- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Може и по телефонаПървоначално написано от nutrition
![]()
Ти как мислиш , дали лекарят ще те пита само и ще те прати на операция .Естествено , че ще те гледа .
Окосмяването при всеки е различно .Не си уточнил дали става въпрос за отделни косъмчета от долната страна на ствола или за много косми .ААко става дума за отделни косъмчета , то това е така , защото е отнета вътрешната кожа и е останала само външна .Където е срезът , до там може да има косъмчета .Първоначално написано от popolincho
Ето това е още един минус на ниското обрязване , което се практикува масово в България.
Абе аз като клякам ми се одървя още повече.![]()
![]()
![]()
Вече стана 8-и ден и нещата излизат извън контрол. Днес имах сигурно 20 ерекции и пак е кървял.
![]()
Ей това му е най-лошото. Имам чувството, че ако седеше мирен досега да съм оздравял, но не би. Само да ми минеееееее.
![]()
![]()
Мжд дрг днес бях на контролен преглед и ми казаха със смрадликата само 3 дни щото стягала и не било нуждо да топиш постоянно. Сутрин лайка, вечер смрадлика по 5 минути и после след смрадликата мажа с гентамицин.![]()
![]()
Дали ще ви режат или не отивайте на лекар при съмнения за най-малкото нещо. Не правете като мен да прехвърлите пубертета и тогава да се занимавате с глупости.
Ми смисъл май точно щот е отнета вътрешната кожа да е*а мама му..много е гадно така щот баси ако го остая да си растът космите няма да мога да си видя оная раота от космим,а и е некомфортно така примерно някой да ти прави френска лювов и да налапа космиПървоначално написано от georgi12
Все пак съм обрязан 93-4 година,тогава няма как да не е било ниско практиката...че повече косми ми растът отстрани и стигат амен до главичката и там спира нали, щот няма как вече...
утре съм на операция в 7и30 в Пирогов при др.Пеев някой ако го знае нека да сподели... доста съм се панирал незнам защо така...дано да не е наложи да спя там че направио ще се депресирам...Даже днеска сънувах че съм опериран вече и като се събоудих направо м истана лошо.![]()
![]()
Хора, няма от какво да се панирате, независимо с какъв тип упойка сте.Не схванахте ли !?
мен ме наджасаха с пълна, имах леко напрежение, но страх - не.Вие чак в паника изпадате
Спокойно и аз бях така паниран,но после се чудих за какво,сигурен съм,че и ти после ще казваш на други хора с такъв проблем,че не е страшно изобщо...Първоначално написано от ssaassaa
![]()
Иначе успех утреда разкажеш после
![]()
Когато срезът е до 1 см от главичката е ниско а когато е от 1 до 3 см вече е високо .Ти сам прецени .Първоначално написано от popolincho
Иначе - скубане , бръснене , дори и лазерна епилация му е майката.
При теб също го има тоя момент , че ти е по-окосмен и ствола , което разбира се хирурга не е можел тогава да знае .
хора задължително ли се остава да се спи в болницата след операцията или това е по наше желание ??Ако ми отговорите бързо супер че утре 7и30 трее да сам в пирогов![]()
Не е,аз си тръгнах 15мин след операциятаПървоначално написано от ssaassaa
успех ти желая утре
![]()
Хора, с пълно обрязване съм, днеска ми е 21ви ден и почнаха да ми падат некои конци
Ама вече 2 дни само по 1 път на ден пратва баните в смрадлика,
нали нема да се инфектира нещо или да се васпали?????
![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Нама да се вЪЗпали.Вече раните са се затворили .Първоначално написано от deep94
Ей , наблягайте на правописа .Сега ви е все едно , но след някоя друга година като стане време да почнете работа а преди това да учите висше - едно , че ще ви се смеят , второ - няма да ви искат на работа , защото вече неграмотни не приемат никъде , освен в чистотата.
ок, извинявам се за неправилното писане ама съм учил в България само до 3ти клас :S ...
deep,
на мен ми е десети ден и ми паднаха половината конци вече. А в смрадлика топя от 2 дни, днес ми е третия. Не знам къде са те рязали, но мисля, че трябва да идеш при лекаря, който ти е правил операцията.
ехее...10 ден а половината ти конци са падналиаз утре правя 7ми и не са мръднали..
значи как ще паднат тези конци,акъла ми не го побира
![]()
Имам и друг проблем,там където е шито,днес забелязвам,че имам малка раничка,и е една такава лигава гадна.. възможно ли е това да е от ерекцията...не получавам за първи път ерекция,но е за първи път през деня,бях с дънки и уголената главичка се опираше в стегнатото дънки...абе не ми се говорита възможно ли е да е от това
![]()
vrat,
може да дойдеш да провериш, ако не ми вярваш(joke). Падналите са от горната част и там където е имало конци сега има едни дупчици, които се надявам да се заличат с времето.![]()
![]()
Иначе от долната страна и аз имам една точка по-надолу от главата, която адски много боли при допир. Мжд другото снощи киснах 15 мин(при препоръчани 5 от лекаря) и сигурно за това са побързали да си ходят.
