.
Отговор в тема
Страница 120 от 233 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 5802
    ае дано
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

на мен операцията ми е на 25 ти и ме притеснява само белезите.Има ли начин да не останат белези след операцията или ....
    и да питам при частично то обрязване има ли такива опци като "ниско и "високо",както е при пълното или ...

Доколкото съм чувал белези не остават при обрязване с лазер.При частичното има и ниско и високо .При пълното също има ниско и високо .Друг е въпроса , че в България оперират по един стереотип и в общи линии нямаш избор .

а тоя 1 стереотип е високо или ниско ?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    i az imam tozi problem ( mislq che e fimoza ako ne se lyja) ii neznam kakvo da napravq .. na 14 sym i nemoga da si obelq glavichkata do krai .. stiga do nqkade ... i ... nemoje poveche 4uvstva se leka bolka i diskomfort

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    i az imam tozi problem ( mislq che e fimoza ako ne se lyja) ii neznam kakvo da napravq .. na 14 sym i nemoga da si obelq glavichkata do krai .. stiga do nqkade ... i ... nemoje poveche 4uvstva se leka bolka i diskomfort
    Земи направление от личната и иди при уролог

Некой може ли да ми каже какви кремове да си купя за да не ми останат белези..
    С пълно обрязване съм

ПЛС

Цитирай Първоначално написано от deep94
    Некой може ли да ми каже какви кремове да си купя за да не ми останат белези..
    С пълно обрязване съм

ПЛС
    Белезите ще се махнат

Аз пак съм на линия за 2-та дена Да споделя до момента как съм . Та бани не съм правил от 1 седмица заради обстоятелствата , но се чувствам много добре . Подложен съм на доста ходене и движение , но нямам оплаквания . Гема зарастна само конец има . Цветовете се поизравниха , като изключим ръба на главата , който е леко син . Конци имам около 7-8 , но не ме притесняват . Вчера си праснах една , защото не се издържаше , но леко със страх Сега ще си напрая баня , утре 3 (наваксвам) други ден пак и после поредна пауза , но това е моето положение Та вече съм на 21 ден и съм в много добро състояние надявам се

Абе колеги по съдба , от 1 седмица съм спрял да го тормозя и смених 2 пласта кожа и сега започна да става мека и нежна кожичката ??? но все още има за до обелване...
    Говорих с 1 приятелче каза,че е възможно да съм я протъркал кожичката ...На вид кожичката е все едно изгоряла ......
    и сега когато е спаднал пак е стеснен пръстена но след като се обели на някой участъци започна по лесно да се забелва....
    Та възможно ли е да съм го протъркал ??
    И ако е фимоза бели ли се кожата или .....че чак след 2 седмици ще мога да посетя лекар и искам да се успокоя

Хм, трудно ще я претъркаш все пак, ако си ползваш овлажнители и тем подобни и внимаваш, но не знам все пак, повече ме съмнява да не си го изгорил с нещо, някакъв препарат, или да си прекалил с някакъв силен сапун или нещо измиващо, не знам. Отивай на лекар, да ти оправи първо тази кожа, и после вече да се разбира дали имаш фимоза или не. Според мен е спешно, отивай да те видят.

Хорица, преди точно 1 година на този ден и в този час бях на операционната маса и хирургът ми работеше по пишката със скалпел
    Как бързо лети времето само, сега се чувствам страхотно с новия си обрязан пенис и отново приканвам всички да не отлагат решението на подобни проблеми.

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Хм, трудно ще я претъркаш все пак, ако си ползваш овлажнители и тем подобни и внимаваш, но не знам все пак, повече ме съмнява да не си го изгорил с нещо, някакъв препарат, или да си прекалил с някакъв силен сапун или нещо измиващо, не знам. Отивай на лекар, да ти оправи първо тази кожа, и после вече да се разбира дали имаш фимоза или не. Според мен е спешно, отивай да те видят.

