- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
на 18 години съм и моя проблем е само когато пениса ми е във ерекция по трудно си забелвам главичката и като го забеля чувствам леко напрежение това може ли да е от къс гем?
Никъде не си споделил за КАКВА операция иде реч!
не е ясно нито каква диагноза касае, нито методика, нито техника на изпълнение....
при всички неясноти, ако въпросът е реален, "под три дни" са малко за неволево динамичен орган като пениса с каквото и да е шит. при отворен въпрос :какво, къде, защо и с какво е било интервенирано.
Е, при големите пишоци - всичко става по-бавно
А сега сериозно: добротвореца besso се е сетил пича да отговори на всички тези съмнения по перфекният начин!
с един мой репост дефиниращ "теорията за Светите Седмици"....пак я погледни...и брой ако си навитак къде си...![]()
Ако си фен на хурурзите - може и още как!
Не само ще те режат, но и ще даваш в унес парични знаци за това "удоволствие"!
На 18 вероятно просто си от многото стотици хиляди членове на клуба "мързеливи ръце" на "младини". Но си имал късмета пишока ти да е толкова послушен, че да се задоволи със спонтанните ерекции, които да Го калиброват при прехода от момче в Мъж като достатъчни да те лишат от крутата, видима диагноза на "релативната фимоза" ...и тъй като проблем все пак е наличен - лековато го асоциираме с "къс гем" ....
Мда, видях теорията за Светите Седмици".
Все още мразя всичко и всеки. Хубавото е, че ме оставя да спя, не ме боли, а доколкото виждам
повечето първите един, два дена ги боляло докато спели, а при мен нямаше проблем.
Може би, защото при мен кожичката беше само отгоре, нямам идея.
Всичко е наред засега, другата седмица съм на контролен преглед, дотогава тетра и дефламол.
Здравейте! Аз съм на 18 години от град Варна. Знам за проблема си от 4 - 5 години насам. Отдавна искам да се подложа на тази операция, но винаги ми е било неудобно да говоря с родителите си за това. Познавам майка ми, ако и споделя тя ще каже, че нямам нужда от тази операция, че в момента съм 12 клас и трябва да наблегна на други, по-важни работи, с 2 думи, ще ме отреже още на 2рата минута. Вапроса ми е мога ли да се подложа на вапросната операция без да и казвам (или да и кажа след това, т.е. да я поставя пред свършен факт). Единствения проблем са парите... колко средства са нужни за да се оперирам. Поема ли се от здравната каса (тъй като вече съм пълнолетен)? Отделно, необходимо ли е да лежа в болница и ако да колко време? За 1 - 2 вечери не ми е проблем (ще измисля, че отивам на купон или нещо от сорта), но ако трябва да прекарам седмица в болницата не знам какво ще правя! Поставил съм си за цел да се оперирам, ако не до края на месеца, то до края на другия! Ще ви бъда много благодарен ако ми отговорите на вапросите и ми дадете някакви напътствия!![]()
Благодаря предварително!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
отделно, имам висок праг на болка и през главата ми е минавало да отрежа кожичката сам, в домашни условия... но проблемът е, ако не успея да спра кръвотечението... тогава може да стане много лошо!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Незнам за здравната каса, аз се оперирах в частна клиника и операцията ми струваше 180 лева. Лежи се половин час в болницата и си заминаваш. Това е по-скоро манипулация с локална упойка, няма причина да нощуваш там. Говори с родителите си, няма да те изядат. Само недей се опитвай да го правиш сам, по всяка вероятност ще си докараш неприятности а и те шият след това. Във Варна има добри специалисти, говори с личния си лекар, той ще те насочи а може да се измисли нещо да минеш по клинична пътека и да не плащаш. Няма нищо срамно, не се притеснявай.
Майка ти, а баща ти ?
ПП. По важни неща от здравето няма ..
е то това не засяга пряко здравето ми (аи е в техен интерес да не водя полов живот все пак... знаете какви са родителите)
Хора, отговорете ми само на един вапрос - ако отида с направление, операцията поема ли се от здравната каса, тъй като съм на 18 (но все още се водя ученик). Отделно, ако не се поема колко лв (орентировачно) да приготвя?!
Няма такива родители .. Според мен и кажи, щом си вече пълнолетен не мисля, че има какво да ти каже, не знам както искаш.
dimi93, на 18 си ве, мой... я се дръж малко.
