- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Абе аз съм доволен от пълната упойка. Въобще не исках да гледам като ме оперират. Страх ме беше, че ще кажат че ше съм в някво будно състояние. Тогава на сто процента щях да припадна. Засега нямам никакви болки, ама трябва да се движа много внимателно, щото почва да кърви ако не внимавам. Общо взето се движа като бременна патка.![]()
![]()
Мисля и да не се къпя. Само с някви кърпички ше се минавам и тва е.
![]()
![]()
След 2 дена ше ходя да ми сменят превръзката.
![]()
![]()
Плюс това преживях вече няколко ерекции и изобщо не е имало няква болка каквато се описва във форума.
![]()
![]()
Пишете!![]()
![]()
![]()
НЕ, това не в Фимоза. За сега!Първоначално написано от BMS
познат проблем е, лекува се от дерматолог (кожен лекар).
добрата новина - лекува се и то сравнително бързо (при късмет).
лошата новина - ако не се лекува води до истинска придобита фимоза.
щом си извън БГ става сложно с лечението от специалист (предполага се, че нямаш нужните здравноосигурителни права за достъп до здравната система на страната в която пребиваваш?) и още по-сложно за самолечение.
пиши на ЛС да видим какво може да се измисли!
мгхъъъмм...Първоначално написано от petrushew
дали съм прав като предполагам, че възприемаш нормалният "шев" от "долната страна на члена" (който имат вс мъже)
като последица от далечното във времето нещастие?
а дали имаш или не фимоза - инфото не е достатъчно за обективен коментар.
и преди 3000 години са решавали проблема както и днес, но с други средства.Първоначално написано от Jaxon
мммм...не далеч не е само "..че мястото става по чуствително.."!
проблемите са многопластови и индивидуални и могат да се групират в два свода: еректилнозависими и оргазмозависими .
всъщност няма за какво да се извиняваш, а най-малко за " стената от текст" - ако всички биха писали поне така информативно щеше да е наистина добре!Първоначално написано от Buki
на въпроса - хипотезите са две:
- многократно в нишката на тази Тема е коментирано явлението "САМО" на късо гемче при очевидно/или скрито наличие на релативна фимоза с наличен фимозен пръстен. най-вероятно и твоят случай е такъв щом колегата е предписал постоперационно(!) прилагане на кортикостероид локално с идеята нещо някъде да се "разпусне"......
- наличие на дълъг препуциум, "хоботче" , без наличен тесен пръстен в него.
не, не бъркаш в употребата на мазилата, очевидно проблема лежи другаде.
Спомням си, че преди операцията ми бяха изписани тези мазила. Урологът ми каза да ги ползвам 2 седмици и след това да си насроча дата за операцията. След операцията не го мазах 10 дена и след това почнах наново. Иначе диагнозата ми беше "изобилен препуциум" ако помня добре. Смятам да го посетя пак след като свършат мазилата. Определено е много по-добре от преди просто се надявах изцяло да се разреши проблема а работата е нека кажем на 99% свършена в момента (той даже твърдеше, че може и без операция да мина само с кремовете, но имало шанс гемчето да се скъса). Ще пиша скоро как са протекли нещата... поне малко да допринеса за темата и за все още НЕ решилите се да се оперират.Първоначално написано от batkodoki
Buki, наистина ще допринесеш за темата ако махаш ненужните цитати .Все пак това е важна тема и трябва да е годна за четене.
Молбата ми е и към другите участници да не слагат по половин страница цитати а да оставят само това , на което отговарят.
Ето това е то...
Четох четох,накрая си казах,че няма какво да губя, единствено мога да спечеля... отивам днеска на уролог човека вика имаш фимоза,трябва да ти се направи операция кога си свободен ? докато кажа "А" доктора каза днеска в 13:00ч
.... вика обръсни добре патката и... странно или не не ми каза да нося джапанки,пижами и т.н... отивъм с дънкито пък квото ще да става
![]()
Без да се правя на мъж си казвам,че доста ме е страхсигурно друга песен ще пея като се върна (ако се върна де
) но сега здравата ме е обзел страха
![]()
нема нищо страшно бе еее ... нищо не се усеща..
good luck![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
ако имам фимоза,трябва ли да се появи някак докато мастурбирам,щото аз тогава никога не го забелвам целия а само малка част,но никога не съм имал проблеми или болка.Питам щото и аз не знам дали имам фимоза,някак си ме е страх да се опитам да забеля цялата главичка,щото не съм го правил никога,и ме е страх да не би да стане онова там с посиняването,нз как се казваше.Ако може да дадете снимка как точно изглежда тази фимоза.Страх ме е и да правя секс,да не би да стане нещо,абе много зле е работата...
