.
Отговор в тема
Страница 181 от 233 ПървиПърви ... 81131171177178179180181182183184185191231 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 501 до 4 525 от общо 5802
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    batkodoki е във вихъра си. Виж тва за скритата реклама ми се е изплъзнало...тцтц, верно са много изобретателни гадовете, аз заради такива "приятелски съвети" по форуми дълго време се бях комплексирал за размера, добре, че случих на свестни мацки да ми избият тия глупости от главата... Заради подобни подлости децата растат пълни с всевъзможни комплекси и ниска самооценка, насадждани по форуми и реклами. Имах "честта" да се запозная от близо с Мулти-Левел-Маркетинга и видях, че зад лъскавата фасада няма нищо повече от купчина лайна, съставена от безскрупулна алчност и подли психологически трикове..Сори за оф-топика, не се сдържах.
    за жалост не сум на фаза "във вихъра"....ОЩЕ мога да ЧУВАМ какво ми казват:...Музиката е ТовА, КОЕТО Е....
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................................

Голям фен Аватара на besso
    Мда, добре е да се помни, че паузите между нотите също са музика...
    Последно редактирано от besso : 02-27-2012 на 21:40

Проблеми с пениса
    Имам проблем с пениса: при полов акт скъсах част от кожичката под главичката "гемче" (която придържа главичката към пениса) не обърнах внимание,но след 1 седмица правих секс с друго момиче (по тясна от предната) и скъсах по голяма част от тази кожичка (остана мъничка здрава част 1/3) прочетох по други форуми че това не е "шега работа" и може да се наложи операция.
    След като я скъсах потече малко кръв но не ме боли като го мокря и като цяло не изпитвам болка(залях го с одиколон и го напръсках с дезодорант това имах под ръка след което се изкапах) ,нямам възможност в момента да отида на уролог със счупен крак съм и трудно се придвижвам има ли значение кога ще отидеш, ако не правя секс и не го натоварвам може ли да се изчака?Ако някой е ходил за това нека да каже какво друго освен операция може да се направи?Това че трябва да отида на уролог ми е ясно но за в момента може ли да направя нещо друго?

Благодаря за разбирането и се надявам не сам отвратил някой с този проблем.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Мда, добре е да се помни, че паузите между нотите също са музика...
    Мнее...Тишината е музициране, част от цялото .....което Е.....паузата.....еквивалент на Живот в хирургията (говоря глупости!)
    Последно редактирано от batkodoki : 02-27-2012 на 23:46

Oтговори и на моят горепосочен проблем ако е възможно...

Град
    между Риман§Рахманинов
    No аз отговорих!

А ти си пълен глупак....

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Darkmoonnn Виж мнението
    Oтговори и на моят горепосочен проблем ако е възможно...
    ако си Георги Цветанов - ще направя всичко за теб.

а Ти кой си и ккаво искаш?

Или много ти се спи и не виждаш постовете и личните съобщения и ги прескачаш или не мога да разбера това личностно отношение и тази злоба... ако това становище се отнася за мен :

" No аз отговорих!
    А ти си пълен глупак.... "

Моля да изложиш тезата си?Не сам Георги Цветанов но се нуждая от съвет и мисля че подходих достатъчно добре и обясних адекватно за разлика от неуместният ти отговор:

Darkmoonnn
    Проблеми с пениса
    Имам проблем с пениса: при полов акт скъсах част от кожичката под главичката "гемче" (която придържа главичката към пениса) не обърнах внимание,но след 1 седмица правих секс с друго момиче (по тясна от предната) и скъсах по голяма част от тази кожичка (остана мъничка здрава част 1/3) прочетох по други форуми че това не е "шега работа" и може да се наложи операция.
    След като я скъсах потече малко кръв но не ме боли като го мокря и като цяло не изпитвам болка(залях го с одиколон и го напръсках с дезодорант това имах под ръка след което се изкапах) ,нямам възможност в момента да отида на уролог със счупен крак съм и трудно се придвижвам има ли значение кога ще отидеш, ако не правя секс и не го натоварвам може ли да се изчака?Ако някой е ходил за това нека да каже какво друго освен операция може да се направи?Това че трябва да отида на уролог ми е ясно но за в момента може ли да направя нещо друго?

