- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Незнам,ама той е най-добрият лекар във Варна и околноста,леля ми е лекар и познава най-добрите.Ясно ви е че незнаете как стоят нещата при мен и стига сте викали само под ножа,вие при лекари ли ходите или при месари?...Та,вмомента предпочитам да разговарям с него,тъй като той иска да ме види пак след време за да реши дали ще пипа гемчето.Чао на всичкиПървоначално написано от xavi
Голям си разбирач, значи.. Или имаш късо гемче, или нямаш.. Той ти е казал, с тренировки и тем подобни, твоя си отговорност, ама после ще ревеш във форума колко те боли и кви са тия инфекций и глупости.Първоначално написано от memmo
Аз си направих операцията и на 13 ден вече тренирах, а мойта е доста по - сложна от твойта.. Абе ти си знаеш, разбирач.
пак съм аз
Минаха 5 дена от операцията ... имам отток ... крав почти няма ,но на марлите постоянно има нещо жълто и гадно + малко кръв
Та въпроса ми е мога ли да се изкъпа днес ?
По колко трябва да го държа топнат в Калиев Перманганат ?
Минали са точно 5 дена сега.![]()
Ами от тук пишещите само един -двама са ползвали калиев перманганат. Той е много опасен- ако не се разреди правилно може да изгори кожа , лигавица , и т.н.Първоначално написано от Chilly
Щом кърви не го мокри много .Сложи му едно пликче отгоре , стегни го не много , но не и малко с един ластик и се къпи колкото душа ти иска .
Отока ще го имаш поне още 15-20 дни .
да знам за калиевия парманганат.Първоначално написано от georgi12
Аз го топя когато водата е леко розова. щото ми казаха че е опасно ...
При мен от долу е по гадно понеже е отрязана и една кожичка и сега е ужас![]()
![]()
![]()
и на 5 ти ден ако паднат конците ... трябва ли да се![]()
![]()
![]()
Благодаря ти за бързия отговор![]()
![]()
![]()
![]()
Преживях 1-вата нощ . Вдигах самолета , но не болеше , което е странно . Не смея да му опъна кожата до края , предполагам ще го напрая на 4 ден някъде , защото тогава мисля да почна с баните . Проблема ми е , че мн често трябва да му прая нова превръзка , защото или се размества или залепва за главата и не мога да го изпикая кат трябваДано да нямам проблеми и тия дни да го натопя в смрадликата
![]()
Аз ти казвам от личен опит, ти си преценяваш...после да не дойдеш във форума и пак: "ами защо стана така,защо пак операция..." Успех!Първоначално написано от memmo
Хави , не му се ядосвай , бе човек .Не виждаш ли , че от това , което е написал излиза , че тук някой насила го е накарал да се регистрира и да пише .
Нека се оправя сам .Голям човек е вече.
georgi12, прав си!Аз искам да му помогна с каквото мога пък той ми се репчи...Първоначално написано от georgi12
znachi predi 12 dni mi napraviha 4asti4na operaciq ot fimoza.parvite dni imah otok boleshe me kato se dopirashe glavichkata v belioto no do 4-5 den veche bqh mn dobre i se 4uvstvah super pravq bani s kaliev permaganat i daje mi padnaha povecheto konci ostanaha o6te malko.savetvam sichkite koito imat takav problem da go ostranqt nqmat ot kakvo da se pretesnqvat.ta vaprosite mi sa slednite:
1.za6to kogato si ogolvam koji4kata i pri pove4e sila se vijda 4ak 4asta pod kojata tam i sa vijda koneca i koga shte zazdravee tova tazi koja e slepena i da se vijda vatreshnosta
2.koga 6te sum gotov za polov akt i kolko vreme o6te da produlja s kalievie permanganat
А аз имам въпрос към тебеПървоначално написано от gandstera
Кога се осмели да издърпаш цялата кожа и да го забелиш ? Аз съм на 3-ти ден (неделя го прая) и мисля към вторник да почна с баните със смрадлика . Също кога започна да ходиш без превръзката , защото аз на моята забелязвам още кръвчица , но съм я направил много тарикатски , че само предната част на главата е навън за да мога да пикам спокойно , а като се допре до бельото ми става малко кофти .
znachi cqlata koja nz koga q zabelih parvona4alno imah golqm otok i vaob6te ne probvah.na 2-riq 3tiq den po4nah banite s kaliev permanganat a na 2riq den veche bqh bez prevrazka beshe nepriqtno kato se opirashe po belioto ama se svikva za 2-3 dena si pushka ne sa pritesnqvaiПървоначално написано от SpeedRacer
МерсиАз утре мисля да свалям превръзката , защото ме сърби вече и ми е кофти ... Още е леко неприятно като се докосва главата до гащите , но не е като първия ден
Сега остана да чакам само ... не смея да го погледна като е станал , че ще вземе да ми се прииска да го резна целия
А другото което е , защо всеки вика , че го боли като стане , а мен само леко ми прищипва такова странно , но не е болка ?!
