- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
georgi12.. Случайно да знаеш за какво ми го дадоха тоя спрей Неомицин? За какво служи??
Значи от утре почвам баните в смрадлика и след това пръскам Неомицин без да слагам марли с йода-септ??![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
В упътването (листовката) би трябвало да пише , че не бива да се прилага върху лигавица.Вътрешната кожа е вид лигавица .Също така е споменато и венозно разрязване ,да не се покрива с превръзка .
Продължителното използване може да доведе до алергична реакция .
Това е антибиотик с който се лекуват инфекции , както и Йодасепт.
Оттук натам сам решавай какво да правиш .
ами с каква терапия да продължа според теб ?
Нещо само с баните в смрадлика ми се струва малко а?
![]()
е сега направих банята в смрадлика и напръсках с Неомицин, без марла съм ама е мноого гадноо :@ и имам още оток от долната част където беше гемчето там.. днеска ми е 4 ден от операцията, нормално ли е да има още оток ?????????
Така без марла едвам хода, не че има болка ама е нещо ужасно: изтръпнала ми е главичката и като се потърка в гащите е много гадно..
дайте акъл какво да права...
И последно Колко пъти на ден да права баните в смрадлика ??
Ами щом ти се струва малко , слагай си и богато Йодасепт , кисни се с калиев перманганат , пръскай си разни спрейове и т.н.Първоначално написано от deep94
e .. преди правих баня в смрадлика и напръсках Неомицин, сега съм без марла обаче имам много оток от долу на пишката, и е нещо неудобно като е търка в гащите![]()
Също така трябва ли ми направление,за да отида при уролок.Бихте ли препоръчали уролок от София съм.Каква е цената за премахване на фимоза+късо гемче
Jaxon
И аз имах фимоза + късо гемче, личната ми даде направление за уролог.
Аз отидох в Пирогов там в децката урология, потърсих доктор Попов и там ми насрочи час и дата за операцията.
Аз платих само 15 лв но не за операцията а защото майками искаше да е с мен в болницата та за нея се плати 15 лв.
За операцията нищо не съм плащал не знам защо![]()
Доцент Попов е добър хирург в Пирогов /София
А некой да знае кога ще ми спадне отока
и по колко пъти на ден да права баните в смрадлика??![]()
на мен отокът ми вече почти е спаднал, въпреки че бях обрязан в петък.
Даже преди малко си ударих една чекия.
Не те ли беше страх , че може да замърсиш раната?
Първо си измих обилно ръцете с антибактериален сапун.
След което аз пипах само тялото, където поражения няма![]()
По колко пъти на ден правите баните в смрадлика?![]()
Аз си правех баните със смрадлика сутрин и вечер.Сега вече само вечер.Оттока не ми е спаднал напълно,16 ден след операцията.Доктора каза напълно ще спадне всичко до 1 месец.И аз мисля,че след първите няколко дни с йодасепт след операцията - баните със смрадлика са достатъчни.Батко Доки,а и не само той,неведнъж е писал за предимствата и качествата на смрадликата.Четете малко назад.И защо бързате с чекиите незнам.Още не ви е зарастнала пишката и бързате.После като направите беля,ще има да питате какво да правите.А иначе моето пълно брязване си зараства добре,дори супер.Остава да се мажа само с лекарството за белези и оттоци.Ранички почти няма.Всичко е въпрос на време...най-трудното е първата седмица после![]()
![]()
![]()
![]()
ЗдравейтеПолезна тема браво!
След прочитането на 1-вия пост останах малко объркан
Имам проблем вече от 6 месеца ///Не съм в Бг и не мога да посетя болница,сложно е за обяснение ///
Образува се на самата кожичка на на малкия ми приятел нещо като пръстен.НО отгоре ту минава ту се влошава къде се свива къде неМислех че е фимоза но не прилича на описаното в 1-вия пост ......
