- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Ами така, ако искаш, прочети около 30 страници назад в темата - операцията ми бе на 5ти март, на 8 си ударих първата злобарка след операцията.Първоначално написано от georgi12
Аз още през нощта 5ти срещу 6ти (март) докато съм спал, съм си свалил превръзката.
После получавах нон-стоп ерекции, които не бяха нетърпими от страна на болката, а от страна на желанието.
И накрая се реших, та на 8ми си ударих чекия както трябва.
Вярно, беше подут и карах леко, но работата стана
И като спре за малко и кожата пак ще се свие..Пробвах го тоя метод - не става..Иначе и аз съм така..Имал съм ерекции, в които забелвам до средата и такива, при които главата става толкова огромна, че не мога въобще да си дръпна кожата..Направо през кожичката се вижда как се откроява главата от останалата част от члена..Сигурно 1 мм прагче имаПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Прибрах се. Операцията мина като по вода. В момента нямам никакви болки, само от време на време леко ме пощипва. Нямам преврезка, нямам отоци, като преди си и като изключим конците отдоло. Повреме на операцията бях с пълна опойка във вената, абсолютно нищо не съм усетил, заспах на операционната маса и се събудих в стаята ми като нямах болки. Преди да тръгна към операционната ме надрусаха с нещо за да не се притеснявам и "сичко да е розово". В операционната влязох с усмивка естествено, имаше някакви стажанти които се въртяха покрай мене, последните ми думи преди да заспя бяха "ама да не объркат нещо".
ииии така нищо страшно няма всичко мина наред, сега ще се възстановявам
![]()
![]()
започнах след всяко ходене до тоалетна да го мажа с гентамицин
Първоначално написано от ezrc
Браво! Бързо възстановяване!
има нещо което ме претеснява супер много, значи те хубаво ме оперираха от късо гемче, но фактически моя проблем беше,че не мога да го забела докрая като е в ерекция. Всички уролози при които бях казаха късо гемче никой не спомена нищо за фимоза, но мисълта,че може да са пропуснали нещо и,че може да се наложи да изтърпя още една операция но този път от фимоза, просто ме побърква...
моля ви се някой който повече разбира или е опериран вече от късо гемче да сподели опита си
благодаря предварително
ezrc според мен лекарите няма начин да ти правят операция, без да знаят какво точно поправят и какъв проблем разрешаватмного силно се съмнявам, че ще имаш проблеми оттук нататък. пожелавам ти бързо оздравяване . на мен днес ми е 11ти ден след операцията. чувствителността на главичката ми понамаля, само по ръба е повишена , но предполагам че с времето нещата ще си дойдат на мястото. гледам да ходя без никакви превръзки, само като излизам навън слагам марлите все още , защото не съм свикнал съвсем с триенето. топя го в смрадлика отвреме навреме като се сетя, не знам дали има някакъв супер ефект, но като цяло ситуацията ми е много по-прилична, отколкото преди една седмица, когато направо не знаех къде се намирам и не можех да върша нищо.
Предполагам, че като паднат конците кожата трябва да се отпусне малко нали?
След падането на конците спада и отока ,защото раните заздравяват . тогава кожата се отпуска , но не очаквай да се отпусне като преди операцията.
аз оток нямам, само гемчето ми махнаха, това което ме интересува е дали ще мога да го забелвам както трябва след падането на конците
Сега като попрочетох още неща във темата и стигнах до мнението на "batkodoki" в което той казва: "имай обаче едно на ум, че 81% от поправилите САМО "гемчето", рано или късно пак лягат на масата", се притесних още повече и изключително много се надявам да съм от тези 19% които не лягат на масата повторно. Засега нещата вървят добре, малко ме щипе покрай конците като го оголвам, но не е непоносимо, нямам отоци, дори корички или кръв, просто около шевовете е леко зачервено. В понеделник съм на контролен в пирогов и се надявам да чуя добри новини. Но проблема с фимозата продължава да ме тормози....
Моля batkodoki да изкаже своето професионално мнение по въпрса, разбирам, че не съм първият който го занимава с личните си проблеми, но в момента съм супер объркан. Още един път казвам, че съм на 16 години.
Здрасти на всички,
Аз съм на 17 години и преди 6 дни си направих частично обрязване(премахване на пръстена) и премахване на късото гемче.
Въпроса ми е следния - след колко време ще мога да го заголвам и има ли вероятност да се наложи повторна операция поради каквато и да е причина?
100% въпроса се повтаря,но немога да прегледам 230 страници с постове![]()
12ти ден мина днес. вече мога да го държа в гащите без да го покривам с марлите, макар че не е най-приятното усещане. към върха на главата чувствителността намаля съществено, но отзад по ръба на главата е нещо страшномажа го с дипрогента 1-2 пъти на ден и все още го топя в смрадлика. не се жертвах на калиевия перманганат. само едно не ми е ясно при вас другите - като така или иначе ще минавате през този ад с операциите, защо не си направите направо едно пълно обрязване като нас другите, да се прикючи въпроса за един месец и да забравите след това? смисъл така и така ще ви режат, защо само да ви оперират френулума или да ви обрязват частично.. рано е още да преценя за себе си дали постъпих правилно че така бързо се навих на операцията ,но за мен решението стоеше така - или ще ме обрязват както си трябва изцяло или ще си стоя с фимозата и ще се мажа до края на дните си
![]()
Един въпрос от мен, тъй като не мога да намеря свободно време да отида при доктора.
