.
Отговор в тема
Страница 160 от 233 ПървиПърви ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 976 до 4 000 от общо 5802
    Може ли някой да ми обясни как се използва смазката за пенис? И от къде мога да си я купя?

Цитирай Първоначално написано от panoskiamos
    Може ли някой да ми обясни как се използва смазката за пенис? И от къде мога да си я купя?
    Еми като смазка .Капваш отгоре .Купува се от аптеката или голям супермаркет - бебешко гел-олио.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Има ли начин за премахване/намаляване чувствителността на главичката на пениса?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Няма как да се премахне... може да се намали. В секс шоповете продават кремове против чувствителност.

А, ако питаш дали си мислиш, че ще ти пречи в секса... няма. Като си го пипаш с пръсти е ясно, че ще те боли на сухо.

Град
    София
    Добър ден на всички!

На 16 години съм ,макар,че трябваше много по рано да се острани този проблем,установих,че не мога да си забеля пениса нито в нормално състояние нито в ерекция. Отидох на преглед и хирурга ми каза,че ще се наложи операция. Вчера постъпих в болница и операцията мина гладко без проблеми,и минах само с пластика без обрязване,снощи само след упойката имах някаки леки болки (по скоро щипене) след това цяла вечер никакви болки,дори когато се изпиках не ме щипеше. Вечерта лекаря ми каза,да отида след 3-4 да ми го забели и намаже с някакъв крем а преди това да не го пипам...а на сутринта като ме изписваха дежурния лекар ме накара да го забеля,не успях много много защото взе да ме боли и каза да почвам да го мажа с някакъв крем (не помня името) ,обадихме се на лекаря и той каза,довечера да го забеля и ми изписа един крем с който да го намажа : Лидокаин Актавис . Въпроса ми е дали този крем е подходящ и трябва ли с нещо друго да го мажа,защото нямам нито превръзки нито нищо,дори и болка нямам освен при допир ме щипе..

Извинявам се,че е толкова дълго но видях,че тук има доста хора които са комптетентни по този въпрос ( и най вече хора които са минали през това). Ако може някой да ми помогне,ще съм много благодарен!

Град
    В къщи...
    Каква е разликата дали ще седи в гащите с заголена главичка и с оголена?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Каква е разликата дали ще седи в гащите с заголена главичка и с оголена?
    Въпроса ти към мен ли е или ?

Град
    В къщи...
    към всички ;]
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Да попитам и аз пак...
    9 дена от махането на късото гемче и не виждам промяна в това да се опитва да заздравява раната... като взема да мажа раната с това дето ми каза хирурга и почти винаги теква кръв...
    Съвети?

Град
    Варна

цикатрикс

Здравейте, на 34 г. съм, на 26 ноември 2010г. ми направиха френулотомия. Д-ра ми каза да мажа два пъти на ден с йодасепт и да топя в отвара от смрадлика, лайка и малко сол. На 7-мия ден ме извика да махне конците, каза че не са готови и ме извика след 3 дни. Махна ги и каза, че нещо не е наред да спра йодасепта и да мажа с спасател и баните със смрадлика. На 40-ия ден отидох защото ми опъваше операцията и той каза, че са останали два вътрешни шева и да мажа 25 дни с контратубекс. Днес отидох и ми каза, че се е получил някакъв белег и като минат 6 месеца от операцията да отида да ми го отсрани оперативно.
    Много моля batkodoki за съвет дали мога да го третирам с нещо или да чакам 6 м. за операция. Мога да изпратя снимки. Благодаря, предваритлено!

Едва ли Контратубекса ще ти помогне .
    Не е трябвало толкова време да чакаш , след като си имал проблем.
    Трябвало е да знаеш , че Йодасепт се ползва максимум 3 дни .
    То е написано и в листовката между другото.
    Също така не бива да се прилага на открити рани .
    Но в здравеопазването „така нареченото здравеопазване по-точно не е важно пациента да е добре а да е изпил повече хапчета

В интерес на истината, при мен белега омеква чувствително от Контрактубекса, като напоследък дори вече не се е втвърдявал.Иначе това какъв е белега, как ще изглежда и колко ще пречи, зависи най вече от хирурга, възстановяването след операцията и на трето място-собствените способности на организма.Но ако хирурга си е свършил грозно работата, после нищо не помага, освен друг хирург.
    Във всеки случай, при мене се беше отворила раната-после си зарастна.Но белег остана на това място... упорствах дълго с Контрактубекса, доста време белега беше твърд и леко болезнен на допир, но в последно време омекна доста и вече не боли при натиск.Не му правя реклама, просто давам мнение за собствения си опит с това средство.
    За да е балансирано мнението ми, друг белег съм третирал упорито с дефламол, също имаше положително повлияване.

