- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
На 13 съм..до преди 2 години нямах никакви проблеми..след това започнах да мастурбирам и ...въпросът ми е може ли късо гемче да се придобие...всмисъл...да не си се родил , а да се появи ...дискомфортът ми е такъв , че препецинум или там както се казва не закрива изцяло главичката и примерно ако съм седнал и стана е едно такова...не че ме боли ами..просто дискомфортно ..
Здравите нов сам в форума. Искам да попитам за моят проблем,става дума за кожата която покрива пениса ми в сами и край има бяло пръстенче и на гемчето и тази бяла кожа ми пречи в ерекция да заголя главичката не се разтяга какво може да е ? аз в понеделник сигорно отивам на уролог да ме види притеснява ме от доста време ама несам ходил от страх какво ще ми каже,ако някои знае нека сподели моля. На 21 год сам междудругото.
Килърз, ако не ти е неудобно може да ми пратиш снимки на лично съобщение, както го описваш не мога да се ориентирам.Но поне възрастта ти е подходяща да предприемеш мерки сам и да избегнеш операции.
bzzo описваш състояние на фимоза.На тази възраст едва ли има какво да предприемеш сам.За страха-всеки го е било страх в малка или голяма степен.И като ти каже-трябва да се обрежеш, какво ще направиш-ще продължиш да си живееш така или ще преглътнеш страха си и ще последваш всички, които си решихме проблема?Според мен по големия проблем е страха, а не самата фимоза.Иди все пак да чуеш какво ще ти каже доктора, пък за кураж, все ще се намери кой да ти го даде.
Първоначално написано от dakata95
П.П. На 15 съм![]()
Мерси за савета! днес бях при уролог на 29 ми насрочи операцията, успокои ме доктора и ми каза да не се страхувам. и така на 29 30 ще кажа какво е станало
Здравейте
Имам един вапросКолко горе долу излиза операцията по обрязването без направление при частен лекар
знам че при всички е различно,но ме интерисува грубо горе доло колко ще излезе .
Мерси предварително![]()
Здравейте отново!
Преди време писах,че имам съмнение за фимоза,запазих си час за уролог,отидох при личния лекар за направление и той естествено искаше да провери за какво става въпрос и ми обясни,че нямам проблем,а реално като е еректирал пениса не мога да го забеля изобщо,само когато е отпуснат мога.И това му го обясних и той така и не ми даде направление, и сега се чудя дали е прав или трябва да давам 24 лв за преглед без направление.....
Благодаря предварително
Явно си пести направленията, те са им под някаква бройка... той ако не го е видял в ерекция, не може със 100% сигурност да твърди, че нямаш проблем.И аз имах същия проблем, и на мен някои доктори ми заявиха че нямам проблем... без никой да го е гледал в ерекция.Сега обаче, след като мина всичко, определено не съжалявам, да си обрязан си има някои безспорни предимства, а отделно че ако преди съм имал някакъв дискомфорт, за които лекарите спориха, че това не е фимоза, не ми представлява трудност, сега нямам абсолютно никакъв.
Най важното е, че сега мога да правя секс както си искам, колкото си искам и определено е много по приятно.Съвсем друго е вече-преди това трябваше да внимавам, да действам полека да не тръгне да се забелва по време на акта... и съответно беше леко тъпо.Никога не си бях позволявал да питам "Как беше" някоя от партньорките си-ироничната усмивка говореше съвсем ясно.Сега обаче още без да попитам, получавам някакви много яки отзиви и не се съмнявам че лъжат, защото и за мене е много по яко така.
Иначе за конкретния ти въпрос, само ти можеш да си прецениш-или трябва да настояваш или да платиш.Или да се откажеш и да повярваш на докторите, че нищо ти няма.
Бързо и качествено са две несъвместими неща, а смазката е просто някакво помощно средство за момента.Не е същото....
Пишката си е твоя-ти си преценяваш.Ние само можем да пишем, къде компетентно, къде не.
Да разкажа и аз - 6 месеца по-късно:
Миналото лято отидох в Нефертити при доктор Емил Георгиев от клиника нефертити след прочетени похвали за него в този форум - УЖАСНА ГРЕШКА! Въпросният "лекар" за съжаление се оказа, че освен цици друго не може да оперира, но, уви, се опитва усилено.
Моята операция беше за пълно обрязване. Ще започна с това, че секретарката/рецепционистката се оказа, че е също и мед. сестра в операционната. Всъщност операционната е една доста мизерна стая, която изглежда не по-чиста от моята стая. По време на самата операция (с местна упойка) аз АСИСТИРАХ на добрия чичко доктор емил георгиев, като държах това-онова! Както и да е, оказа се, че некадърникът не е изрязъл добре вътрешният лист. Не само това ами електрическия скалпел е изгорил прекалено много участъци от кожата. Без да знам по онова време тези неща на втория ден получих голям оток именно заради недобре изрязаната част и отидох при него на преглед - според него всичко беше ок. Тук ще вмъкна, че ме държа 5 дни!!! с една и съща превръзка макар да го попитах изрично да я сменим. В крайна сметка отидох ден по-рано и настоях да я смени, иначе щях да го наритам още там.
