.
Отговор в тема
Страница 150 от 233 ПървиПърви ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 726 до 3 750 от общо 5802
    ro6lio, и баща ти толкова разбира колкото един 1-во класник... Отивай при личния лекар без да се притесняваш поискай си направление за уролог,и ходи на преглед. Ако нямаш 18 години трябва майка ти и бащати да се подпишат на документите по операцията. Но за прегледа не мисля че трябва и тех да водиш.

на 17 съм и досега не съм смятал това за проблем..
    а как да си обесня това че при нормално състояне мога да го оголя а иначе не ?смисъл до преди време даже и в нормално ми беше трудно да го правя , но сега не ми е проблем
    какво е късо гемче? или фимоза? (така като го гледате от снимката)

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    така като го гледаме на пиковете неможем да ти кажем на 100%. все пак не сме доктори. взимай едно направление от личния и газ до най близкия уролог той ще ти каже всичко с 100% точност ..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

ще отида да съм сигорен
    максимал ти минал ли си през операция ?някви белези тва онова остава ли

Град
    В къщи...
    преди 2 дни ми направиха операция от късо гемче
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    имам въпрос. преди 2 дни ми направиха френулотомия(операция на късо гемче) и нормално ли е все още да кърви леко пишока?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

въпрос

да ви питам обрязаха ме преди седмица и 2 дни и все още има оток и конците не са паднали всички при забелване не мога да го забеля до край щото ме боли а и отока явно нещо все още пречи това ще се оправи нали като паднат конците и отока спадне ще мога да си го забелвам до край без ядове благодаря много предварително

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    преди 2 дни ми направиха операция от късо гемче
    В крайна сметка не разбрах имаш ли фимоза или нямаш!

Град
    В къщи...
    ами уролога ми каза че имам лека форма на фимоза и вика да отида след 2 години някъде за да ме оперира тогава от фимоза... нз що.. сиг все още там кожичката е прекалено малка ли ддз..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    на 17 съм и досега не съм смятал това за проблем..
    а как да си обесня това че при нормално състояне мога да го оголя а иначе не ?смисъл до преди време даже и в нормално ми беше трудно да го правя , но сега не ми е проблем
    какво е късо гемче? или фимоза? (така като го гледате от снимката)
    междодругото и при мен е така.. когато ми е малък пишока го оголвам, но в еректирано състояние ми е по трудно(или не дърпам кожичката достатъчно)... днес бях на преглед при уролог за да види конците, но още не са паднали. и вика с марля и реванол да правя компреси за да спре кървенето... ти отиде ли на уролог? при теб мисля че трябва да се напънеш малко повече за да се оголи (при мен така ми го оголи за пръв път уролога), но може и да не е така. не ме слушай мн мн че да не земе да се получи парафимоза...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Моята операция мина много гладко, в сравнение с вашите. поне така като чета. Нямше кръв , марли , проблем с ерекциите, единственото което е остава напъло да оздравее.

Здравейте , на мен ми правиха операция от фимоза на 24-и септември и нещото , което ме притеснява е че сега около конците са се образували рани и чесно казано съм доста притеснен .Един от конците ми падна преди около 2а дена и около него имаше съвсем малка точка ,а около тези са доста по големи . Та ако някой ми каже че това е нормално много ще ме успокои .

Нормално е. Споко.

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    днес бях на преглед при уролог за да види конците, но още не са паднали. и вика с марля и реванол да правя компреси за да спре кървенето...
    Какви конци при късо гемче?При мен кървеше 2-3 дена и си спря..С марлята движех 4-5 дни, след което и нея махах..После до около седмица, седмица и нещо оставах много малко кръв, примесена с урина по боксерките, щото не можех да изтръсвам като хората от болка..Абсолютно нищо не съм правил..2-3 пъти правих бани с лайка и това беше.Просто ходех с марля, за да не се търка из гащите..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

проблем

На 17 години съм.Обрязан съм преди 12 дни и ми махнаха конците в този понеделник.В ерекция все още не мога да го забеля до край , мога само до края на главичката.И имам вече по лек оток и рани от конците които са доста големи... интересува ме ще се отпусне ли повече за да нямам проблем със забелването в ерекция ? благодаря много предварително.

Правиха ми операция преди 8 дни от късо гемче - конците паднаха (днес бях на уролог) и раните са заздравяли(или поне не виждам ранички) та въпроса ми е дали мога вече да мастурбирам кат хората че вече не издържам

Град
    Варна,България
    Нормално ли е 25 дена след операцията и след като са ми паднали всички конци и всичко е заздравяло да имам оток ?

Мега фен Аватара на draid
    Консултирай се с лекаря който е направил операцията. По-принцип си е до организъм, но все пак нищо не пречи да те погледне.

Още няколко дни и се навършва 1 година от както съм се обрязал.. Е след като го направих се чувствам чудесно...
    Не е за темата ,но от около 1 месец чувствам лека болка при натиск в десния тестис, идеи от какво може да е !?

Днес е 10ти ден след операция от късо гемче. Въпроса ми е вече мога ли да продължа с фитнеса?

Неее, изчакай поне 15 дни да станат, да си напълно сигурен, че всичко е заздравяло!

Цитирай Първоначално написано от getopa
    Още няколко дни и се навършва 1 година от както съм се обрязал.. Е след като го направих се чувствам чудесно...
    Не е за темата ,но от около 1 месец чувствам лека болка при натиск в десния тестис, идеи от какво може да е !?
    Варикоцеле ?
    Потърси повече инфо по въпроса .

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    idiotiiiiiiiiiiiiiiiii..................

И аз те обичам!

а по принцип коя перация е по добре : пълно или частично обрязване?
    Има ли някой който се е оправил напълно след обрязване и желае да постне снимка ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си