- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Първо изтрий едниният си пост , тъй като и двата са еднакви .
Когато правиш секс , тогава ще разбереш дали ти пречи или не . На този етап мисля , че нямаш нужда от операция.
batkodoki Здравей!!От тези твой постове виждам че си доста напред в тези неща та искам да попитам понеже от няколко теми разбрах че и аз имам тази ципа гемче но незнам дали се налага операция тъй като не ми пречи (поне за сега дано и за напредПървоначално написано от batkodoki
) забелвам главата докрай без проблем но четох в друга тема че ако не се направи операция и да се "клъцне" ципата при секс(аз още не съм правил на 15 години съм) може да се скъса сама и повече да боли отколкото след операцията.Та затова искам да попитам дали ще се наложи хирургическа намеса,защото пак ти казвам не ми пречи при забелването
Здравейте.Тъй като разбрах от няколко такива теми че и аз май имам този проблем тази ципа (гемче) но незнам дали се налага операция тъй като не ми пречи при мастурбация нямам болка и мога да забелвам докрай главичката без проблем(а секс още не съм правил на 15 години съм) .Но четох в друга тема че ако не се оперира и да се "клъцне" ципата може повреме на секс да се скъса сама и тогава може да ме заболи много повече от колкото след операция.Та искам да попитам налага ли се тази операция??Благодаря предварително![]()
Отиди на уролог..единствено доктора може да ти каже,дали трябва операция или неПървоначално написано от ludlamer
![]()
vrata,
оправи ли се бе!
И мене днеска ме оперираха към 13:00.. няма к'во да ви лъжа, първия ден е ад според мене. Ся ме е страх да заспя щото не ща да ме боли после.. таман се е успокоило малко :/
брязаха ме преди няколко дена и вчера забелязах че от дясната страна на пениса ми е издуто там при главичката отдолу не знам от какво е моля помогнете ако некой знае нещо на 19 години съм
\Първоначално написано от satanataa
И на мене ми се е подуло на същото място. Мисля, че е отток, който ще спадне в последствие..![]()
Отока там спада много бавно. При мен 20 дни след операцията си е дори почти в същото състояние, както първите дни макар и да не е вече болезнен или твърд.
Иначе за протокола по описаните по-горе усложнения...
Ходих при друг хирург, който ми изписа антибиотици, някакво противоалергично лекарство и крем Тридерм. Каза да спра тетрата и мазането с дермазин. Облекчение почувствах още същия ден след като се намазах с Тридерм. Не ми се мисли какъв гърч щеше да е ако не бях отишъл при него.
Сега след като положението бавно се подобрява започвам да съжалявам, че не са ми премахнали и гемчето. Честно да си кажа след всички гледани примери за обрязване бях останал с убеждението, че при пълно обрязване се маха задължително и гемчето, затова и изобщо не го гоментирах с хирурга. Почти е сигурно, че ще се се режа отново, винаги ми е пречило и ще продължава да ми пречи.
Интересно ми е на колко от вас са ви го отрязали при пълно обрязване?
dano si prav , ako vse pak nqkoi e siguren da pishe pls , a doktora nishto ne mi e kazal dali moga da se kupq ? shtoto ne znam vodata da ne bi da go vazpali ?Първоначално написано от r0ckst4r
Ами в четвъртък съм на уролог ( да се надявам за последен път )Първоначално написано от replacer
Иначе ми паднаха всички конци,забелвам го мощно...вчера направих 3 злобарки![]()
А за отокоа вдясно...мен ми излезе 1 път такъв докато правих ножка,но спадна за 2мин![]()
мене доктора ми каза да правя още вечерта след операцията бани с лайка и след 3тия ден да си махна превръзката.. доста странно ми се стори де.. ама го правя.. да се надяваме ще има резултат :Х
значи да имате отток е напълно нормално,дори може и да очаквате не само в дясно ами навсякъде да се появи и да спадне от 15-до кум-30 ден (в най-лошия случай)аз за първи път се изкъпах на 4 ти я ден.Без никакъв проблем какт оси се къпя попринцип.Само дето не съм сапунисвал главичката а само ствола.Ако ви интересува нещо питайте.
Днес бях на уролог и доктора каза,че всичко е патрон и вече мога да го ползвам (аз го ползвам от 15 дена)
Благодаря на всички,които са ми помагали,давали съвети и отговаря ли на въпросите ми.Ще продължавам да влизам в форума,ако мога ще помагам,на тези които тепърва ще се подлагат на това лечение ^^ .
