- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
случайно си мисля, че днес е ПОНЕДЕЛНИК....Първоначално написано от davenca85
съвет: стой далеч от токуда, децата там имат техника нова и хубава, но малък опит. само един там -наистина става и може, другото е боклук. А щом и шефката им взе да реже пишки ...стана гадно (а тя е добър хирург на детски топки)
0А при обрязването опита, нюха, инстинкт...ако не Обичаш момчето на масата - просто му обезобразяваш пишока за цял един този живот. и му съсипваш живота.
останалото е Тайна.
съвет: стой далеч от токуда, децата там имат техника нова и хубава, но малък опит. само един там -наистина става и може, другото е боклук. А щом и шефката им взе да реже пишки ...стана гадно (а тя е добър хирург на детски топки)
0А при обрязването опита, нюха, инстинкт...ако не Обичаш момчето на масата - просто му обезобразяваш пишока за цял един този живот. и му съсипваш живота.
останалото е Тайна.[/quote]Да прав си наистина, не че може би нестават но нямат отношение това мога да го твърдя особено от урлог доктор Давидоф незнам как е като профисолналист но ако е такъв в ръцете каквто и в устата бягайте далече от него.Дадох 40 лв само за грубо отношение имам чуството че там трябва да пише печатница на пари а не Токуда болница.Инче да Доки днес е понеделник аз в петък имам час за хирург, препоръчаха ми го днес бях при него видя ме.Определено останах с добро впечатление като човек, обърна ми нужното внимание което исках и ми отговори на моите питания.Дано е толкова кадърен колкото любезен.На 26 години сам и проблема при мен е следния трдуно ми се забелва,пак да не говоря че при ерекция подщи и нестава секса е без удоволствие.А ръчната да не говорим нещата и там не са особено добре.Като цяло е поносимо но супер дисконфортно чустваш се недаг едва ли не .
аз искам да попитам белезите по главичката от упойката някога ште изчезнат ли или чял живот ште си личат разбира се те при ерекция не си личат само когато не е искам съшто така да попитам тези които са обрязани как се справят със сбръчканата кожа на главичката след като няма препумциум главичката се търка постоянно в бельото
Вече мина почети 1месец,откакто ми направиха частично обрязване,заради фимоза и късо гемче,и все още отока не е спаднал напълно знам,че при всеки човек е различно,но все пак ме притеснява.Конците сам си ги махнах с нокторизачка,както беше писал един пич.Чуда се дали още трябва да правя баните с тетра и да го мажа с изписания ми крем?Също някъде четох дискусия за и против обрязването и доста хора бяха написали,че след обрязването мастурбирането им било много трудно докато свикнат и удоволствието било наполовина в сравнение,когато са имали кожичка и аз още незнам как да си бия чикий,някой обрязан да помогне,че е много зор пак и кат дам на долу на горе по главичката ме боли
Забравих да кажа,че съм на 18
Ако вече нямаш никакви ранички няма смисъл вече да му правиш баните с тетрата. А до чикийте трябва да си изградиш сам техника как да ги правиш но като за начало използвай някакъв крем или бебешко олио, недей да стискаш а с по плавни движения. Ако имаш още въпроси пиши на личниПървоначално написано от drogba12
![]()
Така , и аз да питам нещо ..
на 17 съм и искам да попитам , нормално ли е когато излезе цялата главичка , кожичката да се събира на едно място ? И имам чувството , главата е адски голяма
ПП: Като бях малък (4-5г.) помня , че ме водиха на някакъв доктор и от тогава на долната част от началото на "кожуха" имам едно като шев - 2 ; 3см дълго.Не помня дали е от това , ама за друго не е сещам.
Здравейте?
да питам дали е наложително да се оперира късо гемче като не ме були нито ми пречи
Искам да попитам. Бих ли си автогол, като не съм се оперирал преди да навърша 18? Сега трябва ли да заплатя сумата от ....+-800лв за фимозата?
Темата е твърде дълга и нямам възможност да я изчета цялата. Моля споделете коя операция за обрязване е по-добра, с лазер или скалпел? Какви с плюсовете и минусите и на двете? Прочетох за доста некадърни доктори и проблеми с болки шевове и т.н. Предполагам, че с лазер операцията отхвърля половината от тези неща, но моял хората минали по този път да споделят. И къде в София е най-добре да се направи подобна операция, парите не са от значение?
