.
Отговор в тема
Страница 125 от 233 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 5802
    sasasa,ще св вмиришеш бе
    Искъпи се,аз съм 10-ти ден и съм се къпал 3 пъти,просто трябва да внимаваш малко повече с патката и си готов

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Цитирай Първоначално написано от popolincho
    Все пак съм обрязан 93-4 година,тогава няма как да не е било ниско практиката...
    Когато срезът е до 1 см от главичката е ниско а когато е от 1 до 3 см вече е високо .Ти сам прецени .
    Иначе - скубане , бръснене , дори и лазерна епилация му е майката.
    При теб също го има тоя момент , че ти е по-окосмен и ствола , което разбира се хирурга не е можел тогава да знае .
    Мдам 1см е срезът, това лошо ли е или...?

Цитирай Първоначално написано от getopa
    Здравейте приятели ! Изминаха 24 дни от операцията ми и вчера не издържах и се опитах да си бия една ръчна . Проблемът е ,че почти 20 минути не можах да свърша . Днес отново пробвам и отново не мога да свърша и ще се побъркам вече , някъкви съвети какво да направя за да изпусна парата ?
    Малии...аз имам чувството,че като е в ерекция,само да го барна и ще гръмна

Цитирай Първоначално написано от popolincho
    Мдам 1см е срезът, това лошо ли е или...?
    Не е лошо, но ако беше на 3 см например щеше да имаш вътрешна кожа и още 2 см по-малко косъмчета.

хора проблем ли е ако в отварата със смрадлика има прашинки от билка останали.Вече 2-3 пъти остават след прецеждането и нз дали няма да ми стане нещо.И като го оставя за 1 час да истива влиза и прах в нея голям проблем ли е ???Малко съм паника затова разпитвам яко.Ако се праи нещо да се праи как требе

ssaassaa, прецеждай отварата преди да топкаш, едва ли нещо ще ти влезе там и ще ти прави проблеми, но все пак... Иначе другото, което описваш ми се вижда нормално, може да ти изглежда зле, но скоро ще придобие вид

sassaasa като го изцедиш слагай капачка на тенджерето или там квото и да е, аз така права
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

5 ти ден за 6-т ислед частичното обрязване.Немога да стигна до ръбчето на главичката щото боли.Нормално ли е ?!!?От доло на главичката дет ое гемчето на нищо не прилича.Незнам дали е исъхнала кожа която се е събрала,раничка или мехур пълен с неква гадос.Може и от сичко да е.Тече яква течнсост без цвят която миришка на незнам си какво.Доктора ме задължава да се мажа с дефламол и некъф др крем,а аз имам свръх чувствителност,той предполагам че не знае какво е това.Сърби ме яко.И незнам какво да права днес се изкъпах ама под душа на заголих главичката незнам трябваше или не трябваше.До частично обрязаните имаше ли такива неща при вас ?!?!?!чета форума 4 път спомянам си че по някой въпроси съм чел нещо ама не съм стигнал още до там до 110 страница съм.Направо съм откачил.Тоя Дефламол не се прилага на рани и на лигавици.Тоя дали се е базикал като ми го е изписал.Имам една голяма рана от дясната страна на главичката.Нещо като мазол е.Доктора каза че там е била залепнала за кожата нз...Ако е нещо лошо на мене трее от най-лошото да е иначе не става.

sssaaaassaas,
    няма да е лошо да се видиш и с някой друг лекар. Няма да се разориш, а и може да ти каже нещо полезно.

Искам и аз да си споделя проблема,тоест не знам дали е проблем,но ще се радвам някой да ми отговори....На 16 съм и имам прекалено чувствителна главичка...Странното при мен е че си излиза винаги без никакви проблеми(тоест нямам фимоза или нещо подобно),но като я пипна с ръка и ме болии...Мислех,че с времето ще се оправи,тъй като от 3 години активно мастурбирам,но си остава все така чувствителна...Като си бия чекии и не я пипам,всичко си е ок,излиза си без проблем,набъбва си,всичко нормално,но не понася на пипания с ръка..А най-големия проблем е че съм девствен и скоро смятам да правя секс с приятелката ми...но силно се смущавам защото не знам какво да очаквам...това ще ми създаде ли проблем при секс?Моля наистина да ми отговорите,защото силно ме интересува...Благодаря предварително

хайдутин току що прочетох възтановяването ти.Аз имам някакъв бял секрет но и някакъв прозрачен такъв който си тече не седи 1 място.Дали е възможно да говорим за един и същи?

