.
Отговор в тема
Страница 149 от 233 ПървиПърви ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 701 до 3 725 от общо 5802
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Утре отивам да взема направлени от личния за уролог и ще пиша какво е станало... Пожелайте ми успех..
    е да де - всички ти пожелаваме успех, но нали все пак проблема трябва да има някаква поне груба диференциация - за дерматолог, за уролог или за хирург е.....

късмет§успех все пак!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: 100%

Цитирай Първоначално написано от SexyChild
    Обрязах се частично януари 2009-та и НИКОГА няма да съжелявам за това !
    за Теб специално знаем и помним - беше един от най-добре подкрепените с 24h он-лайн поддръжка случай.
    и не защото реалиите на необходимостта са го налагали, а по-скоро както Кучето-Майка се отнася към Кучетата-кутрета от друга Майка - ТРЯБВА да рагира на сигналитре им...

Обрязах се частично на 16.09.10г.Преди това си направих операция от късо гемче и още тогава предполагах,че имам дълъг препоциум с лека форма на фимоза,но хирурга ми обясни,че не било проблем.Той щял да ми среже гемчето и всичко щяло да се оправи и аз за съжаление го послушах,въпреки всичко изчетено тук,в благодарение на което ми се наложи да се оперирам отново.Този път успешно,надявам се.Относно опрецията ще кажа,че беше извършена с упойка,която се бие в кръста и от кръста на долу не усещаш нищо,за разлика от предишната ми опреция,която беше с местна упойка и усетих абсолютно всичко и болеше зверски.От както ме опреираха не мога да спя нощем заради нощните ерекции.Никога,преди това,не съм предполагал,че съм толкова потентен :].Всеки път като ми стане ме боли зверски.Попитиах доктора за хапчета против ерекция,но ми каза,че нямло такива хапчета.Каза нищо да не пия и дори и в нищо да не го топя щял да зарастне и нямало смисъл да давам още пари за лекарства и мазила,но ако искам да го топя в калиев перманганат или реванол.Нищо повече не ми каза.Това малко ме притесни.От една страна можеби му е било съвестно да не си давам парите,но от друга може просто да не му се е занимавало с мене.А когато става въпрос за нещо толкова важно,все пак,съм готов да се разделя с колкото трябва пари за лекарствени средства[мазила и тн],ако това ще доведе до по-бързо оздравяване.Затова искам да ви попитам какво бихте ме посъветвали да използвам за по-бързо зарастване,защото хирургът нищо не ми каза освен да го топя в калиев перманганат или реванол сутрин и вечер,а от прочетенто тук знам,че смрадликата е много по-добър вариант от калиевия парманганата и затова си го топя сутрин и вечер в смрадлика за по 5-6 минути.Има ли някакви други мазила или други средства,които бихте ме посъветвали да използвам за да зарастне по-бързо,както и специални кремове против белзи за след като паднат конците?Дължа специални благодарности на "batkodoki" за създаването на темата и за цялата инфомрация, предоставена от него.Благодаря и на всички вас,които сте писали по темата.Този път отидох при хирурга информиран за абсолютно всичко и държах лично да се уверя,че операцията ми ще бъде извършена както трябва и му задавах въпроси от всякакво медицинско естество,даже по едно време ми каза:”Tи ако искаш сам се оприрай.” :] Ако някой от вас има някакви въпроси относно опреацията,ще се радвам да помогна.Не се колебайте да ме питате тук или на лични съобщения.

Колко любезен хирург.!
    Лично аз съм против частичното обрязване , защото едно , че е на вид грозно , второ малко е като клан-недоклан,дран -недодран , но това си е лично мое мнение , което не бива да се взема впредвид.
    Иначе - радвам се , че все пак си прочел нещичко по темата и най-важното си разбрал , за разлика от други , че Смрадликата , което е растение , създадено от природата е по-добро и по-безопасно от химическото съединение , създадено от човек , наречено калиев перманганат.
    Други мазила и помади , както и химикали , които не знам защо хората наричат лекарства ,не са ти необходими.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Отидох при личния исках направление за уролог, даде ми и тез дни ще отида... Следмалко ще му звънна да си оговоря час
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Успех Максимал!

