.
Отговор в тема
Страница 121 от 233 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 5802
    Абе аз съм доволен от пълната упойка. Въобще не исках да гледам като ме оперират. Страх ме беше, че ще кажат че ше съм в някво будно състояние. Тогава на сто процента щях да припадна. Засега нямам никакви болки, ама трябва да се движа много внимателно, щото почва да кърви ако не внимавам. Общо взето се движа като бременна патка. Мисля и да не се къпя. Само с някви кърпички ше се минавам и тва е. След 2 дена ше ходя да ми сменят превръзката. Плюс това преживях вече няколко ерекции и изобщо не е имало няква болка каквато се описва във форума.
    Пишете!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от BMS
    Здравейте Полезна тема браво!
    След прочитането на 1-вия пост останах малко объркан
    Имам проблем вече от 6 месеца ///Не съм в Бг и не мога да посетя болница,сложно е за обяснение ///
    Образува се на самата кожичка на на малкия ми приятел нещо като пръстен.НО отгоре ту минава ту се влошава къде се свива къде не Мислех че е фимоза но не прилича на описаното в 1-вия пост ......
    Трудно ми е да го забеля,но като го забеля има 2 варианта
    -или се нацепва кожичката и стават ранички
    -или се разширява без поражения
    Даже 1 път ми се случи под гемчето да тече кръв
    Бели се частично , но после пак се получава този пръстен
    след къпане или миене самата кожичка на то място се изсушава и става груба и след 1 час примерно ,се появява неприятна миризма
    Мия го с топла вода винаги ,сапун и всякакви подобни не ползвам.
    Как започна всички.... когато си бях в България водех редовен полов живот ,но не съм обръщал внимание на малкия и не помня да съм имал проблем бoки и подобни проблеми.Само мътен спомен че когато е стнал за химна трудно съм го забелвам /// и си мислех че е нормално///
    но без болки.
    Когато излязох в чужбина секса оредя и на няколко пъти при анално проникване може да се каже че изпитах болка при проникването обаче си упорствах
    и от този момент се появи този сух пръстен който ми стеснява приятелчето в повечето случаи
    И вече 6 месеца никаква промяна нито по добре нито по зле /// за мой късмет ///
    Какво може да е това ,че започва да ме изнервя и от всичкото прочетено сериозно да ме притеснява
    Мажа го с нивеа софт всеки път когато се окъпя подмия ,но не редовно
    НЕ, това не в Фимоза. За сега!

познат проблем е, лекува се от дерматолог (кожен лекар).

добрата новина - лекува се и то сравнително бързо (при късмет).
    лошата новина - ако не се лекува води до истинска придобита фимоза.

щом си извън БГ става сложно с лечението от специалист (предполага се, че нямаш нужните здравноосигурителни права за достъп до здравната система на страната в която пребиваваш?) и още по-сложно за самолечение.

пиши на ЛС да видим какво може да се измисли!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от petrushew
    Здравейте форумци...моят проблем явно е доста по-сериозен от тези, които видях ...
    Когато бях малък (4-5 годинки не помня точно) бях блъснат от кола... гадна история просто си мина през мене колата...малко бяха хората които смятаха, че имам шансове за живот...но ето вече съм на 17 жив и здрав без никакви усложнения ... преди 5-6 години забелязах,че от долната страна на члена съм "зашиван"( ), но не обърнах сериозо внимание на това...съвсем случайно попаднах на тази тема и от прочетеното устанивих, че имам може би фимоза...при опъване на кожичката не се разкрива цялата главичка...та накратко главния ми въпрос е дали е нужна хирургическа намеса, защото ако е така нямам време за губене...
    мгхъъъмм...
    дали съм прав като предполагам, че възприемаш нормалният "шев" от "долната страна на члена" (който имат вс мъже)
    като последица от далечното във времето нещастие?

а дали имаш или не фимоза - инфото не е достатъчно за обективен коментар.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Jaxon
    Здравейте !
    Прегледах доста коментари и видях,че доста хора имат късо гемче включително и аз :S Доста е неприятно като разбереш,че имаш такъв проблем(поне на мен) и започнах да се чудя.Какво са правили момчетата,мъжете който също са установили проблема преди 20-30 години и дали въобще са забелязали.Знам,че самата процедура по отсраняването му е 3-5 мин и не е болезнена.Обаче,ако не отидеш да го отстранят и само се скъса,беше казано,че мястото става по чуствително и това ли е ?
    и преди 3000 години са решавали проблема както и днес, но с други средства.