абе я ми кажете какво да си купя и откъде или какво да правя незнам. ужасно мирише пениса ми не че не спазвам лична хигиена! просто примерно когато се къпя го търкам, сапунисвам всичко както си му е реда, но на следващия ден мирише сякаш не съм се къпал от седмица.. предложете някакви идеи

Иди на дерматолог.Така както го описваш е инфекция.По принцип често със сапун само влошаваш положението, за пишката се ползва такъв с неутрална киселинност.Но иди на лекар, за да ти изпише правилния крем-неподходящ няма да ти помогне... а правилния се изписва, след необходимите изследвания-има много причинители, който предизвикват едни и същи симптоми.

ПОМОЩ :)

Може ли някой да даде скайп, който е минал пред лекар и операция да е от Стара Загора Благодаря Предварително

Цитирай Първоначално написано от luisnani92
    Цитирай Първоначално написано от obrqzvane1
    хора кажете някой добър лекар ?
    Д-р Доросиев ПИРОГОВ.За мен е перфектен.... ако искаш да се убедиш....google.bg пишеш Емил Доросиев ако решиш мога и номер да ти дам
    Този лекар уролог ли е? И работи ли по здравната каса?

SK0RP10N
    Guest
    Да, можеш да ловиш пътя за вас още щом се почувстваш добре (в моя случай това бе 3 часа след края на операцията и то защото ми бе нужно време, за да се свестя от пълната упойка, на която бях подложен).

Възстановяването отнема най-много един месец

Казаха ми да питам тук, но не мисля че въпроса ми не е за тук.Все пак ще питам!Когато бях на 11 си играех с пениса и от тогава главичката ми е постоянно забелена,дори и когато не съм в ерекция. Има ли нещо лошо от това?

Може ли някои да сподели колко струва операцията по обрязването при Фимоза . Благодаря!

здравейте искам да попитам следното,преди 5дни ме оперираха от фимоза.имам следните проблеми,вечер имам постоянна ерекциа,до днеска нямаше проблеми но днес като си правих превръзка видях че местото около конците е много зачервено и има много големи оттоци.другото което ме притеснява докторат след операциата ми изписа да пиа само офлоксин.незнам какво става тои ми каза че тези оттоци и зачервяването е нормално,но въпреки това сам много притеснен.моля някой ако може да помогне.благодаря предварително

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от niksim
    здравейте искам да попитам следното,преди 5дни ме оперираха от фимоза.имам следните проблеми,вечер имам постоянна ерекциа,до днеска нямаше проблеми но днес като си правих превръзка видях че местото около конците е много зачервено и има много големи оттоци.другото което ме притеснява докторат след операциата ми изписа да пиа само офлоксин.незнам какво става тои ми каза че тези оттоци и зачервяването е нормално,но въпреки това сам много притеснен.моля някой ако може да помогне.благодаря предварително
    ВЪЗРАСТ?!

всеки организъм съвсем индивидуално реагира на тази проста иначе в медицинско отношение оперативна интервенция. (и не му е тук мястото да коментираме в детайли защо това се случва така!)
    ти си довърши предписаното покриващо лечение с антибактериалното предписано лечение, а междувременно попрочети някоя и друга страница от Темата - от нея ще разбереш и какво е Смрадликата/Тетра и кога започва да се ползва в каква дозировка и каква е ползата от нея например....

Ако Баткодоки ми позволи да го допълня-много неща след операцията изглеждат страшно и притеснително, но всъщност само изглеждат така.В никакъв случай не бързайте да "взимате мерки", без санкцията на лекуващия ви лекар, че тогава вече може и да стане страшно.
    Ако четете темата внимателно, ще видите че не ви се случва нещо уникално и единствено.

Цитирай Първоначално написано от panoskiamos
    абе я ми кажете какво да си купя и откъде или какво да правя незнам. ужасно мирише пениса ми не че не спазвам лична хигиена! просто примерно когато се къпя го търкам, сапунисвам всичко както си му е реда, но на следващия ден мирише сякаш не съм се къпал от седмица.. предложете някакви идеи
    Това след операция ли е ? Ако е дни/месец след операция , то миризмата е от нея . При мен беше същата работа , но сега нямам тоя проблем .

П.С. Искам да попитам старите си дружки , които ме надъхаха за операцията преди вече не помня колко време - ЗАЩО ОЩЕ МИ Е ДОСТА ЧУВСТВИТЕЛНА КОФИЧКАТА ? georgi12 , SK0RP10N вас визирам главно

здравейте

на 16г съм и при възбудено състояние немога да си обеля главичката до край нямам никакви болки при мастурбиране дали ще е проблем ако правя секс ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си