Махнахме конците след известно време и той упорито повтаряше как всичко било супер макар то явно да не беше. Реших да отида на консултация в Хил клиник и там лекарят много компетентно ми обясни какъв е проблема. Наложи се да направя коригираща операция при тях, защото текущото ми състояние беше отвратително. Трима лекари ме гледаха там и тримата се хванаха за главата от некадърността на емил георгиев! В крайна сметка след повторната операция с лазер при тях нещата си дойдоха на мястото като цяло. Име леки проблеми, които така и ще си останат завинаги в резултат на некадърността на георгиев, но вече е доста по-добре.
С две думи - избягвайте като чумави емил георгиев от нефертити, ужасно некадърен, некомпетентен и нахален човек!!!
За повече инфо ми пшиете на лично или тук, рядко влизам но ще отговоря на всякакви въпроси
Днес станаха точно 2 седмици...не ме боли изобщо,нито при ерекция нито при покой...без марля съм само правя бани 2 пъти на ден...засъхналата кръв падна...има само 1см коричка върху гемчето,преплела се с концитено умирам от сърбеж...къпя се с торбичка и ластик на пениса
не изпитвам дискомфорт при допир с нещо...главичката се бели...НО МНОГО МЕ СЪРБЯТ КОНЦИТЕ!не е паднал и 1... това е..ако нещо не е наред-пишете!
Вече и аз съм обрязан. Днес ми е 2 рия ден и само леко ми щипе но всичко е супер, имам малко оттоци но ще се оправи
. Ще давам отчет как върви.
Четох предишните коментари и един беше попитал докъде се забелва кожичката,но никой не му отговори затова моля отговорете,че съм се притеснил.![]()
Може ли да ми кажете нормално ли е 2 седмици и 2 дни след операцията от фимоза като пикая струята да е тънка и да тръгва с 2--3 сек забавяне и леко да щипе???????? моля кажете че ще умра от притеснение...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако това ще те успокои,аз един месец след операцията,като пикаех...целих навсякъде но не и в тоалетната...някъква тънка струя и опикавам всичко,в радиус един кв. метърПървоначално написано от bossbgm
мисля,че при всеки е така брато
споко
сега 1 година след операцията,съм направо чук
:P
Здравейте, имам фимоза и ще ми правят операция(пълно обрязване).Искам да знам колко време след операцията ще мога да спортувам активно.Защото 6 дни след операцията ще имаме футболен мач.Има ли някакви лекарства, които обезболят оперираното място?Има ли опастност от късане на конци по време на мача?Въобще всеки съвет ще ми бъде от полза.
Направо можеш да забравиш за мача...поне 20-25 дена в най-добрия случей трябва да си почивашПървоначално написано от DiDo94XXX
освен ако не искаш да играеш с конци в 20мин да ти падне марлята и гащите ти отпред да станат леко кървясали и да станеш за смях лекичко...
няма да избягат мачовете спокойно...
Ден 5 ти вече няма никакви болки само тая ерекция нощно време ме събужда. Но определено изглежда добре![]()
![]()
Здравейте аз съм момче на 17г. Искам да питам как мога да познам дали ми има нещо на пениса тъи като малко се притеснявам от пениса ми ,а нз как би трябвало да изглежда като нормален пенис.Даите ми съвети да проверявам сам за някакви признаци и дали е възможно на 17г да имам болести на пениса .Дано ми отговорите!
Здравеите На 29 ме оперираха от фимоза и касо гемче днес е 6-ти ден и гледам ми паднал единия шев общо са 7 мисля проблем ли е > не е ли мн рано не ме боли ама да питам пак
Мисля,че не е раноПървоначално написано от bzzo
освен ако не си го дърпал като невидял
![]()
А и ти имаш сравнително малко шевове...аз имах 13 :P
Не се притеснявай,щом е паднал значи е трябвало![]()
Успех и бързо възстановяване![]()
Stefan,някой от тука виждал ли ти е пениса,че да ти каже какво му имапризнаци мризнаци...отиди на доктор,на човека това му е работата да ти гледа пениса и да ти каже дали му има нещо,поне ще се успокоиш и ще знаеш дали си окей или не...а не така да седиш в невидение и под напренежение,тука всеки може да те излъже както си поиска,примерно
беги на доктор докато е време,после да не се изложиш пред някоя дама
![]()
Здравейте, имам няколко въпроса:
1) При прегледа, операцията някъде търсят ли здравната книжка, нужна ли е? Аз съм с направление и искам да мина по здравната каса.
2) Може ли да ми препоръчате някой добър лекар, при който сте били и сте останали доволни (за София става въпрос), ако не може тук, за да не се счита за реклама, може да ми пратите на лично.
Благодаря ви, предварително!