- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
страмното е че стъм сигурен че не е късо гемче защото когато си беше ок в началото гледах как изглежда късото и как е моето и моето си беше нормалноПървоначално написано от haidutin1
но след тая нощ в която не успях да се наспя и се беше подуло и вече съм под стрес.Не боли нищо но просто е гадно и мазно....страх ме е да маструбирам да не се случи нещо.леко ме наплаши с това бърже при лекаря ама май си прав още утре ще записвам час
![]()
Поправям се има кръв ... вече почнах да се притеснявам ...Първоначално написано от SpeedRacer
Оперираха ме от фимоза и късо гемчe на 19 януари преди близо месец и повече,и се чувствам много добре,нямам болка при ерекцията всичко е нормлно но имам малък проблем![]()
Там където беше гемчето остана 1 конец под кожата и не иска да пада,сега се чуда дали да хода пак до уролог ?
Е не би трябвало , все пак сам трябва да падне , а ако не ти пречи няма за какво да ходиш според мен . Аз сега като видях главоча отдолу и 1-вата ми приказка беше : " От тва патка повече няма да стане!" ...
Хораааа кажете какво да прая , щото с тоя бивш гем не се търпи . С превръзка съм , а постоянно ме щипе адски болезнено . Някакви идеи , защото мисля за самоубийство вече (едва ли) !!!
Едит : Снощи се изнервих и съм спал без превръзка . Като изключим 10-те пъти в които ми стана и това отдолу ме заболяваше , всичко е добре . Днес е 6-тия ден .
Човече, не се отчайвай, всичко ще бъде наред
Нормално е да има кръв, нормално е конците да ти стоят така и главата да ти изглежда странно. Виж, щипенето ако е по-скоро сърбеж също е нормално, защото значи, че си зараства, но ако е наистина такова силно щипене че чак да те боли - отиди при лекаря да ти каже какво да правиш. С теб сме, само недей да правиш такива неща. Продължавай с баните, а като се къпеш си го пази да не го пръска директно водата. Това е, само по-спокойно, братле![]()
Мерси Хаидутин![]()
Мисля , че забелязах ако мога да го нарека добър знак . Сега си правих баня и видях , че отдолу са почнали да се показват още конци , явно следствие от спадането на отоците . Вече мога да стигам до края на главата , където се подава един син , като горе дето пише "моят профил" цвят , който е само накрая на главата . Там се подават още кончета , но не смея да го издърпам още , да не стане гаф . Друго което забелязах е , че започна да се появява нещо като белене , както някой каза преди това . Така ми се струва .
Както казах тази вечер "вдигането на самолета" ме съсипа . Най-малко 8 пъти стана и при всяко ставане и аз ставахМисля , че разбрах защо е това т.нар. щипане - конеца се влачи по боксерките и закача на места .
Проблем ли е , че ходя без превръзка вече (6-ти ден) ?
По принцип за всеки е индивидуално, ако мислиш, че не е проблем да ходиш без марли ходи. Така уж раната "диша" и зараства по-бързо. Аз лично реших да ходя повече време с марли за да не стане някоя инфекция като има още открити рани. Там ти си прецени просто. Иначе аз носих марли постоянно до към 10 ден, след това си слагах само като излизам навън заради триенето. Ти сам си прецени какво да правиш според положението на малкия приятел - ти си го виждаш и ще си разбереш най-добре![]()
Еми в интерес на истината , като съм с марля , ми е дискомфортно заради частта отдолу , защото марлята я притиска и ме боли . Сега сякаш виждам някакво подобрение . Вярно супер-хипер-мега чувствителна е главата , но пък като пикая , целя от 1-вия път чиниятаКога горе долу изчезва по-явно чувствителността ? Онова "боцкане" за което ви казах , вече сякаш поизчезна , което може да се дължи именно на търкането и свикването със суровата действителност
И друго , от баните със смрадликата , ми остава нещо като пръстен от засъхналата баня в тази част , която се свива ? А и анадър уан
До частичните резаци : когато имахте конци , успявахте ли да го дозабелите до конците ?! Защото мен ме е спек
![]()
znachi predi 17-18 dena me operiraha ot fimoza chastichno obrqzvane i iskam da pitam dali e normalno o6te da ima edna te4nost deto izliza kato gnoi li kakvo e i koga 6te moga da pravq sex
Еми до 30-тия ден нищо не трябва да те очудваПървоначално написано от gandstera
Я ти сподели кога ти изпадаха конците и чувствителна ли ти е главЪта още ?!
След една седмица точно и аз ще бъда с рязана карабина.
Искат уж частично да ме режат, но мога ли да помоля хирурга за пълно обрязване ?
Ти си пациентът, ти определяш правилата, стига да поискаш. Ако не се обадиш той ще ти направи каквото поиска, но ако тропнеш с крак и кажеш, че искаш пълно той няма избор освен да ти го направи. Всъщност, няма да е проблем ако си пълнолетен
gangstera, ами както SpeedRacer каза, до 30 ден в най-общия случай трябва да изчакаш преди да правиш някои неща, индивидуално е, и ако усетиш, че можеш и по-рано - давайПрави си тетрата и да ти е мирна главата.
