.
Отговор в тема
Страница 167 от 233 ПървиПърви ... 67117157163164165166167168169170171177217 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 151 до 4 175 от общо 5802
    Здравейте.
    Миналата година март месец си направих пълно обрязване и съм изключително доволен от себе си. Нямам проблемите, които имах преди: мръсотия, която не се измива; сексуални смущения; неприятна миризма от време на време; понякога невъзможност да го заголя изцяло; зачервяване и подуване на препуциума след секс и т.н.
    Споделяйте, обръщайте се към специалисти. В зависимост от конкретния случай може да не ви се наложи никаква оперативна намеса(това вече само специалист може да ви каже), но е добре да се грижим за сексуалното си здраве.
    Относно страха и срама: какви ужаси изпитах дори не си спомням. Толкова се бях напекал. Но в крайна сметка всичко мина и сега съм ОК откъдето и да ме погледнеш.

Здравейте,

да споделя и аз моя случай - на 27г. съм.
    След като изчетох доста от темата в крайна сметка и аз се престраших и се подложих на операция- стана бързо с местна упойка за около половин час.Немога да кажа че нищо не съм усетил понеже на моменти ме понаболяваше но нищо което да не се търпи.
    Знам че има различни хора и прага на болка е различен при всеки, но мен определено упойката/те ме хващат трудно.
    Два дена след това падна и превръзката без особена драма.
    Пръсках го с някакъв спрей за 3 дни и след това на бани със смрадлика.
    Постепенно след около 2-3 седмици спадна и чувствителността, НО това което ме притеснява е оттока от долната страна на главата.
    На моменти спада доста но след ерекция стои доста голям- все едно като две торбички от двете страни (примерно с големината на костилка от малка маслина)
    Ходих на преглед и казаха че е нормално, но все пак това беше преди месец и половина.
    Сега след около седмица ще станат 3 месеца и не забелязвам да има особена промяна - при всеки е различно но все пак има някакъв период в който трябва да отшуми

Иначе нямам дискомфорт или болки.

Преди 45 мин ме подкастриха ;Д Имам 3 въпроса.. доктора каза да не се къпя днес, викам му утре може ли, той някъде избяга, че бързал. Предполагам, утре ще може вече? И 2рият е как стоят нещата при пикането? Значи като малък ме оперираха от това, и до колкото помня първите 2-3 уринирания бяха брутално парещи.. сега предполагам, че пак ще е така, въпроса ми е кога мога да пикая, примерно 3-4 часа след операцията ще може ли? Ще махна тия марли и ще сложа нови като се испикая така става ли? И последния е.. не питах доктора нещата с конците, кога да хода да ми ги махат,или тези сами се разлагат ? (не вярвам, че са такива0 :Д

Няколко дни не го мокри . Слагай пликче , което връзвай с ластик и така се къпи . Докато не ти спадне отока на главичката пишкай като момиче - седнал . Ако марлята не покрива каналът не я махай - можеш да замърсиш марлята . Ако до 14 дни конците не започват да падат - потърси отново доктора.

Цитирай Първоначално написано от garrett1
    Здравейте,

да споделя и аз моя случай - на 27г. съм....
    Така и не разбрах къде точно се подува , но не се отчайвай .
    Все пак всеки организъм е различен . щом спадат а не остават така , значи в някакъв момент ще спаднат тотално.

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Няколко дни не го мокри . Слагай пликче , което връзвай с ластик и така се къпи . Докато не ти спадне отока на главичката пишкай като момиче - седнал . Ако марлята не покрива каналът не я махай - можеш да замърсиш марлята . Ако до 14 дни конците не започват да падат - потърси отново доктора.
    Марлята ми е върху главата точно, и я прикрепям с гащите. Аз ще ида да си купя евентуално също от аптеката (стерилни са предполагам..). Иначе проблем ли е да пикая сега? Примерно вече сериозно ми се пикае а мразя да стискам брато..

Нямаш проблем да пикаеш но гледаи да не мокриш марлята.

Давай , не се стискай.

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Цитирай Първоначално написано от garrett1
    Здравейте,

да споделя и аз моя случай - на 27г. съм....
    Така и не разбрах къде точно се подува , но не се отчайвай .
    Все пак всеки организъм е различен . щом спадат а не остават така , значи в някакъв момент ще спаднат тотално.
    Здрасти,

подува се частта под която започва гема (ствола) - кожата под долната страна на главата.

(сигурно има точен термин но не го знам)

Споко , ще се оправи .

thunder,
    с пикането няма проблеми. Учуди ме, че успях да се изпикая без никакви ама абсолютно никакви болки или каквото и да е едва час след като излязох от упойката. За къпането: внимавай да не го мокриш. Аз примерно една седмица не се къпах след операцията. Страх ме беше да не направя нещо, а и движенията ме затрудняваха.

