направиш пълно обрязване(за кой ли път се повтарям)!При теб друг вариант за оправяне ми се струва, че няма!
    xavi, здравейаз тука ще покажа две снимки на пениса в спокойно състояние.снимката е размазана ,но просто искам да покажа как е забелен и си стои така постоянно!и не виждам какво ще спечеля като се обрежа.просто няма да я имам кожата , която се е събрала.Просто наистина няма кой да ме убеди с аргументи, че като се обрежа ,ще е по различно от сега.просто главата си е открита и сега и това е.ето ги снимките:
    http://prikachi.com/images.php?files/1336499i.jpg
    http://prikachi.com/images.php?files/1336500V.jpg
    Абсолютно същото е и при мен в покой.

Град
    софия
    sexychild,а ти си обрязан нали?ами ето,значи при мене обрязването няма как да промени нещата принципно направо съм в някакъв омагьосан кръг.може би щото все пак съм на 30 години и съм бил все така трябва повече време да мине.знам ли.почвам да се повтарям все повече и повече и нищо ново не казвам

sexychild,а ти си обрязан нали?ами ето,значи при мене обрязването няма как да промени нещата принципно направо съм в някакъв омагьосан кръг.може би щото все пак съм на 30 години и съм бил все така трябва повече време да мине.знам ли.почвам да се повтарям все повече и повече и нищо ново не казвам
    Ами да. Преди да се обрежа аз дори не можех нормално да си измия главичката, супер чувствително болезнена при най-малкия допир беше. След като се обрязах 2 седмици беше просто отвратително чувството, но сега нямам никакъв проблем...идея си нямам защо при теб се получава така. Мойта операция беше преди малко повече от година.

Консултирал ли си се с лекар до сега за този проблем ?

Град
    софия
    sexychild, моята е дълга и широка и съм писал и тук.ходил съм по доста лекари,но никой не ми е казал нещо ,което струва да се сподели-нямат си на идея направо да си го кажа.опитват се да опишат да кажем ситуацията научному ,но пък за как се оправя въобще си нямат на идея.
    значи при теб е била болката сериозна преди операцията и след като са те оперирали,т.е. дефакто след като вече глава е била открита и след първоначлния непоносим период от няколко седмици или месец -след това е нямало никаква болка?търкаш се с пръст на сухо и въобще не внимаваш така да се каже и няма болка?

sexychild, моята е дълга и широка и съм писал и тук.ходил съм по доста лекари,но никой не ми е казал нещо ,което струва да се сподели-нямат си на идея направо да си го кажа.опитват се да опишат да кажем ситуацията научному ,но пък за как се оправя въобще си нямат на идея.
    значи при теб е била болката сериозна преди операцията и след като са те оперирали,т.е. дефакто след като вече глава е била открита и след първоначлния непоносим период от няколко седмици или месец -след това е нямало никаква болка?търкаш се с пръст на сухо и въобще не внимаваш така да се каже и няма болка?
    Ами да. Аз ти казвам, преди да се обрежа не можех да си го измия от болка...при мен след правенето на бани със смрадлика кожата на самата глава ми се обели и мисля, че това играе съществена роля в цялата работа. Стана малко по-твърда и не толкова чувстителна на допир. Това в никакъв случай не означава, че съм загубил значителна чувственост понеже при секс в момента ми е много по-яко, околкото преди да се обрежа.

А при теб какъв точно е проблема?

Град
    софия
    sexychild, някои му казват болка ,други свръхчувствителност-аз бих могъл да се изразя за прим мен,че е дискомфорт при пипане и търкане на главичката.как точно да опиша ми е трудно,но е ясно ,че така не трябва да е от 5 месеца ходя така забелен като на снимката.да кажем има опредлено промяна ,но тя беше в началото.сега нещата затихнаха и се стигна до едно положение при което главичката се е приспосибла в новото положение.в гащмите като е всичко ми е ок.но при пипане и особено при търкането-да кажем търпи се,ама не си е работа.след къпане като се трия с кърпата внимавам с нея да не докосне главичката ,че ще е кофти. дет се вика а съм свикнал-има хора с много по големи проблеми,но все пак няма да спра да търся няакво решение

Marqnz, ти си знаеш, че нямаш фимоза, явно само имаш дълъг препуциум, който по принцип не трябва да е проблем. Обаче чувствителността... Все някой лекар трябва да ти каже друг начин за справяне с нея, не би трябвало обрязването да е единствения начин. Все пак всеки съветва да се прави само в краен случай, освен ако не го искаш, разбира се. Но заради дългата кожа според мен е излишно. Не знам, консултирай се с повече лекари, може би има някакви мазила, с които да се намалява чувствителността и да се премахне дискомфорта. Да не говорим, че ако решиш да не премахваш напълно кожата за да може в определени моменти главичката ти пак да е покрита има шанс да ти направят операцията некадърно и след това да не можеш да забелваш, както в много случаи, описани и тук. И тогава, щеш не щеш, пак пълно обрязване. А частичното ще премахне проблема с дългата кожа, което пък не е болка за умиране, но пък и чувствителността също ще се притъпи до известна степен, поне така мисля. Едва ли ще мога да ти дам най-добрия съвет, липсва ми и достатъчно житейски опит. Но по-мъдри хора от мен са казали: "Десет пъти мери, един път режи". Недей да правиш нещо, за което после да съжаляваш, питай, разпитвай насам-натам, консултирай се с различни специалисти за различни мнения (едва ли ще ти излезе евтино обаче), все пак на някого ще му пука и ще знае начин за решаване на проблема ти. Пожелавам ти успех

