.
Отговор в тема
Страница 142 от 233 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 5802
    Въпросът ти е доста неподреден и лично аз не разбирам за какво точно става дума - ""И също, като го забеля с ръка докрай и го пусна не остава така, ами се връща малко нагоре..? ""Кое се връща и къде е нова нагоре?

Ами просто като го забеля докрай не си остава забелен докрай, ами се вдига самата кожа.Мога да го забеля до край, но като го пусна се вдига на горе кожата - не си остава така.

продължавай с тренировките и този проблем ще изчезне . Той не е всъщнтост проблем . Като мастурбираш опъвай назад кожата , но внимателно все пак . Така хем гемчето ще с еотпусне , хем кожата няма да се връща толкова.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Nikolaicho
    Пиша за да споделя моите възгледи след операция от фимоза. Бавих неотложната операция с около 6-8 месеца. Това беше голяма грешка. Като се има предвид, че препоръчителния период без секс е 30-49 дни след операцията. Съветвам мъжете без сериозни връзки да си направят процедурата есента или зимата. Както знаете пролетта и лятото са сезони за "жътва" извинявам се за израза. На мен ми е доста не комфортно като, гледам къси поли и бели потничета, а в същото време имам обинтована мумия в гащите.
    на ЕСЕН или на ПРОЛЕТ е най-подходящото време.
    и това няма общо с гледката на "къси поли и бели потничета..",
    а с чисто физиологичното състояние на тялото съотнесено спрямо метеорологичните условия в които живеем.

- през горещото лято, потенето е нормално мн обилно, създава добра хранителна среда за патогени и условия за вторични инфекции.

- през студената зима кръвоносните съдове в "членовете на човешкото тяло" рефлекторно се свиват, кръвният ток намалява като дебит, това дава поле за изява на патогени и затруднява възстановителният процес.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от BankS
    Здравейте.Оперираха ме от фимоза(частично обрязване) +корекция на гемчето на 12.07.2010г.Операцията мина много добре-бях с местна упойка,след като спря нейното действие започна да ме боли доста,но с 1 инжекция от течен аналгин и нещата се оправиха.Първите 5 дни пих някакъв антибиотик профилактично,уриниранито ми е нормално,(първите няколко пъти урината беше леко червена,но доктора каза,че това е нормално,но вече се оправи)почти няма болка,само отвреме на време едно като пощипване.Нощните ерекции не са приятни,но поне при мен не е голяма болката,даже по-скоро е нещо като опъване.Първия ден целия ми пишок беше увит като мумия и после превръзката падна сама.Абе общо взето съм доволен,че поне за сега няма проблеми.Доктора обаче ми приши по-малката превръзка за раната и утре ще ходя да я маха.До сега не съм правил бани със смрадлика,а много ми се иска да започна,но доктора каза,че докато не падне/махне превръзката не трябва да се мокри пениса и за това искам да попитам дали днес мога да си направя една баня със смрадлика,най-малкото,за да е по-лесно махането на превръзката утре заедно със шевовете.Иначе за тези,които им предстои да знаят,че няма нищо страшно

На 20 години съм
    на 12.07. операция, питане на 20.07. - тъкмо време за смрадликовата или ако тя изглежда страшна - с отвара от лайка баня ако няма усложнения.

категорично съм против "пришиването за раната" на каквато и да било превръзка! това са отживелици и при положение, че си бил под антибиотичен чадър е меко казано странно. от 40 години не се прави защото:
    - има антибиотици (под които си бил) осигуряващи на ента степен антибактериална защита по централен механизъм;
    - пречи на спонтанните ерекции, които пък "калиброват" новият формат на пишока докато още не е напълно зарастнал по срезовете.

[понеже който е чел цялата Тема би трябвало и да знае, че в БГ практиката е да се преглеждат фимозните пишоци в покой. а дали 5 см в покой пишок ще се развие до 12 до 14, 16 или до 18 см в ерекция е въпрос на късмет. дали ще има силен ъглов дорзален или вентрален или латерален момент пак е "късмет". а ако огъването надолу, нагоре или странично е значимо точно тези ерекции донапасват неглижирането]

има цял куп медикаментозни средства, които спестяват този кошмар на Момчетата. защо не се предписват?! - вижте по-горе.

ако съм видял, мерил, МАРКИРАЛ пениса в ерекция и съм го оперирал - след това съм сигурен в резултата.
    и няма нужда да го мъча със спонтанните ерекции и да се надявам чрез тях да "уравни" принудително несвършеното на операционната маса...

