.
Отговор в тема
Страница 136 от 233 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 5802
    nutrition- при тебе оттока изчезна ли, при мене кожата под гемчето седи некакси набъбнала и мисля, че няма да спадне това, и тея дни ще требва да ида до доктора да видим що ще правим!

punto60
    пръстена около главичката седи малко удебелен. Но оттока, който имах преди, мисля че го няма вече. В понеделник няма да съм на работа и ще отида при него. А ти не се колебай и ако имаш време отивай.

Някой знае ли колко пари е прегледа при уролог ориентировъчно

Здравейте, пичове. Налага ми се и на мен да се обрежа и ме вълнуват някои въпроси:
    на първо място, колко отнема възстановяването т.е. след колко време ще мога да правя секс (ориентировъчно, знам че е различно при всеки)
    също така, горе долу колко време трябва да си стоя вкъщи...
    и на последно място, не толкова важен въпрос но все пак - по-малък ли изглежда след обрязването.
    Мерси предварително.

fen4eto12- прегледа е някъде 20-25лв поне в Благоевград
    carburator- за да правиш секс, трябва да изчакаш минимум месец, желателно е поне 2-3 дена да я караш по-спокойно, но това зависи и от докторите(не знам, но аз след операцията едвам се движех, а един приятел го бяха оприрали в София и на вечерта си се прибра без проблеми!)
    Ще изглежда по-голям, защото задния ръб на главичката е оголен!

SK0RP10N
    Guest
    punto6940, как така едва си се движел бе ?
    Аз 2 часа след операцията си събрах партакешите и си тръгнах за вкъщи, като си ходех пеша (т.е. стигнах пеша до такси някъде около болницата, все едно нищо не бе станало).
    И бях с пълна упойка - пропофол венозна система

И при мене беше пълна упойка, с красиво събуждане от страна на сестрите(изстресоха ме като чувал с картофи на леглото), до 1 час след операцията не можех да си намера место на леглото от болка. След това ми биха течен аналгин и оле, мале се търпеше. Малко се поуспокоиха нещата и почна некво кръвотечение, дойде доктора и пристегна там 1 конец и кръвта спря.
    В 6 часа същия ден ме изписаха, едвам станах от леглото и по пътя за вкъщи, в колата усещах всяка неравност по пътя!

SK0RP10N
    Guest
    Кофти работа, при мен всичко мина като по вода, което е странно, имайки в предвид моя лош късмет.
    Когато се събудих, нямах никакви болки, а усещах само леко затопляне по оная си работа, която бе бинтована като египетска мумия.
    Само първоначално като ходех, ми бе трудно да пазя равновесие и движенията ми бяха леко сковани, но това отшумя бързо.
    Преди да ме пусне на 100% упойката, се чувствах като добре подпийнал (без гадене, само приятните ефекти).
    Как са ме преместили от операционната на носилката (която е като легло с колела), с моите 75кг, не знам.
    Сигурно следващата операция в операционната е била назначена да оперират тоя, който ме е местил, от херния.

Като чета за тея пълни упойки направо настръхвам.моята беше локална .15 минути след операцията си тръгнах .

Здравейте. Аз имам фимоза от малък. проблемът ту се влошаваше, ту се намираше някаков успокоение отвреме навреме. Както и да е, в крайна сметка почнах да се мажа и разтягам с бетаматезон и след 10-15 дни нещата вървяха много надобре с доста голям прогрес в забелването, но изведнъж за около 48 часа нещо се случи, предполагам някакво възпаление, имаше зачервяване и пръстенът се сви обратно много бързо, като положението е значително по зле отпреди. Не мога да се занимавам повече с тези кремове и да си разтягам инструмента и реших че е крайно време да отида на лекар и проблемът да бъде радикално решен. Естествено, след леко болезнен и много некомфортен от психологическа гледна точка преглед, лекарят каза че трябва да ме обрежат. Вече съм се примирил с тази мисъл и всъщност се радвам, че ще си реша веднъж завинаги този отвратителен дефект. В темата е изписана много информация за периода на възтановяване. Аз обаче бих желал някои да ми разясни как протича операцията и как се слага упойката. Аз съм доста страхлив в такита ситуации и направо се побърквам. На всяка цена отказвам пълна упойка, четох за спиналната, но там също ми се струва някакъв ужас да не си усещаш долната част на тялото и да ти бият упойката в гръбначния стълб. Лекарят ми каза, че може да ме обрежат с местна упойка, която се биела в самия член и общо взето не би трябвало да боли и да се усеща нещо. Моля, който е минал по този път с този вид упойка, да ми разясни как се случват нещата. Боли ли при самото слагане, колко време държи, усеща ли се някаква болка изобщо или не и т.н. Освен това четох, че след операцията може да използвам спрейовете за задържане на ерекцията за да намалявам чувствителноста на главичката. Като опитен член в клуба на незабелващтите се, съм много добре запознат със въпросната свръхчувстителност на пениса и съм сигурен, че ако не се пръскам и не взимам мерки, ще се побъркам през първите дни и няма да мога да върша нищо. От друга страна пък ми се вижда пълен абсурд постоянно да си пръскам спрей в гащите като ненормален та може да ме посъветвате и в тази насока.

