.
Отговор в тема
Страница 127 от 233 ПървиПърви ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 151 до 3 175 от общо 5802
    към риплейсър - частично обрязване. така направих и аз, с риванол и съм тип топ.

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от replacer
    skorpion,
    прочети няколко пъти коментара ми и тогава коментирай. А ти с пълно обрязване ли си, че коментираш моя случай и ше обясняваш луд ли съм и че съм циврел.

beckford,
    слушай доктора. Съмнява ме, че и половината от това, с което се хвалят повечето юзъри са го правили.
    Да, с пълно съм.Първия ден (даже то не беше и цял ден, а една вечер) имаше неприятно чувство, да, но не и болка (само в някои моменти понаболяваше), но на следващия ден вече бе притръпнало
    И много се палиш

Цитирай Първоначално написано от Astutepro
    абе хора имам 3 въпроса:
    1.Как се къпете когато имате марля около оная работа и когато нямате?
    2.Първите дни след операцията когато сте в ерекция боли ли ви?
    3.При частично обрязване може ли да се възстанови човек за 5 дена?
    10x

не му мисли толкова а ходи да се оперираш не е толкова страшно...просто бъди мъж и утре отивай на уролог.Аз съм частично обрязан за 5 дена няма да се възтановиш но след 15 ще си ок и ще можеш да тренираш спокойно.Аз болки от ерекция освен че главичката която ми е свръх чуествителна ми залепваше за гащите.такива като опъване от конци или събуждане посред нощ не е имало.И аз се много притеснявах как ще се изкъпя и затова чаках до 4-тия ден тогава се изкъпах както си се къпе.Още веднъж ти казвам отиваи на уролог още утре...Аз бях писал миналата година още и чак сега се оперирах.

vrata13
    Как е мастурбацията с "новия"

Да те питам има ли още отток при тебе който да не позволява на кожата да се върне сама.Зад ръбчето на главичката издърпваш ли кожичката.Чувствителност имаш ли ?Аз така и неможах да видя конци освен при гемчето на теб къде са ??

vrata,
    снощи жулнах една. Нямаше такова източване. Като почна да го пазя по-малко ще чупя рекорди по мятане. Мале как ми се прави секс, но ме е страх да го показвам. На мене ми е гадно като го видя та камо ли да го извадя пред момичето. Но това изчакване има и добри страни- излизам супер сериозен и търпелив в очите на бъдещата си любовница. Та именно това е причината да прибягвам до марличките- изобщо не си личи по походката, че имам подобни затруднения, а от друга страна и отпреде набъбва, сещайте се.
    ПС; Нещо е спрял да зараства ми се струва. За съжаление нямам апарат та да си го снимам, но единственото добро е, че е спрял да кърви по места. Иначе преди около седмица и нагоре ми паднаха едни конци и оттогава не е мръднал. Започвам да се притеснявам.

Абе имам още оток и не може да се върне сама кожичката...
    Иначе маструбацията е повече от супер човек...без кожа отпред ти казвам пръска ама пръска таван особенно първият път като не бях правил 12 дена имах чувството,че струята беше като на пожарна
    Иначе ми останаха 2 конеца на гемчето и 3 около главичката..общо бяха 13 конеца става все по-красив и по-красив нямам търпение да го оцени някоя дама :P и по-голям

а с чувствителността как си ?

Трагедия аз съм с частично и кожата пак покрива що годе малко от главичката...иначе си боли доволно

Град
    plovdiv
    аз имах проблема с късото гемче казах на наще и се оперирах , вазтанових се в рамките на 20 дни, но ж никакъв случеи не мастурбираите преди 2о-тия ден повярваитеми недейте сега нямам никакви проблеми дори водя страхотен полов живот нямам и никакви болки , но не се кулебаите за тези операции !!! направете си я веднага !!!

Браво за страхотната тема и затова, че се поддържа
    Ето и моя много особен случай:
    Като бях на 11 години ме оперираха от фимоза. Но не точно обрязване. Доктора ми обясни, че е по-скоро някаква пластика. Бях малък и не съм разбирал много. Баща ми вика, че все пак са изрязали една част от кожата, но аз не съм забелязал. Всичко си мина добре и бях много доволен, че мога нормално да си заголвам главата.

В момента съм на 18 години вече и пак имам проблем. До скоро се съмнявах, защото нали все пак вече са ме оперирали веднъж, но сега вече съм сигурен. При отпуснало състояние всичко си е нормално и мога да си заголвам главичката и да си я мия без проблем. Но при ерекция главата си остава отчасти покрита и повечето случаи въобще не мога да я забеля. Не мога да преценя това фимоза ли е или късо гемче.

Тези дни със сигурност ще отида на лекар, но след като тук са изписани толкова много страници, реших че може би ще има някой, който да ми каже нещо повече.

Също така много ме е страх ако трябва да ме обрежат. И това няма нищо общо с болката и раните. Главата ми е адски чувствителна и просто не си представям как ще издържа без препуциума. Плюс това липсата на препуциум води до намалено сексуално удоволствие.