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Marqnz, ти си знаеш, че нямаш фимоза, явно само имаш дълъг препуциум, който по принцип не трябва да е проблем. Обаче чувствителността... Все някой лекар трябва да ти каже друг начин за справяне с нея, не би трябвало обрязването да е единствения начин. Все пак всеки съветва да се прави само в краен случай, освен ако не го искаш, разбира се. Но заради дългата кожа според мен е излишно. Не знам, консултирай се с повече лекари, може би има някакви мазила, с които да се намалява чувствителността и да се премахне дискомфорта. Да не говорим, че ако решиш да не премахваш напълно кожата за да може в определени моменти главичката ти пак да е покрита има шанс да ти направят операцията некадърно и след това да не можеш да забелваш, както в много случаи, описани и тук. И тогава, щеш не щеш, пак пълно обрязване. А частичното ще премахне проблема с дългата кожа, което пък не е болка за умиране, но пък и чувствителността също ще се притъпи до известна степен, поне така мисля. Едва ли ще мога да ти дам най-добрия съвет, липсва ми и достатъчно житейски опит. Но по-мъдри хора от мен са казали: "Десет пъти мери, един път режи". Недей да правиш нещо, за което после да съжаляваш, питай, разпитвай насам-натам, консултирай се с различни специалисти за различни мнения (едва ли ще ти излезе евтино обаче), все пак на някого ще му пука и ще знае начин за решаване на проблема ти. Пожелавам ти успех
    До преди операцията ми не можех с пръст да си докосна главичката,умирах от болка.След нея нямам никакъв проблем...В началото беше мн кофти,докато се приспособи към новата среда и правих баните със смрадлика и наистина имаше ефект от тях.При мен не се обели,както при SexyChild.
    haidutin1,аз си мисля,че с мазила marqnz няма да се оправи,защото е на 30.Според мен пълното обрязване наистина ще го избави от мъките му.Интересно ми е какво мисли баткодоки по случая?

Абе хора, само да ви питам.. Значи вече втори ден правя смрадликата, и главичката ми е, как да го кажа,, като, че ли си сменя кожата..
    Гледката е същата както лятото като изгориш на ръка или др място..
    Ама незнам какво е тва ..

Добър ден, имам въпрос.
    Та, безпроблено си забелвам кожичката на пениса ми в нормално състояние, но тя стои прилепнала към главичката. Но, аз мога да я издърпам и още повече, правя го с цел да почистя и там като съм в банята.
    Когато съм в ерекция, принципно отново нямам проблем да си забелвам кожичката, просто ми е малко по-трудно, може би не съм свикнал много-много, но кожичката пак стои прилепнала до главата, а не примерно по-надолу - та, искам да питам това проблем ли е или е нормално?
    Доколкото знам, съм опериран от фимоза, то си има и нещо като белег дори.
    Моля ви се, искам компетентно мнение.

Цитирай Първоначално написано от ibizzaa17
    Абе хора, само да ви питам.. Значи вече втори ден правя смрадликата, и главичката ми е, как да го кажа,, като, че ли си сменя кожата..
    Гледката е същата както лятото като изгориш на ръка или др място..
    Ама незнам какво е тва ..
    Мисля,че е съвсем нормално това нещо.Не се безпокой,продължавай със смрадликата,обаче не прекалявай с нея!5-6 мин.мисля,че са напълно достатъчни!

Цитирай Първоначално написано от heros
    Добър ден, имам въпрос.
    Та, безпроблено си забелвам кожичката на пениса ми в нормално състояние, но тя стои прилепнала към главичката. Но, аз мога да я издърпам и още повече, правя го с цел да почистя и там като съм в банята.
    Когато съм в ерекция, принципно отново нямам проблем да си забелвам кожичката, просто ми е малко по-трудно, може би не съм свикнал много-много, но кожичката пак стои прилепнала до главата, а не примерно по-надолу - та, искам да питам това проблем ли е или е нормално?
    Доколкото знам, съм опериран от фимоза, то си има и нещо като белег дори.
    Моля ви се, искам компетентно мнение.
    Може би имаш късо гемче.Мисля че не е фимоза.На колко си години?!?Най-добре дай снимки,на които най-добре да се види!