Хорица, преди точно 1 година на този ден и в този час бях на операционната маса и хирургът ми работеше по пишката със скалпел
    Как бързо лети времето само, сега се чувствам страхотно с новия си обрязан пенис и отново приканвам всички да не отлагат решението на подобни проблеми.
    Нека честитим деня на "скинаря" И аз съм съгласен с теб , не отлагайте

само не разбрах как се практикува обрязването в България,ниско или високо ?

за фимоза

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    След като в покой кожа покрива част от главичката , значи е частично.
    Здрасти, Георги. Да те питам за фимозата нещо, скоро ми направиха операция, смисъл преди 3 дни и сега, като ми слагат превръзките, направо умирам от болка, викат ми, че се преструвам, но наистина ме боли ужасно много. Знаеш ли защо може да е така и дали при други се е получавало? На 23 год съм, от София. И докога ще ги има тези превръзки въобще...(обрязването ми е частично, впрочем)?

Цитирай Първоначално написано от ssaassaa
    а тоя 1 стереотип е високо или ниско ?
    обикновено е частично и високо , п1лно и ниско.

Re: за фимоза

Цитирай Първоначално написано от Ronaldo7

Здрасти, Георги. Да те питам за фимозата нещо, скоро ми направиха операция, смисъл преди 3 дни и сега, като ми слагат превръзките, направо умирам от болка, викат ми, че се преструвам, но наистина ме боли ужасно много. Знаеш ли защо може да е така и дали при други се е получавало? На 23 год съм, от София. И докога ще ги има тези превръзки въобще...(обрязването ми е частично, впрочем)?
    Понякога свръхчувствителността граничи с болка ,която може да бъде и силна.След всеки изминал ден ще се притъпява.Носи превръзка нйаколко дни .Тя от една страна ти помага ,но от друга ти пречи.Намери положение на пениса в което ти е най-добре.За бельото важи същото .Според мен белЬо ,което садържа еластан е много подходящо , но все пак си е мое мнение

zdr
    Zna4i problema mi e takav.Kato go zabelq imam pare6ta bolka pri dokosvane
    po glavata.molq nqkoi da mi kaje kakvo mi ima ili kakvo trqbva da napravq za da spre tazi bolka

Здравейте! Аз съм на 20 години от Пловдив. Искам първо да ви кажа, че темата е много полезна. Следя я от 1-2 години и най-накрая се реших да си направя операция. Отидох при личната лекарка със съмнение за фимоза, от там ме изпрати на уролог.Оказа се, че имам късо гемче и то доста късо. Преди един месец си направих операция ако не се лъжа френулумтомия се казва. Местната упойка беше от лидокаин (главичката се пръска без инжекции (тук е мястото да спомена, че упойката болеше ужасно бих го сравнил с това да си го натопиш в бензин да си го запалиш)). Оперираха ме с високо чистотен ток (нещо като писалка с игла на върха която изгаря кожата). На 10тия ден вече всико беше заздравяло и "инструмента" беше изпробван успешно. Сега идва и проблемът ми... урологът ми беше изписъл 2 кремчета с които да мажа пениса. Тридем отвътре (по продължението на юздичката) и Елоком отвън по пръстена като преди това се забелва около 1 сантиметър. Проблемът е че почти приключвам третирането с тези мазила (защото привършват а уролого каза повече да не ги ползвам след като ги изхабя) обаче кожата все още не се е отпуснала достатъчно. Вярно е че вече мога да го забелвам и в ерекция с малко повече зор обаче кожата остава зад главичката и тя служи като контра един вид и не може да се върне обратно (предполагам, че идва от факта че не се е отпуснала много).
    Ако някой запознат има идеи и съвети моля да сподели. Опасявам се аз да не бъркам начина по който се ползват тези кремове.