...ех...
    поне за вашите деца ще бъде така..

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    продължавай с тренировките и този проблем ще изчезне . Той не е всъщнтост проблем . Като мастурбираш опъвай назад кожата , но внимателно все пак . Така хем гемчето ще с еотпусне , хем кожата няма да се връща толкова.
    ок, благодаря

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mitkofr
    Здравейте.Преди 3 седмици ми премахнаха гемчето чрез операция (не беше късо просто беше тръгнало да се къса и ми казаха че е по добре да се отсрани операционно),та сега всичко минава нормално паднаха ми конците и заздравява добре ,но като го заголя до край в ерекция нещо ме наболява и вчера на 20-тия ден пробвах да правя секс с приятелката ми но имах много силна болка нормално ли е и колко време горе доло е нужно за да заздравее напълно.

п.с. знам че за всеки орагнизъм заздравяването е индивидуално но ориентировачно...

мерси предварително
    е ако "не беше късо" а..."беше тръгнало да се къса " алтернативата е или остри зъбки или екстремни усещания - лошо няма. важно е проблема да е решен вярно.

а случайно през цялото време на възстановяване да си ползвал някакви мазила, бани или изобщо какво?

И

ВЪЗРАСТ?!?

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mitkofr
    Здравейте.Преди 3 седмици ми премахнаха гемчето чрез операция (не беше късо просто беше тръгнало да се къса и ми казаха че е по добре да се отсрани операционно),та сега всичко минава нормално паднаха ми конците и заздравява добре ,но като го заголя до край в ерекция нещо ме наболява и вчера на 20-тия ден пробвах да правя секс с приятелката ми но имах много силна болка нормално ли е и колко време горе доло е нужно за да заздравее напълно.

п.с. знам че за всеки орагнизъм заздравяването е индивидуално но ориентировачно...

мерси предварително
    ВЪЗРАСТ?!?

и какво ползваш като мазила и бани?

Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Съмнение за късо гемче

Цитирай Първоначално написано от qweewq
    Здравйте.На 21 години съм.От досега изчетеното не съм сигурен дали имам проблем.
    Когато бях малък 4-5 годишен, имам спомен, че имах проблем със забелването и са ме водили на лекар, но очевидно не се е
    стигнало до обрязване.В по напреднала възраст 10-12 годишен проблема със забелването беше на лице, но го реших с така наречената "игра".Към момента нямам проблем със збелването нито в спокойно, нито в еректирало положение.
    Първо имам съмнение за късо гемче.Когато е еректирал и кожата покриваща главичката мине зад коронката на главата се получава едно набиране на кожа зад нея.Ако поъна още назад гемчето се опъва, като между главата и набраната кожаостава някакво разстояние.Тук идва проблема при опит за слагане на презерватив.При началното му развиване върху главата няма проблем, но след това пръстена развиващ се презерватив попада между короната на главата и набраната кожа зад нея и по нататушно развиване на презерватива по нормалния начин е мисля невъзможно.
    Ясно ми е, че съм имал някаква форма на фимоза и че може би съм я преодолял, но в еректирало положение и не само, кожата покриваща
    главата на пениса(кожата по мое мнение е по дълга от необходимото) заема неправилно положение.Под това имам предвит, че отвора на кожата се измества и вместо да е на върха на пениса, отвора е на задната страна на пениса.В уикипедия в темата зафимоза има точно таква снимка показваща какво имам предви, защото съм сигурен, че съм се изразил не както трябва.
    Та налага ли се някаква интервенция при мен?
    хммм...

и ти не си чел цялата Тема.....

АКО е налице ТЕСЕН, ясно видим ФИМОЗЕН пръстен, дори главичката да се оголва принудително - говорим и коментираме някоя от многото форми на РЕЛАТИВНА ФИМОЗА.
    най-често, ЗАД главичката се образува "вал" от кожичка, който ФИМОЗНИЯТ ЯСНО ВИДИМ ПРЪСТЕН ПОД НЕЯ препятства да се разгърне по пениса.
    може да е съчетано с "КЪСО ГЕМЧЕ", може не.

до около 14 год възраст условно с мазила и упражнения може да се разшири този пръстен. после става проблематично. рано или късно се стига до хирург!

