- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
1:А този овлажнител предполагам, че в аптеката мога да го намеря? И на каква цена? Има ли различни видове овлажнители и ако да какви? Може ли да се получи алергична реакция от тях?Първоначално написано от Hassell
2: Под израза "ще ти трябват около 1,2 седмици практика" да подразбирам упражнения или "брулене на ореха"?![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
мастурбация, но по-внимателно. Овлажнител на DUREX, бебешко олио върши работа.Първоначално написано от maksimal
Коя беше билката, в която се топеше за отпускане на кожата?
колко дни след операцията да го тренирам?Първоначално написано от Hassell
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Твърде индивидуално и няма смисъл да се пита подобно нещо. Може от 1 седмица до 1 месец, в зависимост от кожичката. Ако до 2,3 месеца не успееш да се оправиш, не се мъчи повече, а махай цялата кожичка отгоре и си чук. Не се тормози излишно.Първоначално написано от maksimal
Нали се сещаш, че не аз определях, с каква упойка да бъда опериран ?Първоначално написано от Hassell
Да, факт е, че се чувстваш като надрусан, но няма как да стане като нормално заспиване - лягаш и се будиш без странични ефекти.
Както и да е - вредна или не, минала е.
Нали се сещаш, че ако ми направят каквото и да е, без мое съгласие или знание, ще си напълня джоба с парички ?)
Интересувайте се бе хора, не го правят на съседа.
\
/
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Някой може ли да каже?Първоначално написано от n00b
смрадлика ?
Пробвай с ДИПРОЗОН 0,05% струва към 6 лева, можеш да го намериш в Аптеките.
При различни хора, различен резултат.
Да попитам колко дни/седмици/месеци след операция на фимоза мога да започна да тренирам(фитнес)?![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ти сериозно ли питаш? С онази си работа ли дигаш щанги?. В същия ден от операцията можеш да си дигаш...Първоначално написано от maksimal
Мамка му.Явно съм разтегнал в малко повече от нормалното при заголването и от вчера не спира да кърви (през период от време тече)... А превръзките трябваше да ги спра вчера, но щом кърви се чудя дали да ги продължа или да отида направо на уролог...
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Най-правилното неща в цялото ти мнение.Първоначално написано от maksimal
Имам час за утре.![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Неска бях в волницата и ми насрочиха операция за късо гемче за утре,на документите пишеше пълна упойка,а мене никой не ме е питал.......стискайте палци да не ме усакътят утре.....
Здравейте на 14 години съм и наскоро намерих нещо странно в половият ми член ,при едно къпане , както винаги прави всяко момче почиства половият си член , след като забелих пишлето , забелязах че по малко от половината на главичката ми е слепнала със кожичката , мога ли да оправя това сам или при доктор?
Късмет. Но и мен не ме попитаха дали да е с местна упойка или с пълна. А направо ми казаха: - Ще те оперираме с пълна упойка...Първоначално написано от admin12
Но както и да е. Лекарите си преценяват коя упойка е по добре за вида операция.![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Най-вероятно имаш синехии.Първоначално написано от blackops
Иди при уролог
Смрадликата с какво помага?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Преди 30 мин се върнах от болницата и всичко мина 6 само оставя да заздравее и съм![]()
а за опойката: сложихами месна, бихамия дирекно в късото гемче,имаше лека болчица но се тарпи.А след това като ме отпусна опойката усештах леко парене там долу и за рамките на 30 мин сичко отшумя.
Бих казал , че пробождането с иглата във вената за вземане на кръв боли повече отколкото поставянето на упойката на въпросното място .
Най-важното обаче е , че упойката е била локална и няма да ти навреди , за разлика от пълната.
А защо се използва пълна - ами има едни игри със Здравната каса .
В момента здравеопазването е такова - важното е да се вземат повече средства , а не болният да се лекува и да е добре .
Всъщтност при алопатичната медицина лечение не съществува.Там има подтискане на симптомите.
е и мен вчера ме резаха,само че със пълна опойка .сабудих се пред асансьора и не усещах нищо.дори след като ме свалиха в стаята отидох до тоалетната.та точно това ми е въпроса при ориниране имаше ли кървене и дали го има и на следващия ден ...щотот сутринта като се сабудих и отидох до тоалетна видях че през ноща пак е текло малко кръв.Първоначално написано от admin12
Значи когато ме изкараха от операционната и ме слойиха да полежа малко,е текло кравчица малко, след това никога не е кървял.Имах и ерекция тази нощ, но нямаше никаква болка, първото което ми мина през главата ми беше дали действието на упойката е минло напълно....е и мен вчера ме резаха,само че със пълна опойка .сабудих се пред асансьора и не усещах нищо.дори след като ме свалиха в стаята отидох до тоалетната.та точно това ми е въпроса при ориниране имаше ли кървене и дали го има и на следващия ден ...щотот сутринта като се сабудих и отидох до тоалетна видях че през ноща пак е текло малко кръв.
А сега имам един въпрос: Когато го забеля виждам че пак долата кожичка е залепена за главичката(естесвено много по надолу от преди) но скам да знам дали е залепнала от сасирената кръв или е така? се още несмя да го драпна силно назад...