- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Може ли да ми помогнете ...![]()
Оперираха ме преди 15 дена (пълно обрязване)
Всичко мина добре ... паднаха конците и сега останаха белези там където бяха конците. Също така отгоре кожата не е захваната за главичката и при ерекция има растояние и се вижда отдолу месото ...![]()
отдолу също не е много добре
Въпроса ми е ... ще срастне ли тази кожа за главичката или ще остане така ... ?
Имам чувството ,че ако дръпна надолу ще го обеля.
Някой да помогне ...... не искам да ходя на уролог ,че ме е страх да ме шият втори път ,ако случайно нещо конците не са си свършили работата.
Поздрави![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хайде да не си затваряме очите ,че е проблем с мастурбирането като няма кожа.Винаги трябва да имаш овлажнител и е мазно.Аз не искам да кажа ,че съм против обрязването,напротив-но все пак да си признаем това неудобство. С кожа можеш и на сухо с кожат да движиш,можеш и само да търкаш главата с овлажнител-е като нямаш кожа имаш само втория вариант.А това ,че казваш "толкова ли бил на зор"-не е сериозно това-мъже сме и знаем как еПървоначално написано от SpeedRacer
Не мога да си заголя пениса, преди време се опитах малко насилствено, но като почнах да свалям кожата усетих, че в главичката почна да влиза повече кръв имах чувството, че ще се гръмне ако продължа (а и ме болеше). Първия и последен опит (на 20 съм ако има значение)
Утре отивам при личната и ако може да ми напишете какво трябва да знам и т.н. съжелявам ако вече пише по-назад, но все пак това са 200 страници![]()
Адски съм срамежлив и затова и чаках толкова време, но от няколко дена се реших да отида за да ме "оправят"
не се притеснявай от нищоПървоначално написано от nutrition
това е много често срещано явление, след като има и доктори , които се занимават с това най-малкото
повечето сме били срамежливи ,а сега си го развяваме пред кой ли не
ще видиш ,че след като споделиш с доктори и с вашите ,ако не си им казал за това, ще ти стане много добре и ще си кажеш колко си бил глупав,че досега не си го направил
![]()
marqnz , че сме свикнали да е обвит - да , но когато правиш секс примерно , да не би пак да е обвит !? Всичко е направено с някаква цел . Господ така е решил , така ще е . Ние си носим последствията да сме фимозни , значи можем и без кожата . Има хора , които от много малки са скинхед , а не се оплакватТака че това не мисля , че е проблем
![]()
Може ли да ми помогнете ... Sad
Оперираха ме преди 15 дена (пълно обрязване)
Всичко мина добре ... паднаха конците и сега останаха белези там където бяха конците. Също така отгоре кожата не е захваната за главичката и при ерекция има растояние и се вижда отдолу месото ...
отдолу също не е много добре
Въпроса ми е ... ще срастне ли тази кожа за главичката или ще остане така ... ?
Имам чувството ,че ако дръпна надолу ще го обеля.
Някой да помогне ...... не искам да ходя на уролог ,че ме е страх да ме шият втори път ,ако случайно нещо конците не са си свършили работата.
Поздрави![]()
![]()
И аз нещо такова забелязах при мен , само че е малко странно . Като го "обеля" целия и додърпам кожата , отдолу се подава една кърваво червена част . Освен това , от лявата страна отдолу сякаш е срастнало под главичката , а от дясната не ?!
