.
Отговор в тема
Страница 177 от 233 ПървиПърви ... 77127167173174175176177178179180181187227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 401 до 4 425 от общо 5802
    Голям фен Аватара на besso
    виж мойте постове на последните 2 страници, там съм описал моето лечение подробно и смея да кажа, че има резултат..оздравях бързо и безпроблемно Пожелавам и на теб същото Сега ми е ден 49 и съм забравил за мъченията в началото

Мега фен Аватара на Ashenvale
    И мен ще ме обрязват :@ Същата работа, местна упойка, на гладно ... ще се лежи един ден в болницата.
    Хич не искам ............................. :/

4-ти ден след операцията (обрязване).

Всичко минава по-добре от очакваното. Нямам болки, нито неприятно усещане. Нощем реакциите на малкия приятел още ме държат буден, но вече се свиква. Последната нощ ставах само два пъти. Утре ще отида до болницата за смяна на превръзката и почвам баните със смрадлика.

А вчера за пръв път се осмелих да пикая прав и струята е направо като от маркуч!! Без пръски и супер силна.
    Приятно възстановяване на всички!!!

Хиляди благодарности !!! Точно миналото лято прочетох тази тема, осъзнах, че може и аз да имам т.н. фимоза и като отидох на уролог съмненията ми се потвърдиха...... операцията беше около 30-40 минути, приспаха ме, първият ден нямаше никаква болка...... не искам да ви плаша, но следващите 10-15 дена няма да спите ! Аз лично се будех през 20на минути защото принципно по време на сън пенисът е възбуден, но така се опъваха конците и умирах от болка..... след 10на дена се маха превръзката. Три-четири дни след това, когато слагате слипове ще ви гъделичка страшно много на главичката, но се свиква....след седмица някъде. Моят приятел редовно кървеше първите 2-3 месеца, но урологът ми каза, че това е нормално. След най-много 6 месеца, повтарям НАЙ-МНОГО ще бъдете в перфектно здраве !

Фимоза

Здравейте на 13 години съм и мисля,че имам фимоза зад патлака имам някаква линя дълга надолу стига до топките и вав нормално състояние обелвам малкичко а във ерекция просто нестава виждам цепнината от където се пика но почва болка дискомфорт никога не съм виждал цялата главичка мастурбирам но не беля главичката а плъзгам по кожата за късо гемче незнам може и да имам но не съм виждал щото немога да забеля ако някой ми каже дали това е фимоза ще съм благодарен и дали трябва да се подложа на операция,защото мисля,че съм малък.Благодаря предварително

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от radoslav123 Виж мнението
    Видях темата и отделих един ден да прочета почти всичко и разбрах доста неща, но да карам по същество. На 16 години съм, преди 5 дена ме оперираха от фимоза. За сега е горе-доло добре, права бани със смрадлика, мажа го с някаква паста и т.н. Има лек отток и нещо бяло, прилича на гной на самата юздичка. Но не за това пиша

Имам брат на 11 години и се боя дали и при него не е същото.. При ''ерекция'' не може да оголи до край и го боли, в нормално състояние няма проблеми.
    Мисалта ми е, че е на 11 години и няма ли някакъв начин да не се прави операцията и да не се стига до там, примерно да прави нещо като тренировки.. Знам, че си писал темата преди 3-4 години, но сега изникна. Никой не знае какво да очаква и кога да го очаква.

Благодаря предварително.

Приятен ден.
    ИМАШ ОТГОВОР!

в 1, 2 3, 4, 5, 6, 7, etc части,

понеже новият форум до 5000 знака позволява ad hoc...

Няма ли хапче против болка ? Да се пие вечер преди лягане, поне да се спи нормално ?

45 дни от операцията.. Почти не слагам превръзка, само като излизам. Чуствителността отгоре на главичката намаля, само отстрани в короната я има.. Но имам оток все още, от ляво е повече.. Мажа с хидратантен бебешки крем, смрадлика почти не правя последните 2 седмици, но пак започнах тези дни..
    Това което ме притеснява е, че там където са били конците все още си седи така прищипано много странно.. Може би хирургът ми е бил некадърен, обаче наистина е много кофти.. Като защипана самата кожа, не знам дали го описах правилно..

Споко и на мен ми е така, ден 52 ми е, но прочетох в нета, че това да седи като прищипано е нормално и се оправя бавно и постепенно, докъм 4-ия месец всичко ще е наред. Грозничко е, знам, но ще се оправи, няма страшно

2 месеца не можеш да биеш ... ?

не, става дума за белега.. "биеш" след 2 седмици То не е точната дума това, по-скоро го мъчиш, че е ранен все още

Ами на предния въпрос не видях отговор.
    Понеже четох, че боляло много докато се спи. ~ Няма ли хапче против болка ? Да се пие вечер преди лягане, поне да се спи нормално ?

