.
Отговор в тема
Страница 110 от 233 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 5802
    Сложна работа наистина. Това с баните може да помогне наистина. Пробвай смрадлика, по принцип е за дезинфекция, но щом казват момчетата може и за чувствителност да върши работа. Marqnz, недей да губиш надежда и да прибягваш до такива неща, ще стане по-зле. Говори с някой фармацевт, може да те посъветват нещо за някакви бани, все нещо трябва да върши работа, не си първия такъв случай, няма да си и последния, все ще се намери някакво решение, само не се отчайвай

an0nimenn, от снимката не виждам сякаш никакъв проблем, с лошо качество е, но все пак виждам, че е забелен и сякаш не се опъва от гемчето. Мился, че нямаш проблем, поне според мен. И мисля, че след като свършиш е нормално понякога да изпитваш дискомфорт, а за болката - по време на еякулацията много често главичката става още по-чувствителна и може и да те боли ако я пипаш или търкаш някъде точно тогава. Не се притеснявай

heros, казваш, че е прилепнала кожичката към главичката, но иначе успяваш да забелиш, т.е. нямаш тесен фимозен пръстен. Да не би да имаш синехии? Прочети за тях в началото на темата, все пак отиди и на лекар и му кажи какво те мъчи.

И аз много искам Баткодоки да се появи, напоследък го прави много рядко, сигурно е зает и няма време да пише, но много хора имат нужда от помощта му и ще бъде хубаво да се появи пак и да даде компетентно мнение по някои въпроси. Така че от името на всички: "Моля те, Баткодоки, пиши няколко коментарчета като в доброто старо време в името на добрата кауза да се помага на другите хора. Знаеш, че всички тук оценяваме високо всичко, което правиш за нас и сме ти много благодарни за това, винаги ще помним човека, който ни помага в трудни моменти от другата клавиатура"

А накрая да задам и аз един въпрос. Казано е, че олиото, с което си мажем главичките след баня може да повреди презервативите. Това какво значи, трябва преди секс да си го забърша старателно, няма ли пак да остане от олиото и да стане гаф случайно, или ако съм се изкъпал и съм си сложил олио преди секс пак трябва да се изкъпя за да не остане от него, да го измия? Съжалявам ако е малко глупав въпрос, но ви моля за съвет какво да правя. Благодаря ви предварително, момчета

Здравейте пичове!На 19 съм и от два дни съм в клуба на обрязаните.Прочетох доста постове в тази тема,при мен въстановяването явно протича по по-различен начин,защото доктора каза да седя с превръзката 4 дни (което не е много приятно,имам чуството че ходя напикан :Д)и да слагам лед за отоците,а след това ми предписа спрей и мазило,а не бани със смрадлика както повечето от вас са правили.Та въпрса ми е колко дни след операцията започнахте да не усещате болка при ерекция,защото вечер не е никак приятно както сами знаете,и как се справихте с чуствителността на главичката.Общо взето това са ми "притесненията",ще се радвам някой с опит да сподели как е протекло при него.Благодаря предварително!

Здравейте.. На приятеля ми са му казали,че няма такова нещо като пълно обрязване и пластика.. И че се режело колкотж да може да мине главичката във възбудено състояние... В неделя ше го опперират и му казала,че на място на масата ще предценяма колко да отреже..
    Накарала го да забели и след секунда му казала да спре и че ше е нужна операция.. Жена е и в пирогов оперира.. Питала го е какво е чела по форумите и че там и били любимите.. Той казал нали.. И попитал кви са минусите на прастиката и на обрязването.. Тя казала че няма минуси и просто се прави.. Страх ме е да не му направи така че до половината да се забелва и тн.. Загрижена съм за него.. Беше ми мн трудно да му кажа че знам и да го накарам да се оперира .. Техните са против обрязването.. Но доколкото съм чела то е по-добро.. И не знам.. Не ме слуша напоследък особено.. Казала е че на място се решава и ако е нужно пълно обрязване се прави.. Абе много съмнително ми звучи сички :X Не искам след година пак да му се появи.. Или изобщо да не може да забели и след операцията.. Или с месецу да има отоци и тн.. Но не иска да ме чуе.. На вас как ви звучи всичко?

Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    Здравейте.. На приятеля ми са му казали,че няма такова нещо като пълно обрязване и пластика.. И че се режело колкотж да може да мине главичката във възбудено състояние... В неделя ше го опперират и му казала,че на място на масата ще предценяма колко да отреже..
    Накарала го да забели и след секунда му казала да спре и че ше е нужна операция.. Жена е и в пирогов оперира.. Питала го е какво е чела по форумите и че там и били любимите.. Той казал нали.. И попитал кви са минусите на прастиката и на обрязването.. Тя казала че няма минуси и просто се прави.. Страх ме е да не му направи така че до половината да се забелва и тн.. Загрижена съм за него.. Беше ми мн трудно да му кажа че знам и да го накарам да се оперира .. Техните са против обрязването.. Но доколкото съм чела то е по-добро.. И не знам.. Не ме слуша напоследък особено.. Казала е че на място се решава и ако е нужно пълно обрязване се прави.. Абе много съмнително ми звучи сички :X Не искам след година пак да му се появи.. Или изобщо да не може да забели и след операцията.. Или с месецу да има отоци и тн.. Но не иска да ме чуе.. На вас как ви звучи всичко?
    Ами аз преди седмица се обрязах частично, но аз така желаех просто.
    При частичното, когато му е в покой, кожичката ще му покрива главичката, и при възбудено състояние, ще си забелва всичко нормално.
    При пълното обрязване, просто няма да има кожа на пениса.
    Казват, че има плюсове, че било по хигиенично и тем подобни, но всичко си зависи от човека, дали ще е хигиеничен с частично и дали ще е хигиеничен с пълно обрязване зависи от притежателя на оръжието
    Аз лично се оперирах в 5градска, и съм невероятно доволен просто, защото цял екип от доктори (много знаещи) ти обръщат внимание постоянно, и просто не са от типа нервни или вечно бързащи за нещо.
    Мен ме прегледа първо уролога Д-р Павлов, видя, че имам фимоза и късо гемче и влезнах в урологията след 2 дена и ме оперираха.
    Днес е 8 ден, и отоците минаха, имам само 3-4 кончета.
    Но в крайна сметка, той си е отишъл в Пирогов, така си е решил..

Цитирай Първоначално написано от snodgrass1
    Здравейте пичове!На 19 съм и от два дни съм в клуба на обрязаните.Прочетох доста постове в тази тема,при мен въстановяването явно протича по по-различен начин,защото доктора каза да седя с превръзката 4 дни (което не е много приятно,имам чуството че ходя напикан :Д)и да слагам лед за отоците,а след това ми предписа спрей и мазило,а не бани със смрадлика както повечето от вас са правили.Та въпрса ми е колко дни след операцията започнахте да не усещате болка при ерекция,защото вечер не е никак приятно както сами знаете,и как се справихте с чуствителността на главичката.Общо взето това са ми "притесненията",ще се радвам някой с опит да сподели как е протекло при него.Благодаря предварително!
    Защо не отидеш да ти я смени.. То и ти можеш, но той е длъжен първите 2-3 да ти ги смени, да види положението как е.
    Баните със смрадлика аз ги почнах на 5 ден, такаче, те немогат да ти навредат, а само помагат.Като ги почнеш ще видиш, че на главичката ти и сякаш се мени кожата, и така ще ти е по - малко чувствиттелна, защото ще се скрие чувствителността.
    За ерекцийте, лично на мен това ми беше най - големия проблем, несъм вярвал, че съм такава машина докато спя Купи си валериян от аптеката, мисля, че е 40 стотинки, и преди да си лягаш земи 3.. Аз първите дни пих по 10 хапчета на ден (2-3 сутрин, 2-3 обед и 4 преди да легна) само внимавай да не се пристрастиш, че е нема измъкване :Д..
    Споко сичко ще мине, първите 2-3 дена са малко неприятни, но всичко минава