![]()
![]()
. Само не знам колко време да продължавам с тая смрадлика, че лекаря каза стягала кожата и тази вечер трябва да ми е за последно, а искам да дам зор на работата, че ми писна.
ПС: Не смея да изляза на улицата без да съм си сложил поне една марличка напоена с риванол. И си ходя цял ден както майка ме е родила. Именно затова не кървя като тръгне да излита самолета.![]()
![]()
![]()
Колко време може да се правят бани във смрадлика?
zdraveite.i az veche sum operiran.oshte sam v bolnicata i zatova pisha taka.iskam da vi pitam kato se pribera moga li da si naprava baniq sus smradlika da si mahna marlqta i da sloja nova.vchera v 11 30 mi beshe operaciqta.nqmam nikakvi bolki.kato se pribera shte opisha podrobno vsichko.i da vi pitam za prevruzkata,znachi 2marli s revanol i medicinsko tikso taka li?
sssaaasssaaa,
Абе за такива неща питай лекаря. Плюс това може да не избързваш да топиш в разни отвари. Почнах да топя една седмица след операцията, а има и някои, къде въобще не са топили.
пълно възстановяване на шестия ден!Първоначално написано от replacer
ако би имал истинският интерес да си в течение на това КАК ще протича този процес (ако приемем, че е идеален случай!) би бил наясно с някъде в Темата изложеното Правило за Светите Седмици...
че инфото е "размито" съм съгласен, но то и точно такова трябва да бъде с оглед спецификата на проблема!
омръзна ми да повтарям: ВСЕКИ пишок е индивидуален и неповторим, всяка Личност е също такава => някакъв общовалиден алгоритъм няма извън най-общи правила!
това и определя многообразието в лечението и реакцията му на този проблем.
и точно за това са се натрупали над двеста страници ОПИТНОСТ, в които при желание, човек би търсил най-близка аналогия, без непременно да я приема за норма.
обратното - повярвай - би било на порядъци по-лесно!
Темата се обявява за "закрита" и само информативна => нека всеки да си решава проблема сам, индивидуално при своя ОПЛ и Спец при когото/ако той го прати.
моят опит обаче ме сугестира с друго: ако пациентът няма обективна база за сравнение, ако няма ментална култура и нагласите му са негативни - това резултира в период на трудно и дълго възстановяване. както и да е..
конкретно: на 6 ден е нормално да имаш "раничка" дори и при битово порязване.
синините се дължат на нарушена цялост на кръвоносен съд, който не е бил лигиран своевременно. индикира немърлив хирург или несработен екип, но пук се случва и на най-добрите понякога! не е нещо имащо решаващо значение при решението на основният проблем.
ще отшуми с плавната промяна на цвета на хематома
първо прочети и останалите 100 страници преди да решиш, че "..явно имам фимоза"!Първоначално написано от theprodigy
![]()
след като ПРОЧЕТЕШ, обмислиш и сравниш - когато си готов, ОПЛ е първата спирка на която ще вземеш Талон/направление за да не плащаш. => спец уролог/андролог => хирург, АКО се налага!
щом си на 17 и щом до сега в живот&благополучно здраве си пребивавал - без значение е кога ще се обърнеш към хирургично решение на проблема ако го има изобщо.
вижте деца, четири пети (4/5) от вас НЯМАТ обективна нужда от външна хирургична намеса, извън сръчността на собствените ви ръце + малко усилие&постоянство!
приветПървоначално написано от NF_D
погледнах снимките,
БЛАГОДАРЯ за които - те за разлика от вербалните описание са водещи и меродавни за ориентиране в проблема!
видимо от тях, Ти проблем налагащ незабавна хирургична намеса НЯМАШ, моето момче!
а подробен коментар + какво и как да правиш - ще пиша на ЛичноСъобщение, но това няма да стане веднага.
поздрави!![]()
batkodoki,
благодаря ти за отговора. Колко време е препоръчително да продължават баните със смрадлика. Тъй като лекаря ми каза само три дни, но мисля, че мога да направя поне пет дни.
ах..обстоятелствата (..пари... жени... работа... статус...) били такива видите ли.....Първоначално написано от SpeedRacer
колко удобно, а?
а ако сега ти кажа (и не само аз) че това, което описваш предполага ампутация на главичката на пениса - дали уж принудата на мотивиращите те "обстоятелства" би останала същата?!
допускам, че е "не" , но в твоят случай не се наемам да предполагам, камо ли да прогнозирам. това е психичен дефект, не сум спец и не ми е работа да го коментирам.
...............................................
...............................................
.............................................
ще е "синьо" разбира се "ръбчето на главичката", това му е и нормалното състояние, щеше да е достойно за коментар и /или публикация ако би било дуго.....
да! кажете колко време че аз вече 2/3 седмици ги права по 2 пъти на ден баните в смрадлика! имам още некои конец, не знам защо е така, оперираха ме на 4 март .... некой каза да ида до лекаря ама според мене не е наложително![]()
Колко време да се Прават Баните в Смрадлика??