SpeedRacer, не знам защо е така при теб, може би отдолу не е зарастнало още, сигурно ако го забелваш при топенето в тетрата ще си мине. За срастването - може би само изглецда така заради някакъв оток, нз, пък може и да е залепнало от расните му там секрети при възстановяването. Мисля, че няма за какво да се притесняваш, но ако ти не мислиш така може да се явиш при лекаря да покажеш, едва ли ще ти се наложи пак да те шият, споко
Chilly, конците не се слагат за да прикрепят кожата към пениса, а за да затворят раничките по ръба на самата кожа за да зарастне по-бързо където е било рязано. Само ти се струва, че можеш да си "обелиш" кожата и да я смъкнеш, повярвай, тя е хваната здраво и няма такава опасност. Нормално е още да изглежда зле на 15 ден, споко
nutrition, няма от какво да се срамуваш и плашиш, на 20 си, а на някои момчета от форума им се налага да водят подобен разговор още на 15, че и по-рано. Представи си на тях какво им е. С теб сме, няма страшно, ще се оправи всичко. Само споделяш проблема с лекаря и очакваш помощ от другата страна. Ако не ти обърне внимание вече трябва да си отстояваш интереса и да докажеш, че имаш проблем, защото много често казват "въобразяваш си, нищо ти няма на пишката". Успех с диагностицирането и след това с операцията
За мастурбацията - вече почти година съм обрязан и не се оплаквам, мога да го правя само в основата на пениса, мога и главичката да търкам лекичко, но ако искам по-хубаво да търкам слагам овлажнител - но то и в секса си е така, ако е сухо слагаш лубрикант. Като други и аз съм нямал избор и е трябвало да се оперирам, от тогава поне си забелвам главичката без болка, просто защото няма какво да забелвамСвикнал съм, че съм обрязан, и се чувствам страхотно, мастурбацията не ми е никакъв проблем, който има желание намира и начин
![]()
Заминавай веднага , без да се ослушваш.Първоначално написано от Chilly
здравейте, абе да знаете дали преди да ти сложат маската да дишаш и да заспиш, дали ще бият некви инжекции, нещо абукати и други глупости? преди пълната упойка?
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
ne go prashtai vednaga na urolog shte mu zarasne az sum taka veche 21 den ot operaciqta chastichno obrqzvane misleh se vijdaha edni mesa otdolu i ma beshe strah da drupna no kato mi padna koneca razbrah che tfa dolu bilo neshto kato otok i sega se nadqvam da spadne i imat da padnat nqkoi drugi konci i tfa eПървоначално написано от georgi12
Ми и при мене има някви месаОбаче ми е чудно , защо още не искат да ми паднат конците ?! Само 1 падна до сега . Имам нещо като пръстен там дето са шевовете , дето е по твърдо и от едната страна са се показали конци от другата не ...
Първо за мастурбацията... пълно обрязване и нямам никакви проблеми... не използвам и лубриканти абсолютно никакви... просто стимулацията само на основата ми стига(а и в повечето случаи всичко е на психическа основа-аз лично свършвам когато си поискам)... Второ за въпросните "меса"... след втората операция имах подобен проблем, както и някой други и преди време оперирани, и скоро оперирани са се сблъсквали с това "чудо"... при мен беше съвсем малко отгоре в лявата страна... на линията на среза сякаш не се събираха кожата и лигавицата... но беше съвсем малко и с времето се оправи... и аз си мислех и шашках как ще зарастне точно там на линията на среза като се опъва в ерекция и т.н. Все пак при мен не беше голямо по малко от половин сант по линияна на среза и не по широко от 1 макс до 2мм... минимално беше и в началото беше бяло, и седеше някак странно, сега е по тъмно и от кожата и изглежда добре зарастнало... ходих 4-5 пъти на прегледи( след 4 дена правя 2 месеца от втората операция)... и за този малък проблем(при всеки е индивидуално и ако раната е по-голяма и смятате, че ще имате някакви проблеми отидете при лекаря)... скоро си докарах и алергична реакция от антибактериалния сапун и 3 дена ме болеше(просто бях прекалил с търкането- по-лесно падаха конците и коричките кръв)... до преди седмица изглеждаше доста зле... почнах и махнах 5-6 конеца и корички... сега се поспрях след алергичната реакция... дори внимавам като се къпя... та както казах след 4 дена правя 2 месеца и поне в тоя форум не се сещам някой да е описал да е имал конци толкова дълго време... аз сега имам 3(два отдолу при гемчето и един отгоре) и неискат да падат, като допреди седмица бяха 8-9... и имаше и гадни корички и гледката беше почти след оперативна като махнем, че нямам отоци вече и болка... та не се шашкайте... и при мен стои още кораво... там линията на среза... дори от горната страна се провлачи някак си леко кожата и в ерекция някои път ме стяга... но не особен проблем... дори понякога усещам как преминава кръв(явно е тясно)... когато съм прав не се усеща... в ерекция също, макар че ми стяга отгоре кожата както казах... но не е болка за умиране... сигурно с времето ще се поотпусне, а и както казах седи се още доста твърдо всичко... полагайте грижи и внимавайте първите 1-2 месеца... после с времето всичко ще си дойде на мястото... едни се оправят за 25 дена, други за 45... трети за повече... мацките няма да избягат...