Пожелавам на всички да бъдат живи и здрави и новия войник никога да не пада в битките![]()
Аз искам само да призова Баткодоки, писах му и пак на лично. Препратих му всьщност последното му съобщение ,тъй като тук написа ,че имал проблем със съобщенията си...както и да е. Баткодоки, моля те отговори ми. От септември месец миналата година установихме контакт с теб и ти каза ,че ще предложиш начин на лечение на свръхчувствителността на главичката на пениса ми. Не си ми длъжен за нищо но михана над 9 месеца, защо ме пренебрегваш за толкова жизнено нещо за мен,както и за други момчета тук във форума с моя проблем?Ние оставаме без решение ,другите момчета си оправят проблема и продължават. Ето видях ,че тук и друго момче на 31г. има същия проблем и аз съм на 31г. Ние не заслужаваме ли внимание? Сега не искам да те ядосвам,но не знам какво да направя,минаха 9 месеца....
marqnz,защо не си вземеш едно направление от личния лекар и да го попиташ негоняма да ти струва повече от 2.40лв
![]()
извинявай,аз тук съм писал доста по въпроса,това беше предназначено са за Баткодоки.Аз не съм човек с проблем, който сам съм видял и първата ми работа е да питам тук,преди да ида на лекар.Точно обратното-аз съм обиколил доста лекари и повечето "светила" и не ми помогнаха.Те даже не съм сигурен ,че знаят за това явление .Но тези неща съм ги говорил доста. И преди да получа пак друг съвет, като да се обрежа например, искам да кажа ,че от сигурно 8 месеца ходя забелен изцяло и чувствителността (болката) я има. За толкова време да не отшуми е много съмнително. Баткодоки има отговор ,аз съм убеден,но наистина не мога да разбера игнорирането от негова странаПървоначално написано от vrata13
аз също имах някакъва мега свръх чувствителност,но за 20 дена по 3 пъти на ден по 7-8 минути наи малко правех банийте със смрадлика и сега е почти минимална.Пробвай и след 20 дни пиши сигурен сам че ще има ефект.
Здравейте!
Днес е 5-тия ден от операцията, болката при ерекция почва да намалява, въпроса ми е към кой ден почват да падат конците?
Имам и някъв проблем- от лявата страна където са конците сее получило нещо като срастване на конците със някаква кожичка и кръв, мирише много гадно, някой имал ли е същия проблем и начин на решаването му?
Благодаря предварително!
punto6940 при мен конците паднаха до 10-ия ден при други по-късно (дори ако не се лъжа на някой са седели и месец), тъй че - строго индивидуално.
Нормално е където е имало кръв тя да се съсирва. Лоша миризма имах, но съм останал с впечатление, че при мен беше от секрет образуващ се на мястото на гемчето. Ако е само "срастване" с кожа и кръв едва ле е нещо за което да се тревожиш, но казваш, че има миризма от същото място - не мога да ти кажа какво е, но в 5ти ден е нормално мястото да е месс. Ако мн те притеснява се обърни към batkodoki (на ЛС или изчакай да ти отговори във форума).
Днес бях да ми сменяват превръзката! И до колкото я разбрах сестрата,каза че е некроза, демек са мъртви клетките и от там идва лошата миризма. Взе някъкво малко скалпелче и почна да поизрезва тая част, утре съм пак, за да махне и другото, че да не ме мъчи на веднъж.
Само не мога да разбера от къде сее появило, като след свяка тоалетна, си сменявах превръзката, ползвах и смрадлика..... нямам думи!
Утре след превръзка ще пиша какво е станало!
Това с кофти миризмата го имаше и при мен - идваше от част, която изглеждаше като коричка, но явно и при мен е било некроза.
Къпя се, подсушавам се и пак смърдях на разложен труп долу, но вече не е така, всичко мина като падна коричката (отдолу се оголи една дупка, на мястото на гемчето, но зарастна за 2 седмици)
При мене доктора, каза че тая кожичка може и сама да падне в следствие на лошото или никакво оросяване на мъртвата тъкан, но аз предпочитам да се премахне. Утре след прегледа ще пиша какво е станало! Лека вечер!
Аз съм на 15 когато пениса ми е в отпуснато състояние го забелвам без никакви проблеми,а когато е в еректирало състояние ми е по трудно това значи ли че имам фимоза![]()