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Здравейте , преди 2 дена се оперирах обаче имам ужасни болки , вечерно време не мога да спя , и забелязвам че отдолу пениса са се появили 3 балончета.Моля съветвайте ме какво да правя , нормално ли е това което ми се е появилo.Моля помогнете , болките са ужасни.Да ходя ли пак при лекаря какво да правя.

Според мене отиваи на лекар защото тои наи добре може да ти каже нормално ли е или не е
    И един съвет от мене : Хора ако ви се налага да се обрязвате направете го с лазер.. вярно е че се заплаща защото се прави в клиника понеже по болниците нямат лазер и парите не са малко (на мен ми излезна 1500лв) но нито има болка нито някакъв отток и възстановяването трае 1-2 седмици не повече.

Град
    Варна,България
    Кожата зад главичката трябва ли да стои набръчкана ? Защото моята си стои нормално и не са оставили никаква излишна кожа, а са отрязали всичко. Някъде по-назад четох, че няма да има чувствителност пениса и няма да изпитвам удоволствие и сега като го погледнах моя са наплаших.

еми преди 10 дни ме оперираха от фимоза и се чудя кога ще мога да си забеля по надоло кожичката.Може би е глупав въпрос и ако е така извинете ме,но като я дръпна надолу изпитвам болка и немога да я дръпна надолу та искам да знам нормално ли е и кога ще се оправи

Град
    В къщи...
    Имам час за четвъртък ... Като се върна ще разправям...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от rumpel
    Здравейте! Прочетох доста от написаното в темата, но не открих нищо свързано с моя проблем. От няколко седмици имам нещо като лека цепнатина, която се пада напреки на гемчето. При мастурбация започва да тече кръв, явно заради силно изпъване. Болка има, но не е чак толкова силна. Когато го мия и достигне вода до въпросната цепнатина, се усеща прорязваща болка, целият ми пенис изтръпва за момент. Да спомена, че нямам проблеми със забелване и.т.н. Въпроса ми е дали е възможно да зарастне това нещо, защото като го оставя известно време, вместо коричка на мястото на цепнатината се образува нещо бяло.. Нека ако някой е имал същия проблем да сподели какво да се прави и има ли смисъл от притеснение. На 20 години съм. Благодаря предварително за отговорите!
    Значи да ти кажа първо че аз съм на 15 и аз имах същия проблем, но при мен аз си го направих . Опънах по надолу кожичката и се получи така при мен .. в началото е малко кофти щото като пикам щипе нормално раничка е ама с времето ми мина и сега още си седи така бяло и не ме боли и всичко си ми е ок ... а да попитам пречи ли нещо така да седи бяло при положение че е зарастнало ? .. А по темата аз нямам нито фимоза нито нищо в пълно здраве си ми е члена сяка вечер си го мия и така .

Цитирай Първоначално написано от vesko95
    Цитирай Първоначално написано от rumpel
    Здравейте! Прочетох доста от написаното в темата, но не открих нищо свързано с моя проблем. От няколко седмици имам нещо като лека цепнатина, която се пада напреки на гемчето. При мастурбация започва да тече кръв, явно заради силно изпъване. Болка има, но не е чак толкова силна. Когато го мия и достигне вода до въпросната цепнатина, се усеща прорязваща болка, целият ми пенис изтръпва за момент. Да спомена, че нямам проблеми със забелване и.т.н. Въпроса ми е дали е възможно да зарастне това нещо, защото като го оставя известно време, вместо коричка на мястото на цепнатината се образува нещо бяло.. Нека ако някой е имал същия проблем да сподели какво да се прави и има ли смисъл от притеснение. На 20 години съм. Благодаря предварително за отговорите!
    Значи да ти кажа първо че аз съм на 15 и аз имах същия проблем, но при мен аз си го направих . Опънах по надолу кожичката и се получи така при мен само ,че не течеше кръв ами беше си цепнатина и болеше леко .. в началото е малко кофти щото като пикам щипе нормално раничка е ама с времето ми мина и сега още си седи така бяло и не ме боли и всичко си ми е ок ... а да попитам пречи ли нещо така да седи бяло при положение че е зарастнало ? .. А по темата аз нямам нито фимоза нито нищо в пълно здраве си ми е члена сяка вечер си го мия и така .

