.
Отговор в тема
Страница 129 от 233 ПървиПърви ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 201 до 3 225 от общо 5802
    SK0RP10N
    Guest
    Ами остават малки белези, операция е, все пак, но с времето изчезват.
    + това ти какво мислиш - че после ще си като франкенщайн в патката ?
    не, има само малко шевове на мястото на гемчето и под кожата един вид иначе всичко друго е нормално

аз днес открих малък дефект и утре пак ще ходя в пирогов.На главичката имах раничка на кожичката също и сега 3мм. от главичката ми е сраснало малко с кожичката утре сиг ще ме цепкат нещо,незнам.Всичко друго си е ок на гемчето имам още неква раничка,но ще се оправя вече.Конци нямам никъкви.С чувствителността съм супер.А бе общо взето всичко е ок само тоя малък проблем но утре и него няма да го има...

А далли има начин сам да го разреша тоя проблем или ...

Цитирай Първоначално написано от Norver
    1.Вече съм пълнолетен и ако искам да ме обрежат цялостно колко пари д/г ще излезе ?

2.След като те обрежат остават ли някакви трайни белези или ако може да ви помоля тия дето сте си направили операцията да покажете как изглежда " пича " след операцията?

3.След обрязването зашиват ли кожата или я остават да се срастне ?

...при мен проблема е , че се притеснявам колко ще боли и как ще изглежда "пича" след обрязването - целия в рани белези и к'во ли не ми минава през акъла.
    Ще съм благодарен ако някой отговори поне на 1 от въпросите ми ако пък не здраве да е
    1.Горе -долу - между 400 и 600 лева .
    2. Доколкото съм чувал след лазерно не остават .Такъв лазер имало в Хилл клиник. За снимки си прати имейла на лично , като напишеш кой с и , разбира се .
    3. Когато е хирургично винаги се шие .За лазерното - нямам идея . Възможно е с помощта на лейкопласт да се закрепи кожата –виждал съм на снимки такъв метод.
    Болка има , но тя е поносима .Естествено всеки понася болка различно . Примерно порязан пръст боли повече.
    Как ще изглежда - зависи от хирурга .
    В българия се практикува предимно частично обрязване . При пълното се премахва почти всичката вътрешна кожа , което лично за мен е грешно .

Цитирай Първоначално написано от ssaassaa
    аз днес открих малък дефект и утре пак ще ходя в пирогов.На главичката имах раничка на кожичката също и сега 3мм. от главичката ми е сраснало малко с кожичката утре сиг ще ме цепкат нещо,незнам.Всичко друго си е ок на гемчето имам още неква раничка,но ще се оправя вече.Конци нямам никъкви.С чувствителността съм супер.А бе общо взето всичко е ок само тоя малък проблем но утре и него няма да го има...

А далли има начин сам да го разреша тоя проблем или ...
    При частично се получават такива работи .

норвер,
    зависи. От един месец живея кофти живот, но е много по-леко отколкото предполагах преди операцията. С пълно обрязване съм и може да се каже, че е доброволно, защото имах само едно късо гемче.

В хил клиник искат 1200 само за операцията, отделно си плащаш и за прегледа. А всичко това може да ти мине почти без пари(което също не ме кефи като вариант).

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

ВАЖНО

ВАЖНО!

Поради лична грешка, ВСИЧКИ СЪОБЩЕНИЯ ИЗПРАТЕНИ ДО МЕН НА "ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ" ПРЕДИ 01/04/2010 година са изтрити и недостъпни за мен.

Поднасям извиненията си на всички Респонденти и моля да възстановят съобщенията си до мен или по памет или от опцията "Изпратени" в своя профил.

Обещавам, че ще отговоря на всеки поставен проблем.

Още веднъж моля да бъда извинен!!!

Благодаря

Благодаря на всички за отговорите страшни пичове сте. Като гледам остана да ида при чичо доктор и да си каже тежката дума - ще се реже ли няма ли. Малко цените ме плашат за операцията амаа ще видим като ида той човека ще обясни. Благодаря отново за бързите отговори

Здравейте.Доколкото четох тука май и аз ще го имам този проблем...Мога да забеля главичката но не докрай...почва да стяга.Задължителна ли е операцията или има някакви ... незнам методи да се подобри положението ? Благодаря за вниманието

Днес ми е 12 ден.
    Наложи се да премина през ужаса да ме шият повторно на няколко места, без грам упойка. Не мога да опиша какво е чувството да вкарват иглата през възпалената рана и то точно там....
    Завиждам ви колко лек е следоперативния период при повечето от вас.
    Гадния отток продължава да не спада, което изключително ми усложнява живота. Кожата около шевовете се свива и заголването с всеки изминал не ден ами час става по-трудно и болезнено.
    Вече взех да се побърквам от всеки ден промивки, мазила, бинтове.
    Ако някой от вас си е правил фотосесия на различните етапи ще помоля да изпрати снимка на състоянието към 10-я ден. Поне да се успокоя че визуално нещата не са толкова зле.
    mihgvz@gmail.com