Ми виж, то всичките болки са преувеличени, боката не е "адска", както я описват тук хлапетиите По-скоро е гадничък дискомфорт, да усетиш как конците ти се впиват в кожата. И то ерекцията бързо ти минава веднага щом се събудиш от това. Това е само първите няколко нощи. При мен най-болезнено беше същия ден в който ме оперираха като ме пусна упойката, само тогава изпих 1 аналгин и преди да си легна първата нощ - още 1. Най-неприятното е страха, а на него очите са му големи

Оперирах се преди година и половина. Явно при всеки си има особености защото мен първите няколко дни въобще не ме боля. Само като получавах ерекция ме болеше и то пареща, не бих казал неприятна болка. Повече ме наболяваше между 5-я и 15-я ден, след това махнах всички превръзки и носех слипове, като не бих казал, че беше много приятно. . На първия месец ми бяха изпопадали всички конци, а на втория дори забравих, че са ме рязали. Все още ми е твърде неприятно да нося боксерки. Четете и се надъхвайте, но всичко става като идете на лекар и ви каже: след една седмица ти е операцията! . Верно си е, че най-тежката част е да се осмелиш да идеш на лекар. . Успех и като видите че имате проблем ,какъвто и да е то, решавайте го, не се крийте от него.

Аз пробвах да лъскам, ама ме боли там от конците където бяха белега.. Още не мисля за секс.. Чакам да отшуми дискомфорта при чуствителност,както и тази болка на белега..

Само не се въздържай много, че не е здравословно. И ползвай задължително смазка, аз съм доволен от едно чисто кокосово масло, много е мазно и е евтинджос

Здравейте! На 3ти се оперирах и в началото всичко изглеждаше наред.Лекарят ми смени превръзката на втория ден и каза да ида пак на 4тия или 5тия да я махне. Днес е петия ден,отидох махнаха я малко трудно,казаха ми да го пръскам със Хексорал спрей и след 2 дни да започна със смрадликата. Притеснението ми е,че се появиха бели рани по самата главичка и боли много при всеки допир. Изглежда като налепи на болно гърло. Препоръчаха ми да сложа риванол, поуспокои ме,но ако и през нощта спя с марли утре махането ще е много болезнено. Дайте съвет какво да правя?

То ква е цялата работа после? Ще мога ли да излизам или ще се седи няколко дена у нас ?

Angry Късо Гемче

Здр.Днес ми казаха,че имам къс гем и трябва да ме цепат хирруга ме проми със риванол но ужасно ме болеше сигурно от многото чусвтителност каза ми и всеки ден да се промивам със риванол и гентамицин но мене ужасно ме боли утре ще ме види друг хирург и вероятно и той ще ме промие със риванол как да я махна тази чусвителност.Операцията ми каза,че аз няма да съм на местна понеже много шавам и ме е страх затова ще ме приспят таа след операцията някой може ли да ми каже как е възтановяването имали болки при уриниране и други работи П.П на 13 години съм

Цитирай Първоначално написано от Ashenvale Виж мнението
    То ква е цялата работа после? Ще мога ли да излизам или ще се седи няколко дена у нас ?
    Можеш да си излизаш, ама ше ходиш като патка няколко дена Няма страшно, не е болка за умиране.
    Цитирай Първоначално написано от Fungas Виж мнението
    Операцията ми каза,че аз няма да съм на местна понеже много шавам и ме е страх затова ще ме приспят таа след операцията някой може ли да ми каже как е възтановяването имали болки при уриниране и други работи.
    Опитай да уговориш хирурга упойката да е местна - по-безвредна е за тялото. Няма да шаваш, ше търпиш. Болки при уриниране няма, а ако някой има съвсем не са толкова страшни, не се притеснявай. Чети темата, ще научиш всичко, което те интересува.

besso, при теб кървя ли след операцията?

О значи ще си поседя в нас няколко дена .. Очертава се да е в понеделник моята операция ама съм малко болен, ще видим какво ще каже утре личния като отида за изследванията .

Кървя по мъничко първите 4 дена. Обикновено след ерекциите, щото тогава конците се впиват в раничката, но става дума за съвсем малко кръв.

Понеделник 08:00 се присъединявам и аз към вас.
    В Вторник ще пиша как е минало.
    ПП> При мен е малко по различно ама пак се води обрязване ..

Преди 2 месеца ми се наложи операция от Фимоза,до тук -ок операцията струваше 400 лв.до момента всички конци изпопадаха всичко зарастна само на едно място има останала една червеникава кожичка като скъсване която изпуска някъкъв секрет като гной само дето не мирише..ходих при 1 уролого -доста безхаберен от гр.Гоце делчев болница Неврокоп които каза че нищо няма ще мине до 10 дни а ето че минаха 20 и все същото ,някои имал ли е подобен проблем ?и

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си