Следва да констатирам от видяното че не ти се занимава пиян си/дрогиран или не знам...
    Ако все пак решиш да ми отговориш конкретно зададен въпроса ми се формулира така: До колко време може да се отложи операцията/ходеното при уролог и има ли нещо което мога да направя преди да отида на съответното място?
    Последно редактирано от Darkmoonnn : 02-28-2012 на 00:15

Град
    между Риман§Рахманинов
    Или много ти се спи и не виждаш постовете и личните съобщения и ги прескачаш или не мога да разбера това личностно отношение и тази злоба... ако това становище се отнася за мен :

" No аз отговорих!
    А ти си пълен глупак.... "

Моля да изложиш тезата си?Не сам Георги Цветанов но се нуждая от съвет и мисля че подходих достатъчно добре и обясних адекватно за разлика от неуместният ти отговор:

Darkmoonnn
    Проблеми с пениса

Следва да констатирам от видяното че не ти се занимава пиян си/дрогиран или не знам...
    Ако все пак решиш да ми отговориш конкретно зададен въпроса ми се формулира така: До колко време може да се отложи операцията/ходеното при уролог и има ли нещо което мога да направя преди да отида на съответното място?
    Нагъл, нахален зъл и глупав почти като ГЦ!
    - нагъл заради изразните средства,
    - нахален - понеже те движи гнева и сам не си на ясно какво искаш, а камо ли как да го постигнеш:
    - зъл - въпрос на характер, константа е;
    - глупав - ако не беше такъв , преди време би взел мерки за ремонт на пишока. ЗНАЕЛ СИ че е с къс гем. неизбежната му руптура влече далечни следствия. и ТОВА си знаел. разчитал си на просташкото "ще мине".... ооо, пропуснал сум значи да те квалифицирам законно и като простак гонещ квази-евтини удоволствия...
    - колко станаха квалифициращите признаци?
    май клонят към пет поне...за Майка си може и да си "нормален", за мен не си!
    Не познавам лично ГЦ, както и теб. Но знам какво е направил той, както и какво споделяш, че ти правиш.
    Той има едно предпоставено предимство - умее да пише перфектни стихове.
    А ти имаш едно гадно предимство - умееш да се саморазрушаваш.В крайна сметка промискуитета при подлежащ патологичен соматичен терен е гибелен.
    Е, кой бидейки на свобода е побърканяка?
    Преди аз да започна системна употреба на психотропни от скука - ти ще си пристрастен към тях. По необходимост.

какво да правим ли?
    ако беше започнал с възраст/кг/ръст - вероятно би имло алтернатива.
    ако ще си мерим топките - моите със сигурност са по-големи, стари, здрави и грозни. но работещи.

Явно познах че имаш лично отношение, не търпя сравнения с лица които дори не познавам, нито сам нагъл нито нахален и нямам проблеми с къс гем а скъсан ще вникнеш ли в проблема?
    По метода на емпиричното проучване както и дедуктивния и индуктивният метод бих констатирал че ти си злобният и така добре горе описаните качества принадлежат идеално описвайки те не мога да разбера само защо толкова много се ядоса комплекси ли имаш да избиваш?
    Моето становище е ясно изразено и то подкрепено с конкретни примери за това че ти не ми даде адекватни отговори и може би си бил пиян/надрусан (виж по-нагоре постовете много добре преди да си изцепил още нещо глупаво и злобно) не знам ти ще си признаеш мен не ме интересува както и нямам нищо против теб виждам че си помогнал на някой хора браво за което. Интересуваше ме решението на проблема ми, но явно от злоба няма да ми помогнеш, а и какво значение имат годините килограмите и ръстът ? Да приемем че имат: на 21 90 1,90 .
    Сега ще кажеш ли нещо по темата или ще продължиш да злобееш?

Псп: НЕ се опитвай да си мериш пишката с мен няма смисъл от това (виждам че си образован (компетентен) в тази сфера но речника ти не е по-богат от моят) а и не съм тук за това,просто се нуждая от съвет.
    Последно редактирано от Darkmoonnn : 02-28-2012 на 04:03

Голям фен Аватара на dimi93
    Добре... хора достатъчно със спама!
    Днес ходих на уролог, но се оказа, че е в отпуска до първи... хич не ми върви
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Е това не е ли спам, Дими

Цитирай Първоначално написано от batkodoki Виж мнението
    ...Хааааа--уаааааХаааа.... Здрaвей ПРИЯТЕЛЮ "exteen"...

за несведущите: exteen дълго, МНОГО дълго беше Ментор, учител, съветник, консултант, помощник...беше ПРИЯТЕЛ на всички пишещи в Темата, загрижен, наивен и добър - всичко различно от "баткодоки", който е дивак приемащ хомосексуализма за норма, задгробният живот за реалност, правото на жените да гласуват за даденост, и ДОБРОТАТА за нещо, което си струва да ни научат.
    Радвам се че си тук.Много от изброените неща не съм, а само се опитвам да бъда...

