.
Отговор в тема
Страница 128 от 233 ПървиПърви ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 176 до 3 200 от общо 5802
    ГЕОРГИ я да те питам при орален секс нали не слагаш никакви лубриканти ?

Цитирай Първоначално написано от ssaassaa
    ГЕОРГИ я да те питам при орален секс нали не слагаш никакви лубриканти ?
    При орален секс единственият лубрикант е слюнката на партньорката р тъй като орален секс се прави единствено и само с уста.
    При нормален и анален се използват лубриканти , които могт да бъдат от различен произход.

Да ми препоръчате некой лубрикант? Нещо на водна основа май са по-добри а.. ?
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Някой ползвал ли е крем за отпускане и разтягане на кожата около главичката. Плс пишете ако знаете нещо.

Ами кажи какъв ти е проблема първо .

Нямам сериозен проблем. Искам по-бързо да ми се отпусне кожата и да стане по-приятна на допир. Днес се мазах два пъти с един глицеринов крем за ръце и съм супер доволен. Пръстена около главичката ми омекна и е леко влажна. Направо супер. А и конците омекват и може би ще паднат по-бързо ако се мажа с тоя крем за седмица.

ПС: Днес преди да се намажа просто потърках няколко конеца, които са без срупчета от ранички и ги махнах.

Моят проблем е такъв - в ерекция си я забелвам до зад коронката, надолу по ствола на мога да дръпна кожата понеже малко ме стиска. Ходих при хирург и той каза, че с времето ще се оправи. Каза че може и да се направи операция за обрязване, но аз не искам такава. Дайте някакъв съвет какво да направя

на 17 съм...

И аз мисля , че с времето ще се оправи . Когато бях на 14 и аз имах този проблем като твоят и с малко повечко игра се отпусна.
    replacer, мисля , че слагаш каруцата пред коня . Хайде изчакай да ти паднат конците , да заздравеят раните и тогава мисли за омекването на кожата . Не може за 20 дена всичко да е ок.

Днес правя точно 3 седмици от операцията :P имам само 3 конеца останали,раничката на гема вече е няма прилича на нормален пишок...само искам да попитам,дали мога вече да го мия с вода,защото лъха на гадно...незнам от какво може да е,но когато отида да пикая и като го искарам....

И аз съм на три седмици врата13 и се къпя нормално. Доколкото знам не е добре мястото да се мокри първите няколко дни, а и седмица да е чак толкова няма да се размиришеш, но 3 седмици вече без душ ми се струва доста.

Още един в клуба....
    Частично обрязване, днес ми е 8-ми ден. Имам чувството че болките са дори по-силни от колкото след операцията. Първите 2 дни можех да го заголвам почти докрай без проблем докато сега е много трудно, просто кожата се свива. Имам доста голям отток в долната част, обхващащ гемчето (гемчето изобщо не е рязано) и около него, като за този период почти не е спаднал.
    Паднаха няколко от конците но това, което най-много ме притеснява е че от ената страна конците се разшиха и някъде към 1см раната се отвори, т.е. получи се джоб.
    Лекарката която ме оперира каза, че ще заздравее но не виждам как ще се случи при положение, че нито раната стои суха нито неподвижна. Най-малкото тя самата ми каза да го заголвам периодично и тогава съвсем се отваря. Някой имал ли е такъв проблем?
    Иначе всеки ден правя промивки с тетра и после мажа с дермазин.

Цитирай Първоначално написано от Croaker
    И аз съм на три седмици врата13 и се къпя нормално. Доколкото знам не е добре мястото да се мокри първите няколко дни, а и седмица да е чак толкова няма да се размиришеш, но 3 седмици вече без душ ми се струва доста.
    Не ме разбра аз се къпя всеки ден ако става дума
    Но мисълта ми беше да го забеля и да си го измия като хората,главичка тва онова :P

Replacer,

Ти казваш като те е боляла главичката сексът е бил неприятен и е траел кратко. Кратко, защото се отказваш ли, или защото все пак стигаш до оргазъм въпреки болката?

Цитирай Първоначално написано от Mbio
    Още един в клуба....
    Частично обрязване, днес ми е 8-ми ден. Имам чувството че болките са дори по-силни от колкото след операцията. Първите 2 дни можех да го заголвам почти докрай без проблем докато сега е много трудно, просто кожата се свива. Имам доста голям отток в долната част, обхващащ гемчето (гемчето изобщо не е рязано) и около него, като за този период почти не е спаднал.
    Паднаха няколко от конците но това, което най-много ме притеснява е че от ената страна конците се разшиха и някъде към 1см раната се отвори, т.е. получи се джоб.
    Лекарката която ме оперира каза, че ще заздравее но не виждам как ще се случи при положение, че нито раната стои суха нито неподвижна. Най-малкото тя самата ми каза да го заголвам периодично и тогава съвсем се отваря. Някой имал ли е такъв проблем?
    Иначе всеки ден правя промивки с тетра и после мажа с дермазин.