аз искам да ви питам какви шевове се правят след частично обрязване.Нали се реже само кожния пръстен който покрива главичката и друго не се пипа?
шевовете койито се правят при пълното имат ли нещо общо с тези при частичното.Нещо се обърках малко![]()
Здравейте,
след дълги размисли и аз реших да се обрежа.Нямам абсолютно никакви проблеми със забелването или други.Просто реших да го направя защото искам(от хигиенична гледна точка,от сексуална-най-вече,и от естетична гледна точка
).Операцията ми беше на 20.02..Доктора ме обряза с местна упойка-в члена
.И после ми каза след 3-4 дена да махна бинта/марлята.Операцията беше в събота,а аз в понеделник бях на работа.Нямаше как.Не питайте как съм прекарал седмицата.И така първата седмица беше малко болезнена на моменти иначе нямаше кои знае какви болки като цяло
.Като махнах първата превръзка голяма болка си беше.Нямал съм случай да тече кръв
Мазах го с Йодасепт,първите 3-4 дена,после малко му слагах Топоцин(видях тука че някой го ползвате...)и сега само си правя бани със Смрадлика.Първата седмица "малкия"ми се струваше много зле,но постепенно гледам вече придобива вид.След баните със смрадлика си слагам марля малко с лейкопласт,не мога да свикна още напълно.Така като гледам повечето от конците са паднали,но именно тези които не са паднали ме дразнят в боксерките ако нямам марля.Иначе чувствителноста на главичка вече е преодоляна,аз и без това не ме дразнеше и преди като е забелен в гащите...
И така сега чакам отоците да минат,да позараснат малко белезите(някой ме притесняват дали ще се скрият,но смятам да отида скоро да говоря с доктора за тях).Обрязването ми е пълно-аз така исках,и съм доволен
Ако някой иска повече подробности няма да откажа да си пишем
p.s. на 25 години съм
ssaassaa, според мен шевовете са едни и същи, просто срязването е на различно място, иначе възстановителния процес трябва да е един и същ.
tarikata7, така е, и при други са се появявали такива твърди пръстени и се е забавяло падането на конците. Е, вярно, почти 2 месеца е доста време, но ще си паднат и те, при всеки е различно. Ако нямаш търпение отиди при опериращия да ти ги свали.
SpeedRacer, няма страшно![]()
iskam da popitam ako tazi fimoza se nabludava ot po rana vazrast primerno kam 10 godishen i toi na 20 godini 4ak otide da mu napravqt operaciqta poradi strah i t.n tova shte se okaje li varhu razteja mu na penisa prez tezi 10 godini kogato e imal fimoza
Темата е много интересна обхваща доста интресни моменти заедно с множеството коментари (((;
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Утре 4 март 2010 ми е операцията. Кажете дали преди да ти сложат пълната упойка ще ми бият некакви инжекции абукати и подобни глупости? аа а ???
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Немога да те разбера, пишеш по 10 пъти за тия абокати.. Тебе ще ти прават операция, пък се чуди абокат дали ще му сложат.. Много ясно, че слагат, немога да те разбера къв ти е проблема тоя абокатПървоначално написано от deep94
![]()
При мен абокат нямашеПървоначално написано от ibizzaa17
Директно го подкастриха
![]()
Зависи ква ти е упойката, при мен беше пълна и си имаше абокат и всичко... Искам само да питам, днес е точно 5та седмица от операцията, всичко е наред, само дето не са се махнал;и конците, всмисъл седат крайща само, и нещат да си паднат, иначе дето беше шито си зарастна и конците си паднаха, само ми седат малко по крайщата..
Няма страшно, и те ще си паднатНа мен някъде на 14-15 ден вече ми бяха паднали всички конци, но при всеки е различно, някои се мъкнат с тях 2 месеца и чак тогава им падат.
gandstera, според мен би могло да окаже влияние на разтежа, но ако е някаква много силно изразена фимоза и адски много му стяга на главичката, тогава сигурно би се потиснал разтежа, особено ако дъъъълго време не се обръща внимание. Ако е някаква леко изразена едва ли ще ти повлияе на големината.
haidutin1 , ти си късметлияМойте нямат изгледи да падат даже , само си стърчат . Ще се чака , няма какво друго да направя
![]()
Днес ми направиха изследванията, утре в 8 сутринта съм на операция![]()