SK0RP10N
    Guest
    Аз на 10тия ден бях като нов (имаше още едно леко подуване и зачервяване + малко конци), но изобщо не беше някакво плачевно.
    Вече минаха месец + седмица от операцията и си се чувствам супер
    С пълно съм

:(

Здравейте, искам да помоля някой, който е наясно с този проблем, да ми даде на лично съобщение скайпа си, да му пратя снимки да каже, нормално ли е месец след операцията, да ми е подуто венчето там, нз как точно се нарича и кожичката да не може да покрие главичката, а да стои отдолу, въпреки че съм с частично обрязване. Смисъл там има нещо като ципичка, която е срасната с кожата и не може да мине нагоре, нз дали ще се оправи...много ви моля, георги12 или баткодоки, оставете нещо скайп или имейл да ви пратя снимки и да кажете дали има проблем...

ХОРААААА. Ходете на лекар и при най-малкото съмнение. Не се правете на мъже. Все пак това ви е МЪЖКОТО ДОСТОЙНСТВО. После споделяйте във форума за какво иде реч!!! И да пращате снимки единствения който може да ви реши проблема е някой лекар. Фотосите са хубаво нещо, но да се види на живо е съвсем друго плюс това ако има нещо веднага може да се заемат с проблема и няма да се губи време. Като пратите фотоси и баткодоки или георги ви кажат, че ви има нещо пак ще трябва да ходите на лекар. Пък е друго да чуеш потвърждението, че всичко е наред и то от лекар, който ти го е гледал, пипал, промивал и т.н. Направихте най-голямата крачка не преебвайте всичко само заради страха си да идете на лекар или заради стремежа си да се правите на мъже и да можете да се оправяте сами.
    !!!!!!!!!!!

Вчера сам си издърпах 5 конеца и си отлюпих едно срупче и ми останаха само белези. След ден два ще опиша малко по-подробно какво преживях и все пак не прекалено дълго за да избягваме едни и същи въпроси по два пъти на всяка страница от форума.

Здравейте!На 14 съм и мисля ,че и аз имам този проблем (фимоза).Когато пенисът ми не е в ерекция мога да си забеля главичката,но когато ми е в ерекция не мога напълно .Та въпроса ми е дали с времето може да се оправи по някакъв начин този проблем?Защото ,ако единствения начи е да се отиде на доктор смятам като навърша 15 да взема мерки.

FSC_Chad,
    бели го често-в банята и изобщо всеки ден по няколко пъти. Опъвай назад, но не прекалявай да не си създадеш някакъв проблем. Аз в началото имах нещо като фимоза ама всеки ден си издърпвах и започна да се забелва и докато е еректирал. Само че имах и късо гемче и беше доста изкривен. Голям трик е да си го забелиш и да си държиш главичката навън, докато поизсъхне. После много по-лесно се издърпва. Също така съм го мазал със кремове за ръце, афтършейви, лубриканти... Ако нямаш късо гемче и разтегнеш кожата няма да има нужда от никакви операции.

Имам Фимоза. Прочел съм цялата тема и още много други описания и съм наясно с нещата. Преди няколко дни взех направление от личния лекар за хирург в пирогов, тя каза, че няма смисъл да ми дава за уролог защото той пак щял да ме препрати при хирург. Та отидох днес с баща ми в пирогов, влезнах при хирурга обясних сичко, те погледнаха направлението и се шокираха, защото личната ми лекарка беше написала Парафимоза, та както и да е разбрахме се че не е пара фимоза, хирурга ми погледна пишката и каза, че нищо ми няма, поспорихме малко обясних му че при ерекция не мога да дърпам кожичката зад главичката, той продължи да ме обеждава,че 1/3 от младежите в България са така и, че не било страшно, можел съм да си намера една кака и тя щяла да ме оправи. Изобщо не ми направи добро впечатление, че се отнесе с такова невнимание и че не взе под въпрос мойто мнение. Аз знам, че ако последвам съвета му и се опитам насила да дръпна кожичката зад главичката ще стане Парафимоза и ще бъде още по-зле. Такаче реших да не се занимавам с него повече и излезнах. Утре ще отида отново при личната ми лекарка този път за направление за уролог, който да реши какво ще се прави.
    Та въпроса беше, че най-добре е първо да разучите как стоят нещата и тогава да се доверявате на "специалисти".
    Когато отида при лекарката и уролога ще пиша пак.

