.
Отговор в тема
Страница 148 от 233 ПървиПърви ... 4898138144145146147148149150151152158198 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 676 до 3 700 от общо 5802
    Ами тогава не виждам за какво ти е Йодасепт-а .Виж , ако има гной , мястото се силно зачервено , има парене , сърбене ,локално на това място отока е по-голям , има зловоние - тогава ти е нужен Йодасепт.Йодасепт се използва не повече от три дни , защото изгаря кожата .
    Всеки един химикал на това място е вреден .
    Всеки един химикал , попаднал в човешкото тяло е вреден.

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Мите , за съжаление няма начин да се върне тази тъкан. Неведнъж съм споменавал , че в България , противно на всякаква логика се практикува т.н. ниско обрязване - оставя се вътрешна кожа около 1 см.
    При високото обрязване се оставя кожа 2-3 см , но нашите доктори нещо май не го умеят . Един участник беше споменал , че именно ДОКТОРКАТА му е оставила 2-3 см кожа и гемчето , защото там е по-чувствително .
    При теб проблема е по-скоро психологически .
    Явно се притесняваш да не би да спадне , че няма да свършиш добре работата и т.н.Просто се отпусни.
    Съществува метод за възстановяване на препуциума , но в България едва ли се практикува .
    С промощта на приспособление кожата се разтяга и възвръща почти предишната си дължина .
    Процесът трае някъде около 2 години . Разбира се външната кожа не може да стане вътрешна.
    http://www.foreskinrestore.com/main.html
    Мерси мн Доста полезна тема, наистина.

ден 3-ти след операция на късо гемче. не използвам никакви превръзки и мехлеми още от първия. шевовете отдолу изглеждат съвсем наред. след 1-вия ден вече не пикая червена урина заради кръвта, а обикновена. нямам болки, сърбене и тем подобни. все още не съм имал нощни ерекции, но сутрин едвам го удържам и малко боли като се надърви. мисля, че всичко върви наред-дори по-добре от очакваното. утре съм на преглед и да видим..
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

въпрос

значи трябва да ме обрязват но да питам почнах шофиорски курсове смисал много ли е гадно 1вите няколко дни и ще ми пречи ли след операцията на курсовете казаха ми че би трябвало да не ми пречи кажете и вие

SK0RP10N
    Guest
    Не, не е толкова гадно, колкото го описват.
    Или просто повечето, които са преминали през тази интервенция са женчовци, дето само да почне да ги щипе и вече правят драми.

Чувството е като леко опарване, когато оголената главичка се допре до бельото, но абстрахираш ли се веднъж, проблеми няма.

Преди 4 дена стана половин година от операцията - ехеееее, кога мина бе, че то все едно беше вчера
    Сега изобщо не се сещам, че съм с рязана карабина, освен когато го вадя.
    Всичките неприятни усещания отшумяват за има-няма седмица, след което просто остава да ти паднат конците и всички рани да се дозатворят

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от mitkofr
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от mitkofr
    Здравейте.Преди 3 седмици ми премахнаха гемчето чрез операция (не беше късо просто беше тръгнало да се къса и ми казаха че е по добре да се отсрани операционно),та сега всичко минава нормално паднаха ми конците и заздравява добре ,но като го заголя до край в ерекция нещо ме наболява и вчера на 20-тия ден пробвах да правя секс с приятелката ми но имах много силна болка нормално ли е и колко време горе доло е нужно за да заздравее напълно.

п.с. знам че за всеки орагнизъм заздравяването е индивидуално но ориентировачно...

мерси предварително
    ВЪЗРАСТ?!?

Съжелявам за закаснението но не си бях в къщи, до 3-тия ден мазах с йодасепт след това топях в смрадлика.На 23 години съм.Вече от три дена правя секс 'нормално' в началото доста ме наболява след това болката отминава но след секс ме боли даже повече.Докторът каза че се получил някакъв белег цикатрикс и затова пак ме боляло това как минава някои знае ли нещо по въпроса а и също ми би една инжекция орбазон локално о.1мг и каза след 10 дена оше една ,но аз се чудя дали да ходя за втората че орбазона не е хич безобиден до колкото знам.
    и какво ползваш като мазила и бани?
    Е хубава работа!
    на 23 можеш Сам да вземаш вече отговорните решения, които те касаят и юридически и чисто житейски!