Цитирай Първоначално написано от ibizzaa17
    .....
    Защо не отидеш да ти я смени.. То и ти можеш, но той е длъжен първите 2-3 да ти ги смени, да види положението как е.
    Баните със смрадлика аз ги почнах на 5 ден, такаче, те немогат да ти навредат, а само помагат.Като ги почнеш ще видиш, че на главичката ти и сякаш се мени кожата, и така ще ти е по - малко чувствиттелна, защото ще се скрие чувствителността.
    За ерекцийте, лично на мен това ми беше най - големия проблем, несъм вярвал, че съм такава машина докато спя Купи си валериян от аптеката, мисля, че е 40 стотинки, и преди да си лягаш земи 3.. Аз първите дни пих по 10 хапчета на ден (2-3 сутрин, 2-3 обед и 4 преди да легна) само внимавай да не се пристрастиш, че е нема измъкване :Д..
    Ами той ми каза 4 дни до стоя с нея и да ползвам лед за отоците.Иначе в понеделник ще ходя да я махаме и ще питам за смрадликата,явно затова ми е предписал аулина за ерекциите.Доста е некомфортно да стоя с превръзката 4 дни,но ще се търпи няма как.Мерси за отговора

Цитирай Първоначално написано от ibizzaa17
    .....
    Ами той ми каза 4 дни до стоя с нея и да ползвам лед за отоците.Иначе в понеделник ще ходя да я махаме и ще питам за смрадликата,явно затова ми е предписал аулина за ерекциите.Доста е некомфортно да стоя с превръзката 4 дни,но ще се търпи няма как.Мерси за отговора
    Некомфортно е да.. Но просто гледай да ти е по открита главата, за да не ти се мръдне превръзката да пада.. Иначе то урината не е вредна за рани, така, че няма никъв проблем нещо лошо да стане.
    Бързо оздравяване

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Вземи обясни и какви са ти проблемите.
    Като искаш качи и снимка . Никой не ти е забранил.
    добре де немисе карай.... Преди съм писал.. пак ще напиша. Когато ми е в ерекция и трагвам да го забелвам усещам болка и дискомфорт(нз кое повече от двете). КОГАТО Е В ЕРЕКЦИЯ НЕ СЕ ЗАБЕЛВА САМ !
    ето снимки..... първата е в спокойно състояние(тип: умрял )
    втората е в ерекция (от долу)
    третат е в ерекция (отстрани)

http://prikachi.com/files/1339747E.jpg
    http://prikachi.com/files/1339752e.jpg
    http://prikachi.com/files/1339755n.jpg

Цитирай Първоначално написано от admin12
    Вземи обясни и какви са ти проблемите.
    Като искаш качи и снимка . Никой не ти е забранил.
    добре де немисе карай.... Преди съм писал.. пак ще напиша. Когато ми е в ерекция и трагвам да го забелвам усещам болка и дискомфорт(нз кое повече от двете). КОГАТО Е В ЕРЕКЦИЯ НЕ СЕ ЗАБЕЛВА САМ !

http://prikachi.com/files/1339747E.jpg
    http://prikachi.com/files/1339752e.jpg
    http://prikachi.com/files/1339755n.jpg
    Късо гемче колега

Ами прилича на късо гемче, особено на първата снимка, на третата обаче не изглежда така накривен. Казваш, че има болка и дискомфорт, но не казваш дали усещаш да те стяга гемчето или кожният пръстен. Сигурно е гемчето, но все пак отиди при лекар да се консултираш.

Момчета, по-горе бях задал едно въпросче за олиото и презервативите, моля ви, ако някой може да ми даде компетентен отговор да го направи

Град
    софия
    admin12 направи и една снимка отстрани в ереция ,ама да е точно в профил ,да се вижда гемчето все пак и да се види дали е клюмнала главичката.не съм специалист, но мисля че това трябва да се види ,за да се каже

haidutin1, да усещам стягане и то доста при положение, че е влезнал в максимална ерекция.

marqnz, ще направя снимка , но според мен немисля че е клюмнала главичката..

admin12, по снимките като гледам имаш късо гемче,обаче на 3тата нещо не се вижда мн ясно,но може и да е в комбинация с лека форма на фимоза!Най-добре отиди лекар да те прегледа!

писъл съм и на batkodoki , да вида какво ще каже и той. И тея дни ще хода някой да ме види, че вече до гуша ми е дошло от лекари и болници ................

Някои да се е оперирал в ВМА-то или да има спомени от позетивни и негативни коментари за болницата ??

