- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от omicrona
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от mikity_sladky
и двете посочени средства истинска работа не вършат.
друг е въпроса, че за 40 дни искаш всичко да е както е било.
при някои се случва, но явно ти не си от тях. въпрос на генетично зададен ресурс на регенерация е това. имаш един Велик съюзник - Времето.
9 ти ден след операцията.Всичко е наред само на гемчето имам нещо,но не е малка раничка а нещо голямо и трудно за обрисуване.Няма никакви болки освен чуствителността.Като издърпам зад ръбчето на главичката не се връща обратно сама,предполагам че е заради малкия оток който имам нз...Току що направих първата баня със смрадлика за деня(много късно станах и я чахак час час и половина да истине...
Така...доста съм притеснен какво ще сте стане с мен от тук нататък.Аз съм на 17 години и съм от мъжки пол.Девствен съм.Наскоро открих че имам фимоза,а може би е комбинирано и с късо гемче.Ето проблема:когато члена ми е спокоен и не е в ерекция,мога да го забелвам,но понякога когато е сух е малко трудно,но не причинява болка);от друга страна когато съм в ерекция (тук някъде четох че от самосебе си трябва да се забелва кожичката) НЕ МОЖЕ да се забелва кожичката от самосебе си,когато аз опитам да я насиля,естествено до прага на болката,без да се пресилвам, се обелва съвсем малко,а когато има малко вода или лубрикант се обелва още малко,но никога до половината,оше по-малко докрай.Също така много често чувствам пот и усещам неприятна миризма, въпреки че се къпя всеки ДЕН и мия члена си старателно както отвътре така и отвън.Досега когато редовно си бия чекии,не ме боли...Изчетох цялата тема,няколко коментари и много се притесних.Много ме е срам да кажа на мама и тате,пък и никога не съм бил в идеални отношения с тях.На никой не съм казал.Не знаех към кой да се обърна...Имам въпрос:Това че съм на 17 години пречи ли нещо да се извърши операцията????????????Негативни ефекти от възраста?Късно ли е??Колко време ще ми отнеме горе долу възстановяването,имам в предвид ще мога да ли да ходя на училище нормално и други такива неща...??И към кой лекар първо да се обърна.Очаквам бърз и надежден отговор!![]()
Zdraveite, vchera mi napraviha operaciqta - chastichno obrqzvane. Na 16 godini sym i iskam da pitam koga moga da svalq prevryzkata i da zapochna da go maja s tova koeto predpisa doktora?
P.S. izvinqvam se za latinicata, no neshto mi se precaka flex type-a
Глей сса.Мене не можеш да си представиш колко ме беше срам от баща ми.Ама той нали си е отворен и ми ровичка постоянно из компа и е разбрал че влизам в тоя сайт и ме поразпита така една вечерПървоначално написано от Astutepro
.Мен ако питаш можеш да направиш 2 неща.Едното е да изчакаш да станеш на 18 и да се оперираш без да знаят ващте,което няма смисъл.Второто е да отидеш на личен лекар,Да земеш медицинско.И кажи на баща ти че искаш да се съветваш нещо с уролог(не му казвай защо).Отиваш на уролог.Обяснява ти какъв е проблема и т.н.След което можеш да кажеш на баща ти че трябва да се оперираш или го прати при уролога той да му обясни.Аз така го бях замислил ама както казах баща ми разбра по рано ....Такава опция да се оперираш на 17 няма ...Като решиш проблема с баща ти ще решиш проблема и с училището.Възтановяването зависи от начина на обрязване според мен.Ако си с частично е възможно по-бързо да се възтановиш от гледна точка на чувстивителността.Но пък повече се препоръчва пълното...Общо взето си е твое решението.Не е късно че си на 17 и аз съм на толкова.Оперират се и на 20-26-40-70 години на който когато му дойде времето.Така че успех трее да си по утракан само иначе ще ти е по-трудно.
Ее пичове не мога да не се похваля![]()
След два дни права 1 месец от операциятаИ ми е останал само 1 конец
Обаче тъпото е че по тоя конец има съсирена кръв и не знам дали ше падне сам!
И имам некакви мръсотийки между главичката и резаната кожа..
Имам и белезиама вече прилича на истински КУР
![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Първоначално написано от ssaassaa
OK,10x!Ти как беше с частично отстраняване ли?Сега след 9 дни,как си?можеш ли да ходиш нормално и да живееш пълноценно?Да бягаш?![]()
.Да с частично обрязване съм.Значи почти всичко при мен е нормално за сега да чукнем на дърво имам още няколко проблема за които чакам отговор от батко доки.Вчера ритах като бях максимално предпазлив...Ходя съвсем нормално,ама 1 седмица след операцията не съм мръднал от вкъщти по 3 пъти на ден съм правил бании в смрадлика.Може би на това се дължи бързото възтановяване.Ще чакам поне 20-тина дни да се оправи всичко(искренно се надявам)ако не ще ходя пак до доктора.