Явно познах че имаш лично отношение, не търпя сравнения с лица които дори не познавам, нито сам нагъл нито нахален и нямам проблеми с къс гем а скъсан ще вникнеш ли в проблема?
    По метода на емпиричното проучване както и дедуктивния и индуктивният метод бих констатирал че ти си злобният и така добре горе описаните качества принадлежат идеално описвайки те не мога да разбера само защо толкова много се ядоса комплекси ли имаш да избиваш?
    Моето становище е ясно изразено и то подкрепено с конкретни примери за това че ти не ми даде адекватни отговори и може би си бил пиян/надрусан (виж по-нагоре постовете много добре преди да си изцепил още нещо глупаво и злобно) не знам ти ще си признаеш мен не ме интересува както и нямам нищо против теб виждам че си помогнал на някой хора браво за което. Интересуваше ме решението на проблема ми, но явно от злоба няма да ми помогнеш, а и какво значение имат годините килограмите и ръстът ? Да приемем че имат: на 21 90 1,90 .
    Сега ще кажеш ли нещо по темата или ще продължиш да злобееш?

Псп: НЕ се опитвай да си мериш пишката с мен няма смисъл от това (виждам че си образован (компетентен) в тази сфера но речника ти не е по-богат от моят) а и не съм тук за това,просто се нуждая от съвет.
    Пич мога само да ти кажа, че човек съди за хората по себе си! (това че е компетентен в дадена област не му дава правото да се отнася арогантно към хората които не са, без да са му дали абсолютно никакъв повод за това му държание!)
    А сега по темата... Определено нямам късмет! Вчера трябваше да отида на преглед, но сутринта ме втресе и до обяд вдигнах 39.7 градуса температура. Днес имам много силна хрема, главоболие и гърлото ме боли много. Ходих при личната лекарка и тя ме обвини, че съм се заразил, поради това че съм ходил по лекари непрекъснато (тъй като преди седмица ходих за медицинско, после за направление, а сега защото се разболях)... Каза ми че е съм лепнал "остра вирусна инфекция"... Искам да ви попитам знаете ли колко време важи направлението, защото се притесних и забравих да я попитам. Колко време след като оздравея е добре да се оперирам ще успее ли организмът ми да се възстанови от операцията след като съм боледувал на скоро? Планирам да отида на уролог евентуално в понеделник (ако се почувствам по-добре).
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Няколко дена след оздравяване не би трябвало да е проблем да се оперираш, аз така направих, в момента се възстановявам и всичко си върви както си трябва и нямам проблеми...

Като чета някои постове имам чувството , че гледам “Доктор Хаус“

Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Като чета някои постове имам чувството , че гледам “Доктор Хаус“
    Хехе... нали? Той батко доки доста се вкарва в ролята му... само че не му се получава... изглежда просташки от негова страна... не е толкова оригинално както при д-р Хаус!

Минаха 2 месеца и половина(от операцията от фимоза), правих секс вече няколко пъти и чуствителността намаля сравнително, но още имам дискомфорт. Проблема ми е отока и сърбежа.. Чух, че мехлем от невен е подходящ за такива неща http://apteka.framar.bg/30007343/%D0...0-%D0%BC%D0%BB ето тук вижте..
    Някой ползвал ли го е ? Някакви други решения за сърбежа и по-бързо спадане на оток(главно от 2те страни ми е).

И при мен след 10 дена ще станат 3 месеца. И аз имам още известна свръхчувствителност на главичката, както и белега седи твърдичък и се усеща лекичко боцкане като го натисна. Предполагам това е усещането от прекъснатите нерви. А иначе цяла кутийка от тоя крем изразходвах, също бебешко олио и доста козметично кокосово масло, луриканти.. много бавно нещата добиват вид, незнам дали от мазилата или просто си се оправят от само себе си. Сърбеж нямам, може и от мазилата да е. Мога само да те посъветвам като го миеш да използваш само вода или интимен гел, никога обикновен сапун, че много изсушава и е нормално да има сърбеж след него.

Днеска бях на преглед! Доктора се оказа много пекан, и каза че наистина имам нужда от тази операция. Каза ми да дойда утре с родител (въпреки, че съм на 18, той каза че няма да ме оперира без да е разговарял с родителите ми). Сега вапроса е само как да кажа на майка ми. Искам да попитам някой ако знае, има ли вероятност при изследванията на кръвта които ще ми направят да засекат THC в кръвта (т.е. че пуша марихуана)?