Не мога да не се похваля,вчера като топих "агента" в калиев перм. и паднаха 2 конеца това си беше чист оргазъм още 10 и съм патрон

Поздравления за Врата13, и другите ще си паднат, няма страшно

ssaassaa, може да има и други секрети, вече честно казано не си спомням какво точно имах и какво течеше от там. И други са споделяли, че в началото след операцията не са успявали да забелят главичката ако са с частично. Дефламол аз ползвах едва след като ми зарстна всичко. Свръхчувствителността ще ти мине, няма страшно. Ако толкова се притесняваш отивай при лекаря.

ksd, забелвай главичката по-често, като се къпеш я измивай старателно под душа, в началото може да е много неприятно, прави го по-леко, но с времето ще свикнеш с усещането. Успех!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ssaassaa
    5 ти ден за 6-т ислед частичното обрязване.Немога да стигна до ръбчето на главичката щото боли.Нормално ли е ?!!?От доло на главичката дет ое гемчето на нищо не прилича.Незнам дали е исъхнала кожа която се е събрала,раничка или мехур пълен с неква гадос.Може и от сичко да е.Тече яква течнсост без цвят която миришка на незнам си какво.Доктора ме задължава да се мажа с дефламол и некъф др крем,а аз имам свръх чувствителност,той предполагам че не знае какво е това.Сърби ме яко.И незнам какво да права днес се изкъпах ама под душа на заголих главичката незнам трябваше или не трябваше.До частично обрязаните имаше ли такива неща при вас ?!?!?!чета форума 4 път спомянам си че по някой въпроси съм чел нещо ама не съм стигнал още до там до 110 страница съм.Направо съм откачил.Тоя Дефламол не се прилага на рани и на лигавици.Тоя дали се е базикал като ми го е изписал.Имам една голяма рана от дясната страна на главичката.Нещо като мазол е.Доктора каза че там е била залепнала за кожата нз...Ако е нещо лошо на мене трее от най-лошото да е иначе не става.
    Е уж си обрязан пък се чудил дали да си оголи главичката..като си обрязан пачата ти е постоянно навън :P

Днес отидох при доктора на преглед...

Аз-Добър ден
    Той-Здрасти,лягай да видим как е твоя човек
    Аз-трагедия (правя са на шут)
    Той-защо?
    Аз-Незнам,имам някфи ранички на гема конците не падат
    Той-(поглежда го) абе конците да са ти проблема,вървиш на добре
    Аз-да продължавам ли с баните и кремчето
    Той-Йодассепта може да го спреш,раните са зараснали

След като се пребрах просто не издържах и ударих една злобарка лекичко лекичко стана работата..просто не се издържаше...
    М/другото за първи път го видях като е надървен...преди винаги е бил в гащите (откакто съм опериран де,иначе и преди съм го виждал ).... смея да твърдя,че изглежда много добре (ако ги няма конците направо чук) качи ли е малко по-голям
    Без кожа пред главата доста добре,се свършва...пръска ама пръска
    Казват,че започваш да издържаш повече,при мен всичко свърши за 7-8 мин но може да е от това,че от 15 дена не съм го барал :P
    Апък и нямам проблем с това де :P
    Много се радвам,че свърших днеска толкова хубава работа...камък ми падна от сърцето...

П.П М/другото и благодаря на всички които са ми отговаряли на въпросите,и на тези които не са могли де...прекрасна тема,благодарение на нея открих моя проблем

Брао пичове!!! Само така
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

нека батко доки като е тук да пише,че направи една ужасна снимка на гемчето ми която ме шокира повече от действителността

http://www.cureyourtightforeskin.com/?hop=ryryry
    дали това е поредната глупост с цел печалба или има нещо

theprodigy,
    каквото било било. Поне при мен. Плюс това и аз съм се ровил из нета и съм попадал на всестранни обяснения и мнения относно обрязването. И честно казано най-достоверната история беше по-скоро в защита на обрязването. Засега не съжалявам, макар че живея кофти живот от две седмици насам.

Интересно, наистина, но признавам, че не го прочетох цялото. Не мога да кажа дали е истина или само с цел печалба, трябва някой да го опита и да сподели. За хората като мен, които са си направили операция вече това няма никакво значение. Ако някой реши да пробва описаните в сайта методи - едва ли ще изгуби нещо, после пак ще може да се оперира евентуално ако нищо не стане. Само ме притеснява да не се получи при някого парафимоза, иначе ако внимава не би трябвало да има проблем. Пък и след определена възраст малко ме съмнява да подейства. Все пак ми се ще Баткодоки да внесе яснота по случая

