- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Аз съм опериран от 2те неща наведнъж.
С пълно обрязване съм, бях подведен под обща упойка, венозно.
Здравна каса поема всичко така ли?Първоначално написано от SK0RP10N
ТТссс аз искам местна от кръста надоло пълна упойка ме е страх.
Добре е да е с месна шот пълната бавно отшумява...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Няма нищо страшно.
като ти поставят абоката нямаш дори време да разбереш, какво се случва.Директно губиш съзнание (даже не усещаш и че заспиваш)
SKORP1ON операцията на късия гем ми я направиха с месна упойка. А операцията на фимоза с пълна или месна е най добре и защо>
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Страх ме е просто.. Дори имам непоносимост от абоката във вената ми![]()
След взимането на кръв преди операцията на кистата на крака ми припаднах, но тогава пушех цигари и не ядох в осовено здравословни количества... питам се дали ще припадна отново след източването на вените ми преди тази операция... все пак качих около 7 кг от тогава и спрях цигарите.. сега съм 66 кг от 58-59
Страхотно точно денят преди да отида на уролог за фимозата и късото гемче ми излезе някаква пъпка на кожата по стаблото на пениса...
сега ме е срам.. да не ме помислят за някакъв нехигиеничен?!
... да ходя ли или да изчакам докато т'ва се махне? И до колко време ще се махне?
Все си мисля, че пълната упойка в днешно време е по-добре.Първоначално написано от maksimal
По-малко стрес за теб, не шаваш, лекарите си работят спокойно, забравяш за думата "болка".Принципно днешните пълни упойки (аз бях с propofol) би трябвало да са с минимална вреда за организма ;]
А ти частично или пълно обрязан си?Първоначално написано от SK0RP10N
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Скорпион , пълна упойка се ползва в други случаи .Това е лека хирургична интервенция , която се извършва с локална анестезия .
Не виждам защо оперираният трябва да скача , да буйства , да крещи , след като не усеща нищо .
Незнайни потребителю , в ето тази страничка са дадени примери за т.н. частично и пълно обрязване .
Харесай си някое и го сподели , пък аз ще ти кажа какво е .
http://circumcision.blogdns.com/half...yle/index.html
Значи имам избор как точно да ми бъде обрязан?Първоначално написано от georgi12
Това minimal най ми допада, но възможно ли е, тъй като имам и къс гем?
Minimal е само за отстраняване на дълго краекожие.При фимоза вече хирургът ще прецени колко да се махне и колко да се остави
Баткодоки многократно е писал за т.н. игра с пениса - т.е. като мастурбираш и като се къпеш да се опитваш постепенно да разшириш отвора , да масажираш мястото и т.н. , разбира се внимателно .
Като малък имах и лека фимоза и късо гемче и именно така ги оправих .
Обрязването ми е по друга причина -естетическа.
Незнам дали е възможно на 18 съм вече и ми е доста закърнял надали ще разширя този мизерен 1см в диаметър отвор толкова много, че да отстраня проблема.. ъхх...Първоначално написано от georgi12
Ами много си чакал .Трябвало е преди 3-4 години да се усетиш , че нещо не е наред.
След частично обрязване има вероятност да се повтори фимозата , тъй като мястото на среза остава по-твърдо .
Отиди при уролог и се консултирай.
тогава аз защо бях подведен под обща анестезия по време на именно такава операция ?Първоначално написано от georgi12
Обрязване руллззззНе знам, обаче на моя много му се кефя
![]()
Не знам - нямам идея защо .Явно си бил много буен , скачал си , викал си , крещял си , казвал си колко много те е страх и т.н.Първоначално написано от SK0RP10N
Ти сам помисли и отговори защо.
Да попитам има ли вероятност при първия полов акт гемчето да се скъса или да създаде някакъв дискомфорт и може ли това да се предотврати с презерватив ?
If you wanna be the best You gotta take out the best!!!
Не, нито крещях, нито съм бил буен, нито нищо.Първоначално написано от georgi12
Лежах си на операционната маса, без да проронвам и дума и идва екипът.
Поздравих ги всичките с едно "добър ден" и директно дойде една дърта пача (наричам я така, защото ми улучи вената чак при петия опит (даже я спука) и ме овика, че вените ми не се виждали добре) която ми каза: давай си тук ръката, ще спиш.
Решение на екипа... защо, те да кажат.Лично мене си ме уведомиха каква упойка ще ми сложат, местна.Би трябвало тези неща да се обсъждат с пациента, но уви.
inzane-ами ако ти е късо гемчето, има вероятност, да.С презерватив да се предотврати... по скоро ако добавиш и повече лубрикант, тогава намалява тази вероятност.
Аз да ви питам, пречи ли фимозата на растежа на пениса ?
` ЪпСуРт....
При мен нямаше и грам тактичност - директно ми вика: ще спиш.
Даже докато бях буден, анестезиоложката се държа така с мен, сякаш съм искал да отида там и да ѝ взема от ценното време - като дърта продавачка в магазин, която не е доволна от факта, че е 60 годишна стара мома.
Аз ходих в една часна болница и ми казаха че имам късо гемче и цялата процедура траела около 5-10 мин. и ми искаха 95лв. за всичко.Днес ходих в ВМА там нямаше лекар, ходих в Александровка там ме прегледаха и ми казаха същото,но хирург ще има чак другата година и тва ме натъжи малко :и ми дадоха някво лишче да хода при личния да ми даде направление за болница нещто такова каза лекаря.....
Искам да погледнете сериозно на проблема ми.От скоро започнах да забелязвам че когато не съм в ерекция пенисът ми може да се оголи за 30 секунди ии почва леко да боли,но когато е в ерекция ии се опитам да го "обеля" ии започват страшни болки ии спирам.Не мога да обеля дори главичката.Та се питам дали е ФИМОЗА,а ако не е-какво ще ми препоръчате да направя .на възраст 13-15 години съм.Мерси предварително
На възраст 13-15 години съм...
Момче младо, интересно как така не си знаеш годините .
Ако си прочел поне две страници от тази дълга тема би си отговорил . Ако не си - ДА,най-вероятно имаш .Посети личният си лекар да ти даде направление за уролог и нататъка ще се види.