Моят НАСТОЯТЕЛЕН съвет: разбира се, ЧЕ ЩЕ ОТИДЕШ (!) за повторна апликация на метилпреднизилона!!!
    0.1мг приложен локално едно/двукратно на 23 са нещо, вписващо се много добре в преценката "Полза–Риск".

съвсем друг разговор е въпроса защо и как се е получил ръбеца "скъсяващ" функционалната годност, и този разговор сега не е важен.

сега смисъл има само да се коментира КАКВО би възстановило тази годност, и урбазонът е част от този инструментариум, и той е в рецептурата като "тежка артилерия" при решението на този проблем!

има и ред други чисто медикаментозни средства прилагани при цикатрична тъкан, тези даващи реален ефект са нови и струват от порядъка на няколко стотици евро за курс, а популярните у нас - по правило не дават очакваният ефект.

дръж ме в течение!

Мерси много за коментара доста на място бих казал личи си че имаш доста познания в тази област,ами при мен нещата се развиха добре в смисъл не отидох за повторна локална намеса с урбазон но прецених че нямаше нужда защото след първата нещата значително се подобриха,въпреки това цикатрикса си стои но е по мек и не ми създава проблеми при секса за сега поне,усещам малко болка при проникване и до там после всичко отшумява а аз доста се бях стреснал че няма лек от това малко ме е яд че не направих и вторият урбазон ама минало свършено незнам дали би могъл да се оправи напълно имам в предвид въобще да не испитвам болка ама и така ми е много много по добре отколкото преди урбазона!!!За какви препарати говориш цената е без значение само да имат ефект.

П.С. И пак извинявам се за късния отговор но често пътувам извън страната и нямам много време за нета на последък.Благодаря за коректните отговори от страна на batkodoki!

Любопитно орбазонът как би помогнал в случая .

Аз см на 17 изобщо немог да забелвам кожичката от няколко дни имах 2-3 рани на кожичката . Те зараснаха и кожичката се стесни супер много сега даже като е покой немога да го забеля ... това 100% е фимоза... каде е най-добре да отида на уролог и каде е най-добре да ме оперират ако се наложи... благодаря предварителнп .... за 1 път пиша в форум.

SK0RP10N
    Guest
    Отиваш при личния лекар и искаш направление за уролог

ам без родiтел пак става да отiда на лi ?

SK0RP10N
    Guest
    До личния лекар - да, но не можеш да бъдеш опериран без знанието на родител.
    Същото се отнася и за посещението при уролога.

Ще е , малко неловко защото живея само с майка ми и така ... ама няма друг на4ин

SK0RP10N
    Guest
    И аз живея само с майка ми.
    Аз лично говорих с баба ми, която е детски лекар (вече е пенсия, ама все пак) и тя каза на майка ми.

Отиваш при личния, дава ти направление за уролог и той ако сметне за нужно ще ти назначи операция,която се извършва в болница и там първият ден само изследвания ще ти правят,на втория ще те оперират.Мен лично ме изписаха 6 часа след операцията на същия ден, но твоето състояние е много по-сериозно от моето,така че може и на другия ден.Сигурно ще трябва пълно обрязване.Но спокойно всичко ще бъде наред. Отивай и не се плаши.

пичове,на мястото където беше гемчето,почна да се образува коричка,примерно като на рана на коляното,нормално ли е това и да спирам ли баните с смрадлика.Чак в понеделник мога да ида на уролог,че вчера го нямаше.С пълно обрязване съм ако има значение

Пич, всички неща, които стават са на 99% нормални.... коричката отдолу си е ок, не се притеснявай. Аз за какво ли не се спичах от началото, но всичко минава.