Един месец

Днес се навършва един месец от операцията. Какво се случи:
    Знаех, че имам късо гемче и страх, срам отидох да си взема направление за уролог от личната лекарка. Уролога ме прегледа и ми даде два варианта- да махнем само юздичката или пълно обрязване. Избрах пълно.(Аз съм пълнолетен. Който е под 18 първо ще трябва да мине през родителите си)
    Една седмица след това ме вкараха в болница и ми направиха изследвания- кръв и урина. На другия ден ме оперираха с пълна упойка.
    Спомням си, че се събудих в стаята в болницата. Нямаше нито болка нито някакво каквото и да е по-особено чувство, дори няколко часа след това ходих да ям. Само като мърдах ми беше неприятно и ако не бях внимателен си докарвах и болка. Гледката беше най-страшното нещо Вечерта еректира и кървеше, но не боля.
    На другия ден ми смениха превръзката и се прибрах в провинцията. Ходенето е трудно, но изтърпявах много по-лесно отколкото си бях мислил.
    Патката беше отекла, но не болеше. Уринира се без проблеми. Само от време на време си поливах превръзката с риванол за да не засъхва. Можех да спя само по гръб. Като се надървеше болеше, но не много.
    4 дни след операцията ходих да ми сменят превръзката и много боля там. Оттока беше поспаднал.
    5 дни по-късно ходих при опериращия да ме види, като предния ден си махнах превръзката. В началото беше неприятно, но не чак толкова, колкото си мислех.
    След прегледа правих бани със смрадлика- 5дни при предписани от лекаря 3. Предписа ми и гентамицин. Оттока си беше спаднал, но пръстена около главата беше подут.
    Десетина и повече дни след като бях махнал превръзката нямаше видима промяна, но една сутрин като се събудих сякаш всичко се беше оправило. Не ми беше трудно да ходя, при търкането на главата не ми ставаше неприятно и т.н. Само един проблем ми остана- като ми се надърви изтича малко лепкава течност(което си е нормално). След това като спадне ми се залепя веднага за гащите и трябва да го измивам. А отлепянето си е неприятна работа.
    Преди десет дни ходих на втори контролен преглед(безплатен и се полага на всеки опериран). Там ми казаха, че съм перфектен и ми предписаха да се мия със низорал.
    Преди два дни сам си махнах конците като ги триех и ги дърпах и сега остана само да ми омекне кожата, където са били.
    Само страха е голям. И то най-голям преди да идеш на личния лекар и да поискаш направление. Оттам нататък всичко е лесно и няма кой знае какво толкова.
    Някои трикове:
    -два пъти на ден поливах превръзката с риванол.
    -като махнах превръзката ми беше гадно да спя със слипове. Увивах го добре но само под главата, така че тя да бъде открита и спях гол. По този начин застава е едно положение, не се мърда и е много лесно да се спи.
    - след като си направех банята със смрадлика си го поливах в тоалетната с отварата и така добре се умиваше, дори отмих няколко кончета, които поддаваха.
    - от около 2 седмици го мажа с кремове- един немски за ръцеи друг къде е с екстракт от невен и за успокояване на кожата. Прави кожата по-еластична и мисля, че ще помогне да се отпусне по-лесно.

Град
    Burgas
    плс даите снимки как изглеждат синехиите и фимозата ПЛС !

Цитирай Първоначално написано от Mbio
    Днес ми е 12 ден.

Ако някой от вас си е правил фотосесия на различните етапи ще помоля да изпрати снимка на състоянието към 10-я ден. Поне да се успокоя че визуално нещата не са толкова зле.
    mihgvz@gmail.com
    http://www.adultcirc.co.uk/

Абе момчета, искам да ви питам има ли някъв друг начин да ида на уролог без направление от личния лекар, защото вече тая седмица взех за хирург, а той нищо не направи и сега трябва да чакам 45 дена за ново направление.
    Моля ви се страшно много отговорете ми, защото не мога да да чакам 45 дена искам да се направи операцията, да се свършва и да не го мисла, защото сега сяка сутрин се събуждам с мисълта, че нещо не ми е наред...
    Благодаря предварително!

Другият начин е платен преглед.

можеш ли да ми кажеш къда може да се направи и колко приблизително да си приготвя като пари
    При мене проблема е, че при ерекция кожичката я дърпам до под главичката, но само до там, като се опитам да я дръпна по ствола имам чувството че ще се скъса, и като погледна се вижда, че тясната част която пречи да се драпне към ствола е точно пръстенчето най-отпред на кожичката.

Ако наистина в ерекция преминава свободно цялата главичка и минава зад нея , то ти нямаш фимоза .Ако правилно съм разбрал за какво говориш , то сред време ще ти се отпусне кожичката .

ss

Здравейте.Като чета тези теми малко се притеснявам да ви кажа защото установих че и аз имам такава ципа(късо гемче) но не ми пречи при мастурбацията заголването и т.н. с изпразването също нямам проблем но не съм правил секс все още(на 15 години съм)Въпроса ми е към всички вас и най-вече към batkodoki Налага ли се операция за отстраняване на гемчето или няма да ми пречи??Защото пак ви казвам сега не ми пречи но незнам за в бъдеще .Благодаря надявам се да обърнете внимание

Здравейте!

Здравейте.Като чета из форумите тези теми и ми става ясно че и азимам така нареченото гемче Но да ви кажа не ми пречи при мастурбация,заголването на главичката(заголвам я докрай)не ми пречи и при изпразването също.Та моят въпрос към вас е налага ли се операция за да се отстрани гемчето или не??Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си