Не приятел 800 лв ако си луд ги дай, днес се оперирах цялостно обрязване всичко ми излезе 250 лв + 40 антибиотици спрей и обезболяващо.Прото този, който ти търси 800 лв е луд човек наистина баси и джебчите нямам думи.Имай предвид,че 250 лв ги давам в часна клинина защото няма клинична пътека за този вид операция.Ако имаш въпроси пиши на лична с каквото мога,ще ти помогна.Но не забравяй за всеки е идивидуално всичко дори и въстановителния процес.Първоначално написано от mcfe
Със скалпел или с лазер те рязоха? И в коя клиника?
С скалпел операцията траеше около 30 мин при мен имаше няколко неприятни моменти но се преживяват,няма нищо страшно.Страшното е ако се налага обрязване и ти се правиш на палиячо и те е бъз.Аз съм на 26 години дори и с майка си всичко говорех баща ми нищо не разбра, и още незнае нямам толко силен контакт с него.Разговорите ги приемам като размяна на информация.Първоначално написано от Johnny3333
Еми да , няма нужда според мен да се консултираш и с двамата родители.Казваш примерно на майка ти да не споделя с никой и отиваш.. аз така мисля...Първоначално написано от davenca85
НАЙ добрее с Лазер става перфектно има след това само козметични шевове които се премахват и остава (пръстена). времето за възстановяване е двойно по бързо.
Не, въпроса ми беше дали ще се плаща нещо? Явно да....а, ако бях се подложил на операцията преди да навърша 18...безплатна ли щеше да е?Първоначално написано от davenca85
Ако си го направил преди няколко години,да може би е щяло да бъде безплатно поне така аз мисля.Но сега няма как след като въведоха тези клинични пътеки за този вид операция няма клинична пътека и трябв да си плащат хората, които се подлагат на такъв тип операция.Някои са писали,че не са давали никакви пари мен може би ме навежда на мисълта,че доктора които е правил операцията са ги вписали по клинична пътека тоез може би са писали вид операция, която има клинична пътека по нея но не съм сигорен с последното казано тук мисля че ДОКИ може да отговори на този въпрос това дали наиситна е възможно.Първоначално написано от mcfe
Ако имаш фимоза има клинична пътека и би трябвало да не ти вземат нито 1 лев обаче тези наши "доктори" искат пари. а и тук в България много рядко се практикува обрязването и не се знае да ли ще попаднеш на добър хирург да ти направи Х*Я да изглежда както трябва. Аз от опит ти го казвам първия път отидох при доктор които в същото време прави сюнети защото си мислех че щом от дълго време се занимава с това ще го направи както трябва но НЕ явно само на малки Пишки може да прави обрязване. Затова след това отидох в Пловдив на пластичен хирург и се подложих на второ обрязване и сега мога да се похваля че определено по добре изглежда![]()
@davenca85
.Може ли да ми кажеш при кой лекар си бил и в коя болница, понеже видях, написал си че си останал доволен.
Братле болницата е в Елин Пелин на 30 мин път от София професор доктор.Канелоф се казва .Да доволен сам от отношението което имаха към мен.Сега сам във възтановителен процес пия антибиотици, спрей аз едва 5 дни имам от операцията пишока ми изглежда ужасяващо зле но все пак сам свикнал да го гледам 26 по един начин а сега корено различно имам отоци, които се надявам да минат по бързо.Не е болезнено въстановяването то оставаше и да бъде с толкова медикаменти.Ако искаш ми пиши на скъпе Davenca85 там ще ти дам повечех инфо за болницата и как лично при мен мина процедутрата знам,че хората които искат да се подложат на това искат да знаят какво ще се слуцва като цяло.При всеки е различно аз мога само да кажа за себе си как мина опрация и как и по как1в начин минава вецех възтановителния процес.Първоначално написано от n00b
Ето защо по добре ще е ако го направиш с лазер по бързо ще се възтановиш и оттоците преминават двойно по бързо, а и не остават белези което според мен е най важното.
бах му майката 30 и косур дни и още имам оток вече си мисля,че винаги ще остане
пичове нямам време да прочета всичко , само първия пост на части, доколкото разбрах и аз имам такова "късо гемче" .... на лекар ли да ходя?
aha
Ам , не бе пич... вземи един нож и си го резни... тцтцтц ... много сте интересни.Много ясно , че ще идеш на докторПървоначално написано от qnkata5
Някой от вас бил ли е в Александровска болница, да каже доволен ли е от лекарите там?
аз преди и "нокът да отрежа" - бих обстойно проучил въпроса!Първоначално написано от qwerty160
за теб щом Пишока е по-незначителен от нокътя, защо търсиш консулт?!