ПП: Ако някой, който разбира се съгласи, бих му пратил и снимки. Срам не срам, най-важно е пишката да се оправи

Може би са ти направили т.н цепване, което е вид пластика.Ако при ерекция не можеш да го забелиш и отдолу гемчето се опъва значи е късо гемче ако не се опъва гемчето а просто кожата не се забелва значи има някаква форма на фимоза.
    Няма от какво да те е страх ако се налага обрязване.Адски чувствителните глави се оправят за месец време.
    Липсата на препуциум не намалява сексуалното удоволствие - напротив - увеличава го. Липсата на кожичка намалява свръхчувствителността ,но не и чувствителността.

Донякъде го намалява, в това съм сигурен (: Ако напълно липсва.
    Според мене и да се наложи да ми правят операция, ще е пак частично обрязване като на vrata13, но пак не може да съм без притеснения. Като се върна от доктора ще пиша.
    А и като малък си беше чиста фимоза. Много тясно. Едва ли е било срязване.

Понеже не съм задавал отдавна въпроси и дойде време Та към частичните да ви питам при вас като ви е заздравяло всичко , има ли някфи секрети дето се образуват зад ръба на главичката ?! При мене има и лъха доста гадно , а го мия редовно !? Ако има нещо за мазане или да го мия с него казвайте Благодарско

Здравейте,

И аз съвсем наскоро си направих обрязване. Причината беше късо гемче и чувствителност на главичката. Значи освен болката при опъване от късото гемче имаше и болка върху главичката примерно при орален секс. Моят доктор ми каза, че обрязването ще реши и двата проблема. Досега са минали 11 дена от обрязването и при ерекция доста ме боли както, където са шевовете, така и самата заголена главичка. Исках да попитам както докторът, батко доки (на 31 съм между другото) така и другите участници в този форум докога ще боли така при ерекция?
    А мастурбацията нормална ли е? Аз имам чувството, че така със забелена главичка няма да може да се мастурбира както преди. А сексът как е - по-добър ли в сравнение с преди обрязването?

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Може би са ти направили т.н цепване, което е вид пластика.Ако при ерекция не можеш да го забелиш и отдолу гемчето се опъва значи е късо гемче ако не се опъва гемчето а просто кожата не се забелва значи има някаква форма на фимоза.
    Няма от какво да те е страх ако се налага обрязване.Адски чувствителните глави се оправят за месец време.
    Липсата на препуциум не намалява сексуалното удоволствие - напротив - увеличава го. Липсата на кожичка намалява свръхчувствителността ,но не и чувствителността.
    Здравей Георги,

Това което казваш, че при липсата на препуциум има по-голямо удоволсвие при секса и че след един месец след обрязването чувствителността, тоест болката на главичката изчезва от собствен опит ли го знаеш. Аз доста съм се спекъл; викам си, ами какво ако тази болка не изчезне какво става, пък и няма кожичка вече да го пази. Моля и докторът да си даде мнението ако има възмойност.

Цитирай Първоначално написано от ksd
    Искам и аз да си споделя проблема,тоест не знам дали е проблем,но ще се радвам някой да ми отговори....На 16 съм и имам прекалено чувствителна главичка...Странното при мен е че си излиза винаги без никакви проблеми(тоест нямам фимоза или нещо подобно),но като я пипна с ръка и ме болии...Мислех,че с времето ще се оправи,тъй като от 3 години активно мастурбирам,но си остава все така чувствителна...Като си бия чекии и не я пипам,всичко си е ок,излиза си без проблем,набъбва си,всичко нормално,но не понася на пипания с ръка..А най-големия проблем е че съм девствен и скоро смятам да правя секс с приятелката ми...но силно се смущавам защото не знам какво да очаквам...това ще ми създаде ли проблем при секс?Моля наистина да ми отговорите,защото силно ме интересува...Благодаря предварително
    Здравей, радвам се че наи-накрая има някой да пише и за моят проблем. Аз също така имам чувствителност при главичката и при секс със сигурност ще има проблем, просто няма да можеш да стигнеш до оргазъм. Всъщност при мен беше така - няма проблем при мастурбация, но когато се стигне до орален или нормален скес, тогава има проблем; при теб не знам ти си по-малък, можеш дастигнеш до оргазъм въпреки болката; аз съм на 31. Много се надявам и батко доки да си каже мнението за нашия проблем. Аз бях почнал да си мисля, че само аз имам такъв проблем.