Разбира се, стандарния широкоспектърен наркотичен тест се прави практически на всяко кръвно изследване. Трябва да не си пушил поне 10 месеца, за да не открият THC в пробата. Но по-лошото е, че когато се открият следи от наркотици се докладва в специално звено в МВР, полицаите може да не те привикат на разпит, но със сигурност ще го отбележат в досието ти, ще започнат да ти слушат телефона и да ти следят трафика в интернет за да се докопат до дилърите и от там до големите риби!
    Спокойно мой човек, много филми гледаш

Разбира се, стандарния широкоспектърен наркотичен тест се прави практически на всяко кръвно изследване. Трябва да не си пушил поне 10 месеца, за да не открият THC в пробата. Но по-лошото е, че когато се открият следи от наркотици се докладва в специално звено в МВР, полицаите може да не те привикат на разпит, но със сигурност ще го отбележат в досието ти, ще започнат да ти слушат телефона и да ти следят трафика в интернет за да се докопат до дилърите и от там до големите риби!
    Спокойно мой човек, много филми гледаш
    честно брат много яко ме филмира!

Здравейте момчета,
    както всички тук така и аз имам подобен проблем.Ходих на уролог и той ми препоръча частично обрязване, което съм склонен да приема, но въпреки, че си поговорих с лекаря, някои неща не ми се изясниха на 100% и за това реших да потърся информация от първа ръка.Ако има някой, който е частично обрязан и желае да сподели своя опит ще съм му много благодарен.Въпросите ми са:
    1.До каква степен се намаля чуствителността на оголената част от главичката и на 100% ли се запазва запазва там където препуциума все още покрива?
    2.Изпитвате ли дискомфорт при ходене, клякане, сядане и подобни, нормални, ежедневни движения, след като отшуми първоначалната свръхчуствителност?
    3.Има ли някаква разлика в двете части на главата - непокритата и покритата (освен чуствителността) - цвят, твърдост и т.н.?
    4.От чисто естетическа гледна точка доволни ли сте от крайния резултат?
    5.Имате ли каквито и да било оплаквания и проблеми?
    Знам, че въпросите ми звучат наивно, дори глупаво, но отговорите им, колкото и да са субективни (тъй като всички тези неща са строго индивиуални), биха ми помогнали.
    Предварително благодаря за вашите коментари и мнения!!!
    Последно редактирано от grynch : 03-08-2012 на 14:32

На колко си години?И защо ти препоръчват частично?
    Относно въпросите ти, мисля че се притесняваш за по маловажни неща, но все пак-чувствителноста намалява паралелно със заздравяването на среза.За разлики не знам-аз се обрязах напълно, но съм доволен и естетично и функционално.
    Но не винаги е необходимо изобщо да се оперираш, всичко зависи от възрастта и измеренията на проблема ти.

Здравей exsteen,
    благодаря за отговора ти.По въпроса - на 25 съм и урологът ми ми препоръча частично, тъй като пълно не било необходимо. С оглед на това, което изчетох за обрязването като цяло по различни сайтове - български, американски, английски, австралийски и т.н., съм склонен да се съглася с него.Някъде пишеше, че при пълното обрязване след започването на активен полов живот, някои мъже (не всички) доста трудно свикват с промяната.От гледна точка на сексуалното удоволствие имаше сравнения от сорта - "преди виждах цветно - сега черно-бяло" и т.н.Според някои капацитети (до колко са такива незнам) в зоната на препуциума има "струпване" на изключително чувствителни нервни окончания, които в най-голяма степен са отговорни за удоволствието при мъжете, а след едно пълно обрязване те биват отстранени и съответно чуствителността значително спада, удоволствието също, а при някои дори се стига до затруднения с еякулацията.Дали всичко това е така или не, разбира се незнам, но при едно частично обрязване винаги има възможност да се премине към пълно, ако не ти хареса, но обратното е невъзможно.Та затова клоня към частичното.
    По отношение на това дали се налага операция или не, по мое лично мнение, дистанцирайки се от нежеланието ми да се подлагам на каквато и да е хирургическа интервенция, такава се налага. Става въпрос за тесен пръстен, който ми създава проблеми при ерекция.Макар и да успявам да забеля главата дори и при ерекция, този пръстен "стиска" здраво, като непозволява нормалния приток на кръв зад него (дали това е така или не незнам със сигурност, но на тази мисъл ме навежда факта, че цветът на тази част от ствола на пениса и главата започва да става, най-грубо казано морав).Освен това в някои случаи се получават малки ранички и подувания в областта около пръстена по време на ерекция или след това.От чисто психологическа гледна точка също ми създава главоболия - откакто го имам (приблизително година и няколко месеца) спрях да излизам на срещи с момичета, тъй като изпитвам, най-меко казано неудобство от този проблем.
    Така, основавайки на всичко написано по-горе, колкото и да не ми се иска май ще се наложи операция.Но преди да предприема конкретни действия ми се ще да чуя и мнения на различни хора, които вече са се обрязали и могат да споделят как се чувстват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си