.
Отговор в тема
Страница 152 от 233 ПървиПърви ... 52102142148149150151152153154155156162202 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 776 до 3 800 от общо 5802
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от zabivkataone
    Имам Фимоза къде в София мога да се оперирам.Кажете добър уролог от който сте доволни.
    Отиди на личен и му искай направление за уролог.(предполагам, че ще те погледне - да види дали си за уролог) Той ще ти каже най добре кой доктор(хирург,уролог) е най добре да се отиде
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Аз ще отида при личния за направление.Най вероятно ще отида в Александровска като гледам там е наи добре .На 18 съм иначе

Ето го и деветия ден.

Да не чуе дявола, но изглежда добре.Цвета му си е напълно нормален, блед, без някакви особенни нюанси.Топя си го в смрадликата и не барам конците, а и те не бързат да падат, което е добре-нека хубаво да си свършат работата, тъканите да укрепнат достатъчно и тогава да паднат.Мажа го само с дефламол, достатъчно време след баните, препоръка-който иска, нека чете темата, всичко си пише в нея.
    Пазя го много от механични въздействия-спя без гащи, тъй като открих че така няма никакви проблеми с ерекциите.Когато се притиска, боли ту оттук, ту оттам, а тъканите са още прекалено нежни, за да рискувам да ги травмирам.
    Ходя също така с широки боксерки и широки джинси, като при това ходя, ставам и сядам внимателно.Не желая да мастурбирам все още, макар че скоро може и да опитам, стига да е безболезнено, проблем няма.
    Ако някой желае да пита нещо.... давайте.

Имам въпрос има ли някои които си е направил обрязване с ЛАЗЕР. и Къде???

Някъде преди страница 100 се споменаваше нещо за лазер...Аз не съм, при мене използваха скалпел и ножичка, но ми стана интересно-защо търсиш лазер?

Привет отново.12 ден при мене, вече съм на такъв етап от лечението, че промените текат бавно.Важното е че текат в правилна посока.Упорито си правя през 12 часа баня със смрадлика.Конците още не са се отпуснали.

Прочетох най-после цялата тема.И честно казано, съм ужасен от начина по който с лекота се пренебрегват съветите на един професор по медицина, специалист по пишки, ако мога така да се изразя.Преди две години аз и още няколко момчета се борихме да го върнеме тук, да не изоставя темата и форума... сега се чудя правилно ли сме постъпили.А по конкретно защо пиша това:
    -На няколко пъти видях как с лекота се препоръчват стероидни лекарствени средства от оздравели пациенти, при все недвусмислените му обяснения.
    -Безкрайната полемика за калиевия перманганат, чудно ми е как не му се е счупила клавиатурата да повтаря за нея и смрадликата.
    -Поставят се диагнози през монитора от пациенти на пациенти.Пишат се виртуални рецепти, примерно антимикотични кремове за повишена чувствителност...
    Е не усещате ли че това не е редно?И цяла катедра професори няма да ви помогнат по този начин.Хайде, лекувайте се кой както иска.Аз ще продължа да следя темата и да си давам отчетите, пък дано да помогна на някой.Ако имате въпроси,питайте.

Re: Фимоза, или защо не мога да забеля главичката

Здр. Пише ти Иван от Стара Загора момче на 16 години преди 1 седмица ходих и ми казаха че ми е кьсо гемчето . Дадоха ми направление, което важи за цяла Бьлгария да се оперирам. Доктора при, който ходих каза че може и той да ме оперира При вьпрос от моя страна колко ще струва той каза има две вьзможности тук да го направим да струва 300-350лв да доплатиш и някьде др-де кьдето щяло да струва около 250 лв но условията не били сьщите, какво ще ме посьветваш и тези цени реални ли са ?

Здрасти Ванка.Не знам дали към мен се обръщаш, но понеже аз съм този който е писал преди тебе, реших че май е така.

Първо по отношение на доктора и цените.Абсолютно нереални са, тъй като цената за лечение на френулум бреве е... 0 лв!То се покрива от здравната каса и е напълно безплатно за тебе и родителите ти.Щом си с направление, значи който и да било лекар, би трябвало да те излекува без да ти иска пари на ръка, освен ако не е частна клиника с официално обявен ценоразпис.Това се отнася както за френулутомия, така и за циркумсцизио.
    Второ-прочети темата, ще ти е полезна.Пише за всичко, тези 250 страници са пълни с опита на хора минали през подобни лечения, както преди, по време,така и след операциите им.
    Трето-сподели с нас какъв точно е проблема, защо отиде на лекар и лекуван ли си в близкото и далечно минало от проблем с пишката и ако да, как...