SpeedRacer, чувствителността при теб ще мине раничко щом не носиш марли вече, сигурно 10 дни активно движение и ще посвикнеш.
Това за пръстена също ми се струва нормално, то там като се свива после не засъхва както трябва и си остава малко, като почнеш да го дърпаш и да почистваш както трябва вече няма да ти е проблем, но дотогава вече сигурно ще си спрял и тетрата.
Smug, мисля, че няма за какво да се притесняваш, и този конец ще си падне както другите, не си първия, на когото някой конец се застоява повечко, няма да е проблем, скоро и той ще си падне![]()
emi ne sa mi izpadali o6te sichkite konci.no povecheto padnaha.a glavata mi ne e 4uvstvitelna o6te na 3-4 den bqh sviknal sas si4ko daje na trenirovki hodih bez problem.az o6te ot drugiq den sled kato me operiraha mahnah marlata i samo po bokserki bez prevrazka i ot edna strana stana po dobre.nadqvam se skoro da mi padnat i drugite konciПървоначално написано от SpeedRacer
Еми аз вече на 2 пъти излизах , вярно за по 10 мин , но изглежда , че може да станеПървоначално написано от haidutin1
Лошото е , че е набол и ме сърби
Та друг въпрос е , кога мога да започна да го мия с вода и кога горе долу да спра с баните със смрадлика !? Днес забелязах , че доста конци са изпонащръкнали , а отдолу като издърпам кожата се показва сякаш мръвка на цвят бяла ?! Като чета какви ги пиша и ми става забавно поне
![]()
Пичове на мен на 4 март ще ми правят операция от фимоза, питаха ме как искам, частично или пълно обрязване, кажете как е по-добре..?
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
здравейте, на мен на 4 март ще ми правят операция от фимоза, питаха ме как искам дали частично или пълно обрязване.. кажете как е по-добре ..?
Ами както си прецениш. Аз лично съм с частично и съм многоо доволен.. Както искаш ти, както мислиш, че ще се възприемаш, защото остава за цял живот. Всичко има плюсове и минуси..Първоначално написано от deep94
хора знам че имам късо гемче но почти нямам проблем с обелването само отдолната страна неможе да го обеля напълно, не съм правил секс но след като свърша и продалжа докато не спадне ме боли нали е нормално ли е ? защото някой са ми казвали че свършването не им пречи и си продължават
Не мога да не се похваля !!! Току що ми падна 1-вия конец (парти)Остават още ... много
![]()
И аз съм доволен от вида на частичното
Едит : Използвате ли някакви овлажняващи спрейчета , защото като изсъхне и е малко кофти![]()
е.. утре ще ми взимат кръв.. да ги еба, защо им е тая кръв и без тва нищо нема да направат, само ще изследват.
Значи хора , по е добре частичното обрязване нали.. иначе как ще се мастурбира не знам аз...![]()
Кръвта ти я взимат за да разберат дали нямаш някакви болестотворни организми във себе си, които могат да попречат на операцията или на действието на упойката, дали си алергичен към някоя упойка и изобщо как ще понесеш операцията. И пълното и частичното обрязване си имат и плюсове и минуси, назад в темата е писано много. Аз съм с пълно.
SpeedRacer, не ти трябва спрейче, така си си добре, не се движи много да не ти се търка докато свикне. Аз ползвах някакъв кортикостероиден спрей, но той беше против инфекции и в общи линии само със смрадлика е по-добре. Като ти зарастне ще си слагаш олио и си 6
an0nimenn, отивай при лекар да ти каже. Болката може да се дължи на чувствителността на главичката след изпразването, ако те боли и ти е неприятно при свършването не се пипай по главичката докато се празниш и след това.
SpeedRacer, мий си го, само гледай струята да не пада на него а да се стича, неприятно е, може дори да е болезнено, но иначе си го мий лекичко. За смрадликата - ами докато има ранички да зарастват я ползвай, не е вредна все пак, топвай по малко всеки ден за дезинфекция. Ми има си там някакви секрети докато зараства, не се шашкай, ще мине всичко![]()
В този сайт можеш да разгледаш как изглежда частично и как пълно .
http://chazhome.com/halfclip/style/index.html
Относно мастурбацията - при пълно няма никакъв проблем.
е как ше нема проблем с мастурбация при пълно обрязване като нема кожа да покрие главичката .. само с ръката ше е малко неудобно ..
![]()
Толкова ли ти е на зор ръкоблудстването пред здравето ... щом може да се обрежеш , значи има начин ...Първоначално написано от deep94
Аз нямам проблеми ,както и милиони по света .Първоначално написано от deep94
От известно време го правя дори и без лубрикант- говоря за мастурбацията.