.
Отговор в тема
Страница 168 от 233 ПървиПърви ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 176 до 4 200 от общо 5802
    Здравейте.На 19 години съм, преди точно 1 месец, ме оперираха от късо гемче.При ерекция като забеля главичката и дърпам кожичката надолу имам болки( пробвах 1 2 пъти да правя секс но като се дърпа кожата назад и имам болка ) Какви са решенията? моля някои който е имал същия проблем с такава болка да ми отговори как се справи с проблема

Здравейте.Предстои ми операция на пикочният мехур или по точно фимоза.Някой знае ли каква е цената на тази операция в някоя от частните клиники /Хил Клиник и Он Клиник/ защото там самите операций са били безкръвни с лазер и въстановяванета е по бързо.
    Благодаря!

Здравейте,вчера се подложих на операция за късо гемче,днес ме пуснаха от болницата.Казаха ми да го топя в Риванол и го мажа с Дефламол.Значи въпросът ми е дали трябва просто да забеля главичката и да я поливам с Риванол,или да си сипя в чаша,да я забеля и да я топя?И къде точно трябва да нанса Дефламола,защото обяснението не беше особено точно?
    Благодаря предварително

Здравейте отново, вече стават 22 дена от обрязването и конците още не са се махнали.Кажете какво да правя многоо дена станаха, а съм на почивка море, мацки... надявам се да ме разбирате въпроът ми е кога ще се махнат при вас как е било ?

Цитирай Първоначално написано от daniel72
    Здравейте.Предстои ми операция на пикочният мехур или по точно фимоза.Някой знае ли каква е цената на тази операция в някоя от частните клиники /Хил Клиник и Он Клиник/ защото там самите операций са били безкръвни с лазер и въстановяванета е по бързо.
    Благодаря!
    Последно каква операция ти предстои ?

Задължително ли е да взимам направление за уролог защото май ми трябва операция на късо гемче,а не искам наще да разбират на 17 години съм и горе долу колко пари е преглед без направление?

PS:в момента съм във друг град а личната ми е в София

Гледам че никой не ми отговаря да ли има същия проблем като моя след оперативо... та още имам болка и вчера опитах се да правя секс имаше един момент на силна болка и видях после кръв ... та тамисля тая седмица да се подложа на операция пак да ми премахнат тая "жилка" или там подобащо на гемче ... та въпроса ми е ако ми премахнат тоя остатък от гемчето колко дни му е зарастването и някои ако е минал през това да изпрати линк на некоя снимка да видя как ще бъде

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Благодаря!
    Последно каква операция ти предстои ?
    Фимоза или обрязване.В Хил Клиник ми казаха цена непосилна за мен - 1500лв.

След колко време се махат конците моля споделете опита си???? Само това искам да знам

Щом е минал месец и не са паднали - ходи да ти ги махнат.

Мерси за инфото ти си най-точния пич в интернет пространството !
    един последен въпрос на моренце не може да се ходи нали докато не са се махнали конците.

Докато не се затворят раните от конците не е желателно да влизаш във водата, тъй като все пак са ранички .
    До 3 дни след махането им няма причина да не се затворят .
    Ако си от София , отиди на улица Чаталджа №13 и си вземи майчина тинктура от Невен/Календула .Капвай на раничките по 5-6 пъти дневно след като ти извадят конците . Ще си ок за нула време .
    И един съвет - друг път за да не чакаш толкова време някой да ти отговори , преглеждай темата - много кратно е коментирано .

В момента съм в чужбина на почивка забелязах 4е малка част от конците са се махнали, ина4е нямам никакви ранички , но за всеки случай ше трябва да посетя гръцки урулог

Тогава пробвай това - след като се изкъпеш пробвай лекичко да ги подръпнеш .Ако раната е заздравяла и конците просто стоят - подръпни ги и може да паднат .Сам ще се справиш , щом раната от среза се е оправила .

По добре да пусни една снимка и да му дадем адекватен отговор че така на сляпо не е добре.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от BlackG
    В момента съм в чужбина на почивка забелязах 4е малка част от конците са се махнали, ина4е нямам никакви ранички , но за всеки случай ше трябва да посетя гръцки урулог
    лошо разбира се няма да посетите спец в Еллас, но финансовият еквивалент на подобно упражнение е равностоен на 5-дневно на Миконос пребиваване.

просто е трябвало да прочетете ЦЯЛАТА НИШКА НА ТЕМАТА!!!

там някъде е подробно описано как с лекота се "свалят" резурбируеми конци, които се "заклещват" и са любимо средство на безпринципни и зли хора именуващи се "лекари" за източване на финансов ресурс.

по същество няма нищо нито сложно нито налагащо специализирана намеса в тези случаи.

описано е!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Конците ако са саморазлагащи ще паднат до 20-30 дни максимум слд операцията .
    С дискомфорта се свиква , слагай си преръзка върху главичката . Носи по-стегнати слипове .Не е желателно да се топиш във водата докато пе наднат конците и коричките .Секс също след падането на конците и коричките .Ако обрязването ти е пълно и стегнато , внимавай с мастурбацията , да не скъсаш пак някой конец.
    - по принцип този тип конци нарушават цялостта си но не "падат" по презумпция. за това е необходимо малко външно усилие.