мммм...не далеч не е само "..че мястото става по чуствително.."!
    проблемите са многопластови и индивидуални и могат да се групират в два свода: еректилнозависими и оргазмозависими .

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Buki
    Здравейте! Аз съм на 20 години от Пловдив. Искам първо да ви кажа, че темата е много полезна. Следя я от 1-2 години и най-накрая се реших да си направя операция. Отидох при личната лекарка със съмнение за фимоза, от там ме изпрати на уролог.Оказа се, че имам късо гемче и то доста късо. Преди един месец си направих операция ако не се лъжа френулумтомия се казва. Местната упойка беше от лидокаин (главичката се пръска без инжекции (тук е мястото да спомена, че упойката болеше ужасно бих го сравнил с това да си го натопиш в бензин да си го запалиш)). Оперираха ме с високо чистотен ток (нещо като писалка с игла на върха която изгаря кожата). На 10тия ден вече всико беше заздравяло и "инструмента" беше изпробван успешно. Сега идва и проблемът ми... урологът ми беше изписъл 2 кремчета с които да мажа пениса. Тридем отвътре (по продължението на юздичката) и Елоком отвън по пръстена като преди това се забелва около 1 сантиметър. Проблемът е че почти приключвам третирането с тези мазила (защото привършват а уролого каза повече да не ги ползвам след като ги изхабя) обаче кожата все още не се е отпуснала достатъчно. Вярно е че вече мога да го забелвам и в ерекция с малко повече зор обаче кожата остава зад главичката и тя служи като контра един вид и не може да се върне обратно (предполагам, че идва от факта че не се е отпуснала много).
    Ако някой запознат има идеи и съвети моля да сподели. Опасявам се аз да не бъркам начина по който се ползват тези кремове.

Извинявам се за стената от текст
    всъщност няма за какво да се извиняваш, а най-малко за " стената от текст" - ако всички биха писали поне така информативно щеше да е наистина добре!

на въпроса - хипотезите са две:

- многократно в нишката на тази Тема е коментирано явлението "САМО" на късо гемче при очевидно/или скрито наличие на релативна фимоза с наличен фимозен пръстен. най-вероятно и твоят случай е такъв щом колегата е предписал постоперационно(!) прилагане на кортикостероид локално с идеята нещо някъде да се "разпусне"......

- наличие на дълъг препуциум, "хоботче" , без наличен тесен пръстен в него.

не, не бъркаш в употребата на мазилата, очевидно проблема лежи другаде.

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от Buki
    Здравейте! Аз съм на 20 години от Пловдив. Искам първо да ви кажа, че темата е много полезна. Следя я от 1-2 години и най-накрая се реших да си направя операция. Отидох при личната лекарка със съмнение за фимоза, от там ме изпрати на уролог.Оказа се, че имам късо гемче и то доста късо. Преди един месец си направих операция ако не се лъжа френулумтомия се казва. Местната упойка беше от лидокаин (главичката се пръска без инжекции (тук е мястото да спомена, че упойката болеше ужасно бих го сравнил с това да си го натопиш в бензин да си го запалиш)). Оперираха ме с високо чистотен ток (нещо като писалка с игла на върха която изгаря кожата). На 10тия ден вече всико беше заздравяло и "инструмента" беше изпробван успешно. Сега идва и проблемът ми... урологът ми беше изписъл 2 кремчета с които да мажа пениса. Тридем отвътре (по продължението на юздичката) и Елоком отвън по пръстена като преди това се забелва около 1 сантиметър. Проблемът е че почти приключвам третирането с тези мазила (защото привършват а уролого каза повече да не ги ползвам след като ги изхабя) обаче кожата все още не се е отпуснала достатъчно. Вярно е че вече мога да го забелвам и в ерекция с малко повече зор обаче кожата остава зад главичката и тя служи като контра един вид и не може да се върне обратно (предполагам, че идва от факта че не се е отпуснала много).
    Ако някой запознат има идеи и съвети моля да сподели. Опасявам се аз да не бъркам начина по който се ползват тези кремове.

Извинявам се за стената от текст
    всъщност няма за какво да се извиняваш, а най-малко за " стената от текст" - ако всички биха писали поне така информативно щеше да е наистина добре!

на въпроса - хипотезите са две:

- многократно в нишката на тази Тема е коментирано явлението "САМО" на късо гемче при очевидно/или скрито наличие на релативна фимоза с наличен фимозен пръстен. най-вероятно и твоят случай е такъв щом колегата е предписал постоперационно(!) прилагане на кортикостероид локално с идеята нещо някъде да се "разпусне"......

- наличие на дълъг препуциум, "хоботче" , без наличен тесен пръстен в него.