всичко върви добре за сега при мен (да чукна на дърво).Оголвам главичката лесно вече почти без болка,стигам до ръбчето,но не се връща предполагам заради отока нз...Само и единствено ме притеснява гемчето не боли изобщо,но е грозна гледка направо не ми се говори,дано да е нормално и много скоро да се оправи.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Croaker
    Здравейте. Преди десетина дни ми направиха обрязване (предполагам че е частично, но не съм сигурен - не съм и питал). На 26 съм. Имам проблем от който не прочетох друг да се оплаква и това е което ме притеснява (признавам не прочетох всички коментари, но ще продълавам да чета докато не намеря отговор или не се оправя). При уриниране оставам с усещането че краят/началото на уретрата се "запушва" един вид. При отпускане на урината няма отпушване на момента и вследствие се появява силна болка от струята в уретъра. С времето чрез съкращения започнах да контролирам силата на струята/налягането, така че да се получи слабо, но достатачно такова, че да пропуска капки урина и с постепенно отпускане лека струйка, която пускам постепенно. Така, това е временно решение т.е. не е нормално (+ това се притеснявам отворът да не се стегне още с времето - няколко часа след операцията вече чувствах този дискомфорт, но много слабо изразен и се надявах до ден два да мине, но явно не се получава). Днес минах през контролен преглед - хирургът каза че обрязването по никакв начин не би трябвало да засяга уретрата и препоръча с пръсти лекичко да отварям каналчето докато съм в перманганат, така че ако има секрет който го запушва да се отмие, но вината тук е моя тъй като аз го подведох със секрета който отделям от гемчето (или поне квото е останало там) въпреки че секрета го споменах в друг контекст а в момента на разговора не ми мина наум че може да е на чисто физиологична основа както съм убеден в момента (на външен вид няма видими изменения). Възможно ли е да е някакво възпаление, което по някакъв начин води до натиск на споменатото място и впоследствие да се оправи?
    Нека само спомена че ползвам само перманганат 3 пъти дневно за по 10 минути на топене - на 5ия ден го спрях за да хване коричка споменатото вече гемче което отделяше секрет с неприятна миризма, а самото то е жълто зеленикаво (днес хирурга ми каза да продъжа с него още 3-4дни).

Благодаря
    на 26 би следвало да си не само физически, но и интелектуално завършен Мъж!!!
    който обаче не знае дали е бил частично или напълно обрязан по неясен проблем????

описаното от теб гравитира около две хипотези:
    - "като заварен е" - е първата и безобидна;
    -стриктура на уретрата е втората и сериозна .

и двете са описани в развитие в Темата.

след като декларираш нежелание да четеш, след като демонстрираш пълно нежелание да се съобразиш с препоръките излагани тук - понеже дивашки си стоиш на някакви промивки с калиевият перманганат - с какво очакваш да ти бъдат полезни споделящите тук, включително и аз?!

виж: с времето уринирането трябва да става все по-свободно и лесно и то в рамките на първите няколко дни. ако това не се случи - следва да се провери за какво иде реч и ако вс е наред да се предпишат съответните стредства.
    а ако не е наред - да се предприемат съотвтните мерки.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от vrata13
    Абе момчета,я споделете,че започвам да се притеснявам
    9-ти ден съм,на гема имам една малка раничка,лигава бяла...
    и нормално ли е да не са ми паднали нито един конец...дори не ми подсказват,че искат да паднат...изглеждат както в деня на операцията.. плс споделте нещо,че започвам да се пиртеснявам
    смрадлика

след обрязване...

Здравейте,
    искам да попитам тези които са с пълно обрязване.Кога зарастват белезите?Имате ли още такива?Какви са?Как се махат?
    Вече месец и една седмица от както съм обрязан - пълно.
    Притесняват ме някои белези.От долу под гема има още малък отток.
    Бавно зараства всичко...
    Лекарка ми каза да се мажа с Atopiclair за по бързо зарастване защото Контрактубекса не върши май много работа.Малко съм притеснен от оставащите белези. А хирурга ми каза просто всичко е наред спокойно-само това.Нищо друго.Но аз не съм спокоен.
    Дали ще се махнат белезите?Как...?

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Croaker
    Колкото до обрязването при ерекция е зад коронката. След ерекция (покой) около 1/3та от главичката е покрита. Четох по рано, че пълното и частичното обрязване не винаги са ясно разграничими ако хирургът при пълно обрязване умишлено оставя малко повече кожа, така че да покрива ръба или ако кожата просто е в повечко и се набира. Но, това в момента не ме притеснява квото рязал - рязал дано не се налага отново и дано вс е наред в момента.
    а това е друго нещо - вземам си думите относно неяснотата на какво си бил подложен назад и поднасям моите извинения !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си