Упойката , която ми поставиха беше точно такава , която визираш -локална .Една в пениса и една в самата главичка .
    Болката е малка и много особена .По-скоро е като леко ужилване.Иглите са много тънки , което позволява да бъде безболезнено.Упойката отпуска след няколко часа .
    След неяима малка болка , която не е силна а тъпа . В първите дни носи превръзка , докато главичката свикне . За около месец ще се обезчувстви.
    След операцията не са ти нужни спрейове .Ще видиш , че ерекцията ти ще е много по-продължителна .
    Надявам се да си избрал какво обрязване да бъде - пълно или частично .
    Ако ти е все тая - избери пълното.

мерси за отговора. за спрейовете имах предвид да ги ползвам за да намая чувствителноста на главичката при триенето в гащите, защото се опасявам, че ще ми е голям проблем в началото

Докато трае възстановителният период и по-сокро докато се затворят напълно раните ерекцията е нежелана , тъй като е леко болезнена .а и не е добре да я има , защото се получава напрежение и среза се отваря наново , дори се стига и до скъсване на конците .
    За чувствителността - ще му правиш чалма , като излизаш , като спиш в началото махай чалмата , но спи с бельо . След като заздравеят раните спи без бельо , когато си в къщи не слагай превръзка , като излизаш слагай .Постепенно намалявай носенето на превръзка и до 20-30 дни чувствителността ще е ок.

благодаря жоре. тази седмица ще гледам да си уредя операцията и дано не се паникъосам докато ми я правят...

SK0RP10N
    Guest
    Споко бе, мен ме оперираха с пълна и за яд на много хора, още съм на този свят.
    На мен малко ми бе напрегнато като започна операцията, но от 5 двишвания на райски газ, отнесох плувката.
    После, като ссе събудих, нямаше никаква болка, както и часове по-късно - също.
    Превръзката си я свалих още първата нощ, докато съм спал (т.е. на сън).
    на следващия ден е малко странно чувството, все едно усещаш леко парване по главичката, когато се добре по-силно до бельото, но не е нещо страшно.
    Аз на 3тия ден след операцията си ударих първата чекия

а фактът, че допреди броени дни съм го мазал здраво с бетаметазонови кремове, дали ще е проблем за самата операция. мен не ми казаха нищо затова, ама то лекарят не е от приказливите така и така..... .

Здравейте. От 1 година горе долу следя темата и благодарение на нея установих, че имам фимоза. Престраших се, казах на наще, взех си направление и отидох на уролог ( кйто ми постави диагноза фимоза - каза, че има 2 решения - едното е обрязване, а другото някво мазило, което уж щяло да помогне ( контрактубекс ). Аз, естествено, предпочетох мазилото и ето ме година по-късно без никакво подобрение. Сега съм се решил на операция и всичките ми въпроси са към тези с частично обрязване - като за начало препоръки за уролог, хирург и болница в София. Благодаря ви предварително.

ПС на 18 съм.

контрактубекс

Контрактубекса е за зарастване на рани(белези по точно),следоперативни козметични белези,изгаряния,нараняван ия...
    Как може да ти го изпише,за да ти се оправи Фимозата?
    На мен ми го предписаха,след пълното обрязване за да се махнат белези и да зарастнат по добре раните.Макар,че според мене не върши работа.. .
    Малкия не зарастна благодарение на него...