Аз вече съм 24-ти ден и всичко ми е заздравяло, само дето имам конци още, но повечето се държат на магия, тъй че мисля до няколко дена трябва да паднат. Иначе си купих Johnson baby oil-gel, но се чудя дали да не почна да го използвам като напълно ми изчезне чувствителността, че все още имам съвсем лек дискомфорт при търкане.

Цитирай Първоначално написано от miteto
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Мите , за съжаление няма начин да се върне тази тъкан. Неведнъж съм споменавал , че в България , противно на всякаква логика се практикува т.н. ниско обрязване - оставя се вътрешна кожа около 1 см.
    При високото обрязване се оставя кожа 2-3 см , но нашите доктори нещо май не го умеят . Един участник беше споменал , че именно ДОКТОРКАТА му е оставила 2-3 см кожа и гемчето , защото там е по-чувствително .
    При теб проблема е по-скоро психологически .
    Явно се притесняваш да не би да спадне , че няма да свършиш добре работата и т.н.Просто се отпусни.
    Съществува метод за възстановяване на препуциума , но в България едва ли се практикува .
    С промощта на приспособление кожата се разтяга и възвръща почти предишната си дължина .
    Процесът трае някъде около 2 години . Разбира се външната кожа не може да стане вътрешна.
    http://www.foreskinrestore.com/main.html
    Мерси мн Доста полезна тема, наистина.
    Ок, след като 2 дни изчетох доста литература по въпроса за възстановяване на кожата, покриваща гланса, вече все по сериозно се замислям да го направя. Толкова съм отвратен от "работата" на лекарите, които преди 15 години ме обрязаха в Пирогов, че искам да направя всичко възможно, за да си върна това, което си е било мое по даденост на природата. За съжаление наистина доста са се постарали да ме осакатят : ) Почти липсва френулум при мен, премахнали са ми гемчето с всичките нервни окончания, дори в спокойно състояние кожата е опъната, адски неприятно е, че при ерекция кожата се изпъва напълно (да, членът изглежда забележително красиво дори и според мен но каква полза, след като не ми носи физическа наслада).

Искам да попитам, ако все пак се намери някой от вас по-запознат с резултатите от възстановяването на тази кожа по неоперативен път, да сподели впечатления за плюсове и евентуални минуси, породени от новата кожа.

В нета разни англоговорящи, минали през това (главичката е напълно покрита с кожа отново) споделят, че протича процес на декератинизация (отпадат епителни клетки от кожата на гланса) и главичката става отново по-чувствителна, както при нормалните пениси. Мисля да го направя, защото по всичко личи, че това е единствената част от пениса, която има възможността все още да ми достави удоволствие при полов контакт. То ми писна братче, като стигнем до там да съм с някоя девойка и все едно чукам празна кутийка от бира. е ебати и секса, то ми заминава всякакво желание, след като не изпитвам никакво удоволствие. Та - има ли шанс да се възстанови чувствителността и интензивността на усещанията от гланса?

Има ли начин да се увеличи площта на малкото останал френулум под короната на главичката (в ерекция около 1 см, не повече).

Просто много съм разочарован от работата на тоя скапан доктор преди време, но бил съм малък и не съм осъзнавал до какво ще доведе тая интервенция.

Иначе четох сега, че съм бил опериран от най-тежката форма на фимоза, дотолкова беше напреднала, че не на тънка струйка, помня 1 ден се събудих и като се опитах да се изпикая, пенисът ми само се поду като мехур, но нито капка не излезе. Та трябваше да ме карат в Пирогов да ме "пукат". Кофти история, но тук все още търся разбиране и начин да се измъкна от тоя затворен кръг, в който съм попаднал от години. А и имам нужда да говоря за това, да търся впечатления от вече минали по тоя път хора, какви са били усещанията им в секса преди и след обрязване, как са били обрязани и имали ли са подобни проблеми и как са ги разрешили...