Не просто хванах си приятелка и се стигна до там .. сещаш се И случайно забелязах на едно клипче как оня си го забелва замислих се .. че при мен не е така отидох при личния си лекар с искане за направлениа за Уролог.Той каза че така като нямам 18год. трябва да ида пьрво на Детска Педиатрия отидох и незнайно защо жената вьтре ме гледа на видеозон :Х... След това получих желаното направление за Уролог. Отидох влязох казах му го в прат текст срам не срам .. - докторе немога да го забелвам той каза свали дьнките и покажи извадих го не беше твьрд и го забелих както трябва,но му обясних че когато е твьрд го забелвам мн мн трудно и то само главичката а видях че трябва да е още надоло той каза обьрни го кьм мен демек там кьдето е гемчето да го види каза ясно кьсо ти е гемчето трябва операция.В горния ми пост пише какво стана нататьк Това е.П.С:вьпроса ми беше кьм този,който е оставил темата.Но се радвам че и ти ми помагаш даже ако искаш и скупе остави да поговорим Благодаря Предварително

Не просто хванах си приятелка и се стигна до там .. сещаш се И случайно забелязах на едно клипче как оня си го забелва замислих се .. че при мен не е така отидох при личния си лекар с искане за направлениа за Уролог.Той каза че така като нямам 18год. трябва да ида пьрво на Детска Педиатрия отидох и незнайно защо жената вьтре ме гледа на видеозон :Х... След това получих желаното направление за Уролог. Отидох влязох казах му го в прат текст срам не срам .. - докторе немога да го забелвам той каза свали дьнките и покажи извадих го не беше твьрд и го забелих както трябва,но му обясних че когато е твьрд го забелвам мн мн трудно и то само главичката а видях че трябва да е още надоло той каза обьрни го кьм мен демек там кьдето е гемчето да го види каза ясно кьсо ти е гемчето трябва операция.В горния ми пост пише какво стана нататьк Това е.П.С:вьпроса ми беше кьм този,който е оставил темата.Но се радвам че и ти ми помагаш даже ако искаш и скупе остави да поговорим Благодаря Предварително

Виж сега-аз имах същия проблем и моята диагноза беше фимоза... Предполагам и твоята е същата.Ако прочетеш темата от самото начало, ще видиш че съществуват доста крайъгълни камъни за заобикаляне.Има една така наречена стълбичка на интервенциите, след които общо взето диагнозата си остава същата, в по-малка или по-голяма степен.
    Диагноза фимоза и следват:аблацио, френулутомия, пластика, циркумсцизио.При мен аблацио не е прилагано, пластика също.Но първо ме оперираха от късо гемче - тази операция се нарича френулутомия и бързо стана ясно че това не е решение, а само частично облекчение на симптомите.Та сега вече съм с пълно обрязване.
    Та исках да кажа, ако ти предлагат като решение на проблема операция на късото гемче, да знаеш че това рядко, ама много рядко решава същинския проблем.От друга страна, пак те оперират, пак има упойка, рязане, шевове и възстановяване-по добре е при това положение да е направо пълно обрязване, поне е сигурно че ако няма усложнения и при правилно постоперативно лечение, проблемът ти ще изчезне веднъж завинаги и ще постигнеш в приемливи срокове главната цел-пълното удоволствие от секса.

Тъкмо се пребирам от операцията,мина добре ,сега упойката почна да ме отпуска и взимам аулин.При мен проблема с фимоза е доста отдавна може би 2 години.Реших първо да пробвам с кремове,е имаше един който по оправи нещата,но временно.Така че ще посъветвам всички с тази диагноза да не отлагат рано или касно ще трябва да се оперирате,така че по добре рано,а не като мен след 2 години.В Алехандровска са много добри ,само че преди това трябва доста да се разкарвате по лекари и да чакате,на мен ми отне 1 седмица подготовка.Успех на всички!!!

Честито брат!
    Трудното вече мина, са си пии каквото са ти изписали, прави му баните и най важното-не се плаши за щяло и нещяло.Ако нещо те шашка, питай тука.Ще оздравее и ще стане зенитна ракета, вервай ми.

А на мене днес ми падна първия конец. Ще го отпразнувам...

Здравейте!
    Ако късото гемче се скъса, то трябва ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отида на лекар, или може да си зарастне така и да не ми пречи?

То че ще зарастне, ще зарастне, ама ще боли първо, второ много е вероятно да остане цикатрикс (белег), който ще те боли при секс и мастурбиране и ще ти пречи.
    А съвсем отделно-гемчето ако не е късо, не трябва да се скъса.И като зарастне е напълно възможно пак да се скъса.Иди по-добре, не е толкова страшно.

1ден мина,при уриниране всичко е нормално даже много добре никакви грижи,с нощтните ерекции няма никаква болка само малко неудобно, имах чувство че цяла нощ е надарвен :Д.На сутринта ми смениха превръзката малко неприятно но какво да се прави.Всичко при мен е супер
    Само да попитам кoлко време трябва да се носи превръзка?

Ми 3-4 дена, по преценка на доктора.Ако раната е започнала да заздравява, се минава на суха, но тя се носи кратко.