Здравейте!може да ви се стори странно,но с приятеля ми имаме проблем но не знаем точно какъв е...заедно сме от 3г.4м.от 1г живеем заедно.В последните два месеца в секса не се получава.имало е моменти в които е свършвал и моменти в които не му е ставало.От две седмици не сме го правили при положение че има любовна игра,но когато му стане,бързо пада.Мислих че аз съм виновна,но до снощи,когато 3 дена аз исках той се дърпаше и снощи се получи но след второто проникване и край.Разбирам го,много се ядоса помислих че проблема е в мен,а той се развика че явно му трябвало виагра(на 24г.е) развика се че го боли,че не му става,че проблема си е негов а не мой(не съм съгласна с това му твърдение).Много съм притеснена.Питах го какво има,все пак не съм момче немога до толкова да разбирам състоянието му,питах го дали го боли постоянно-каза "да боли ме,остави ме да спа" и това беше не ми отговори на нито един въпрос.Обичам го и го разбирам но явно не иска да говори на тази тема с мен,а и до сега не ми е споделял това,когато се случваше си мислех че или е заради мен или защото работи 6дни в седмицата и се чувста изморен...нз много съм притеснена.Четох за Фимоза,но не дай си Боже ако е някоя болест,нз.Много трудно мога да го накарам да иде на лекар.какво да правя?

Не ти се карам.
    Нали не очакваш да си спомня какво си написал преди 3 месеца ,примерно.
    От първата снимка си личи ,че е късо гемче.От втората също .
    От третата се вижда , че нямаш фимоза .
    Не се забелва сам - ами ако препуциумът е нормален или малко по-дълъг не се забелва сам .
    Заради късото гемче в ерекция не може да се отдръпне цялата кожа. При една френулутомия този проблем ще се оправи .
    Операцията не е сложна , но се изисква малко търпение , дотако заздравее.
    Успех!

Не ти се карам.
    Нали не очакваш да си спомня какво си написал преди 3 месеца ,примерно.
    От първата снимка си личи ,че е късо гемче.От втората също .
    От третата се вижда , че нямаш фимоза .
    Не се забелва сам - ами ако препуциумът е нормален или малко по-дълъг не се забелва сам .
    Заради късото гемче в ерекция не може да се отдръпне цялата кожа. При една френулутомия този проблем ще се оправи .
    Операцията не е сложна , но се изисква малко търпение , дотако заздравее.
    Успех!

ок разбрах те .Аз съм се навил да ми махат гемчето ?! вие как мислите добре ли е ? защото неискам пак след време или след тази операция да имам проблеми...

Цитирай Първоначално написано от qnito89
    Здравейте!може да ви се стори странно,но с приятеля ми имаме проблем но не знаем точно какъв е...заедно сме от 3г.4м.от 1г живеем заедно.В последните два месеца в секса не се получава.имало е моменти в които е свършвал и моменти в които не му е ставало.От две седмици не сме го правили при положение че има любовна игра,но когато му стане,бързо пада.Мислих че аз съм виновна,но до снощи,когато 3 дена аз исках той се дърпаше и снощи се получи но след второто проникване и край.Разбирам го,много се ядоса помислих че проблема е в мен,а той се развика че явно му трябвало виагра(на 24г.е) развика се че го боли,че не му става,че проблема си е негов а не мой(не съм съгласна с това му твърдение).Много съм притеснена.Питах го какво има,все пак не съм момче немога до толкова да разбирам състоянието му,питах го дали го боли постоянно-каза "да боли ме,остави ме да спа" и това беше не ми отговори на нито един въпрос.Обичам го и го разбирам но явно не иска да говори на тази тема с мен,а и до сега не ми е споделял това,когато се случваше си мислех че или е заради мен или защото работи 6дни в седмицата и се чувста изморен...нз много съм притеснена.Четох за Фимоза,но не дай си Боже ако е някоя болест,нз.Много трудно мога да го накарам да иде на лекар.какво да правя?
    Здравей Янита
    Физическата и психическата умора намаляват чувствително либидото на мъжа .
    В комбинация на самовнушение , че няма да се справи "Самолетът"каца още преди да е излетял.
    Попитай го в някакъв хубав и подходящ момент как го боли точно , кога го боли и т.н.
    Разгледай пенисът му , ако не виждаш нищо ненормално , значи няма фимоза или късо гемче , но ако забележиш , че ципата , която е отдолу на главичката и я "свързва с тялото на пениса в ерекция се изпъва - значи има късо гемче
    Админ 12 е публикувал снимки - на първата се вижда късото гемче .В гугъл потърси phimosis и ще видиш как изглежда .
    Ако няма нищо видимо , а има болка , може да е свръхчувствителност или някаква друга болка . Експерт по такава болка е marianz .Поговори първо с приятеля си , когато е спокоен . Не го насилвай да правите секс , когато той не иска .
    За допълнителна възбуда използвай нестандартни техники , импровизирай в оралната любов (ако ти понася разбира се )Бъди нежна с инструмента му и задължително забелязвай кое най-много му харесва .
    Говори с него за работата му , не гонасилвай да излизатевсяка вечер .
    Ако работи и физически натоварена работа бъди сигурна , че от там идва главно еректалната дисфункция .
    Разбира се не по-малко итграе и психологическото натоварване .
    Успех и ако има нужда попитай пак.