не, не бъркаш в употребата на мазилата, очевидно проблема лежи другаде.
    Спомням си, че преди операцията ми бяха изписани тези мазила. Урологът ми каза да ги ползвам 2 седмици и след това да си насроча дата за операцията. След операцията не го мазах 10 дена и след това почнах наново. Иначе диагнозата ми беше "изобилен препуциум" ако помня добре. Смятам да го посетя пак след като свършат мазилата. Определено е много по-добре от преди просто се надявах изцяло да се разреши проблема а работата е нека кажем на 99% свършена в момента (той даже твърдеше, че може и без операция да мина само с кремовете, но имало шанс гемчето да се скъса). Ще пиша скоро как са протекли нещата... поне малко да допринеса за темата и за все още НЕ решилите се да се оперират.

Buki, наистина ще допринесеш за темата ако махаш ненужните цитати .Все пак това е важна тема и трябва да е годна за четене.
    Молбата ми е и към другите участници да не слагат по половин страница цитати а да оставят само това , на което отговарят.

Ето това е то...
    Четох четох,накрая си казах,че няма какво да губя , единствено мога да спечеля... отивам днеска на уролог човека вика имаш фимоза,трябва да ти се направи операция кога си свободен ? докато кажа "А" доктора каза днеска в 13:00ч .... вика обръсни добре патката и... странно или не не ми каза да нося джапанки,пижами и т.н... отивъм с дънкито пък квото ще да става
    Без да се правя на мъж си казвам,че доста ме е страх сигурно друга песен ще пея като се върна (ако се върна де ) но сега здравата ме е обзел страха

нема нищо страшно бе еее ... нищо не се усеща..
    good luck
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

ако имам фимоза,трябва ли да се появи някак докато мастурбирам,щото аз тогава никога не го забелвам целия а само малка част,но никога не съм имал проблеми или болка.Питам щото и аз не знам дали имам фимоза,някак си ме е страх да се опитам да забеля цялата главичка,щото не съм го правил никога,и ме е страх да не би да стане онова там с посиняването,нз как се казваше.Ако може да дадете снимка как точно изглежда тази фимоза.Страх ме е и да правя секс,да не би да стане нещо,абе много зле е работата...

Цитирай Първоначално написано от theprodigy
    ако имам фимоза,трябва ли да се появи някак докато мастурбирам,щото аз тогава никога не го забелвам целия а само малка част,но никога не съм имал проблеми или болка.Питам щото и аз не знам дали имам фимоза,някак си ме е страх да се опитам да забеля цялата главичка,щото не съм го правил никога,и ме е страх да не би да стане онова там с посиняването,нз как се казваше.Ако може да дадете снимка как точно изглежда тази фимоза.Страх ме е и да правя секс,да не би да стане нещо,абе много зле е работата...
    Ми има различни форми на фимоза, по-добре земи иди на уролог да те прегледа и тои ще ти каже най-точно какво имаш

А некой ще ми каже ли след колко време мога да правя секс или поне да мастурбирам че вече не се издържааааа :@

Цитирай Първоначално написано от theprodigy
    някак си ме е страх да се опитам да забеля цялата главичка,щото не съм го правил никога,и ме е страх да не би да стане онова там с посиняването,нз как се казваше.Ако може да дадете снимка как точно изглежда тази фимоза.Страх ме е и да правя секс,да не би да стане нещо,абе много зле е работата...
    Ами хубаво е да го забелваш докато се къпеш за да може да се измие смегмата , която си събрал отдолу . Сигурно доста понамирисва , а също така смегмата е вредна .Може да ти се възпали кожичката , за другото не искам да те плаша , но и то може след време да се случи ако продължаваш по същият начин.
    http://images.google.bg/images?hl=sr...pell=1&start=0

Здравствуйте колеги Днес се навършва месец от операцията Още имам чувствителност , малко . Имам и 3-4 конеца , дето са много упорити , но ако не бях спрял с баните може би нямаше да са там

В клуба съм

утре ще разправям как е минала операцията,че има за разказване...само искам да попитам превръзката само от бинт ли се прави ?
    1.попапям патката в калиев перм.
    2.после го мажа с йод кво беше...
    3.правя превръзка...само от бинт ?

vrata13......
    За кво правите баните в калиев перманганат не знам, само може да изгорите и да повредите нещо...
    Аз направих така:
    Първите 4/5 дни секи ден сменявах превръзката (марла нацапана с йодасепт) и това е .
    После махнах марлите и почнах с баните в смрадлика и пръсках с Неомицин (последното не е необходимо)
    И днес ми е 15ти ден от операцията, не са паднали всички конци но почти нямам чуствителност :–)
    И продължавам с баните по 2 пъти на ден

Айде некои от по-напреднали да ми каже горе-долу колко време след операцията може да се прави секс или поне да се мастурбира че вече не мога да се здържа.. ?????