ДЕН 4 . СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА

Всичко се развива чудесно. СМРАДЛИКА му е майката без нея ще зарастне по бавно.Поне по 3 пъти на ден, по 10 минути така правя аз, и е избила нова тъкан.Чувствителноста значително се нормализира не ме дразни толкова .Вече няколко конеца мисля, че са на път да паднат . Болки няма никога не е имало . Започва да придобива нормалният си вид моят приятел. Това е от мен за сега по нататък ще пиша за развитие

Поздрави

Здарвейте!Не знам от каде да започна..Офф.Първо аз съм на 26 Значи преди 1 седмица(19.07) ми првиха операция за фимоза-пълно обрязване.Самата интервенция беше с местна опойка и не знам защо ме болеше ,че се налагаше 4 пъти да спират и да ми слагат опойка.Операцията подължи малко повече от 1 час.Как да е изтърпях.Сложиха ми превръзка,казаха ми да го поливам с калиев перманганат след уриниране и ми изписаха едни обезболитени да пия първите 5 дни,ако се налага.Да обаче аз болки нямам(с изкл на нощните ерекции),пробела е друг-гавичката ми е свръхчувствителна и до сега!На 4тия ден махнах превръзката и започнах баните с калиевия.Не го мажа с нищо-не са ми казвали.Освен нечовешката чувствителност на главата кочто не спада нещото ,което много ме притеснява е ,че след като махнах превръзката продължава да тече няква мизерия-кръв няма.Супер малко но продължава.Нормално ли е?

Прочети горният пост. Нещото ,което се слага се казва Упойка. Думата Опойка не съществува в българският език.
    Нещото , което изтича може да бъде и нафта и мляко и боза и безалкохолно.

Упойка- да , sorry.Човече, не се бъзикай,че аз супер съм се спекал и не знам ко да си мисля .Звънях на хирурга ,който ме оперира обаче "няма връзка с този номер"

Упойка- да , sorry.Човече, не се бъзикай,че аз супер съм се спекал и не знам ко да си мисля .Звънях на хирурга ,който ме оперира обаче "няма връзка с този номер"

Ами кажи откъде и какво изтича . Ако изтича безцветна течност от раната - това е лимфна течност , ако изтича бяла течност може и гнойчица да е . Уточни.

Еми то не тече толкова,че да мога видя от каде точно излиза.Не знам

Просто се чудя дали някой друг е имал такъв проблем или е само при мен

В смисъл виждаш , че по превръзката има остатъци от някаква течност - така ли ? Ако е така - това е лимфна течност , която заедно със съсирената кръв образуват коричка .
    Ако са минали 5 дни от операцията - започвай с бани със Смрадлика .Калиевият перманганат го забрави .

Здравейте,

Имам молба към всеки от вас, който е останал доволен от операцията (пълно обрязване, в следствие на фимоза) да ми пише на ЛичноСъобщение (за да не правим реклама) името на болницата и хирургът, защото все още не съм решил къде да отида.

Поздрави!

Здравейте !
    Искам да попитам мога ли,да си направа операция,без направление ? Каква е цената ? Къде мога да отида в София ?
    Благодаря !

Има много места .Едното от тях е Милен Кацаров. Потърси инфо за него в Гугъл .Там има и адрес с телефон . Сестрата ще ти каже колко струва.

здравейте,днес правя една година от както ме рязнаха.Бях с придобита фимоза,незнайно как се появила.махнаха ми и гемчето.много сьм доволен,всичко е както трябва вече,Искам да благодяря на няколкото момчета който дават добри сьвети и окуражават тези който малко се притесняват.няма нищо страшно,само мисьлта за това е подтискаща.Успех на всички.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Jones
    Здеавейте на всички с проблемни чурки
    Преди 3 седмици ме оперираха от фимоза. По темата е изписано много и общо взето няма какво повече да добавя. За сега всичко върви на ред и заздравява. Искам само да благодаря на batkodoki, за това което е написал по темата и на всички, които са споделили какво са преживяли, това много ми помогна да събера кураж и да отстраня този проблем, който ми тежеше от доста време. Само ще кажа, че нама смисъл от отлагане колкото по-скоро го направите, толкова-по добре.

Ако някй има нужда от информация по въпроса може спокойно да ми задава въпроси на лично съобщение или направо в темата аз ще я следя.
    А ако има хора от Варна със същия или подобен проблем мога конкретно да ги напътствам къде да отидат и какво да правят. Ще се радвам ако мога да бъда полезен с нещо на някой. Относно финансите цялата работа ми излезе по малко от 20 лв, защото всичко мина по клинична пътека при добър специалист.

Не се притеснявайте задавайте всякакви въпроси, защото знам какво е и вече преминах през всичко това, а аз ще съм полезен с каквото мога...
    Благодаря, за добрите думи!