Здравейте, искам да попитам нещо.
    Значи, оперираха ме преди месец и 2 дни, нямам вече конци ама там каде са били конците имам нещо бело по белезите, не знам какво е точно...
    Та въпроса ми е да продължавам ли с баните в смрадлика или да ги спра щом нямам вече конци ??
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

gesh,
    седмица след операцията чувствителността на главичката е намаляла значително. Две седмици по-късно като си го докосваш усета е все едно го докосваш без да си забелил главичката докато си с препуциум, три седмици по-късно вече мога и да си го трия и това доставя удоволствие наместо болка. Чувствителността е по-голяма там където са конците. Вече трета седмица и като докосна тези места се изправям на пръсти. Основната причина да се оперирам беше че ми е супер чувствителна главичката, а и беше крив и секса не ми доставяше удоволствие и траеше много кратко.
    Ако си пълнолетен може да направиш като мен. Филмирах се и отидох при личната. Бях червен като домат, а сърцето ми щеше да изскочи. Взех направление за уролог и отидох на преглед. Там ме беше страх по-малко. После ме вкараха в болница и там всичко мина като че ли за секунда и не ме беше страх толкова много. Та това е от мен. Пиши на лично, ако искаш да ти разкажа с подробности как е минало всичко, къде съм се оперирал, колко ми е струвало и т.н.

deep, SpeedRacer
    идeте на лекар. Няма да се разорите ако дадете 20 или 50 лева за преглед. Тука във форума няма вещо око, което да види и да каже има ли проблем и въобще какъв е той. И няма да е зле да минете през лекар различен от този, който е правил операцията. Аз обиколих що лекари има и смея да кажа, че засега съм перфектен.

valentin,
    здравей. И моя проблем беше същия и си направих пълно обрязване. При орален секс и особено при случая със зъбките направо си болеше. . На три седмици от операцията съм и при ерекция и допир на главичката в гащите не ме боли, дори не е гадно. Секс не съм пробвал още, но си ударих вече няколко самодоволки(да не забравяме не бях се празнил от 20 дни ). Малко е трудно с толкова малко кожа, пък ме е страх да пипам там където са конците защото боли, но се оправям. След известно време се надявам да ми се отвори парашута и тогава ще пиша какви са ми впечатленията.

Абе как ше хода пак на доктор бе... луди сте!!!
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

deep,
    бани правих 5 или 6 дни и съм спрял да правя вече. Може след ден два да го топна, но се съмнявам да има ефект.

Цитирай Първоначално написано от valentin60607

Здравей Георги,

Това което казваш, че при липсата на препуциум има по-голямо удоволсвие при секса и че след един месец след обрязването чувствителността, тоест болката на главичката изчезва от собствен опит ли го знаеш. Аз доста съм се спекъл; викам си, ами какво ако тази болка не изчезне какво става, пък и няма кожичка вече да го пази. Моля и докторът да си даде мнението ако има възможност.
    Да , от собствен опит го знам .В този форум аз съм единственият , който се е подложил на тази манипулация по желание . Всъщност наскоро още един участник сподели , че също го е направил без медицинска причина.
    Относно мнението на другия участник , който казва , че след обрязване чувствителността изчезва и удоволствието от секса намалява - не е така .
    За мастурбирането -има разни лубриканти , от които единият е безплатен - малко слюка .
    В някои случаи мастурбирам на сухо - ей така за разнообразие , което разбира се не значи , че и вие трябва да го правите.Един от голямите плюсове на пълното обрязване е това , че в отпуснато състояние не се набръчква кожата , не се покрива главичката наполовина , което при частичното е дразнещо . В ерекция се изпъва , което също е приятно . За секса - разликата е огромна в положителен смисъл.Удоволствието е взаимно и за двамата партньори.

Цитирай Първоначално написано от gesh0603
    А и като малък си беше чиста фимоза. Много тясно. Едва ли е било срязване.
    Ти самият спомена , че е било нещо такова .Ако е било обрязване то е било частимно или минимално и сега резултатът е на лице.

Цитирай Първоначално написано от replacer
    valentin,
    Малко е трудно с толкова малко кожа, пък ме е страх да пипам там където са конците защото боли, но се оправям.
    След примерно още някой месец кожата ще се отпусне и ще видиш , че няма да имаш проблем.
    След още някой друг месец всичко ще е ок и удоволствието ще е още по-голямо.

здравейте и аз съм опериран (частично обрязване)преди 13-14 дена.Проблема при мен е че все още при гемчето неприлича на нищо.Имам чувството,че се е отворила огромна рана и е покрита с гной.Както разбрах това не е гной а някакъв секрет.И т.н. рана е нормална (дано минава скоро).Други проблеми с малкия нямам.Имах мега свръх чувствителнос направо недаваше да се докосва камоли да се трие.Затова и не се мазах с кремовете който доктора ми беше изписал.Преди 3-4 дена като тръгнах да правя бании в смрадлика и видях че главичката на малкия ми е оголена в гащите и н ямаше никаква болка .Мнго се зарадвах.Сега 13 дена след операцията чувствителност при добир нямам никъква.П:ри триене го усещам още но всичко ще се оправи.Няма за какво да се притеснявате от тая свръх чувствителност.Сигурен съм че мойта изчезна заради топенето в смрадлика по 3 пъти на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си