възстановяване след обрязване

Здравейте, на 22 год. съм и наскоро се обрязах поради фимоза и имаше малко усложнения първо ме рязаха и шиха после взех да кървя, после се скъса конеца и на ново ме зашиха. Сега след няколко превръзки от днеска правя промивки с тетера. Изпитвам дискомфорт при допир с дрехите много е неудобно не знам въобще едвам ходя. Въпросите ми са г/д след колко време ще се махнат конците? Как да свикна с този дискомфорт при допир с гащите? Има ли проблем ако ходя на море? Защо доктора ми е каза 3 месеца без секс ( само за мастурбацията не каза нищо)?

Конците ако са саморазлагащи ще паднат до 20-30 дни максимум слд операцията .
    С дискомфорта се свиква , слагай си преръзка върху главичката . Носи по-стегнати слипове .Не е желателно да се топиш във водата докато пе наднат конците и коричките .Секс също след падането на конците и коричките .Ако обрязването ти е пълно и стегнато , внимавай с мастурбацията , да не скъсаш пак някой конец.

Благодаря ти много за отговора georgi12 . Значи имам пълно обрязване превръзката я махнах още в събота така каза лекаря, после почнах да си правя промивки с смрадлика и би трябвало от промивки конеца да падне в момента ходя без гащи.. защото едва ли бих ги издържал , но днес като седнах в една кола се докосна до една от раничките и взе да ме боли и имам едно странно течение, но след като правя промивки нямам.Ще си взема по широки гащи... Какво мислите ?

Аз искам да питам, колко време след операцията може да лупкам, или поне да блъскам чикии. И още 1 въпрос. Леко ми е подуто до шева, това нормално ли е?
    @Колега, увий куро у марли, няма да те боли ;Д

BlackG , по-широки не са добра идея - прочети какво съм ти написал - по тесни , но не прекалено тесни .

georgi12 ще опитам още утре ще пътувам и ше си сложа превръзка за всеки случаи после пак почвам с провомивки с смрадлика . Благодаря за вниманието и ти желая всичко най-хубаво !

Момчета,пиша ви след операция за Късо гемче,минаха 6 дни(миналия петък беше) и резултата е - 2 шева паднаха от общо 4,забелвам си го нормално,топя го по 2 пъти на ден в смрадлика за около 3-4 минути,доктора вчера каза,че до петък трябва да паднат и другите 2 шева и освен това ме посъветва първите 14 дни след операцията да няма полов акт и да не ходя на море и след това задължително с презерватив.Яд ме е ,че не успях да си го снимам преди операцията,нямам търпение да мине още 1 седмица.
    Освен това родителите ми приеха новината доста нормално и съм много щастлив.Успех на всички и не се притеснявайте-колкото по-рано,толкова по-добре

Здравейте
    на 18 години съм, преди 1 година някъде ми беше правена операция за премахването на гемчето, сега се забелвам по-лесно, но пак има пръстен, какво ще ме посъветвате да направя.. ?

айде хора помогнете отока не спада... вече 3 ти месец отока е по целия срез,няма ранички и не ме боли просто оток?!?! на 22 години съм

Цитирай Първоначално написано от pressure
    Здравейте
    на 18 години съм, преди 1 година някъде ми беше правена операция за премахването на гемчето, сега се забелвам по-лесно, но пак има пръстен, какво ще ме посъветвате да направя.. ?
    Преглед при уролог и скалпел.

Момчета,на 10тия ден след операцията от късо гемче правих секс със презерватив и нямаше никакви проблеми (чукам на дърво),поздрави и успех на всички бъдещи посетители на уролог

Добре ли е да се маже с Йодасеп 10% и превръзките колко дена трябва да се правят и няма ли да зарастне по-бързо без тях ?

Цитирай Първоначално написано от Unabomber
    Добре ли е да се маже с Йодасеп 10% и превръзките колко дена трябва да се правят и няма ли да зарастне по-бързо без тях ?
    превръзката трябва да се сменя всеки ден и трябва да слагаш и йодасепт

И аз така мисля, но чета много противоречиви мнения в тая тема, които немога да разбера.
    Някъде пишат да не се маже с нищо. Някъде казват, че стоят по 4-5 дена с една превръзка и ходят лекаря да им я сменя, което ми се вижда меко казано глупаво и нехигиенично. От друга страна чета, че някои го топяли с смрадлика с превръзката както е, което също ми се вижда глупаво. Аз всеки ден си махам превръзкара, топя го в калия и смрадликата, оставям го един час да диша и после отново слагам нова. Много нехигиенично и неприемливо ми звучат твърдения, че втори-трети ден било рано да се сменя превръзката.Аз моята я смених 5-6 часа след като ме оперираха.Също се чудя, каква е разликата от това дали ще го намокря с вода или със отвара от смрадлика, която практически пак е вода...? И последно да ви питам вие след колко дена махнахте превръзките нацяло?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си