Ти колко пъти ще попиташ ? Като ти паднат конците и заздравеят раните можеш да правиш каквото искаш. Сега можеш да си удариш една , но трябва да си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО внимателен.Ако все пак решиш да го направиш - в никакъв случай не приближавай шевовете .Ако си с пълно обрязване гледай да не опъваш кожата назад .
    Поздравления за ВРАТА 13. Това е може би единственият участник във форума , който за рекордните няколко часа е минал през всичко .

Цитирай Първоначално написано от deep94
    vrata13......
    За кво правите баните в калиев перманганат не знам, само може да изгорите и да повредите нещо...
    Аз направих така:
    Първите 4/5 дни секи ден сменявах превръзката (марла нацапана с йодасепт) и това е .
    Йодасептът също може да изгори - дори по -лошо от калиевият перманганат.
    Аз не мога да разбера какво удоволствие ви прави да си слагате на пенисите химикали . Ми по-добре се поливайте със чист спирт , ако не ви е сртах , че ще изпитате неуписуема болка и щипане.
    Разберете - главичката на прясно обрязан пенис е като лигавица .Лигавица е и вътрешната кожа , на който е оставена. Лигавица е вътрешната страна на клепачите и устната кухина .
    Сто пъти е написано , че Смрадликата върши работа , колкото Йодасепт-а ,Калиевият перманганат и всички други помади взети заедно .Йодасепт се използва , когато има инфекция , спрейчето , което Дееп 94 е използвал също е за лечение а не превантивна мярка .Калиевият перманганат се използва за дезинфекция на ходила , но не и за промиване ва лигавици , които са чувствителни .
    Каквото искате правете - то си е ваш бизнес!

Аз ги използвам тези работи щото доктора ми ги написа на рецепта все пак според мен щом доктор специалист казва да се мажа с тези работи няма да са ей така да напрая уборот на аптеката..всеки с мнението си ..иначе полужението при мен е следното,главата ми на половин е вънка обаче конзците не се виждат като опъна да го забелвам тогава се показват конците ама пък боли... нормално ли е и като се мажа с Йодасептът там конците да ги мажа ли

А ама ди си с частично обрязване а.. е защо така бе, според мене е 100 пъти по-добре пълното, ама ти си си решил .
    На мен нещо не искат да ми падат конците еи!
    16 ден съм и маи нито 1 не е паднал!!!

Цитирай Първоначално написано от vrata13
    Аз ги използвам тези работи щото доктора ми ги написа на рецепта все пак според мен щом доктор специалист казва да се мажа с тези работи няма да са ей така да напрая Оборот на аптеката.
    Естествено , че ще ти предпише химикали .Това е нормално .Всъщност си съвсем прав , че целта е да се направи оборот на аптеката .Колкото повече продадени лекарства - толкова по-добре .
    Споменал съм го и пак ще го кажа - не е важно колко са излекуваните а колко лекарства са продадени .
    Имам алергии , които понякога имат същите симптоми като настинка .Ходил съм на лекар - ей така да си направя ексепримент и са ми изписвани лекарства за настинка , вкл и антибиотици.

така и не разбрах ако имам фимоза трябва ли да имам проблеми с мастурбацията,че на някои места четох че при фимозата има болки при уриниране,мастурбиране,сек с и т.н. а аз не съм имал никога досега,само при секс не съм опитвал защотоо ме е страх да не стане някой гаф.Ако може да дадете снимка на фимоза,ама на по-възрастен човек,че в нета намирам само на бебета

Преди ходих в "Пирогов" защото не можех да си забеля пениса докрай, доктора каза че се е забелвал нормално, и с времето щяло да се оправи напълно. Въпреки това ми даде тридерм маз, мазах 10 дни и почна да се забелва по-лесно но после трудно връщам кожичката . Миналата седмица ме оперираха за късо гемче вече почти е зараснало напълно, но като гледам проблема със забелването си е същия. Да ходя ли при някой друг или с времето наистина ще се оправи ?

Добре бе защо тези превръзки не ми се получават
    Днеска съм сменил поне 5 вие опаковате ли целия член или само на шитото пък главата да диша ? ако главата е вънка аз не виждам кой знае колко умисъл в тази превръзка...иначе споделете да знам и аз какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си