Мите , това , което е от главичката до среза е вътрешна кожа , а гемчето е френулум , юздичка , ципичка и куп още наименования .
    Както вече споменах в другите цивилизовани държави , където се практикува обрязване по медицински , религиозни причини и превенция , там се оставя около 3 см вътрешна кожа , за да има чувствителност . Тук в България няма такъв филм .
    Аз съм обрязан поради чисто естесически причини (защото така ми харесва ) и срезът , въпреки изричното ми желани е е на 1 см , вместо на 3 см от главичката .При методър foreskin restoration нямам идея вътрешната кожа от 1 см , която ще се разтегне примерно до 3 см , но нямам идея дали ще се върне напълно чувствителността .Определено обаче , ще бъде много по-чувствително .
    Пробвай да си мажеш главичката с бебешко олио-гел - при мастурбация , използвай го за лубрикант , преди сън ,след ставане и т.н.
    когато глансът е овлажнен , той става чувствителен.
    И една молба - като отговаряш недей цитира предишно мнение , защото темата се препълва.

Град
    Варна,България
    Абе, споко и мене ме беше срам, ама викам на майка ми "Мамо, утре отиваме на уролог" и тя ми вика "Що бе, какво ти има?". Показах и тая статия и на другия ден отидохме двамата на уролог,ама доктора беше пекан и ми вика "Какво ти има", обаче аз не знам как да му обесня и мълча и той вика "Ааааа, не можеш да го заголиш, ясно, сваляй гащите в другата стая да те видя". Прегледа ме и ми изписа един крем, който разпъва кожата. Мазах се 2 дена с тоя крем, ама не подейства и сега в четвърък съм на операция. Искам да питам след операцията ще мога ли да ходя ? Знам, че ще има дискомфорт , ама поне ще мога ли да ходя ?

Re: 100%

Цитирай Първоначално написано от mikity_sladky
    Цитирай Първоначално написано от pe6666kata
    Имам проблем. Като станах тази сутрин и махнах марлята, видях че главичката ми вече не е на цяло заголена, т.е. кожичката покрива ръба отгоре, за разлика от първите два дена. Ако се опитам мисля, че мога пак да я издърпам за ръбчето, но не ми се рискува.
    Това нормално ли е? Помагайте моля

Edit: С леко дръпване се върна в начална позиция Кожичката изглежда малко набръчкана зад главичката.
    Пешка,ако е пълно обрязване в никакъв случай нещо не трябва да покрива главичката.Тя си е винаги навън и около нея няма нещо което да я покрива.Аз съм с пълно обрязване и знам

И аз съм пълно обрязване още като бебе заради фимоза .. сега ми е екстра
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

Цитирай Първоначално написано от b0b0bg
    Абе, споко и мене ме беше срам, ама викам на майка ми "Мамо, утре отиваме на уролог" и тя ми вика "Що бе, какво ти има?". Показах и тая статия и на другия ден отидохме двамата на уролог,ама доктора беше пекан и ми вика "Какво ти има", обаче аз не знам как да му обесня и мълча и той вика "Ааааа, не можеш да го заголиш, ясно, сваляй гащите в другата стая да те видя". Прегледа ме и ми изписа един крем, който разпъва кожата. Мазах се 2 дена с тоя крем, ама не подейства и сега в четвърък съм на операция. Искам да питам след операцията ще мога ли да ходя ? Знам, че ще има дискомфорт , ама поне ще мога ли да ходя ?
    Ако питаш дали ще можеш да се разхождаш навън - забрави първите 5 дена. Поне при мене беше така. Не че е болезнено просто е гадно и некомфортно. Стой си у вас и си почивай най-добре.

Обрязах се частично януари 2009-та и НИКОГА няма да съжелявам за това !

Цитирай Първоначално написано от SexyChild
    Обрязах се частично януари 2009-та и НИКОГА няма да съжелявам за това !
    Мм да , и аз се присъединявам към това мнение!
    А иначе мога да добавя към предишните мнения ,че няма по-глупаво нещо, от това да се срамуваш от собственото си тяло!!!

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Утре отивам да взема направлени от личния за уролог и ще пиша какво е станало...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Утре отивам да взема направлени от личния за уролог и ще пиша какво е станало... Пожелайте ми успех..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си