Astutepro,
събираш смелости и казваш на баща си, че имаш проблеми с малкия. Изчервен, изпотен със разтуптяно сърце, но го правиш. Аз съм вече на 20 и мога сам да си оправям нещата, та отидох и се оперирах и после споделих с родителите ми.![]()
![]()
![]()
И мен ме е срам признавам, но трябваше да си реша проблема още преди време и именно заради този срам чак сега пристъпих към операция. Ако бях направил на 17 щях да си спестя доста неприятни и срамни моменти. Вярвай ми може да попаднеш на много по-кофти ситуации отколкото на тази да кажеш на баща си.
![]()
![]()
Та колкото и да те е срам трябва да разберат родителите ти и да действаш. Как ще го направиш не знам, но трябва да знаят. Те са хора и са наясно с тези неща. Аз дори се учудих като баща ми ми каза, че някои негови приятели, които идват на гости са рязани.
![]()
![]()
![]()
Допреди операцията и преди да зачета в този форум се имах за изрод т.е. дефектен и си мислех, че съм само аз така. Така че не губи време.
Спокойно и аз на гемчето имах нещо подобо...не раничка ми...се1 са ме поляли с киселинаПървоначално написано от ssaassaa
но почна да се пооправя...и при тебе ще мине спокойно
![]()
аха мерси.ами имаше ли го тоя секрет нещо като гной ама май не е и мирише.При мен специално постоянно ми цапоти гащите....
Как сте с пишките![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Вече 4 седмици от операцията и съм си супер
Имам само една раничка, на мястото на гемчето да ми се затвори и съм си тип-топ (тя нито боли, нито нищо, даже трябва да си гледам патката отдолу, за да я виждам (раничката))
skorp преди това как беше положението с гемето.И ти имаше ли го тоя секрет за който говора ?
ssaassaa,
явно го има при всички, защото и при мен е така. При пълно обрязване имам долу една раничка, дори не е раничка, която постоянно изпуска някви секрети и ми се залепя патката за слиповете. Болка там нямам, само някво неприятно усещане като я докосна и това е. Вече ми е 19-ти ден, пръстена около главата не ми е толкова подут, няма голяма чувствителност, но за всеки случай му слагам марличка като излизам за да не демонстрирам походката на Чарли Чаплин.![]()
![]()
![]()
Само тая раничка, която и тебе те тревожи да се оправи и съм типтоп. Не съм празнил от 20 дни, ама и на това свикнах.
![]()
![]()
![]()
Някой лъскал ли е или да е правил секс на толкова време от операцията. Плс отговорете.
ПС: изписаха ми Nizoral, за да си го мия. За да се предотврати появата на гъбички било.
replacer, 19 дни и марля !?
Ти нормален ли си !?
Аз още на следващия ден след операцията си бях махнал марлите и сега се чувствам супер, нямам чувствителност и не цивря постоянно в темата, че ми е повишена чувствителността
3ти ден след операцията, патката ми е страшно подута. Кажете мога ли да свалям превръзката и да го мажа. Доктора ми каза само във вторник да отида за смяна на превръзката, нищо друго. Плс хелп![]()
skorpion,
прочети няколко пъти коментара ми и тогава коментирай. А ти с пълно обрязване ли си, че коментираш моя случай и ше обясняваш луд ли съм и че съм циврел.![]()
![]()
beckford,
слушай доктора. Съмнява ме, че и половината от това, с което се хвалят повечето юзъри са го правили.![]()
![]()
![]()
![]()
Е кво да слушам, той нищо не каза освен да отида във вторник за смяна на превръзката.Аз моята я държа вече 3ти ден и вече ми се иска да я сменя
![]()
И на мен една превръзка ми стоя 4 дена. Отиди утре тогава, ако работи. Слушай лекаря си повече, нас по-малко. И го разпитвай! Приготви се с въпроси като идеш при него.
Не работи, във вторник чакРазбира се че съм се приготвил с доста въпроси, но ми се щеше и тук да поразпитам
![]()
Аз моята превръзка си я поливах с риванол и това беше- да дезинфекцира и да не залепя. Частично или пълно си обрязан?
абе хора имам 3 въпроса:
1.Как се къпете когато имате марля около оная работа и когато нямате?
2.Първите дни след операцията когато сте в ерекция боли ли ви?
3.При частично обрязване може ли да се възстанови човек за 5 дена?
10x
sasasas,да бе и при мен има гной,проблема е,че като беше много не миришеше ама сега като остана малко започна да понамирисва![]()
replacer,на 12-тия ден си ударих една тъпанарка,просто не издържах...ако си по-внимателен няма от какво да се притесняваш![]()
Astutepro,
1.До сега не си ли се къпал,че питаш без марля как се къпем ??? не настройваш струята срещу пишока,внимаваш да не му падне сапун и си готов...
2.Ами това на мен ми беше най-гадната част от възстановителната част...сека свикнах ама първите нощи имах чуството,че ще пръсна конците...
3. Абсолютно невъзможно,и аз съм частично обрязън днеска ми е 16 дена и са ми паднали половината конци...но все пак вече прилича на това което трябва...![]()