- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
ами то зависи не се знае дали е фимоза или късо гемче.. когато го забелваш накланя ли се на долу главичката или не? ако се накланя значи е късо гемче а ако има и тесен пръстен на кожичката която покрива главичката значи е фимоза с късо гемче .
Ама по-добре иди земи направление от личната за уролог и той ше ти каже най добре какво имаш и какво трябва да се прави![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Помогнете за марлата.. нещо не мога да я сложа как си требва,, нали като я сложа е сеедно пръстен, смисъл вижда се отгоре главичката малко колкото да пикая, ама нещо през ноща ми пада така как съм я сложил остава си същата форма , кръгла ... тва нормално ли е да пада или аз съм прекалено тъп?![]()
![]()
И маи като получа ерекция, капе малко кръв а ..нещо нищо не ми е в ред
![]()
![]()
Съвсем нормално е да кърви . За превръзка аз си я правех с марля и бинтовам отгоре и тва цялото го залепваш с лепенки , като гледаш да го залепиш отдолу към топките , за да те се вдига превръзката . Общо взето след това цялото нещо , прилича на гипсиранПървоначално написано от deep94
![]()
да ама то е същата работа .. пак ще се изхлузи от пишката като се върта през ноща,.. на теб не ти ли е падала никога ?
Аз съм сложил 2 марли: едната от долната част на главичката а другата от горната част и ги залепвам с медицински тиксо такова..
ама се изхлузва нещо през ноща не знам защо.. ;(
Пробвай част от лейкопласта да залепиш и за самата пишка-за кожата.При мен така беше и не е падала марлята никога.![]()
Снощи докато спах получих ерекции - няма нищо страшно - нито кръв, нито болка.
Даже превръзката ми беше паднала, без да усетя и сега съм skinhead
и аз постоянно получавам ерекции нощем и клякам да ми спадне шото ме е страх нещо да не стане![]()
Аз съм с пълно обрязване и от долната част където беше гемчето е нещо отвратително, има оток маи и е нещо като свинско пресно месо ..
нормално ли е![]()
![]()
![]()
Споко, и в момента при мен е така
Днес правих баня с калиев перманганат, а преди малко се намазах с Дипрогента - мехлем, който овлажнява и успокоява.
На мен леко ми се показва част от чепа, под главата дето е и там леко боли като се докосне някъде, но като спадне, ще мине, нали?
Нормално е да боли . При мен сега е просто дискомфорт като го потъркаПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Вече едвам сдържам да си удара една злобарка ...
Skorpion на кой ден си от обезглавяването? с пълно ли си или частично?
Ама хора нещо много кожа има под главичката и се е насъбрала там , сбръчкала се е ..
;( лелее![]()
Мисля, че е пълно, защото в момента не е еректирал, а се вижда цялата главичка.
Вчера ми беше операцията
Спокойно, нормално е да е така
вчера ти е била операцията а днеска правиш баните ? :О
На мен ми беше четвъртак и доктора ми каза да почна баните със смрадлика чак в понеделник ..
да, през нощта на сън сам съм си свалил превръзките и съм продължил да спя![]()
а боли ли като го топиш в смрадлика?
В смрадлика не съм го топил все още, днес само го полях обилно с разтвор на калиев перманганат.
Леко щипе (не заради веществото, а заради топлата водичка), но щипкането бързо отшумява и после се чувстваш по-добре
Даже преди малко при ерекция едва едва ми щипеше отдолу, където е шито (на мястото на гемчето), но е слабо.Все пак гледам да не изправя чвора на максимум, че тогава може да почне да кърви.
Спасявам се от ерекциите чрез отпускане - преди години бях научил номер, как само чрез променено дишане мога да забавям някои дейности в организма - мога да си контролирам кръвното, пулса, ерекцията само чрез дишане, колкото и идиотски да звучи
Здравейте искам да ви питам имам късо гемче. Като си забеля пениса под главичката има една ципа дето се опъва и ми създава дискомфорт а, някой път ме боли. Аз съм от София и искам да ми препоръчате някой добър лекар при кой да отида да ме оперира. Аз съм на 20 години.
Здравейте !
Прегледах доста коментари и видях,че доста хора имат късо гемче включително и аз :S Доста е неприятно като разбереш,че имаш такъв проблем(поне на мен) и започнах да се чудя.Какво са правили момчетата,мъжете който също са установили проблема преди 20-30 години и дали въобще са забелязали.Знам,че самата процедура по отсраняването му е 3-5 мин и не е болезнена.Обаче,ако не отидеш да го отстранят и само се скъса,беше казано,че мястото става по чуствително и това ли е ?
Попринцип брат ми беше късал гемче (не му е късо) просто го беше скъсал някак си , но се е топил в калиев перм и сега му няма нищо . Нито се е оплакал от чувствителност нито нищо . А операцията на гем-а имам чувстото , че е по гадна от обрязването , по простата причина , че се оперира най-чувствителното място на пишока като цяло , а не както ние да се борим с по няколко неща едновременноПървоначално написано от Jaxon
![]()
Не съм имал късо гемче, но по принцип съм чувал, че ако се скъса може да има доста усложнения ако не се обърне внимание. Зараствало трудно и може да ти стане голям проблем, да не говорим ако се инфектира какво може да се получи. Затова пти късо гемче отивайте при лекаря, да ви каже какво да правите - отстраняване на ципата или пластика, поне не е като обрязването, защото при мен примерно освен пълно обрязване са ми премахнали и гемчето, затова мисля, че само с гемчето минава доста по-леко и възстановяването е бързо![]()
И аз съм обрязан, и на мен ми е премахнато гемчето.
А конците сами ще паднати, нали ?
И аз съм с пълно обрязване и маи ми е махнато гемчето.
А сега да ви питам друго: след банята в смрадлика да слагам ли пак марли с йода-септ ??
Щото доктора ми каза и с Неомицин да пръскам ама на листовката на Неомицина пише "да не се нанася с други лекарства" и за това не знам дали да слагам марли с йода септ .. а без марли маи ше ме боли много
не знам![]()
![]()
Аз още на следващия ден, след операцията се събудих без марли (бил съм ги свалил докато съм спал) и не боли.
+ това така патката ти повече свиква с гащите, триенето и т.н.
Аз само се мажа с мехлем Дипрогента и правя веднъж дневно баня с калиев перманганат и нямам проблеми![]()
Моите адмирации , че си прочел листовката !Първоначално написано от deep94
Разберете , че на това място трябва възможно най-малко химикали да се слагат .Йодасепта изгаря кожата ако не знаеш .Слагай съвсем малко , колкото грахче за цялата обиколка на пениса , и използвай максимум 3 дни.
За тези , които използват калиевият перманганат - играете си сОгъня!
Смрадликата е 100% по-добра и надеждна от което и да е лекарство от фармацевтичната индустрия.
Йодасепт се слага , когато има инфекция , не профилактично .
Бихте ли препоръчали уролок от София съм.Каква е цената за премахване на фимоза+късо гемче
също така да доваба към въпроса - нужни ли са некакви документи или само отиваш , прават ти операцииката, плащаш и чао?Първоначално написано от Jaxon
...