Re: Фимоза, или защо не мога да забеля главичката

Цитирай Първоначално написано от aeii
    Здр. Пише ти Иван от Стара Загора момче на 16 години преди 1 седмица ходих и ми казаха че ми е кьсо гемчето . Дадоха ми направление, което важи за цяла Бьлгария да се оперирам. Доктора при, който ходих каза че може и той да ме оперира При вьпрос от моя страна колко ще струва той каза има две вьзможности тук да го направим да струва 300-350лв да доплатиш и някьде др-де кьдето щяло да струва около 250 лв но условията не били сьщите, какво ще ме посьветваш и тези цени реални ли са ?
    При кой лекар си ходил ?

Здравейте.Преди 28 дни ме оперираха от фимоза , но конците още не са паднали при положение че ми казаха че ще паднат околко 15-тия ден. Трябва ли да отида или на лекар или да изчакам още малко?

Ден 5-ти вече махнах превразката и сега си правя бани със смрадлика.Така с тия конци е като суджук .Вечер тия ерекции направо...Щом приятеля стане и мен ме буди

А при мене взе да става сложно, след като в началото тръгна добре-конците седят, но от едната страна, където падна един конец раната леко се е отворила.Не боли, не кърви, но е отворена.Намалих смрадликата и ходя със стерилна превръзка, за да не се инфектира.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от exsteen
    А при мене взе да става сложно, след като в началото тръгна добре-конците седят, но от едната страна, където падна един конец раната леко се е отворила.Не боли, не кърви, но е отворена.Намалих смрадликата и ходя със стерилна превръзка, за да не се инфектира.
    не е зле а те види оператора.

не е нещо нечувано и невиждано, напротив случва се прекалено често.
    има си ясни и добре документирани в нишката на Темата причини, коренящи се в простият факт, че всеки преглед касаещ Фимозен пишок с по правило последваща операция се извършва САМО и единствено в "покой". което означава, че реално не се отчитат нито формата нито индивидуалната кривина на пениса в ерекция.

стандартното обрязване се прави под формата на идеален кръг без отчитане на горните индивидуални особености, т.е. само майсторите оставят "аванс" и то по интуиция по скоро.

резултата може да е това което описваш: при спонтанните ерекции пишока напряга в пъти повече "по-дългата" според формата и кривината си страна в геометрично отношение, която обаче вече има по-къса кожна покривка.

понякога се налага полагане на нов конец за фиксация, понякога не, индивидуално е като всичко касаещо Фимозата....когато дефицита е малък той точно служи за компенсатор и много бързо изчезва без намеса. когато дефицита е голям - налага помощ от принудително фиксиране.

но за да не преживяваш излишно - нека те види операторът, а пък друг ще е въпроса дали освен в покой е виждал пишока и в ерекция преди да планира подхода при интервенцията.
    отговора е еднозначно ясен...

баткодоки,
    на мен от едната ми страна се събра повече кожа
    смисъл понеже си е наклонен наляво и там се посъбра и дори сега 7 месеца след операцията е леко по-набъбнало
    иначе и при мен пък отдясно като го гледам май ми се разши някъв конец много отрано мисля на петия или шестия ден, но аз пък тогава се зарадвах понеже си помислих че заздравява много бързо
    сега всичко ми е наред само дето от лявата ми страна където са рязали има струпване на повече тъкани ако мога така да се изразя
    ПС1- с пълно обрязване съм
    ПС2- прав е exsteen. Като имате проблеми осносно могат да ви помогнат лекарите
    темата тук е по-скоро да мотивира и да придобиете обща представа плюс натрупаното знание за смрадликата и за периода на заздравяване и примерно за пътеката по която трябва да минете- направление от личен лекар->уролог....
    със здраве

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    не е зле а те види оператора.
    Мда, но за съжаление отпуската свърши и отново започнаха командировките, а в работата ми никой не се интересува от моята пишка.Иначе писаното от тебе се вписва в картинката при мене-действително никой не ме прегледа в ерекция.Обрязан е във формата на идеален кръг, а всъщност на мен при ерекция ми е леко закривен наляво, става дума съвсем малко, но все пак забележимо отклонение.Отварянето се получи точно отдясно или дефицита, както го наричаш.Става дума за около сантиметър по дължината на шева, а иначе в покой си седи затворен.Забелязах го, докато проверявах шевовете как са, че на това място се отваря лекичко.След като първите два дни беше обилно мокро от лимфна течност, или каквото трябва да е тази безцветна лигава течност, сега изглежда залепнало и сухо.Не го напъвам, само му правя ежедневно стерилти превръзки с малко риванол.Смрадликата вечер преди лягане, с по слаб от обикновенно разтвор, за по кратко време.
    Не съм уплашен, предварително знаех че има такава опасност, просто се надявах да се размина със всякакви усложнения и да имам минимални цикатрикси.

Здравейте (:
    Вчера си направих операция. Само че пластика. Въпреки, че има шанс отново това да не оправи проблема, реших да пробвам - все пак винаги мога да махна препуциума, ама не мога да си го сложа после

Та чудя се, нормално ли е сега да не мога да го забеля, защото ме боли много ако се опитвам? Аз преди можех, проблема ми беше само при ерекция. Скоро пак ще ме види хирурга, ама се сетих за тая тема...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си