Минаха вече два месеца от моята операция, интересува ме само при вас как е : значи пръстенът (разбирай там където бяха конците) кожичката е много тънка, но точно под главичката (късият гем където) - тази част от пръстенчето е малко по-дебела. При вас така ли и възможно ли е да имам оток (в което се съмнявам де).
След операцията единственото нещо, което съм правил бе да го топя в калиев перм. С никакви мазила и прочие не съм го мазал
Пичове моля ви тия които сте с частично да споделите при кой лекар и в коя болница сте си направили операцията. За София става въпрос.
Аз бях в Токуда при д-р ТаковаПървоначално написано от snoopy123
![]()
Имаше участник във форума , който след операция в Токуда при доктор -ЖЕНА -частично претърпя повторна операция .Ако те интересува -драсни едно л.с. за да ти кажа с кой ник е въпросният участник , за да се свържеш.
Искам само да знаеш , че гледката на вече зарастналата операция не беше много приятна.
Много се е изписало по темата,но ще ви помоля за малко помощ.
Първо симптомите са ми като при късо гемче(в спокойно състояние забелвам главичката до край,но гемчето наистина е късо и виждам как издърпва и главичката.Не изпитвам никаква болка,но когато се възбудя забелването стига само до ръба на главичката и е придружено със силна болка.)
Искам да ми препоръчате добър специалист в БУРГАС.
днес ми е 18ти ден след операцията. всичко се развиваше добре до вчера, всякакви оплаквания бяха отминали и чакаме да падат конците. днес обаче ми се отдръпна главата от шевовете. в смисъл, че се отвори разстояние между ръба на главата и шевовете по-надолу от нея. през цялото време от операцията досега не стоеше така разделено в отпуснато състояние, а само в ерекция. освен това между главата и конците в това малко разстояние има малко кръв, която изглежда прясна. Днес беше капнало малко на марлята с която го увивах, което не беше ставало от много време. но количеството кръв е абсолютно минимално и изобщо не кърви в момента, просто изглежда леко кърваво там. Та не мога да си обясня някаква беля ли направих, или просто така започват да падат тези конци и да приключват нещата. струва ми се , че 18 дни след операцията е малко вероятно нещо да се обърка дотолкова, че да се отвори някаква рана, при положение че вече е доста позараснало. Който си спомня, ако може да опише какво точно става като започнат да падат конците и дали моето състояние е нормално, тъй като чак в понеделник ще може да ме види лекаря, пък не е нещо спешно да му звъня в събота..
Аз имах подобен проблем . Няколко седмици след операцията ми се наложи да пътувам и по време на пътя (незнайно защо) се поодървих на няколко пъти , и като се прибрах в нас видях , че зад ръба - там където бяха шевовете има кръв и се поспекох леко , но забелязах , че точно от мястото от което беше потекло , сякаш стърчи нещо като конец . Няколко дена след това при самото къпане му пуснах по силна струя за няколко минути и това падна . От тогава минаха 4 месеца и нямам проблеми . Явно е имало останал конец , който е отварял малка раничка , но с времето зараства . Сега едниственото кофти ми е , че още имам средно голяма чувствителност . Под средно голяма разбирайте , че като го "тормозя" не трия длан-ръб , а използвам кожата , която ми е останала . Опитвал съм , но ми е мн неприятно . Също така не мога да го мушна под душа директно да го бият струите , защото ми става адски дискомфортно ... надявах се да се махне тази чувствителност , но уви . Искам да питам и някой с частично - зарастнало и т.н , дали като го дообелят , има едно пръстенче с мноого малък ръб ? Защото като тръгна да слагам "шушляк трябва да прая разни маневри за да го сложа , тъй като ми става малко неприятно като закачи там ?!Първоначално написано от mgmg9966
Здравейте,
Имам едно питане към всички претърпели частично (или пълно обрязване) - колко време след операцията състоянието ви беше дотолкова добро, че да можене да правите нормално секс? Тоест дори и да не сте правили, но преценявате, че всичко вече е ок. Знам, че при всеки е индивидуално според организма, затова питам за конкретни мнения ако може
И още един въпрос - колко дни след операцията ходихте с превръзка?
Мерси на всички "колеги"![]()
След около месец оже да се прави секс.ккато сам казваш всичко е до организъм.Превръзката - зависи колко е чувствителна главичката.
благодаря за отговора!Първоначално написано от georgi12
това не е проблем за мен, аз и преди операцията съм ходил понякога "забелен". Е, 1-2 пъти беше некомфортно в началото, но след това мина, та мисълта ми е, че нямам проблем с прекалена чувствителностПървоначално написано от georgi12
Здравейте, на 19съм и преди 4 дена ми правиха операция за премахване на късо гемче. Всичко мина нормално, сложиха два конеца и доктора каза ще паднат след 15-на дена, но единият падна вчера. Опасно ли е и трябва ли веднага да отида на преглед при доктора? Благодаря предварително.
и на мен ми направиха операция от гъсо гемче, днеска ми е 8 ден и нямам паднали конци. Като го забелвам ме щипе и боли лекичко но успявам, не знам при теб как е.