останалите препоръки имат характер на частен случай, и никак не са общовалидни правила на поведение!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от jonib
    Момчета,пиша ви след операция за Късо гемче,минаха 6 дни(миналия петък беше) и резултата е - 2 шева паднаха от общо 4,забелвам си го нормално,топя го по 2 пъти на ден в смрадлика за около 3-4 минути,доктора вчера каза,че до петък трябва да паднат и другите 2 шева и освен това ме посъветва първите 14 дни след операцията да няма полов акт и да не ходя на море и след това задължително с презерватив.Яд ме е ,че не успях да си го снимам преди операцията,нямам търпение да мине още 1 седмица.
    Освен това родителите ми приеха новината доста нормално и съм много щастлив.Успех на всички и не се притеснявайте-колкото по-рано,толкова по-добре
    кефиш!!

но е трябвало все пак да поставиш Родителите в течение предварително....

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от northboy
    Задължително ли е да взимам направление за уролог защото май ми трябва операция на късо гемче,а не искам наще да разбират на 17 години съм и горе долу колко пари е преглед без направление?

PS:в момента съм във друг град а личната ми е в София
    на тази вързаст всяка легална процедура изисква писмено съгласие на родител.

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от BlackG
    лошо разбира се няма да посетите спец в Еллас, но финансовият еквивалент на подобно упражнение е равностоен на 5-дневно на Миконос пребиваване.

просто е трябвало да прочетете ЦЯЛАТА НИШКА НА ТЕМАТА!!!

там някъде е подробно описано как с лекота се "свалят" резурбируеми конци, които се "заклещват" и са любимо средство на безпринципни и зли хора именуващи се "лекари" за източване на финансов ресурс.

по същество няма нищо нито сложно нито налагащо специализирана намеса в тези случаи.

описано е!
    batkodoki повярвай ми цялата тема не може да се изчете прочетох първите 10 страници и от последните малко,ама не открих за конците лекаря дето ме обряза за мен е некадърник първо ми сложиха един конец,който се скъса после, ми сложиха някъв друг вид конец или поне така си мисля... питах този дето ме оперира кога ще се махат конците той ми каза, че от самите промивки с смрадлика ще се махат... и това с леакря мисля 4е няма да ми излезе скъпо защото нашите от години са в Гърция и са здравно осигурени даже и аз имам гръцка здравна книжка ина4е според мен може и да не ми трябва лекар, ако ми кажете какво да правя?

ЗДР проблема с конците може лесно да се реши. Аз за втората операция която си я направих поради некадърността на първия доктор които ми остави конците и се получиха отвратителни белези. и сега след втората доктора ми каза че трябва да ги махне. обаче се получи така че аз си ги махнах първите два малко със страх но другите без проблем. Купих си нокторезачка пуснах я във вряла вода, после във спирт и започнах едно по едно. Днес доктора го видя каза че добре се е получило че съм си ги махнал. Сега и аз съм доворен вече изглежда както трябва да е
    Казах му да ми предпиши нещо за да изчезнат белезите и човека ми предписа някакъв вид ГЕЛ и от утре започвам да го мажа.

Фимоза или обрязване.В Хил Клиник ми казаха цена непосилна за мен - 1500лв.
    Ако те устройва сумата 800 лв мога да ти предложа да отидеш до Пловдив при д-р Ангел Енчев Symetria Corpоris. Операцията се прави с лазер и зарастването при мен лично стана за 15 дена, за разлика от предния път 25 ден.

Цитирай Първоначално написано от GiGaSpAwN
    ЗДР проблема с конците може лесно да се реши. Аз за втората операция която си я направих поради некадърността на първия доктор които ми остави конците и се получиха отвратителни белези. и сега след втората доктора ми каза че трябва да ги махне. обаче се получи така че аз си ги махнах първите два малко със страх но другите без проблем. Купих си нокторезачка пуснах я във вряла вода, после във спирт и започнах едно по едно. Днес доктора го видя каза че добре се е получило че съм си ги махнал. Сега и аз съм доворен вече изглежда както трябва да е
    Казах му да ми предпиши нещо за да изчезнат белезите и човека ми предписа някакъв вид ГЕЛ и от утре започвам да го мажа.
    Аз посетих местния хирург само 4е беше много зает и на бързо ме прие даже не погледна махна половината конци и остана много малко не знам как го е пропуснал... и ще се опитам аз да го махна по твоя метод . Мерси на тези които ми отделиха вниманието си . Весело изкарване на лятото
    П.П един наистина последен въпрос след пълното обрязване лекаря, който ме обряза,каза че секс мога да правя след 2 или 3 месеца много време не мислите ли ? Аз даже пробвах да мастурбирам и нямам никакви проблеми... конците са паднали нямам рани4ки нищо.Какво мислите да изчакам ли още един месец ????

Щом раните са се затворили и нямаш конци - давай , използвай го .

Щом раните са се затворили и нямаш конци - давай , използвай го .
    сериозно тоя лекар бахти нищо не разбира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си