Цитирай Първоначално написано от an0nimenn
    http://i49.tinypic.com/m7xh0o.jpg
    ТОВА КАКВО Е ЩЕ ТРЯБВА ЛИ ОПЕРАЦИЯ
    СЛЕД КАТО СВЪРША И ПРОБВАМ ДА ПРОДЪЛЖА УСЕЩАМ НЕКОМФОРТ И ЛЕКА БОЛКА.. И СОРИ АМА КАПСА МИ Е СЧУПЕН

Здравейте отново, понеже казахте да кача снимки - ето:

в нормално състояние
    и още една

в ерекция
    в ерекция 2
    в ерекция 3

дано сега кажете какво има.
    отново казвам - когато не съм в ерекция, нямам никакъв проблем със забелването на главичката - показал съм снимки ...
    но вече когато съм в ерекция забелването вече става по-трудно (пак успявам, но с повече усилия) ...

Град
    софия
    ей, хора ,аз едно нещо не мога да разбера при някои от вас. Виждате , че може би ви има нещо и искате съвет тук ,т.е. гледате ако може да мине без лекар. Защо е това? Като ви боли зъб нали отивате на зъболекар? Това е същото, преглътнете това притеснение, то ви вреди не ви помага - минал съм по тоя път.

Цитирай Първоначално написано от heros
    Здравейте отново, понеже казахте да кача снимки - ето:

в нормално състояние
    и още една

в ерекция
    в ерекция 2
    в ерекция 3

дано сега кажете какво има.
    отново казвам - когато не съм в ерекция, нямам никакъв проблем със забелването на главичката - показал съм снимки ...
    но вече когато съм в ерекция забелването вече става по-трудно (пак успявам, но с повече усилия) ...

За 10 път ти казвам, че имаш късо гемче, не фимоза.
    Отиди на уролог, той ще ти каже същото.
    Няма какво да се притесняваш, тва е най- леката операция

heros, на мен ми прилича по- скоро на лека фимоза, някак стегнато ми изглежда кожата в ерекция, не ми прилича на късо гемче, но може и да са в комбинация. Отивай на лекар и ако не ти обръща достатъчно внимание и ти казва "нищо ти няма, юнак" отивай при друг. Това е решението.

Момчета, хайде де, помагайте, казвайте с олио-гела и презервативите какво да правя, много ви се моля. На предната страница съм обяснил какво ме мъчи, дайте някакъв съвет

Ехеее, никой ли няма да ми помогне, вярно, че не ми е толкова спешен проблемът, но все пак....
    Пак ще кажа, става въпрос за олио-гела и презервативите. Ако след като съм си сложил олио на главичката след това как трябва да го премахна за да си сложа презерватива, може ли само да го избърша или трябва да го измия старателно? Възможно ли е ако е останало малко мазно като сложа кондома да се повреди, казвайте, все някой ще може да ми помогне, имам нужда от вас, момчета, не искам да стават гафове и напоследък не си слагам олио след баня. МОЛЯ ВИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си