- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Нормално е да кърви малко след операцията и да, нормално е отначало да изглежда подут, залепнал и т.н.
Първоначално написано от maksimal
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Смрадликата и нейният разтвор може да прилагате при някои от изброените симптоми: диария, кървящи хемороиди, язвен колит, възпаление на венците или пародонтоза, зъбобол, ангина, заболявания на бъбреците, язва на стомаха и дванадестопръстника. Изключително ефикасно средство при лечение на бяло течение, рани, циреи и др. подобниПървоначално написано от maksimal
Помага на раните да заздравяват по-бързо
Искам само още нещо да попитам ако някой може да отг.Днеска като се изкъпах видях,че съм шит(вчера след като се сабудих от опойка не съм питал докторите дали са ме шили)...та въпроса ми е кога падат конците и усеща ли се нещо.
Зависи какви са конците-саморазграждащи се или не.Ако са саморазграждащи се, ще паднат от само себе си между 10 и 35 дни.Не трябва да им обръщаш специално внимание.Ако не са, доктора ти ги сваля когато прецени че вече няма нужда от тях.
Незнам дали не дърпам достатъчно силно но при ерекция заголвам половината главичка и после се чувства доста болка![]()
преди 9 дни ми правиха иницизия на пенис .. при нормално състояние без абсолютно никакви проблеми си го заголвам, но при ерекция ме е страх да не дръпна повечко че да се разкъса раната от операцията..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Пак ще понахалствам със въпроси,но всеки който се е опрерирал знае как е ....Та сега искам да попитам...вече 2 дни и 11 12 часа след операцията все още не мога да забелвам напално т.е мисля че може ,но боли като драпна малко .това на още пресната рана ли се дължи..и след колко време горе долу ще мога.а и до другия петък ме интересува дали ще мога понеже тогава съм на преглед и 100% доктора ще забелва и не искам да ме чуе цяло пирогов![]()
![]()
От какво си опериран? Френулотомия, иницизия, обрязване(частично,пълно) ?Първоначално написано от luisnani92
Споко и при мен беше така.До седмица ще го заголваш без никакви болки...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
първо -късо гемче...само него махнахаПървоначално написано от maksimal
второ-благодаря за отговора
Искам сега и аз да попитам нещо:
3 ден след операцията от късо гемче, вчера(2ден) го поразгледах обстойно никакви болки, абсолютно нищо.Но се вижда долната кожичка е зашита пак за главичката и пак немога да го заголя нормално се още(ще видим след 1,2 седмици как ще е).Дали когато паднат конците ще се оправи?? Тази сутрин тръгнах да му правя баня със смрадлика, тръгнах да го забеля и ме удари една режеща болка,преглътнах болката и го забелих едва едва направих му промивката и видях че едно конче се е забило в раната(издърпах го и ме отпусна малко) после го намазах с Йодасепт.След 20 мин болката се върна, и до този час има...
Вече 4-ти ден при мен...нещата са мн по-добре от преди 2 дни!Първоначално написано от admin12
При мен чувсвтото беше същото когато забелвах но сега почти го забелвам до край(мога до край но не искам да го насилвам).И не е от конците просто е пресна раната за това така.И в началото има оток и той също оказва влияние!
при теб как е, щото на мен ми става като опреди кожата се събира зад главичката и пак ме стяга. Дори неска сутринта когато му правих промивка ме болеше докато си беше забелен.. ясно виждам че там имам конци и те правят целия проблем.. ще видим когато паднат как ще е, но за оток, може да имам някакъв но е супер малък...Вече 4-ти ден при мен...нещата са мн по-добре от преди 2 дни!
При мен чувсвтото беше същото когато забелвах но сега почти го забелвам до край(мога до край но не искам да го насилвам).И не е от конците просто е пресна раната за това така.И в началото има оток и той също оказва влияние!
http://www.male-initiation.net/frenu...uloplasty.html
ако трябва да изглежда нешо такова, вобще не е(втората снимка) ! но ще видим след 2 седмици...
днес докато се капах се осмелих да го забеля целия.(имаше леки болки дори бих казал че е само щипене.)Първоначално написано от admin12
ами и на мен не ми е като втората снимка ще ти кажа защо.на мен шевовете са ми 4.имам само един на кожичката и другите 3 са под нея а като гелдам на снимката повечето са по кожичката.колкото до промивките незнам какво ти е казал опериращия,но на мен ми каза само със вода и нищо друго да го мия всеки ден до 20-ти(тогава ще са минали 8 дни от операцията)Единствения ми проблем си остават ерекциите(ужасно болезнени...почти не спя)Само мога да ти кажа по-спокойно и не го насилвай ..висчко става бавно...но славно.![]()
А на теб така ли ти е отпусната кожичката като на снимка 2 ? защото при мен ми е плътно до главичката и като друпна кожичката пак ме стяга....
А аз с ерекцийте нямам никакъв проблем.
Ами не ме стяга като забеля и да отпусната е ...огромна разлика от преди и сега...само спокойно...може би при теб конците да пречат още или просто още да е чувствителен след като е резнатПървоначално написано от admin12
Обаче днес като го забелих и на главичката видях некфа черна точка и не сам сиг дали е раничка или нешто др.опитах да я махна сас памук,ама ме е страх да натискам.(са ще видим като се изкапя дали ще се махне)
Не 4епкай беОстави го да зараства.
А конците 4е пре4ат, пре4ат-не бързайте да търсите резултати още.Аз съм три месеца след обрязване и още не е във окон4ателен вид.Белега из4езва бавно.
е при нас е само гемчетоПървоначално написано от exsteen
Незнам при теб какво е ,но на мен уролога ми каза,че от фимоза до френулум има огромна разлика![]()
Едно видео по темата, което показва нагледно с перфектно качество какво представлява обрязването.
http://www.youtube.com/watch?v=X5pte...layer_embedded
Мисля, че много от вас точно това са търсили![]()
A можеш ли да намериш как протича иницизията на пенис (цепването) или френулотомия (къс гем) ?Първоначално написано от Unabomber
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Хах... да, това беше при мене.
Така е, от френулутомия до циркумсцизио има разлика.На мен първо ми направиха френулутомия, катио смятахме 4е това ще оправи проблема... уви.
Но сега и след двете операции, мога да кажа-страха е много пове4е от болката и дискомфорта.
Първоначално написано от Unabomber
Голяма грешка да пуснеш такъв линк.
хора много спешно ми трябват кординатите на баткодоки ако някой ги има нека ми ги прати на лично много ви се моля
голяма касапница е тва обрязване .. гаден клип не трябваше да го пускам даже ,но то си зависи и от начина по които се маха кожичката не е само един ,затова първо се информираите. Аз имах късо гемче и ми го махнаха с електрически нож ако не се лъжа, не се използват конци и нямаше кървене след това, даже белег не остана .
И въпреки това резултатите след това си струват.Макар,че много момчета сега ще се наплашат когато видят клипа.Повярвайте ми струва си.Пък и вие няма да усещате какво правят с малкия,спокойно.Първоначално написано от Unabomber
Първите няколко дена не е за гледане ,ама месец-два след операцията
ще сте доволни.![]()