Цитирай Първоначално написано от snoopy123
    Здравейте. От 1 година горе долу следя темата и благодарение на нея установих, че имам фимоза. Престраших се, казах на наще, взех си направление и отидох на уролог ( кйто ми постави диагноза фимоза - каза, че има 2 решения - едното е обрязване, а другото някво мазило, което уж щяло да помогне ( контрактубекс ). Аз, естествено, предпочетох мазилото и ето ме година по-късно без никакво подобрение. Сега съм се решил на операция и всичките ми въпроси са към тези с частично обрязване - като за начало препоръки за уролог, хирург и болница в София. Благодаря ви предварително.

ПС на 18 съм.
    Малко по- нагоре участник е написал какъв е ефекта от мазилата.

утре ще ме обрязват.. така се оказа
    тази седмица имам няколко ангажимента и освен това трябваше да излизам малко по заведения, та мисълта ми е - според вас колко време след операцията ще бъда в състояние спокойно да си изляза от нас и да си ходя? смисъл ако утре сутринта ме оперират, вечерта дали ще бъда в състояние да се виждам с хора и да съм извън нас, или ще е прекалено тежко положението..

Въздържай се няколко дни от ходене напред -назад.

SK0RP10N
    Guest
    Ако операцията ти е направена качествено, както при мен, 4 часа след операцията (с цел да ти е изчезнало действието от упойката) можеш да вървиш и тичаш, колкото поискаш, без проблеми

Хора аз съм с частична фимоза лекарят ми каза да си сваря тетра и да го потопя в тетрата и постепенно да го забелвам с бебешки клечки за уши ... надявам се да помогне от малък съм така ...

Привет От доста време не бях влизал Вече дори забравих кога ме оперираха , но минаха 4-5 месеца от тогава и положението е доста добро , но кофтито е , че още имам по-голяма чувствителност от необходимото Примерно като го мушна под душа и струята го бие директно и ми е некомфортно , но се справям Ако някой има идея да го тръкна със шкурка или нещо по добро , да пише

пръскал ли сиго с лидокаинов спрей? хора мен ме обрязха във вторник още преди 4 дни. пложението беше много на зле в началото в момента леко съм почнал да се оправям но оше имам проблеми и съм с превръзка и тн. значи проблемът при мен се оказа явно упойката която избрах. аз исках с местна тъй като ми беше обещано че боли само самото слагане. в последствие обаче сео каза че направо си усещам част от рязането там долу и така операцията мина много нервно и явно не ме зашиха добре. след операцията не спрях да кървя сериозно около 10-12 часа и накрая спешно извикаха отново лекаря и като махнахме превръзката беше някакъв ужас. не бяха зашили добре някакъв кръвоносен съд и целият ми член беше напомпан с кръв и беше дебел сигурно 3 пъти повече отколкот о по време на ерекция а болката беше неописуема и вече бях изтекъл с поне половин литър кръв за цялото това време.. свикаха спешно екип и ме оперираха отново вечерта. този път с пълна упойка което беше поредния голям ужас за мен. слава богу втората операция е коригирала нещата според лекарите и така от вторник вечер вече 4 денонощия се стабилизирам. първоначално имах силна болка при уриниране и течеше повечко кръв. вече кръвта е малко , макар че все оше прокървявам отвреме навреме и ходя с преръзката, която поливам през 1 час с риванол за дезинфекция. цветът на члена също се подобри съшествено така че напрактика при мен остават нерешени 2 проблема. кога ще спре изцяло кървенето и ше се затворят раните, надявам се да стане до няколко дни защото все още имам болки и пощипвания , а и ми писна от тези превързвания. вторият много по-голя проблем за мен е чувствителноста на главичката. моля ви дайте ми някакъв съвет, или поне някакво успокоение за колко време ще се намали тази чувствителност. не съм ходил много с дреих, но едвам си слагам нещото в гащите и то го навивам в марли и го пръскам здраво с лидокаин за обезболяване и пак е леко некомфортно. наистина се побърквам. възстановяването върви горе долу добре според мен а и според доктора , но нямам идея как ще изляза следващата седмица от нас с тази свръхчувствителност. дано не наплаша с горенаписаното хората, които са решили да се обрязват. надявам се, че всичко ше си дойде мн бързо на мястото и ще съм доволен от 'новия' ми пенис, но наистина не е толкова лесна тази манипулация и възстановяването, както бях прочел по форуми и други места. може би аз не съм имал късмет , не знам.. ще се радвам много на някаква подкрепа защото засега само в нас си стоя. дори не мога да се обръщам спокойно в леглото без да ме заболи от чувствителноста. чао засега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си