.
Отговор в тема
Страница 157 от 233 ПървиПърви ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 901 до 3 925 от общо 5802
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Hassell
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Имам няколко въпроса. Значи, вчера ме оперираха (цепнаха ми кожния пръстен - имах фимоза). Уролога ми каза да мажа раничката от операцията с "Йодасепт" и да правя превръзки (сутрин и вечер) около 5 дена. Искам да попитам нормално ли е да се завръща малко трудно кожичката(с оголването почти нямам проблем) покриваща пениса? Дали от времето ще се "поразпусне" малко и завръщането на кожата ще е по лесно...? Има ли някой с подобен случай?
    Нормално е, след като раната заздравее, ще ти трябват около 1,2 седмици практика, след което кожичката сама се отпуска, пробвай с овлажнител.
    1:А този овлажнител предполагам, че в аптеката мога да го намеря? И на каква цена? Има ли различни видове овлажнители и ако да какви? Може ли да се получи алергична реакция от тях?

2: Под израза "ще ти трябват около 1,2 седмици практика" да подразбирам упражнения или "брулене на ореха"?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Имам няколко въпроса. Значи, вчера ме оперираха (цепнаха ми кожния пръстен - имах фимоза). Уролога ми каза да мажа раничката от операцията с "Йодасепт" и да правя превръзки (сутрин и вечер) около 5 дена. Искам да попитам нормално ли е да се завръща малко трудно кожичката(с оголването почти нямам проблем) покриваща пениса? Дали от времето ще се "поразпусне" малко и завръщането на кожата ще е по лесно...? Има ли някой с подобен случай?
    Нормално е, след като раната заздравее, ще ти трябват около 1,2 седмици практика, след което кожичката сама се отпуска, пробвай с овлажнител.
    1:А този овлажнител предполагам, че в аптеката мога да го намеря? И на каква цена? Има ли различни видове овлажнители и ако да какви? Може ли да се получи алергична реакция от тях?

2: Под израза "ще ти трябват около 1,2 седмици практика" да подразбирам упражнения или "брулене на ореха"?
    мастурбация, но по-внимателно. Овлажнител на DUREX, бебешко олио върши работа.

Коя беше билката, в която се топеше за отпускане на кожата?

Град
    В къщи...

колко дни след операцията да го тренирам?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

колко дни след операцията да го тренирам?
    Твърде индивидуално и няма смисъл да се пита подобно нещо. Може от 1 седмица до 1 месец, в зависимост от кожичката. Ако до 2,3 месеца не успееш да се оправиш, не се мъчи повече, а махай цялата кожичка отгоре и си чук. Не се тормози излишно.

SK0RP10N
    Guest
    Аз пък все си мисля, че не си запознат с методите на упойките и как реагира тялото, мозъка на тези манипулации.
    Чрез една пълна упойка, измират хиляди клетки. Има риск за теб, ако незнаеш дали имаш алергии. Тялото ти отслабва и си меко казано като надрусан няколко часа след това.

За 5-10мин, да слагате пълна упойка и да си играете с здравето си, е меко казано идиотско. Не сте малки момиченца, а пораснали мъже, които могат да изтърпят една игличка.
    Нали се сещаш, че не аз определях, с каква упойка да бъда опериран ?
    Да, факт е, че се чувстваш като надрусан, но няма как да стане като нормално заспиване - лягаш и се будиш без странични ефекти.
    Както и да е - вредна или не, минала е.

Нали се сещаш, че ако ми направят каквото и да е, без мое съгласие или знание, ще си напълня джоба с парички ? )

Интересувайте се бе хора, не го правят на съседа.

Град
    В къщи...
    \/
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от n00b
    Коя беше билката, в която се топеше за отпускане на кожата?
    Някой може ли да каже?

SK0RP10N
    Guest
    смрадлика ?

Пробвай с ДИПРОЗОН 0,05% струва към 6 лева, можеш да го намериш в Аптеките.

При различни хора, различен резултат.

Град
    В къщи...
    Да попитам колко дни/седмици/месеци след операция на фимоза мога да започна да тренирам(фитнес)?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Да попитам колко дни/седмици/месеци след операция на фимоза мога да започна да тренирам(фитнес)?
    Ти сериозно ли питаш? С онази си работа ли дигаш щанги?. В същия ден от операцията можеш да си дигаш...