Ми има различни форми на фимоза, по-добре земи иди на уролог да те прегледа и тои ще ти каже най-точно какво имашПървоначално написано от theprodigy
![]()
А некой ще ми каже ли след колко време мога да правя секс или поне да мастурбирам че вече не се издържааааа :@
Ами хубаво е да го забелваш докато се къпеш за да може да се измие смегмата , която си събрал отдолу . Сигурно доста понамирисва , а също така смегмата е вредна .Може да ти се възпали кожичката , за другото не искам да те плаша , но и то може след време да се случи ако продължаваш по същият начин.Първоначално написано от theprodigy
http://images.google.bg/images?hl=sr...pell=1&start=0
Здравствуйте колегиДнес се навършва месец от операцията
Още имам чувствителност , малко . Имам и 3-4 конеца , дето са много упорити , но ако не бях спрял с баните може би нямаше да са там
![]()
В клуба съм![]()
утре ще разправям как е минала операцията,че има за разказване...само искам да попитам превръзката само от бинт ли се прави ?
1.попапям патката в калиев перм.
2.после го мажа с йод кво беше...
3.правя превръзка...само от бинт ?
vrata13......
За кво правите баните в калиев перманганат не знам, само може да изгорите и да повредите нещо...
Аз направих така:
Първите 4/5 дни секи ден сменявах превръзката (марла нацапана с йодасепт) и това е .
После махнах марлите и почнах с баните в смрадлика и пръсках с Неомицин (последното не е необходимо)
И днес ми е 15ти ден от операцията, не са паднали всички конци но почти нямам чуствителност :–)
И продължавам с баните по 2 пъти на ден![]()
Айде некои от по-напреднали да ми каже горе-долу колко време след операцията може да се прави секс или поне да се мастурбира че вече не мога да се здържа.. ?????
Ти колко пъти ще попиташ ? Като ти паднат конците и заздравеят раните можеш да правиш каквото искаш. Сега можеш да си удариш една , но трябва да си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО внимателен.Ако все пак решиш да го направиш - в никакъв случай не приближавай шевовете .Ако си с пълно обрязване гледай да не опъваш кожата назад .
Поздравления за ВРАТА 13. Това е може би единственият участник във форума , който за рекордните няколко часа е минал през всичко .
Йодасептът също може да изгори - дори по -лошо от калиевият перманганат.Първоначално написано от deep94
Аз не мога да разбера какво удоволствие ви прави да си слагате на пенисите химикали . Ми по-добре се поливайте със чист спирт , ако не ви е сртах , че ще изпитате неуписуема болка и щипане.
Разберете - главичката на прясно обрязан пенис е като лигавица .Лигавица е и вътрешната кожа , на който е оставена. Лигавица е вътрешната страна на клепачите и устната кухина .
Сто пъти е написано , че Смрадликата върши работа , колкото Йодасепт-а ,Калиевият перманганат и всички други помади взети заедно .Йодасепт се използва , когато има инфекция , спрейчето , което Дееп 94 е използвал също е за лечение а не превантивна мярка .Калиевият перманганат се използва за дезинфекция на ходила , но не и за промиване ва лигавици , които са чувствителни .
Каквото искате правете - то си е ваш бизнес!
Аз ги използвам тези работи щото доктора ми ги написа на рецепта все пак според мен щом доктор специалист казва да се мажа с тези работи няма да са ей така да напрая уборот на аптеката..всеки с мнението си..иначе полужението при мен е следното,главата ми на половин е вънка обаче конзците не се виждат
като опъна да го забелвам тогава се показват конците ама пък боли... нормално ли е
и като се мажа с Йодасептът там конците да ги мажа ли
![]()
А ама ди си с частично обрязване а.. е защо така бе, според мене е 100 пъти по-добре пълното, ама ти си си решил .
На мен нещо не искат да ми падат конците еи!
16 ден съм и маи нито 1 не е паднал!!!
Естествено , че ще ти предпише химикали .Това е нормално .Всъщност си съвсем прав , че целта е да се направи оборот на аптеката .Колкото повече продадени лекарства - толкова по-добре .Първоначално написано от vrata13
Споменал съм го и пак ще го кажа - не е важно колко са излекуваните а колко лекарства са продадени .
Имам алергии , които понякога имат същите симптоми като настинка .Ходил съм на лекар - ей така да си направя ексепримент и са ми изписвани лекарства за настинка , вкл и антибиотици.
така и не разбрах ако имам фимоза трябва ли да имам проблеми с мастурбацията,че на някои места четох че при фимозата има болки при уриниране,мастурбиране,сек с и т.н. а аз не съм имал никога досега,само при секс не съм опитвал защотоо ме е страх да не стане някой гаф.Ако може да дадете снимка на фимоза,ама на по-възрастен човек,че в нета намирам само на бебета
Преди ходих в "Пирогов" защото не можех да си забеля пениса докрай, доктора каза че се е забелвал нормално, и с времето щяло да се оправи напълно. Въпреки това ми даде тридерм маз, мазах 10 дни и почна да се забелва по-лесно но после трудно връщам кожичката . Миналата седмица ме оперираха за късо гемче вече почти е зараснало напълно, но като гледам проблема със забелването си е същия. Да ходя ли при някой друг или с времето наистина ще се оправи ?
Добре бе защо тези превръзки не ми се получават![]()
Днеска съм сменил поне 5вие опаковате ли целия член или само на шитото пък главата да диша ? ако главата е вънка аз не виждам кой знае колко умисъл в тази превръзка...иначе споделете да знам и аз какво да правя
![]()