Винаги е добре дошъл всеки, който има желание и възможност да помага!

Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Съмнение за късо гемче

Цитирай Първоначално написано от MP
    Цитирай Първоначално написано от qweewq
    Здравйте.На 21 години съм.От досега изчетеното не съм сигурен дали имам проблем.
    Когато бях малък 4-5 годишен, имам спомен, че имах проблем със забелването и са ме водили на лекар, но очевидно не се е
    стигнало до обрязване.В по напреднала възраст 10-12 годишен проблема със забелването беше на лице, но го реших с така наречената "игра".Към момента нямам проблем със збелването нито в спокойно, нито в еректирало положение.
    Първо имам съмнение за късо гемче.Когато е еректирал и кожата покриваща главичката мине зад коронката на главата се получава едно набиране на кожа зад нея.Ако поъна още назад гемчето се опъва, като между главата и набраната кожаостава някакво разстояние.Тук идва проблема при опит за слагане на презерватив.При началното му развиване върху главата няма проблем, но след това пръстена развиващ се презерватив попада между короната на главата и набраната кожа зад нея и по нататушно развиване на презерватива по нормалния начин е мисля невъзможно.
    Ясно ми е, че съм имал някаква форма на фимоза и че може би съм я преодолял, но в еректирало положение и не само, кожата покриваща
    главата на пениса(кожата по мое мнение е по дълга от необходимото) заема неправилно положение.Под това имам предвит, че отвора на кожата се измества и вместо да е на върха на пениса, отвора е на задната страна на пениса.В уикипедия в темата зафимоза има точно таква снимка показваща какво имам предви, защото съм сигурен, че съм се изразил не както трябва.
    Та налага ли се някаква интервенция при мен?
    Мисля,че знам за какво говориш.Аз съм на 18 и нямам никакъв проблем със забелването нито в спокойно,нито в еректирало състояние,но когато мине под главата,кожичката се набръчква и "завива"непосредствено под нея,а по-надолу не се забелва.Не мисля,че ме стяга кой знае колко или нещо такова,но съм почти убеден,че гемчето е по-късо отколкото трябва.Просто няма какво друго да е.В спокойно състояние мога да го забеля докрай,но кожата като че ли се стеснява,има някакъв стесняващ пръстен в горната и част и като я забеля докрай (безпроблемно),гемчето дърпа главичката надолу.Кожата просто изглежда е вповече.Та и аз да питам дали има нужда от интервенция,или не.Не съм имал проблеми като по-малък,а към 3-ти клас са ме преглеждали,като отново не е имало проблем.
    е хубава работа

навремето Левски казвал: "някой ходят да питат попа дали им е дошло времето да се оженят, други сами знаят де ги тегли."
    та и ти така.

ТИ си този, който ще реши ИМА ли нужда от интервенция или НЕ!

това не могат, а не бива да вършат нито Форума, нито попа, нито Доктора.

ако описаното от теб състояние не ти причинява никакъв физически§психически дискомфорт, ако ти дава желаното самочувствие и ако ти носи полово удовлетворение в пълнота - тоест ако ти дава Качеството на Живот, който смяташ за удовлетворяващ - ти нямаш никакъв проблем!!!

p.s.
    когато е налице "тесен пръстен" практиката показва, че в мнозинството от случаите рано или късно се стига до търсене на квалифицирана помощ, но тя може да бъде многообразна - от чисто психологическа подкрепа до хирургични интервенции като всичко зависи пак от ТВОЕТО възприятие на Качеството ти на Живот.

иначе желаещи още утре да те обрежат за срещу пари - без усилие ще намериш повече отколкото можеш да си представиш. а на мен ми омръзна да обяснявам, че обрязването е крайната фаза в един по-дълъг терапевтичен процес, в който нищо друго не е дало задоволителен повлияващ Качеството на Живот резултат в нужната степен.

10ти ден след операцията!
    На 8мия ден получих някво възпаление Отидох при най-близкия уролог и говедото ми каза ,че имам инфекция и да не го знимавам ами да отида при който ме е оперирал(такъв е реда наистина)и само ме разпитваше колко пари даде?Що не се оперира при нас?Успч да ме панира!Отидох при хирурга,който ме оперира, тои ме прегледа и ми каза ,че е възпаление .Каза ми да си правя превръзки с няква сребърна паста върху мястото и да правя бани в риванол. Надявам се всичко да е ОК скоро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си