Да споделя и аз как мина моята операция.Опериха ме преди 15 дена от късо гемче ,изобщо не се притеснявах ,защото имах голямо доверие на доктора и искам да ви кажа че няма нищо страшно.Мислех ,че ще съм в съзнание, но маи са ми сложили пълно упоика. Цялата операция ми казаха,че ще трае 3-4 минути ,като доидох в съзнание веднага попитах може ли да го видя малкия не изглеждаше много красив но тва е нормално ..сега всичко е наред и си е както преди.Останах вечерта в болница не беше нужно ,нямах никакви болки ,но както и да е.Не знам как но при мен доктора го е направил без да се шие ,после ми каза че така ще изглежда по-добре ,защото от шевоте оставали белези или нещо такова не съм сигурен. Не съм имал никакви болки само понякога като го забеля повече.Доктора ми изписа едно прахче антибактериално но на 7 ден спрях да го слагам мислех че няма вече нужда ,сега го кисна само в смрадлика и вече е почти заздравял.Не съм имал проблеми като кървене и тем подобни или болка при нощни ерекции.Благодаря за хубава тема помогнахте ми много да събера кураж да отида на лекар.

Днес е 16 ти ден от както ме оперираха от фимоза.Раните още зарастват,но забелязах,че кожичката каточели е залепнала за ствола на пениса сякаш са се срастнали нормално ли е?Не би ли трябвало кожичката да се забелва докрай (до самия край на пениса) моля за отговор защото ми е много притеснено.

Цитирай Първоначално написано от qsen123
    Днес е 16 ти ден от както ме оперираха от фимоза.Раните още зарастват,но забелязах,че кожичката каточели е залепнала за ствола на пениса сякаш са се срастнали нормално ли е?Не би ли трябвало кожичката да се забелва докрай (до самия край на пениса) моля за отговор защото ми е много притеснено.
    Спокойно, всичко е нормално. Нищо не трябва да забелваш щом си опериран от фимоза. Там където са шевовете се сраства и си седи така. Оголена ти е САМО главичката (то и няма какво друго да се оголва )

Град
    В къщи...
    До къде се забелва?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

При така нареченото частично обрязване част от кожата покрива главичката .
    Ако си с такова , причината да не можеш да го забелиш е , че отока е голям. По принцип не би трябвало опериращия да ти е върнал останалата кожа обратно .
    При пълното обрязване няма такива проблеми , както и след време , докато при частичното има вероятност операцията да се повтори .

Цитирай Първоначално написано от pe6666kata
    Спокойно, всичко е нормално. Нищо не трябва да забелваш щом си опериран от фимоза. Там където са шевовете се сраства и си седи така. Оголена ти е САМО главичката (то и няма какво друго да се оголва )
    При мен е пълно обрязване кожичката е зад главичката и не я покрива.Благодаря за бързия отговор.Много се бях притеснил.но вече знам че е нормално.

Град
    Варна,България
    Белезите от шевовее могат ли да се заличат с някакво кремче или нещо такова, защото кожата ми изглежда като нарязана с трион.