Ами просто има разлика сигурно.. И аз съм частично обрязън, но на мен кожичката ми беше зашита зад главичката, и си е забелена.. Та болката беше, че като ми ставаше, ми се опъваше члена, и по този начин издърпваше конците и кожичката..Първоначално написано от SpeedRacer
Значи вчера сутринта го видях за последно , защото от тогава не съм махал презвръзката , но заради подуването ми седеше не точно на средата , а по назад кожата . Сега забелязах , че е поспаднал леко . Та като ми стане пак трябва да ми опъва конците и на мен , но не ме боли , което е хубаво от една странаА Ибиза ти кога започна с бани и махна превръзки ?! Събирам опита на другите
![]()
Значи почнах ги на 4 ден.. Превръзката я носех 8 - 9 дена, и то защото не бях свикнал със гледката.. Доктора каза, че е по - добре да е без превръзка след 10тия ден, за да диша и зарастне по бързо.. Изкарах 10 дена, и после понеже всичко беше наред, стоях без превръзка, и само я слагах вече като спъ, щото ме беше бъзе нещо ;д Така още 3-4 дена и вече съм без превръзка, и само си правя баните, докато паднат крайщата на останалите конци.. : )
Първоначално написано от gandstera
За 2-рото към 30-тия ден си готов , дори и по рано , ако са ти изпадали концитеПървоначално написано от gandstera
![]()
Здравейте,реших че не е нужно да пускам нова тема.
На 29г. съм, преди около 2 месеца, след секс и доста невнимателно пипане от страна на момичето ми се цепна лекичко гемчето. Само който е патил знае че това нещо няма зарастване. Бързо си заздравява (в смисъл,не напълно,но и не седи като раничка),но след секс пак се разранява. Има ли начин да го накарам да зарастне напълно или трябва да мисля за премахване. Искам да уточня че не е късо,нормално си е. Благодаря предварително
Мисля, че трябва да се консултираш със уролог ! Аз ако бях, бих си го махнал и забравил тоя проблем.. То да зарастне, после психически да те е страх, не си е работа. Но лекар трябва да ти каже според мене//Първоначално написано от navonpet
Аз също имам ципа която опъва главичката надолу, но не ме боли , обаче все пак ако я дръпна по силно се оптяга и може би леко боли. Кажете какво да правя задължително ли е да се премахне или мога да правя секс и тя няма да ми пречи(все още не съм)
Еми ходих при някакъв измислен лекар,който ме гледаше само в ръцете за парички...изписа ми тридерм (крем) и да правя бани с лайка.Първоначално написано от ibizzaa17
Резултата го написах по горе...напълно не виждам как може да зарастне това,а е съвсем малко,но след секс там не се пипа-боли.
Еми ходих при някакъв измислен лекар,който ме гледаше само в ръцете за парички...изписа ми тридерм (крем) и да правя бани с лайка.Първоначално написано от ibizzaa17
Резултата го написах по горе...напълно не виждам как може да зарастне това,а е съвсем малко,но след секс там не се пипа-боли.
Еми братле, аз съм опериран, и може би гледам по този начин, но за мен най - добре е да го махнеш и да не го мислиш повече.. Като операцията е махане само на гемчето, ще се възстановиш 2 пъти по бързо.. Ако не те е страх, по добре го махни и да се свършва проблема..Първоначално написано от navonpet
В допълнение думите на Ибиза , бих казал , че няма от какво да те е страх . Вярно е , че е по добре да го махнеш и да не го мислиш . Всичко е въпрос на гледна точка
П.П Ибиза , главичката ти изглеждаше ли някак си съсухрена първите дни ?! Щото сега пиках и я загледах някак си странна е ... набръчкана , незнам как да се изразя![]()