Отиваш и казваш, какви спанета при приятели, кви работи?!
Нямали интерес от твоя полов живот...
О, да пич така е! Но те не искат внуци сега (на момента), а след време! Познавам ги, майка ми ще каже, че щом не е наложително тогава може да почака до лятото (след изпити, матури и т.н.) А за лятото... имам съвсем различни планове... 1во живея във Варна - ходи ми се на плаж, излиза ми се и т.н. отделно мисля да си хвана и гадже....
Та наистина не ми е толкова наложителна тази операция, не ми е чак такъв проблем при секс и т.н. Просто ме дразни много - стои грозно!
Та вапроса ми е знаете ли каде мога да се оперирам за 1 ден (без изследвания, лежане в болница и т.н.) и отделно каква е цената, здравната каса поема ли разходите или не? Днеска се опитах да взема направление от личната, но тъй като бях отишали за медицинско (за подаване на документи за книжка) тя каза, че не може да ми даде направление за уролог днес и ме върна за другата седмица. Та интересува ме много цената (около колко лв долу/горе и поема ли се от здравна каса все пак все още се водя ученик).
И отделно, какви са тези превземки - изследвания, ренгенови снимки... конци след операцията и т.н. ... това е малка пластична операцийка направо я изкарвате като присаждане на бъбрек... Няма ли някакав начин да отида, да ми клъцнат кожичката, да платя колкото е необходимо, да остана 30 минути и да си тръгна (без изследвания, без лежане по болници и каквито и да е изхвърляния от този тип).
batkodoki, възхищавам ти се на търпението, аз скоро ще издишам![]()
НЕ МОЖЕ. Няма да стане както си си го наумил, приеми го и тва е.
Без изследвания операция, НЯМА.
Режат ти кожата, слагат ти конци, стоиш колкото трябва и толкова.
Стига претенции и глупости, дръж се малко на 18 си ...
Здравейте и от мен " пичуи "
От доста време се каня да пиша ама все отбягвам ,че му дойде времето.Значи аз имам късо гемче което придърва главичката надолу, когато не е в ерекция си го заголвам без проблем, когато обаче е в ерекция стигам до средата и става много " тясно " и неще по нататък. Предполагам ,че решението е обрязване и искам да попитам колко време ще се наложи да оцъствам от работа???Четох из коментарите от порядъка на 20-30 дена това е много време за мен, шефа едва ли ще ми се зарадва ако му връча един болничен от 30 дена. Същ0 искам да ви питам след обрязването как изглежда " пича " мяза ли на нещ0 или ... ? И друго което не видях някой да е писал след като се изреже късото гемче главичката изправя ли се или си остава все така клюмнала на долу?За мен ще кажа ,че съм почти на 20 от Силистра и ако може някой да ми отговори ще съм ви много благодарен, а и за тея който вече са се обрязали как се настройхте ,че ще сте обрязани???За мен това е супер странно ще ме е срам да го кажа пред приятели си :\
Това за болнични 30 дни са глупости. Лежиш 30-на минути да те пусне упойката и си заминаваш. После единственото, което ти пречи е дискомфорта първите дни, но преспокойно човек може да си прави всичко, включително и да работи. След рязането "пича" мяза на Франкенщайн първите 2 месеца, след това изглежда добре. Мойто гемче го резнаха ама на негово място сега има белег от твърда тъкан, която пак леко си го дърпа надолу. Надявам се като мине малко време да омекне тая тъкан, мажа се с всевъзможни овлажняващи кремове. Аз се настроих като изчетох почти цялата тема. Така разбрах и че няма нищо срамно.![]()
все пак твоето заключение е че имам къс гем така ли да разбирам?
Прав си " besso " срамна болест няма,притеснява ме периода на възтановяване и на какво ще мяза след като го клъцнат. Аз гледах из нета , някой снимки доста ме стреснаха и сериозно се замислих дали да го направяВсе пак благодаря ти besso за бързият отговор, ако се надъхам да се обрежа ще пиша как е минало при мене :]
9ти ден. Махнах превръзката, започнах да свиквам вече да вървя нормално.
Мисля че няма някакви усложнения, зараства добре, утре съм на контролен преглед ще видим какво ще каже доктора.
Още ми е странно да го гледам така, ама се преживява.