Трудно ми е да го забеля,но като го забеля има 2 варианта
-или се нацепва кожичката и стават ранички
-или се разширява без поражения
Даже 1 път ми се случи под гемчето да тече кръв![]()
Бели се частично , но после пак се получава този пръстен![]()
след къпане или миене самата кожичка на то място се изсушава и става груба и след 1 час примерно ,се появява неприятна миризма![]()
Мия го с топла вода винаги ,сапун и всякакви подобни не ползвам.
Как започна всички.... когато си бях в България водех редовен полов живот ,но не съм обръщал внимание на малкия и не помня да съм имал проблем бoки и подобни проблеми.Само мътен спомен че когато е стнал за химна трудно съм го забелвам /// и си мислех че е нормално///
но без болки.
Когато излязох в чужбина секса оредя и на няколко пъти при анално проникване може да се каже че изпитах болка при проникването обаче си упорствах![]()
и от този момент се появи този сух пръстен който ми стеснява приятелчето в повечето случаи![]()
![]()
И вече 6 месеца никаква промяна нито по добре нито по зле /// за мой късмет ///
Какво може да е това ,че започва да ме изнервя и от всичкото прочетено сериозно да ме притеснява
Мажа го с нивеа софт всеки път когато се окъпя подмия ,но не редовно
Странно ми звучи - или се напуква или се разширява. Ако беше ползвал антибактериални сапуни щях да кажа, че е от тях, ама не. Не знам какво е сложното, бягай при лекар да те види, едва ли е нещо, което се оправя от само себе си. Баткодоки я пише тези дни, я не, а и да пише не знам какво ще ти помогне от такова голямо разстояние, сигурно ще ти каже да отидеш на лекар. Затова не чакай, бягай да те видят!
znachi ot operaciqta mi mina pochti mesec bez 2 dni no vse oshte ne mi e zarasnal napalno i na mesta imam konci koga 6te zarasne napalno i koga 6te padnat koncite
Привет
От два дни хода без марли, 2 пъти дневно права бани в смрадлика и пръскам Неомицин след банята.
Но гледам че главичката ми става некакси корава, изсъхнала, изтръпнала..
И като я пипна е както като ти изтръпне кракът и го пипнеш, усещането е същото.
На некой случвало ли му се е ?????????????????????????
Според мен просто си сменя кожата, нещо нормално, това грубото и грозното, дето я покрива сега, ще си падне, ти си продължавай баните![]()
Ще ми правят операция на 15-ти. С късо гемче съм, имах и чувствителност на главичката. От 3 месеца обаче го мия със сапун и то обилно по 2 пъти на ден и вече главичката не ми е толкова чувствителна. От гемчето обаче става крив и при секс е малко неудобно, пък и много бързо свършвам. Докторката ми каза, че можем само да изрежем юздичката, обаче и казах да махаме нацяло и тя остана очарована. Та на 15-ти ще ме режат. Докторката каза, че ще ми паднат конците на 7-я до 10-я ден и вече ще съм готов за секс. Времето не е ли малко?![]()
![]()
![]()
Как така нацяло? Няма ли само тази ципата да се махне?Първоначално написано от replacer
...
znachi minalo e mesec ot operaciqta a o6te imam konci i na edno mqsto e taka oteklo koji4kata i stoi kato mehur takova normalno li e tfa i dali trqbva da se pukne da nqma v nego ne6to gnoi li ddz 4e stoi taka.
до шибаняка,
ами може и само ципата. Но след прочетени доста неща и съвети от близки така да се каже реших да направя пълно обрязване. Яко е кво. Освен, че чувствителността ми ще се намали съвсем и ще мога да издържам много ще се подобри и хигиената и като цяло ще ми е по-красив. А за операцията вече не се притеснявам даже нямам търпение да дойде, да свършва всичко и да си ползвам тунинга с кеф.![]()
![]()
![]()
В началото само като си помислех за нещо такова и ми ставаше гадно и не вярвах обаче след месеци четене и мислене и труд по малкия вече нямам търпение. Не се страхувайте ами действайте.
Хора, оперираха ме преди 7 дни..
сега усещам че ме дърпад конците , на некой друг това нещо случвало ли му се е ??
С пълно обрязване съм.
Няма страшно ,нормално е !Не се притеснявайПървоначално написано от deep94