сега изобщо можеш ли да го забелваш пишока или не.Ако все пак е трудно но можеш това според мен е от отока.Ако не можеш внимавай да не ти залепне кожичката за главичката.Поне при мене имаше рана на главичката и беше залепнала та с малко усилия го оправих.За шевовете слушай докторката според мен.Щом тя ти е казала че ще зарасне значи е така.Аз не съм сигурен,но мисля че и аз имам отворена рана на гемчето или така ми се струва щото е в доста лошо състояние .Но това което ти е казала докторката и мен ме успокой.Баткодоки казваше "имаш един добър съюзник времето".Такаче търпение и се надявам всичко да се оправи.

Мога но зейва една яма.....
    Гледам го и ми е трудно да повярвам, че може да зарастне това нещо както си трябва. Дори и да заздравее скоро, то ще е някъде в основата т.е. ако си представим сегашното положение като един плик, който в момента е отворен, след време ще е залепен някъде в средата а в горната си част ще зее. Просто като липсват конци няма какво да накара кожата да се залепи в горната си част и срастването ще се получи на първото възможно място къде се създадат подходящи условия.

Използвай стерилна медицинска лепенка за да затвориш раната , като лепещата част разбира се трябва да е далеч от раната .Дръж го оголен докато се затвори раната , защото иначе се овлажнява и не може да зарастне.

georgi12 , я кажи ти използваш ли някакви интимни гелове да го миеш , нещо по специално ?

Абсолютно нищо специално.

Град
    yukyukukk
    Може ли да ми препоръчате болница и доктор в София за пълно обрязване, който си знае работата?
    Дадох 400 лв във ВИТА и нищо не направиха, че и с кви белези ме оставиха, не е истина.
    dfgjjjhj

пхх баща ми значи добре ме е ориентирал.Те тея доктори те гледат в ръцете за пари,а не да те оперират.В пирогов се оперира аз при д-р Пеев.Останах доста доволен ама съм частичен.

На колко години си ?

valentin,
    ами имах сериозна чувствителност и това, че беше крив спомагаше да свършвам адски бързо(дори и в нетрезво състояние). Говоря ти за 2 до 3 минути. Болка по време на секс не съм имал, но някво парещо такова чувство макар и с презерватив. Болката беше при случаите с орална любов, ама аз тогава обикновено бях пиян и си изтърпявах геройски.

georgi,
    само питам мой човек. Ако знаеш някъв крем кажи, не ме поучавай. Мажа се с един глицеринов крем и е перфектно. Останали са ми само няколко конеца, а и белезите не са големи. Срупчетата паднаха, така че засега движа много добре. Пък и да не забравяме, че стана почти месец от операцията.

;]

Здравейте.Пиша тук защото се надявам да получа отговор на следния въпрос.Доктора (уролог) ми каза че имам късо гемче ама обяснете ми какво прави това късо гемче не позволява главичката да се заголи изцяло ли?Благодаря предварително!

Hello dudes! Вижвам , че тук има много хора с тоя проблем ( фимозата ). Аз също имам проблем и с риск да се повторя, защото не съм чел всички коментари искам да задам няколко въпроса.

1.Вече съм пълнолетен и ако искам да ме обрежат цялостно колко пари д/г ще излезе ?

2.След като те обрежат остават ли някакви трайни белези или ако може да ви помоля тия дето сте си направили операцията да покажете как изглежда " пича " след операцията?

3.След обрязването зашиват ли кожата или я остават да се срастне ?

Може малко да са тъпи въпросите , но не съм много наясно с тия неща.Повечето имат проблем с това как да кажат на родителите си, аз нямам този проблем, при мен проблема е , че се притеснявам колко ще боли и как ще изглежда "пича" след обрязването - целия в рани белези и к'во ли не ми минава през акъла.
    Ще съм благодарен ако някой отговори поне на 1 от въпросите ми ако пък не здраве да е

Hello dudes! Вижвам , че тук има много хора с тоя проблем ( фимозата ). Аз също имам този проблем и с риск да се повторя, защото не съм чел всички коментари искам да задам няколко въпроса.

1.Вече съм пълнолетен и ако искам да ме обрежат цялостно колко пари д/г ще излезе ?

2.След като те обрежат остават ли някакви трайни белези или ако може да ви помоля тия дето сте си направили операцията да покажете как изглежда " пича " след операцията?

3.След обрязването зашиват ли кожата или я остават да се срастне ?

Може малко да са тъпи въпросите , но не съм много наясно с тия неща.Повечето имат проблем с това как да кажат на родителите си, аз нямам този проблем, при мен проблема е , че се притеснявам колко ще боли и как ще изглежда "пича" след обрязването - целия в рани белези и к'во ли не ми минава през акъла.
    Ще съм благодарен ако някой отговори поне на 1 от въпросите ми ако пък не здраве да е

Здравей!
    Зависи къде си я направиш операцията, аз не платих нищо.
    За белезите - много зависи от самия организъм, може изобщо да не ти личи след операцията. И да, шие се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си