Град
    софия
    haidutin1, аз съм обикалял по доста лекари,все пак съм мъж на 30г. В един момент след като си посетил няколко уж светила в урологията и които са ти вдигнали рамене в почуда ,нали се сещаш ,че в един момент не виждаш смисъл повече д го правишпри всеки лекар отивам със стаена надежда и си тръгвам за разочарование.отивам си и с надежда някой път след като са ми предписали нещо, което впоследтсвие обаче не действа.

Град
    софия
    xavi, нали видя снимкитеаз заради тебе ги сложих най вече ,за да видиш как съм в момента-с напълно открита главичка.обрязвайки се аз няма да променя ситуацията спрямо главичката-просто няма как да ми повлияе това на чувствителността?защо не искаш да го разбереш тованека който ме кара да се обрежа и че ще се оправя да даде конкретен довод,а не "аз мисля,че така ще се оправиш".както и да е.
    а относно баткодоки-отначало бях развълнуван от дългото му писмо но след това ме отсвири тотално-5 месеца и нищо не ми каза.както и да е-на никой не е длъжен и на всеки може да отговори, на който счете за нужно.аз вече се чудя за някакви крути мерки,да се мажа с някакъв алкохол да се горя не знам вече.той живота си ми мина

xavi, нали видя снимкитеаз заради тебе ги сложих най вече ,за да видиш как съм в момента-с напълно открита главичка.обрязвайки се аз няма да променя ситуацията спрямо главичката-просто няма как да ми повлияе това на чувствителността?защо не искаш да го разбереш тованека който ме кара да се обрежа и че ще се оправя да даде конкретен довод,а не "аз мисля,че така ще се оправиш".както и да е.
    а относно баткодоки-отначало бях развълнуван от дългото му писмо но след това ме отсвири тотално-5 месеца и нищо не ми каза.както и да е-на никой не е длъжен и на всеки може да отговори, на който счете за нужно.аз вече се чудя за някакви крути мерки,да се мажа с някакъв алкохол да се горя не знам вече.той живота си ми мина
    marqnz,мисля,че след пълно обрязване главичката ти ще се трие постоянно в бельото и ще загрубее и така ще намалее тази свръхчувствителност!Глави ката ще свикне с новата среда и няма да имаш проблеми!Недей да стигаш до крайности с алкохоли и т.н.!Казваш,че си пробвал доста неща,но именно пълното обрязване не си изпитал!За мен това е спасението ти!

http://i49.tinypic.com/m7xh0o.jpg
    ТОВА КАКВО Е ЩЕ ТРЯБВА ЛИ ОПЕРАЦИЯ
    СЛЕД КАТО СВЪРША И ПРОБВАМ ДА ПРОДЪЛЖА УСЕЩАМ НЕКОМФОРТ И ЛЕКА БОЛКА.. И СОРИ АМА КАПСА МИ Е СЧУПЕН

Град
    софия
    xavi,мой човек,ти наистина май нищо не разбранали видя снимките?аз хиляди пъти казах ,че както е на снимките така съм постоянно ,ГЛАВИЧКАТА Е ОТКРИТА ПОСТОЯННО!!ей така както е на снимката ми стои постоянно и сега в момента е и така в гащите мии си се търка в бельото и т.н.и главичката свикна с това търкане и когато ми е в гащите няма никакъв проблем.проблема идва при пипане с пръст на главичката,а при търкане вече още повече, но да не се повтарям ,че на хората ми втръсна от мен сигурнопак ще кажа-главичката ми е открита постоянно.24 часа в деня и 7 дни в седмицата.открита е ИЗЦЯЛО-от снимките се вижда.т.е. при обрязването няма да има промяна която да се отрази на чувствителността.

Прави си някакви бани , прочети предни мнения и виж то пише горе долу как се справят хората с проблема на чувствителността

xavi,мой човек,ти наистина май нищо не разбранали видя снимките?аз хиляди пъти казах ,че както е на снимките така съм постоянно ,ГЛАВИЧКАТА Е ОТКРИТА ПОСТОЯННО!!ей така както е на снимката ми стои постоянно и сега в момента е и така в гащите мии си се търка в бельото и т.н.и главичката свикна с това търкане и когато ми е в гащите няма никакъв проблем.проблема идва при пипане с пръст на главичката,а при търкане вече още повече, но да не се повтарям ,че на хората ми втръсна от мен сигурнопак ще кажа-главичката ми е открита постоянно.24 часа в деня и 7 дни в седмицата.открита е ИЗЦЯЛО-от снимките се вижда.т.е. при обрязването няма да има промяна която да се отрази на чувствителността.
    Идея си нямам защо не се получава при теб.

Аз, както писах, имах ОГРОМЕН проблем с тая чувствителност, защото при мен си беше чисто и просто болезнена при лек допир. Сега няма и грам след от това... При мен се обели и според мен в това е цялата работа...

здр. отново , ако кача снимки на пениса ми , някой ще можели да ми каже точната диагноза ? .... че вече неможе така.....

Вземи обясни и какви са ти проблемите.
    Като искаш качи и снимка . Никой не ти е забранил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си