Град
    В къщи...
    Мамка му. Явно съм разтегнал в малко повече от нормалното при заголването и от вчера не спира да кърви (през период от време тече)... А превръзките трябваше да ги спра вчера, но щом кърви се чудя дали да ги продължа или да отида направо на уролог...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

или да отида направо на уролог...
    Най-правилното неща в цялото ти мнение.

Град
    В къщи...
    Имам час за утре.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Неска бях в волницата и ми насрочиха операция за късо гемче за утре,на документите пишеше пълна упойка,а мене никой не ме е питал .......стискайте палци да не ме усакътят утре.....

Здравейте на 14 години съм и наскоро намерих нещо странно в половият ми член ,при едно къпане , както винаги прави всяко момче почиства половият си член , след като забелих пишлето , забелязах че по малко от половината на главичката ми е слепнала със кожичката , мога ли да оправя това сам или при доктор?

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от admin12
    Неска бях в волницата и ми насрочиха операция за късо гемче за утре,на документите пишеше пълна упойка,а мене никой не ме е питал .......стискайте палци да не ме усакътят утре.....
    Късмет. Но и мен не ме попитаха дали да е с местна упойка или с пълна. А направо ми казаха: - Ще те оперираме с пълна упойка...
    Но както и да е. Лекарите си преценяват коя упойка е по добре за вида операция.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blackops
    Здравейте на 14 години съм и наскоро намерих нещо странно в половият ми член ,при едно къпане , както винаги прави всяко момче почиства половият си член , след като забелих пишлето , забелязах че по малко от половината на главичката ми е слепнала със кожичката , мога ли да оправя това сам или при доктор?
    Най-вероятно имаш синехии.
    Иди при уролог

Град
    В къщи...
    Смрадликата с какво помага?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Преди 30 мин се върнах от болницата и всичко мина 6 само оставя да заздравее и съм

а за опойката: сложихами месна, бихамия дирекно в късото гемче,имаше лека болчица но се тарпи.А след това като ме отпусна опойката усештах леко парене там долу и за рамките на 30 мин сичко отшумя.

Бих казал , че пробождането с иглата във вената за вземане на кръв боли повече отколкото поставянето на упойката на въпросното място .
    Най-важното обаче е , че упойката е била локална и няма да ти навреди , за разлика от пълната.
    А защо се използва пълна - ами има едни игри със Здравната каса .
    В момента здравеопазването е такова - важното е да се вземат повече средства , а не болният да се лекува и да е добре .
    Всъщтност при алопатичната медицина лечение не съществува.Там има подтискане на симптомите.

Цитирай Първоначално написано от admin12
    Преди 30 мин се върнах от болницата и всичко мина 6 само оставя да заздравее и съм

а за опойката: сложихами месна, бихамия дирекно в късото гемче,имаше лека болчица но се тарпи.А след това като ме отпусна опойката усештах леко парене там долу и за рамките на 30 мин сичко отшумя.
    е и мен вчера ме резаха,само че със пълна опойка .сабудих се пред асансьора и не усещах нищо.дори след като ме свалиха в стаята отидох до тоалетната.та точно това ми е въпроса при ориниране имаше ли кървене и дали го има и на следващия ден ...щотот сутринта като се сабудих и отидох до тоалетна видях че през ноща пак е текло малко кръв.

е и мен вчера ме резаха,само че със пълна опойка .сабудих се пред асансьора и не усещах нищо.дори след като ме свалиха в стаята отидох до тоалетната.та точно това ми е въпроса при ориниране имаше ли кървене и дали го има и на следващия ден ...щотот сутринта като се сабудих и отидох до тоалетна видях че през ноща пак е текло малко кръв.
    Значи когато ме изкараха от операционната и ме слойиха да полежа малко,е текло кравчица малко, след това никога не е кървял.Имах и ерекция тази нощ, но нямаше никаква болка, първото което ми мина през главата ми беше дали действието на упойката е минло напълно....

А сега имам един въпрос: Когато го забеля виждам че пак долата кожичка е залепена за главичката(естесвено много по надолу от преди) но скам да знам дали е залепнала от сасирената кръв или е така? се още несмя да го драпна силно назад...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си