Град
    В къщи...
    Тaка ето я и моята истроия с подробно описание....
    Отидох в болницата влязох при уролога, викам му еди си кво с направление съм да ми прегледа пишока.Та както и да е. Събух гащите, легнах на едно легло, доктора гледа гледа и вика ще е нужна операция(по късно като погледнах диагнозата която беше написана на един лист и тя беше - късо гемче, препуциум, фимоза и парафимоза та забога аз бях сигурен че имам само фимоза.. . Отидох в една стая за да видят дали имам алергия към хапчета и подобни медикаменти. Там нещо ме одраскаха (2 чертички) и пуснаха некфа течност в ръката ми .. няма значение.. минаха около 15 мин и доктора ме извика в една оперативна зала. Отидох. Там бяха доктора и 2 сестри. Събух гащите и легнах. Сложиха ми нещо като покривка но с дупка (на дупката беше пениса ми), и се почнаха болките. Забравих да спомена, че преди операцията ме попита с каква опойка искам да е и аз казах с месна упойка. Таа би ми упойката в пениса (мисля че беше там или в областта защото нищо не виждах, само усещах ) Така .. би упойката и след около 1 мин почти нищо не усещах от кръста надолу. Взе медицинска ножица ряза каквото ряза ( е усещаше се болката от време на време, но не е болка за умиране ) взе некви конци (котешки мисля че са) и с тях заши пишката. докато правеше всичко това започна да ме разпитва разни въпроси като имам ли си приятелка и т.н. сиг за да не мисля толкова за болката ... доктора ми каза че операцията траела не повече от 2 мин, но всъщност отне около 10мин. все тая. оправи ме. сложи марля и в понеделник съм на преглед

пп; и мен ме беше малко шубе да отида, но няма нищо страшно или срамно...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    Искам да попитам нормално ли е при уриниране отначало да има малко кръв в урината (съвсем малко отначало)? Защото вече на 3 4 пъти кат пикам проблесва леко кръв. Да не би да е в резултат на теклата кръв по време или след операцията?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Нормално ли е вече 18 ти ден раната под юздичката да не е зарастнала още.Има някакъв примес между кръв и каточели гной и е леко наподобяващо плазма леко лепкаво не е толкова воднисто.Сутрин си имам леки болки...

аз когато съм в ерекция немога да оголя главичката или поне го правя до половината...значи личе имам фимоза? бях се притеснил по едно време и поговорих с бащата той каза "нормално е , след като правиш секс за първи път ще се оправиш....има отзад на главичката ципа която трябва дасе скъса след като правиш секс (аз съм дествен)
    и аз бях като теб първите 1-2 пъти като правех секс много ме болеше но след това се оправих напълно"
    та реших да му повярвам все пак невярвам да ме лъже...
    виие какво мислите ?
    ето снимки :

http://img215.imageshack.us/img215/519/dsc01974b.jpg
    http://img715.imageshack.us/img715/9024/dsc01976r.jpg

Нормално ли е вече 18 ти ден раната под юздичката да не е зарастнала още.Има някакъв примес между кръв и каточели гной и е леко наподобяващо плазма леко лепкаво не е толкова воднисто.Сутрин си имам леки болки...
    Спокойно. Всичко ще заздравее. При някой става по-бързо, при-други по-бавно. При мен също отдолу имаше рана доста време.

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    аз когато съм в ерекция немога да оголя главичката или поне го правя до половината...значи личе имам фимоза? бях се притеснил по едно време и поговорих с бащата той каза "нормално е , след като правиш секс за първи път ще се оправиш....има отзад на главичката ципа която трябва дасе скъса след като правиш секс (аз съм дествен)
    и аз бях като теб първите 1-2 пъти като правех секс много ме болеше но след това се оправих напълно"
    та реших да му повярвам все пак невярвам да ме лъже...
    виие какво мислите ?
    ето снимки :

http://img215.imageshack.us/img215/519/dsc01974b.jpg
    http://img715.imageshack.us/img715/9024/dsc01976r.jpg
    "

Първо: Възраст
    Второ: Това за късането на "ципата" (или по-точно - гема) е лудост. Ако ти е къс гема, трябва да се махне оперативно. Освен това, според мен, имаш фимоза. Не съм експерт, така че не-взимай мнението ми за 100% истина. Просто говори с баща си да отидете на уролог. Един преглед на никого няма да навреди. А и така ще си сигурен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си