Извинявам се за стената от текст

Защо пък да не се отпусне кожата, какво я е стягало? На теб са ти махали само гемчето, не кожата, пък и е минал 1 месец от тогава. Може да имаш и лека форма на фимоза, но лекарите да са забелязали само гемчето и да си мислят,че са ти решили проблема. Отивай пак, щом не е лесно забелването и после трудно се връща ще ти се наложи този път и кожата да ти махнат. Успех

Много не се разбира от написаното как точно стоят нещата , но все пак - Възможно е поради факта , че си имал много късо гемче да е било невъзможно да се оголи докрай .Сега при липсата на гемче кожата се издърпва назад и застава зад короната .Като се има впредвид , че преди никога не е заставала така мисля , че е нормално да не може сама да се върне .
    Другият момент е , че сега главичката в ерекция заема правилната си форма.

И аз съм вече в клуба. Вчера по обяд ме оперираха, а днес ме изписаха. При мен положението беше следното. Вкараха ме в операционната, пуснаха ми някви системи после ми дадоха да дишам нещо и след това си спомням как се будя в стаята с леко парене. Болка нямам, но при условие, че правя внимателни движения. Днес сутринта ми смениха превръзката, което адски много болеше и това беше. Иначе снощи претърпях две три ерекции, при които тече кръв, но не ме боля. . И сега нямам болки и се надявам и занапред да е така. Който е заинтересован може да ми пише на лично за да му разясня къде бях, колко струваше, и да му дам некви допълнителни детайли. Сега идва седмицата в която няма да се къпя.
    Не го мислете, ами действайте.

SK0RP10N
    Guest
    replacer, честито
    При мен беше горе-долу същото, като изключим, че съм си свалил превръзките докато спя, без да усетя.Също така ме пуснаха да си вървя няма и 3 часа след края на операцията
    Спокойно, можеш да си ходиш нормално, нищо няма да ти стане (говоря от личен опит).
    А защо да не се къпеш !?
    Къпеш си се, но не се сапунисваш отдолу и не насочваш водната струя към патката и нямаш проблеми.
    Щото иначе става кофти като не се къпеш

Честито
    Не разбрах обаче защо масово се практикува пълната упойка за такава операция. Няма смисъл просто, освен това е вредно.
    Ами добре е няколко дни да не се къпе човек, нека пишката му се мокри единствено от отварата с тетра, колкото и да се пазиш пак ще го намокриш, нека си зараства на спокойствие и да се мокри само при топването в смрадликата за да се оправи по-бързо и да не се получи инфекция в първите дни. След 4-5 дни вече се къпете спокойно, само го пазете да не се пръска директно и това е, нищо лошо няма да стане ако толкова време не се изкъпете, има си причина все пак

SK0RP10N
    Guest
    Може би с цел да се избегне стрес у пациентите, както и да не почне да шава.Явно има причина, след като масово прилагат обща анестезия

здравейте и от мен,
    На мен нито обща нито местна беше,
    Беше некаква : 3/4 инжекции в кръста и това беше, не можех да се мърдам от кръста на долу и не усещах нищо на долу.
    иначе си бех у свест! и се маитапехме с доктора :P
    После 3/4 дена ме болеше кръста като хода/седа .. ама ми мина и сега съм на 12 ден от операцията и се чуствам добре, въпреки че още не са ми паднали конците

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Не разбрах обаче защо масово се практикува пълната упойка за такава операция.
    Rма една книжка за която вече съм споменавал - "Световната конспирация срещу здравето". Там е описано защо така се прави .С две думи във нашият случай - просто игра на средства .пълната упойка се заплаща на по-висока цена от касата .Самата пълна упойка също е по-скъпа.Всичко се прави за пари . Във фармацевтичната индустрия не еважно колко пациента са "излекувани " а колко медикаменти са употребени . В химическата медицина няма излекуване .Има подтискане на симптомите на дадената болест .Именно за това аз разчитам изключително на хомеопатията , чиито субстанции са животински ,растителни ензими и елементи от природата.За ухапване от пчела например се дава лекарство , което е приготвено от пчела - т.е. подобното се лекува с подобно .Инай-интересното е , че наистина се лекува , а не се подтиска симптома с химично вещество , което ние наричаме хапче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си